Advcash mastercard, alacsony fee

Indította Andokaaa, március 29, 2017, 08:21:19 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

rogers

Na én nem tudtam viabuy-ra nem tudtam pénzt küldeni ráadásul bitcoint se.......

Robertson

Idézetet írta: Franky2Ster Dátum január 24, 2018, 05:07:21 DÉLUTÁN
Erről tud valaki valamit? Lehet ez még jó lehet.

https://www.viabuy.com/hu/the-prepaid-mastercard-in-gold-or-black.html 

90 euróba kerül. Amit még ki is fizetnék ha biztos lenne hogy nem szűnnek meg ők is...

Franky2Ster

xalyy

Van még egy kevés alternatíva csak igen, mi a garancia azok is nem szűnnek meg. Szerintem ezt ők nem tudják garantálni, nem is az ők hibájuk.

bazsy

Bitstampnak is van kártyája az astropayel van szerződésben beküldtem papírokat ha megvan a verifikáció akkor tudok nyilatkozni.

Jelenleg alig van már alternatíva akit érdekel ezeket találtam:

https://steemit.com/bitcoin/@bitcoinshirtz/a-full-list-of-bitcoin-debit-cards-for-2017

hupisom1

Payza , most küldtem be a papirokat , forint alapon is számol , a feek hasonlóak mint a többi kártyaszolgáltatónál , van apk is hozzá , 19dollár a kártya , mastercard .

pimmi

Idézetet írta: hupisom1 Dátum január 25, 2018, 12:09:19 DÉLELŐTT
Payza , most küldtem be a papirokat , forint alapon is számol , a feek hasonlóak mint a többi kártyaszolgáltatónál , van apk is hozzá , 19dollár a kártya , mastercard .

előre fizetett kártya rendelése átmenetileg nem érhető el. kérjük, ellenőrizze újra hamarosan.

PAYZA !! "FONTOS UPDATE - 2018. JANUÁR 11: Tudomásunk van a Payza kártyát érintő kérdésekről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha jelenleg Payza kártyája van, néhány funkció már nem teljesen működőképes. Jelenleg nem fogadunk új Payza Card megrendeléseket. A nemrégiben megrendelt és még nem szállított Payza kártyák törlésre kerülnek és visszatérítésre kerülnek. Elnézését kérjük a kellemetlenségért. További információ követi, amint elérhetővé válik...."

hupisom1

hupisom1

Most próbálom a mistertango -t , andoriodos apk-val azonnal meg volt a verifikálás , aztán rámentem a debit card-ra , kérte a postázasi cimet megadtam , elvileg küldik majd , 0ft volt mert fizetést nem kért érte . Ha van fejlemény megirom.

xalyy

Idézetet írta: hupisom1 Dátum január 25, 2018, 04:18:08 DÉLUTÁN
Most próbálom a mistertango -t , andoriodos apk-val azonnal meg volt a verifikálás , aztán rámentem a debit card-ra , kérte a postázasi cimet megadtam , elvileg küldik majd , 0ft volt mert fizetést nem kért érte . Ha van fejlemény megirom.

Kíváncsi vagyok, tangó lesz az atmhez vagy tangó a kukába majd  ;D ;D

hupisom1

Hát ha már ingyéé van a kártya legalább egy pár kanyart tangóznék az atm-hez , aztán azt sem bánom ha mellete van egy kuka  ;D

kisgolyzer95

Gyerekek úgy néz ki ez a viabuy működik. Személyit lefényképezed és máris 15000 eurós az éves limited. Szerintem rendelek egyet az asszonynak is :D Pénzfelvét sikeresen megvolt. Kártya kb 4 nap alatt megjött ausztriába. Az egyetlen "hátránya" hogy kell egy bitpay kompatibilis wallet, mert csak azzal lehet fizetni. Én személy szerint a Copay appot használom. Ha van kérdésetek szívesen válaszolok :)

magellan

Idézetet írta: kisgolyzer95 Dátum január 25, 2018, 06:05:42 DÉLUTÁN
Gyerekek úgy néz ki ez a viabuy működik. Személyit lefényképezed és máris 15000 eurós az éves limited. Szerintem rendelek egyet az asszonynak is :D Pénzfelvét sikeresen megvolt. Kártya kb 4 nap alatt megjött ausztriába. Az egyetlen "hátránya" hogy kell egy bitpay kompatibilis wallet, mert csak azzal lehet fizetni. Én személy szerint a Copay appot használom. Ha van kérdésetek szívesen válaszolok :)
Asszonynak társkártya? Mintha azt is lehetne, és ha jól értem, közös keretből gazdálkodtok.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

hupisom1

Biztos jó , de 70 euró egyszeri + évi 20euró a költsége , pénzfelvétel pedig 5euró /alkalom 1500ft , kicsit húzósak a költségei.

hupisom1

Bár jelenleg bárminek örülnék én is  :D 

mistertango költségek :

Robertson

Idézetet írta: kisgolyzer95 Dátum január 25, 2018, 06:05:42 DÉLUTÁN

Én is Copay appot használtam régen, de nagyon sok a fee szemben a blockchain app-al. Bár lehet én állítottam rajta valamit rossul, azért nézd meg hogy mekkora feet fizetsz utalásonként..

laci42

advcash egyre jobb:

25 January 2018
Personal SWIFT/SEPA Bank Transfers Not Accepted
Please note that starting February 1st, 2018, we will no longer accept SWIFT/SEPA transfers from private senders meant to fund their personal accounts in Advanced Cash.

As an alternative, you are welcome to make card deposits using Visa/Mastercard cards through our gateways in USD, EUR, RUB, KZT, GBP, UAH directly without extra currency conversion. You can also use American Express/Diners Club/JCB cards through our RUB gateway for these card types. You can fund other wallets this way, not just RUB, with automatic conversion.

If you have a personal Advanced Cash account and you used bank transfers from your personal bank account to make deposits, please DO NOT SEND any further transfers from your bank. Please use other funding methods. Transfers sent and received before Feb 1st will be processed as usual. We assume no responsibility for transfers sent after Feb 1st. The sender will need to arrange the return of any such transfers in their bank.

This news update does not concern receiving 3rd party bank transfers from businesses. It also does not concern bank transfer deposits for business accounts, and local TED transfers in BRL in Brazil. This news update is only related to personal ADV account holders using their own bank account to make SWIFT/SEPA deposits.

We are looking into the possibility of bringing the SWIFT/SEPA deposit option for personal accounts back as soon as we are done reorganising our administrative procedures related to such transfers.
Thank you for understanding and cooperation.

CoinMonk

Akkor szerintet ez mit jelent?
Lehet kiutalni, beutalni február 01-től?

magellan

Idézetet írta: CoinMonk Dátum január 26, 2018, 10:12:27 DÉLELŐTT
Akkor szerintet ez mit jelent?
Lehet kiutalni, beutalni február 01-től?
Kiutalni eddig sem lehetett, beutalni nem lehet február 1-től saját számláról, de hát nem is akartunk...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

GepyMiner

Amíg lehet rá changer-en crypto-t küldeni és a plasztik kártyával boltban levásárolni vagy ATM-ben pénzt felvenni addig semmi más nem érdekel  8)