Új coinok előnyei, használjuk ki az alacsony difficulty-t!

Indította CryptoP, augusztus 12, 2017, 02:50:18 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

CryptoP

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 29, 2017, 09:11:20 DÉLELŐTT
Idézetet írta: AnCrypto Dátum augusztus 29, 2017, 02:22:20 DÉLELŐTT
Mit gondoltom a Daxx coinról? A jelenegi diff 450 G körül van. A kezdeti ára 3500 satoshi körül ia járt majd fokozatosan elkezdett esni az értéke. Jelenleg 200-250 satoshi az értéke. Az alacsony diff miatt simán ki lehet belőle bányászni szép mennyiséget.

ÉN fúrom és várom, hogy feljebb mennyen. A daxx jól jön hozz is most is vagyis megéri. Azt azért nem árt elfelejteni, hogy akkor éri meg egy ilyen coin fúrása ha most sem veszteséges .. mert akkor jobb ha mást fúrsz iylet csak vásárolsz.

Mit tudtok erről egyébként, mekkora teljesítménnyel hány db coin jön ki naponta? :)
CryptoP - Egy bányász csatorna (YouTube Chanel) /Kripto bányászat az elejétől a végéig/

kalmarattila

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 29, 2017, 09:11:20 DÉLELŐTT
Idézetet írta: AnCrypto Dátum augusztus 29, 2017, 02:22:20 DÉLELŐTT
Mit gondoltom a Daxx coinról? A jelenegi diff 450 G körül van. A kezdeti ára 3500 satoshi körül ia járt majd fokozatosan elkezdett esni az értéke. Jelenleg 200-250 satoshi az értéke. Az alacsony diff miatt simán ki lehet belőle bányászni szép mennyiséget.

ÉN fúrom és várom, hogy feljebb mennyen. A daxx jól jön hozz is most is vagyis megéri. Azt azért nem árt elfelejteni, hogy akkor éri meg egy ilyen coin fúrása ha most sem veszteséges .. mert akkor jobb ha mást fúrsz iylet csak vásárolsz.

Tudsz adni konkrét számot hogy 1 kártya mennyi coin/nap most? Nemtudok átállni hogy kipróbáljam...

Uhura

Nézéttek én azt javasolnám, hogy felmentek a magyar rob royos pool oldalára kerestek egy ti eth bányászatotokhoz hasonló mh/s hash értékű bányászt és nézzétek meg a napi kifizetéseket.

Ennél jobb közelítést nem nagyon fogsz kapni, akkár többnél is megnézhető.

Ja tényleg Rob: nem lehetne mondjuk feljebb venni a daxx kifizetéseket mert az hogy naponta 40 db kifizetés jön annál talán kicsi jobba lenne mondjuk a napi 4-5 . Mondjuk csak 10-20 coinra. Pls.

Csongor

Jelen pillanatban melyik az a coin, amelyikbol a legtobbet lehet kibanyaszni egy het alatt RX470-es kartyakkal?

kasima

Idézetet írta: Csongor Dátum szeptember 01, 2017, 09:59:14 DÉLELŐTT
Jelen pillanatban melyik az a coin, amelyikbol a legtobbet lehet kibanyaszni egy het alatt RX470-es kartyakkal?

Felül a füleknél tudsz állítani ha csak coint keresel.

https://whattomine.com/

willow

Tudja valaki, hogy a supranován hogyan lehet rákeresni azokra a coinokra, amelyek nincsenek a start mining oldalon, de még is bányászhatóak? Mert én nem jöttem rá.

Csongor

Idézetet írta: willow Dátum szeptember 06, 2017, 12:23:44 DÉLUTÁN
Tudja valaki, hogy a supranován hogyan lehet rákeresni azokra a coinokra, amelyek nincsenek a start mining oldalon, de még is bányászhatóak? Mert én nem jöttem rá.
Keress ra a "suprnova coins" kifejezesre a googleban...

AnCrypto

Idézetet írta: kasima Dátum szeptember 06, 2017, 12:17:16 DÉLUTÁN
Semmi új coin?  ;D ;D ;D

Végülis van új coin. pl. Magnatum http://magnatum.io

[ANN][SKUNKHASH] Magnatum - Signatum Fork - No Limit - Unique Feature
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2132666.0;all
Crypto Currency Miner & Trader.

kasima

Majd ha lesz váltó :D utálom a windows walletokat :D
Meg skunk nem igazán jó nekem AMD-s vagyok... :D
Bár lehet kicsit beletúrok :D :D

Newtnt

Minden váltónál kérik :DDDDD Kraken bittrex bitfinex stb.
Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901

elbandi

kasima

hoppus

kcs7815

Idézetet írta: hoppus Dátum szeptember 06, 2017, 09:10:22 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kasima Dátum szeptember 06, 2017, 09:03:32 DÉLUTÁN
Bitrexen fenn vagyok semmit nem kértek haver ez baromság :)

tőlem sem

level 2-level 3 authentikációnál mérvadó ez... ez "növeli" a biztonságát a fiókodnak állíthatsz be több "biztonsági lehetőséget" illetve a cryptovaluta volumenedet is növelheted ezzel tegyük fel 0,3btc/day level 1-en míg level 3-on  200btc/day

nyílván Ti ezt nem csináltátok meg és standard módban használjátok az oldalt "limitekkel" és alapvető "security level-el"