Advcash mastercard, alacsony fee

Indította Andokaaa, március 29, 2017, 08:21:19 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 6 Vendégek van a témában

Til

Idézetet írta: Morty Dátum január 18, 2018, 06:19:46 DÉLELŐTT
A héten nekem is megjött a kártyám. Január 5-én rendeltem... rátöltöttem kb 5-6k... majd tegnap levettem... teljesen jól működik és középárfolyam körül vált.

Én úgy csinálom hogy az altokat changer-en küldöm ki... nekem ez vált be a legjobban... onnan meg meg át a dolláros számláról a kártyára ami €... valamennyi tranzakciós díj van (kb 200-250huf) amíg átmegy a számláról a kártyára de az legyen a legkevesebb!
Mi előtt rendeltél kártyát, gondolom a weboldalukra fel kell tölteni pénzt a kártyadíjra.Amit írtál changer ,onnan töltötted a kártya megérkezése előtt is?
C:\> del c:\command.com

Morty

Igen... mivel nem voltam még normálisan validálva ezért bankkártyáról nem engedte hogy beutaljak... de már meg volt rendelve a kártya... így maradt az hogy btc-t utaltam be (kb 15€) hogy fedezze a költségét a kártya igénylésnek.

Til

Idézetet írta: Morty Dátum január 18, 2018, 04:33:49 DÉLUTÁN
Igen... mivel nem voltam még normálisan validálva ezért bankkártyáról nem engedte hogy beutaljak... de már meg volt rendelve a kártya... így maradt az hogy btc-t utaltam be (kb 15€) hogy fedezze a költségét a kártya igénylésnek.
Akkor ,ha jól értem ,meg lehet rendelni előre fizetés nélkül?Gondolom amint pénz kerül rá levonja.Hogy hogy BTC-t?Nem volt így kicsit magas a fee?

Morty

Szóval...
Regisztráció után a validálással bíbelődtünk, de közben bekültem a btc-t (lehet hogy magas volt nem foglalkoztam vele akkor most már jobban szemügyre veszem!)

Bent volt a BTC de nem voltam még validálva... a kártyát a btc-ből megrendeltem... menet közben jó lett a validálás... és előre kell fizetni máskülönben nem enged rendelni... se online kártyát se debitet... hivatkozik hogy nincs kp amiből levonja... ha nem akarsz coint beutalni, akkor a legjobb az, ha validálod magad, majd beutalsz mastercard/visa-ról kb 15€/$ és megrendeled a kártyát... regisztráció után 7 napig 5€/$ utána 15 én ezért küldtem be 15-öt mert nem tudtam mikor sikerül a validálás.

Validálásnál meg az volt a gond hogy amit megadtam Account lakcímnek nem egyeztett a lakcímkártyámmal valamint csatoltam nekik egy számlát is mely az eredeti lakcímemre szól. Megváltoztattam az accoun lakcímet és minden rendben lett!
(account lakcím amit megadtam : Vp párom nagyszülei, míg a lakcímkártyámon szereplő cím Békéscsaba, ideiglenes lakcímem VP-ben van... megváltoztattam account lakcímet Békéscsabára és minden OK) tehát ha valaki így járna ne essen pánikba hanem azt írja be account lakcímnek ami szerepel a lakcímkártyáján... kártya postázási címe pedig a nagyszülők voltak

Til

Idézetet írta: Morty Dátum január 18, 2018, 04:44:48 DÉLUTÁN
Szóval...
Regisztráció után a validálással bíbelődtünk, de közben bekültem a btc-t (lehet hogy magas volt nem foglalkoztam vele akkor most már jobban szemügyre veszem!)

Bent volt a BTC de nem voltam még validálva... a kártyát a btc-ből megrendeltem... menet közben jó lett a validálás... és előre kell fizetni máskülönben nem enged rendelni... se online kártyát se debitet... hivatkozik hogy nincs kp amiből levonja... ha nem akarsz coint beutalni, akkor a legjobb az, ha validálod magad, majd beutalsz mastercard/visa-ról kb 15€/$ és megrendeled a kártyát... regisztráció után 7 napig 5€/$ utána 15 én ezért küldtem be 15-öt mert nem tudtam mikor sikerül a validálás.

Validálásnál meg az volt a gond hogy amit megadtam Account lakcímnek nem egyeztett a lakcímkártyámmal valamint csatoltam nekik egy számlát is mely az eredeti lakcímemre szól. Megváltoztattam az accoun lakcímet és minden rendben lett!
(account lakcím amit megadtam : Vp párom nagyszülei, míg a lakcímkártyámon szereplő cím Békéscsaba, ideiglenes lakcímem VP-ben van... megváltoztattam account lakcímet Békéscsabára és minden OK) tehát ha valaki így járna ne essen pánikba hanem azt írja be account lakcímnek ami szerepel a lakcímkártyáján... kártya postázási címe pedig a nagyszülők voltak
Köszi!Minden érthető!

pcguru68

Sziasztok sepat hogy tudok küldeni advcashről coinbasre?

Til

Idézetet írta: pcguru68 Dátum január 19, 2018, 03:59:12 DÉLELŐTT
Sziasztok sepat hogy tudok küldeni advcashről coinbasre?
Lehet egyáltalán?Valahogy úgy érzem erre nagyon kicsi az esély,de majd aki tudja az megerősíti.

Tomi

Erről kinek mi a véleménye?

http://www.oecd.org/tax/automatic-exchange/common-reporting-standard/

Ez alapján az Advcash is küld minden évben számlatörténetet a helyi adóhatóságnak...  ::)

Til

Idézetet írta: Tomi Dátum január 19, 2018, 09:01:03 DÉLELŐTT
Erről kinek mi a véleménye?

http://www.oecd.org/tax/automatic-exchange/common-reporting-standard/

Ez alapján az Advcash is küld minden évben számlatörténetet a helyi adóhatóságnak...  ::)
Nem hinném, hogy ezt megtenné.

GepyMiner

Gyors heads-up:
Jan 8-án regeltem AdvCash-re, kreáltam virtuális és plastic usd kártyát, küldtem rá charger-en pénzt (zec-advcash), kértem verifikálást. Verifikálás 3 nap alatt meg volt, a kártya meg 18-án azaz másfél héten belül megérkezett a postaládába! Aktiválás 1 perc alatt megvolt.

Franky2Ster

Idézetet írta: GepyMiner Dátum január 20, 2018, 12:53:24 DÉLUTÁN
Gyors heads-up:
Jan 8-án regeltem AdvCash-re, kreáltam virtuális és plastic usd kártyát, küldtem rá charger-en pénzt (zec-advcash), kértem verifikálást. Verifikálás 3 nap alatt meg volt, a kártya meg 18-án azaz másfél héten belül megérkezett a postaládába! Aktiválás 1 perc alatt megvolt.

Köszi ez hasznos nekem is!  :)

woren

Idézetet írta: hupisom1 Dátum január 13, 2018, 09:58:32 DÉLUTÁN
Nekem kb 1 hét volt , de már vagy fél éve rendeltem .
Egy kis segítség feltöltésnél :
BTC-vel ha töltöd szarul vált ( igy nem éri meg )

1.A legolcsóbb lehetőség Exmóra küldöd a btc , eth , zec , vagy amit még fogad .
2. Exmón eladod ( Nem rosszak az árfolyamai )
3. Megjelenik exmón az euró walletnél hogy mondujk 200 euro
4. Creat exmo kód
5 . Generál egy kódot cserébe a 200 euró eltünik úgymond
6 advcash belépés után kiválasztod az exmo feltöltést , bemásolod az ex kódot amit kaptál .
7 . A pénz megjelent a számládon , már csak fel kell tölteni vele a plastik vagy virtual számlát 1 kattintás .

UI: exmóról nincs így utalási fee , semmi egyéb költség.

Lehet érthetetlen , de nem vagyok egy jó mesemondó :)

És mire így megérkezett Advcash-re, hány százalék vonódott le ?

hupisom1

Bárhonnan utalsz btc-t vagy eth-t vagy zec -et vagy akármit ami exmo-n fent van annak az utalásnak a fee-je vonódik le , ezt ugye criptó válogatja , de bárhova küldöd így van.
Aztán exmón átváltod euróra , aminek nincs ugye költsége csak árfolyama , ami nem rosz exmo-n.
Exmo--->>> advcash : ugye itt az excode generálással azonnal fel tudod tölteni az advcash számlád .

Advcash : Itt pedig az egyenlegedből kiválaszthatod hogy a plasztik kártyát vagy a virtuális kártyát akarod feltölteni , költsége 1 euró , 1000 eurónál is .

hupisom1

Itt van sorban képekben remélem feltölti :
3. fényképen eurót vagy usd-t válaszd ki attól függően hogy euró vagy usd alapú a plasztik kártya nekem euró ezért euróért adom el a cryptót , hogy utánna az advcash ne váltogasson még eur-usd között .
4 . Így néz ki az excode amit email-ben kapsz meg azonnal .
EX-CODE[/t]
   Your EX-CODE:
EX-CODE_142700_BTC023dc91c4f00873e0e53e136855c1ba97e7f42f4
Az utolsó képen már az advcash oldalon kiválasztott exmo feltöltés , itt beírod az excode értékének megfelelő összeget , utána azonnal feltölti a számlád , már csak a plasticra kell nyomni a lét ami egyszeri 1 euró .[/t]

BlackJack

Sziasztok!

Nos, a Wavecrest holding ismét kitett magáért:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1011381.1300

Eszerint az advcash kártyáknak is vége.
Március 27-ig lehet elkölteni ami rajta van, rátölteni ma már nem tudtam.

:(

xalyy

Szerintem ezt már direkt csinálják... Ne vicceljünk először a visak utána a mastercardok? Szerintem a nagy testvér nagyon nem nézi jó szemmel, hogy egyesek pénzeket vesznek ki a cryptoból a rendszeren kívül. Milyen alternatíváink vannak?

MrRob

Én most akartam Adv Cash kártyát rendelni erre:
Unfortunately, your country is not supported for cards creation :)

Rob

magellan

Idézetet írta: xalyy Dátum január 24, 2018, 12:42:14 DÉLELŐTT
Szerintem ezt már direkt csinálják... Ne vicceljünk először a visak utána a mastercardok? Szerintem a nagy testvér nagyon nem nézi jó szemmel, hogy egyesek pénzeket vesznek ki a cryptoból a rendszeren kívül. Milyen alternatíváink vannak?
Az AdvCash nem a kriptóról szól, 30 feltöltési lehetőségből egy a kriptó. Valószínűleg a Wavecresttel van baja először a Visának, most már a Mastercardnak is.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

blck

ear Cardholder,

We regret to inform you that from the 27 February 2018, we will no longer be able to service your MyChoice Prepaid Debit Card. 

You should, therefore, use up or remove any balance on your card before that date. We will block the loading of new funds to your card effective immediately to help avoid any balance remaining on your card. You will be able to request that any remaining balance on your card after 27 February 2018 be refunded to you in line with the Cardholder Agreement. 

Unverified cards must be verified in order to be eligible for a refund. Please note that any funds that remain on your account after this date will continue to be subject to the terms of the Cardholder Agreement (other than as set out in this email).  You can find the Cardholder Terms here.

Please also note that we have taken the decision to set new daily ATM limits to EUR 1000/USD 1000/GBP 800 for transaction inside the SEPA region; transaction outside of SEPA will be limited to EUR 500/USD 500/GBP 400.

We apologize for any inconvenience caused. If you have any questions, please contact us at support15@mychoicecorporate.com.

Kind regards,
WaveCrest

Robertson

Most jött meg a kártyám.
Még meg sem száradt rajta a tinta :-D

Valaki tud másik működő kártyát  ?