Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

VGA választás bányászathoz

Indította Roller, december 02, 2016, 12:27:03 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 4 Vendégek van a témában

ZsZolee

Idézetet írta: kidface Dátum április 30, 2017, 12:59:18 DÉLUTÁN
Ezeket egyszer kell beraknod a kornyezeti változókhoz!
Kötelező alkalmazni, alap beállításokkal!

exertech001

drizzt_do_urden

ki lehet szamolni. leirod most mennyit hasznal a dedikalt memoriabol. es a kovetkezo dagnal is leirod. kivonod a kettot es megkapod hogy mennyit no egy DAG file alatt...

Csongor

Kaptam egy jo ajanlatot egy XFX RX480 8GB-os kartyara. Kerestem, de nem ralaltam itt a forumon infot rola, hogy milyen lenne. Van valakinek ilyene? Mennyire gyengedd a bantaszatban, mint egy MSI?
Koszi!

DrPascal

Idézetet írta: Csongor Dátum május 02, 2017, 01:49:43 DÉLUTÁN
Kaptam egy jo ajanlatot egy XFX RX480 8GB-os kartyara. Kerestem, de nem ralaltam itt a forumon infot rola, hogy milyen lenne. Van valakinek ilyene? Mennyire gyengedd a bantaszatban, mint egy MSI?
Koszi!

Ha jól tartod csak gyengéden bántalmaz, szóval a bántászatban jó. :)

Viccet félretéve, ha jó áron van meg kell venni, tudja amit kell!

Csongor

Idézetet írta: DrPascal Dátum május 02, 2017, 03:29:49 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Csongor Dátum május 02, 2017, 01:49:43 DÉLUTÁN
Koszi!

Ha jól tartod csak gyengéden bántalmaz, szóval a bántászatban jó. :)

Viccet félretéve, ha jó áron van meg kell venni, tudja amit kell!
Csak most latom mit irtam, ez van ha az ember telefonrol ir es siet is.

hoppus

Hello,

van esetleg valakinek tapasztalata rx570 giagabyte esetén aorus és gaming között? melyiket érdemesebb? vagy mindegy?

zenetibi

Idézetet írta: hoppus Dátum május 03, 2017, 12:48:14 DÉLUTÁN
Hello,

van esetleg valakinek tapasztalata rx570 giagabyte esetén aorus és gaming között? melyiket érdemesebb? vagy mindegy?

Az aorus nagyon jó nem melegszik nagyon, 28.7 Mhs-el megy nálam stabilan, de szerintem 29.2-ig lehet húzni.

peter1300

Idézetet írta: zenetibi Dátum május 03, 2017, 02:51:12 DÉLUTÁN
Hello,

Az aorus nagyon jó nem melegszik nagyon, 28.7 Mhs-el megy nálam stabilan, de szerintem 29.2-ig lehet húzni.

Sziasztok!

A fogyasztásuk mit mutat? Egy tesztet láttam a neten, ahol az 480 is kevesebbet evett ~25W-al, mint az 570, ezért egyelőre félek tőle.. :(

Artthur

Idézetet írta: peter1300 Dátum május 03, 2017, 03:27:55 DÉLUTÁN
Hello,

Sziasztok!

A fogyasztásuk mit mutat? Egy tesztet láttam a neten, ahol az 480 is kevesebbet evett ~25W-al, mint az 570, ezért egyelőre félek tőle.. :(
Zorg mester megmondta, nem fogyaszt többet, addig kell nyomkodni amíg jó nem lesz :)

willow

Idézetet írta: Artthur Dátum május 03, 2017, 03:31:42 DÉLUTÁN
Idézetet írta: peter1300 Dátum május 03, 2017, 03:27:55 DÉLUTÁN
Hello,

Sziasztok!

Zorg mester megmondta, nem fogyaszt többet, addig kell nyomkodni amíg jó nem lesz :)

Te kipróbáltad? Vagy csak Zorg mester megmondta.

peter1300

...és erről mik a tapasztalatok?

Rendelném is szerintem, mert már 2 hete a kártyaválasztáson agyalok, nem akarom tovább húzni az időt. :D

https://ipon.hu/webshop/product/xfx_rx_480p4lfb6_rx_480_4gb_gddr5_rs_pcie/1531329

DrPascal

Idézetet írta: peter1300 Dátum május 03, 2017, 04:08:32 DÉLUTÁN
...és erről mik a tapasztalatok?

Rendelném is szerintem, mert már 2 hete a kártyaválasztáson agyalok, nem akarom tovább húzni az időt. :D

https://ipon.hu/webshop/product/xfx_rx_480p4lfb6_rx_480_4gb_gddr5_rs_pcie/1531329

Én biztos 5xx szériát vennék, a különbözetből meg ki lehet fizetni Zorg-ot, hogy állítsa be!

2DA

Hi all.
Tegnap jött egy rx 470 armor 61%-os asic-al.
Visszaküldjem vagy jó az még?
Samsung memorias.

Til

Idézetet írta: 2DA Dátum május 06, 2017, 01:38:29 DÉLUTÁN
Hi all.
Tegnap jött egy rx 470 armor 61%-os asic-al.
Visszaküldjem vagy jó az még?
Samsung memorias.
Ha samsung az valoszinu jol fog teljesiteni,meg ha keves az asic is.
Az is benne van a pakliban,ha visszakuldod es veszel egy masikat,majd meglepodve tapaszralod,hogy micron 60%.  :o Persze lehet az ellenkezoje is.   ;)
C:\> del c:\command.com

zedhun

Helló mindenki!

Kérdésem lenne, mert 1 hete nem alszom :)
A jelenlegi rigben MSI RX 480 Gaming X 8GB figyel, gyönyörűen dolgozik, viszont ugyebár jól nem tudok többet venni belőle.
Amit most kultúrált áron látok és tetszik, az a Sapphire RX 580 8GB Nitro+

Mi a vélemény erről a kártyáról, mert Sapphire-em sosem volt, illetve látom, hogy az 570-est preferálják sokan.
Wattools-al sosem nyúltam a rig-hez, az MSI szépen csendesen elfut 68 fokon 800 körüli FAN speedel, majd ha lesz egy kis időm, akkor eljátszom majd az optimalizálással, eddig nem érdekelt, így viszont azt nem tudom tapasztalati úton, hogy melyik kártya választása a megfelelőha némi tunningot is ráerőltetnék.

Szóval aki profi, mit venne a mostani kínálatból?

Til

Idézetet írta: zedhun Dátum május 06, 2017, 06:23:24 DÉLUTÁN
Helló mindenki!

A jelenlegi rigben MSI RX 480 Gaming X 8GB figyel, gyönyörűen dolgozik, viszont ugyebár jól nem tudok többet venni belőle.

Mi a vélemény erről a kártyáról, mert Sapphire-em sosem volt, illetve látom, hogy az 570-est preferálják sokan.
Wattools-al sosem nyúltam a rig-hez, az MSI szépen csendesen elfut 68 fokon 800 körüli FAN speedel, majd ha lesz egy kis időm, akkor eljátszom majd az optimalizálással, eddig nem érdekelt, így viszont azt nem tudom tapasztalati úton, hogy melyik kártya választása a megfelelőha némi tunningot is ráerőltetnék.

Gigabyte-ban is gondolkozz, az sem lehet rossz.
C:\> del c:\command.com

Mulder

Idézetet írta: Til Dátum május 06, 2017, 08:13:57 DÉLUTÁN
Idézetet írta: zedhun Dátum május 06, 2017, 06:23:24 DÉLUTÁN
Helló mindenki!

Gigabyte-ban is gondolkozz, az sem lehet rossz.

nem tudom nekem a gigabyte 570esek nem hoznak olyan jól én most sapphire 570et vettem, kedden jönnek akkor tudok majd többet mondani róla.