Advcash mastercard, alacsony fee

Indította Andokaaa, március 29, 2017, 08:21:19 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

PeACeY

Idézetet írta: PeACeY Dátum január 11, 2018, 02:15:58 DÉLELŐTT
Ez azután van, hogy a changer jelezte, hogy beérkezett hozzájuk az ethereum.
És processing van, hogy áttegyék az advcash számlámra.

Etherscan:
TxReceipt Status:
Success
Block Height:
4887373 (738 block confirmations)

Lehetséges az a baj, hogy coinbasen mikor kiutaltam az ethereumot a changer által megjelölt címre, adtam meg közleményt? (Az advcash email címem)

Azért nem gondolnám, mert a changerre megérkezett a pénz..

Esetleg az a baj, hogy nem vagyok verifikálva advcashen?

Csak tájékoztatásként leírom, hogy végül megérkezett a pénz az advcash számlámra, a changerről.
Igaz, majdnem egy napba telt. :D
Úgyhogy működik a dolog.

bazsy

Rendeléstől számítva mennyi idő a megérkezésig?
Más kártyánál pl cryptopay 1,5 hét volt körülbelül

Morty

Igen ezt akartam kérdezni, hogy kb mennyi idő amíg megérkezik a kártya. Ha jól emlékszem akkor 2-4 hetet írtak ez mennyire reális?

hupisom1

Nekem kb 1 hét volt , de már vagy fél éve rendeltem .
Egy kis segítség feltöltésnél :
BTC-vel ha töltöd szarul vált ( igy nem éri meg )

1.A legolcsóbb lehetőség Exmóra küldöd a btc , eth , zec , vagy amit még fogad .
2. Exmón eladod ( Nem rosszak az árfolyamai )
3. Megjelenik exmón az euró walletnél hogy mondujk 200 euro
4. Creat exmo kód
5 . Generál egy kódot cserébe a 200 euró eltünik úgymond
6 advcash belépés után kiválasztod az exmo feltöltést , bemásolod az ex kódot amit kaptál .
7 . A pénz megjelent a számládon , már csak fel kell tölteni vele a plastik vagy virtual számlát 1 kattintás .

UI: exmóról nincs így utalási fee , semmi egyéb költség.

Lehet érthetetlen , de nem vagyok egy jó mesemondó :)

petoroland

Idézetet írta: hupisom1 Dátum január 13, 2018, 09:58:32 DÉLUTÁN

1.A legolcsóbb lehetőség Exmóra küldöd a btc , eth , zec , vagy amit még fogad .
4. Creat exmo kód
6 advcash belépés után kiválasztod az exmo feltöltést , bemásolod az ex kódot amit kaptál .
7 . A pénz megjelent a számládon , már csak fel kell tölteni vele a plastik vagy virtual számlát 1 kattintás .

Köszi, ez jól hangzik. Így fel lehet tölteni altokkal is, nem kell BTC-t küldeni. :)

exertech001

4. Creat exmo kód

Exmo feltűnően jól akar váltani. Szerintem valamit elrontottam. Vagy ez tényleg ennyire jó?

1425 dollárt adna isntant 1 ETH-ér.
Changer 1339 et adna.
Coinmarketcap 1307-en áll.

Mi a buktató? (ha, van) :)

Kristatos

Lenne kérdésem ehhez, Coinbaseról elküldöm Exmo-ra annak van költsége ? Ott is pontos összeget vár mint az ADV cash ? ADVcash ha kevesebb vagy több megy a beállítottnál akkor lenyeli, eltúnik.

willow

Idézetet írta: Kristatos Dátum január 14, 2018, 02:04:18 DÉLUTÁN
Lenne kérdésem ehhez, Coinbaseról elküldöm Exmo-ra annak van költsége ? Ott is pontos összeget vár mint az ADV cash ? ADVcash ha kevesebb vagy több megy a beállítottnál akkor lenyeli, eltúnik.

Mindig mindennek van költsége. Csak az nem mindegy, hogy mennyi.

Til

4. Creat exmo kód

A kártya feltöltés vesz le valamennyi fee-t?
Amikor vásárolsz a kártyával pl Post terminálon, vagy online, akkor a vásárlási összeg után mennyi % fee van?
Egyéb költségek havidíj esetleg ezen felül egyéb rejtett fee?Köszönöm!
C:\> del c:\command.com

woren

Idézetet írta: Til Dátum január 14, 2018, 06:14:20 DÉLUTÁN

4. Creat exmo kód

A kártya feltöltés vesz le valamennyi fee-t?
Amikor vásárolsz a kártyával pl Post terminálon, vagy online, akkor a vásárlási összeg után mennyi % fee van?
Egyéb költségek havidíj esetleg ezen felül egyéb rejtett fee?Köszönöm!

https://www.advcash.com/en/solutions/card/

woren

Plastic Card -al letudtok venni 100ezreket is akár ?
Mert régebben Cryptopaynél is elvileg lehetett levenni pénzt ATM-ből de gyakorlatilag meg nem engedte, vagy csak bizonyos ATM-ekben engedi ?

xalyy

Hát én a héten megrendeltem a kártyát de nem kellett volna ennyire elhamarkodjam... A proof of address verifikációnál nem képesek felfogni, hogy az útlevelen és a személyin kívül nincs más amivel tudnám bizonyítani a lakcímet. A személyin is ott a cím de 1 dokumentumot nem lehet 2x-er felhasználni verifikálásra ezt a hülyeséget se tudom ki találta ki Tenx-nél meg más helyeken is jó volt, az a lényeg bizonyítsd kit érdekel ugyanazzal bizonyítod őszintén... Nem tudom mitévő legyek remélem kivételt tesznek vagy akkor refundolnak legalább hanem akkor ez az orosz bagázs nem valami megbízható választás.

DrPascal

Idézetet írta: xalyy Dátum január 15, 2018, 10:27:56 DÉLUTÁN
Hát én a héten megrendeltem a kártyát de nem kellett volna ennyire elhamarkodjam... A proof of address verifikációnál nem képesek felfogni, hogy az útlevelen és a személyin kívül nincs más amivel tudnám bizonyítani a lakcímet. A személyin is ott a cím de 1 dokumentumot nem lehet 2x-er felhasználni verifikálásra ezt a hülyeséget se tudom ki találta ki Tenx-nél meg más helyeken is jó volt, az a lényeg bizonyítsd kit érdekel ugyanazzal bizonyítod őszintén... Nem tudom mitévő legyek remélem kivételt tesznek vagy akkor refundolnak legalább hanem akkor ez az orosz bagázs nem valami megbízható választás.

Nekem elfogadták a személyit meg a lakcímkártyát. Mind a 2 oldalát lefotóztam, és egy-egy képre összeraktam.
Azóta teljesen jól működik.

GepyMiner

1.5 hete verifikáltam és rendeltem kártyát, majd elválik mikorra jön meg sima (nem nyomon követett vagy expressz) küldéssel.
Lakcímhez egy émász számlát adtam, először nem fogadták el mondván már elavult. pedig 3 hónapot írtak. A számlán az volt hogy nov1-dec1 hónapra és fiz.határidő dec 31, szóval minden dátum bőven meg volt, de sebaj, küldtem nekik januárit és az már jó volt.
Charger.com-al küldtem rá pénzt, ZEC-et szoktam, ott sincs nagy költség és relatíve gyors, kábé fél órán belül mindig megjelent a pénz az advcash-en. Dollár kártyát kértem mert azzal online islehet shoppingolni, plusz egy virtuális kártyát amit szinte azonnal sikeresen használtam online. A plasztik kártyát főleg nagyobb értékű vásárlásnál fogom használni, elvileg 2.95% fee van a váltás miatt ami nem sok, ha coinbase SEPA úton mennék, akkor véltással és díjjal se lennék jobban.

hupisom1

Emóra utalásnál bármelyik kriptónak van költsége , fee , exmón átváltod a coin-t , pl euróra , aztán az advcash en annyi eurót irsz be amennyid van , creat ex code , és bemásolod az advcash oldalára , nekem soha semmi nem tünt el pl 1000eurónál a plasztik kártya töltése volt 3-5 euró asszem .

pcguru68

Idézetet írta: hupisom1 Dátum január 16, 2018, 03:00:41 DÉLUTÁN
Emóra utalásnál bármelyik kriptónak van költsége , fee , exmón átváltod a coin-t , pl euróra , aztán az advcash en annyi eurót irsz be amennyid van , creat ex code , és bemásolod az advcash oldalára , nekem soha semmi nem tünt el pl 1000eurónál a plasztik kártya töltése volt 3-5 euró asszem .
mi a címe az oldalnak?ki tudja?emo?exmo?

woren

Idézetet írta: pcguru68 Dátum január 16, 2018, 08:01:11 DÉLUTÁN
Idézetet írta: hupisom1 Dátum január 16, 2018, 03:00:41 DÉLUTÁN
mi a címe az oldalnak?ki tudja?emo?exmo?

https://exmo.me/

VampireV

Kicsit talán off, de ha már az exmo szóba került:
Exmo-ról eurót lehet küldeni vhogy skrillre, vagy skrill mastercard kártyára? Ezt esetleg próbálta már valaki?

Morty

A héten nekem is megjött a kártyám. Január 5-én rendeltem... rátöltöttem kb 5-6k... majd tegnap levettem... teljesen jól működik és középárfolyam körül vált.

Én úgy csinálom hogy az altokat changer-en küldöm ki... nekem ez vált be a legjobban... onnan meg meg át a dolláros számláról a kártyára ami €... valamennyi tranzakciós díj van (kb 200-250huf) amíg átmegy a számláról a kártyára de az legyen a legkevesebb!