Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Dash coin videokartyaval !

Indította skovacs, április 04, 2017, 12:22:01 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

skovacs

https://www.youtube.com/watch?v=-g-iBZDKzro na eszerint allitsatok be a banyagepet :) ! Kiprobaltam mukodik  es a kifizetes is megerkezik egy kis bonus al. elsore 0.015 dasht banyasztam es a poloniexes szamlara 0.021 erkezett bonus al.

Székely Vegán

De ETH és ZEC-en sokkal nagyobb a profit..
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

skovacs

#2
Teljesen igazad van vega , csak mar nagyon reg ota vadasszuk hogy hogyan kell videokartyaval dasht banyaszni ez kivalthatja a baikalt ami ugye nem olcso es ahogy nezem a dash emelkedni kezdett megint a lenyeg hogy mar ezt is tudjuk !!! Ja es alapbol ad bonust csak ki kell banyaszni 0.014 et es naponta fizet ! Nem kell varni egy hetet vagy egy honapot !

kidface

Bocs de ez nem újdonság :)
a DASH őrület elején én is bányásztam egy kicsit, de még abban az időben sem volt profitabilisebb mint az ETH!!!

Lehet gpu-val bányászni ez sosem volt titok!

skovacs

Nem is allitottam hogy titok en csak segiteni akarok az olyanoknak akik nem olyan profik mint te ;) ! De az az erdekes hogy senki nem adott valaszt annak idejen mikor ezt kerestem de mindegy, zoldfulueknek mint en nem a ver profiknak :D !

skovacs

Na akkor csak megerte hogy fel tettem :) orulok hogy valkinek segithettem :) Amugy a dash emelkedik megint zec esik eth esik szoval miert ne ? Ha most kezded a banyaszatot meg lehet hogy egy jo aremelkedest is ki fogunk megint ;)  ahogy  a mester mondana jo csakanyozast :D !