Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

VGA választás bányászathoz

Indította Roller, december 02, 2016, 12:27:03 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 9 Vendégek van a témában

fpeter

Idézetet írta: Uhura Dátum április 05, 2017, 12:16:37 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Tiba Dátum április 04, 2017, 10:53:22 DÉLUTÁN
és ha beszívom ezzel a micron memóriával? akkor küldjem vissza? :)

Per pill nekem van 01 és 10-es verziójő 470-es Nitro-s kártyám nem rosszak a 01-es jobban bírja az alul feszelést de Hynixes memóriája van így kb 2 Mh/s kevesebb mint a másik 10-es típusú ami nem bírj az alulfeszelést de samsungos. Bios mód nélkül 22-24 Mh/s a Claymore szerint.

Nem rosszak de mindkettő kétségbe ejtően szar ASIC -al jött ki 67-70% .

Án a köv kártyák közül most 95% hogy G1-es Gigát veszek a jobb Asic és feszelhetőség miatt. 

Ha mégis sapphire akarsz és a polcról adják az árút akkor én felírnám a kódokat amit leírtam valahol 2-5 napja és megkérném az eladót mutassa meg milye van. A kódot lecsekolod és az alapján veszed meg. Nem hiszem, hogy ez akkora gebasz lehet a netes vásárlásnál ez nem fog menni .... :(

Most nemrég vettem a 6 giga g1 kártyát, és 67-72% közötti asic-okat fogtam ki hynix rammal, 1 kártya van csak köztük ami 82%-os...
-utóbbi 900mV-on stabil a gyári 1230MHz-en
-a legrosszabb (és nem a legalacsonyabb asic-al) 1000mV-ot igényel, alatta instabil
-4 kártya meg stabilan megy 975mV-on, de ezeket még nem teszteltem ki hogy mennyit lehet belőlük még faragni...
Szóval nem a legszerencsésebb tétel ez sem, de azért mennek. Jelen árfolyamokon annyira nem izgat, de közben igyekszem még majd kitesztelni a minumum Vgpu-kat is...
¯\_(ツ)_/¯

HDMI dummy eladó > keresd az azonos nevű topikban!

Uhura

Idézetet írta: fpeter Dátum április 05, 2017, 01:26:22 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Uhura Dátum április 05, 2017, 12:16:37 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Tiba Dátum április 04, 2017, 10:53:22 DÉLUTÁN
és ha beszívom ezzel a micron memóriával? akkor küldjem vissza? :)

Per pill nekem van 01 és 10-es verziójő 470-es Nitro-s kártyám nem rosszak a 01-es jobban bírja az alul feszelést de Hynixes memóriája van így kb 2 Mh/s kevesebb mint a másik 10-es típusú ami nem bírj az alulfeszelést de samsungos. Bios mód nélkül 22-24 Mh/s a Claymore szerint.

Nem rosszak de mindkettő kétségbe ejtően szar ASIC -al jött ki 67-70% .

Án a köv kártyák közül most 95% hogy G1-es Gigát veszek a jobb Asic és feszelhetőség miatt. 

Ha mégis sapphire akarsz és a polcról adják az árút akkor én felírnám a kódokat amit leírtam valahol 2-5 napja és megkérném az eladót mutassa meg milye van. A kódot lecsekolod és az alapján veszed meg. Nem hiszem, hogy ez akkora gebasz lehet a netes vásárlásnál ez nem fog menni .... :(

Most nemrég vettem a 6 giga g1 kártyát, és 67-72% közötti asic-okat fogtam ki hynix rammal, 1 kártya van csak köztük ami 82%-os...
-utóbbi 900mV-on stabil a gyári 1230MHz-en
-a legrosszabb (és nem a legalacsonyabb asic-al) 1000mV-ot igényel, alatta instabil
-4 kártya meg stabilan megy 975mV-on, de ezeket még nem teszteltem ki hogy mennyit lehet belőlük még faragni...
Szóval nem a legszerencsésebb tétel ez sem, de azért mennek. Jelen árfolyamokon annyira nem izgat, de közben igyekszem még majd kitesztelni a minumum Vgpu-kat is...

Peti: lehet egy gonosz csúnya kérésem ha megcsinálok egy excel sablont és nyitok itt egy topicot beírod a 6 kártya adatait, ram tip gpu-z szerint, modolás szerint, pontos típus , gyári szám egy része amely a memóriára utal, pontos típus, hol vetted magyar / külföld, asic érték ?

Csak mert így előbb vagy utóbb egymásnak is segítenünk minél több adat van annál szélesebb és pontosabb adatbázis lesz a memóriára nézve.

Persze ha mások is megtehetnék ha nem túl nagy kérdés.

fpeter

Idézetet írta: Uhura Dátum április 05, 2017, 03:45:19 DÉLUTÁN...

Peti: lehet egy gonosz csúnya kérésem ha megcsinálok egy excel sablont és nyitok itt egy topicot beírod a 6 kártya adatait, ram tip gpu-z szerint, modolás szerint, pontos típus , gyári szám egy része amely a memóriára utal, pontos típus, hol vetted magyar / külföld, asic érték ?

Csak mert így előbb vagy utóbb egymásnak is segítenünk minél több adat van annál szélesebb és pontosabb adatbázis lesz a memóriára nézve.

Lehet róla szó, csak még nem jutottam a végére a részletes tesztelgetésnek... Dolgozok egy félautomata tuning/antituning/tweak programon és gondoltam nem lövöm le előre a poént magam előtt :)
¯\_(ツ)_/¯

HDMI dummy eladó > keresd az azonos nevű topikban!

Uhura

Idézetet írta: fpeter Dátum április 05, 2017, 03:49:49 DÉLUTÁN

Lehet róla szó, csak még nem jutottam a végére a részletes tesztelgetésnek... Dolgozok egy félautomata tuning/antituning/tweak programon és gondoltam nem lövöm le előre a poént magam előtt :)

Nem a tunighoz kellő adatok lennének a lényegesek csak a dobozón lévő számok és a valós termék, hogy naggyábból lehessen tudni egy adott kód alatt milyen memória lapul.

Worlynox

Idézetet írta: Uhura Dátum április 05, 2017, 04:07:25 DÉLUTÁN
Idézetet írta: fpeter Dátum április 05, 2017, 03:49:49 DÉLUTÁN

Nem a tunighoz kellő adatok lennének a lényegesek csak a dobozón lévő számok és a valós termék, hogy naggyábból lehessen tudni egy adott kód alatt milyen memória lapul.

Ez mind hynix-es:

dzson

http://buriedone.com/gpudatabase.html
Ezen az oldalon van egy viszonylag nagy adatbázis, hogy melyik szériaszámhoz milyen memória tartozik.

Uhura

Idézetet írta: dzson Dátum április 05, 2017, 05:54:48 DÉLUTÁN
http://buriedone.com/gpudatabase.html
Ezen az oldalon van egy viszonylag nagy adatbázis, hogy melyik szériaszámhoz milyen memória tartozik.

Worlynox: Király köszönöm.

dzson: Mega király szerintem ez lesz az. Ezt megfejeljük a saját adatbázisunkkal és minden szupi lesz.

Tiba

Tényleg jó, csak alig van beírva adat :(

Anomatic

Sziasztok powercolor rx 470 valaki tapasztalat? Alkalmas szerintetek banyaszni?

kidface

Idézetet írta: Anomatic Dátum április 07, 2017, 07:10:36 DÉLUTÁN
Persze

Székely Vegán

Idézetet írta: Anomatic Dátum április 07, 2017, 07:10:36 DÉLUTÁN

Van 4 darab nekem is, nem volt gondom velük. 3 red devil már több mint fél éve csákányol megállás nélkül.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Uhura

Vegán: amúgy szerinted melyik a jobb 470 4 gb vagy 480 4 gb-vel vagy akkor már inkább 8GB ?

ScubaCrab

Idézetet írta: Uhura Dátum április 07, 2017, 10:24:40 DÉLUTÁN
Vegán: amúgy szerinted melyik a jobb 470 4 gb vagy 480 4 gb-vel vagy akkor már inkább 8GB ?

Szerintem itt már csak azt kell nézned, hogy ár-érték arányban hogy jönnek ki neked a számok. Vegánnak pl. Floridában olcsóbb árammal más áron vásárolt hardverekkel bányászik mint amiket máshol be lehet szerezni. Ha ugyanannyiba kerülne a 480 és a 470 egyértelmüen 480 szerintem, a kérdés, hogy termel e annyival többet a 480, hogy megérje-e azt választani

kidface

Idézetet írta: ScubaCrab Dátum április 07, 2017, 11:11:08 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum április 07, 2017, 10:24:40 DÉLUTÁN

Szerintem itt már csak azt kell nézned, hogy ár-érték arányban hogy jönnek ki neked a számok. Vegánnak pl. Floridában olcsóbb árammal más áron vásárolt hardverekkel bányászik mint amiket máshol be lehet szerezni. Ha ugyanannyiba kerülne a 480 és a 470 egyértelmüen 480 szerintem, a kérdés, hogy termel e annyival többet a 480, hogy megérje-e azt választani

Igy van, dontsd el kb hany MH/s-on szeretned a 480-ast hajtani es ugy szamold ki a pillanatnyi arfolyamon a megterulest. Ha ez a szam megegyezik vagy csak minimalisan ter el a 470-es megterulesi idejetol akkor mehetsz a 480-sal!

drizzt_do_urden

jelenleg szerintem ez eri meg a legjobban a piacon.

http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-RX480G1-GAMING-4GD#kf

picivel dragabb mint a 470 -es de viszont tud 29.3 ETH + 840 DCR dualba. es eleg jo az asic. az egyiket en -22 offsettel tudom hasznalni....

ScubaCrab

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum április 08, 2017, 08:25:47 DÉLELŐTT
jelenleg szerintem ez eri meg a legjobban a piacon.

http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-RX480G1-GAMING-4GD#kf

picivel dragabb mint a 470 -es de viszont tud 29.3 ETH + 840 DCR dualba. es eleg jo az asic. az egyiket en -22 offsettel tudom hasznalni....

Én most tervezem pár ilyen kártya beszerzését, a wattool profilod beállítását meg tudnád osztani velünk? :)

drizzt_do_urden

1095/890
2070/890

offset meg kartyatol fuggoen.

es ezek nincsenek felhuzva maxra. szerintem meg birna tobbet is de en nem szeretem a kartyakat maximumon hajtani.

messimage

Csak érdekesség:

Tegnap vettem 4 db ASUS rx 470 strix 4gb ot, és 3 hynix volt, 1 pedig elpida. Visszavittem és szerencsére kicserélték. Minden egyezett, kivéve a csomagolása belülről és a kártya hátán egy apró felirat.

drizzt_do_urden

pedig az elpida memory a legjobb :))) vissza nem vittem volna!