Advcash mastercard, alacsony fee

Indította Andokaaa, március 29, 2017, 08:21:19 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

Ridegdog

Idézetet írta: magellan Dátum február 19, 2018, 03:15:48 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Ridegdog Dátum február 19, 2018, 02:36:17 DÉLUTÁN
A mistertango kártyán keresztüli pénzmozgást látja a nav? Elvileg Litvániai bank és úgy látom hogy ők aláírták az automatikus információ csere egyezményt. Vagy tévedek?
Ha megkérdezi látja.
Automatikusan akkor fogja, ha a Mistertango aláírat veled egy "Common Reporting Standard" (CRS) nyomtatványt, ahol nyilatkozol, hogy hol fizetsz adót, és mi az adóazonosító jeled. Ezt bármikor utólag is kérhetik, és akkor visszamenőleg jelentenek.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

És ha havi 100 ezer körüli összeget küldök rá illetve veszek fel róla atmből adózás nélkül akkor mennyi eséllyel szállnak rám?

Til

Idézetet írta: Ridegdog Dátum február 19, 2018, 04:48:27 DÉLUTÁN
A mistertango kártyán keresztüli pénzmozgást látja a nav? Elvileg Litvániai bank és úgy látom hogy ők aláírták az automatikus információ csere egyezményt. Vagy tévedek?
Ha megkérdezi látja.
Automatikusan akkor fogja, ha a Mistertango aláírat veled egy "Common Reporting Standard" (CRS) nyomtatványt, ahol nyilatkozol, hogy hol fizetsz adót, és mi az adóazonosító jeled. Ezt bármikor utólag is kérhetik, és akkor visszamenőleg jelentenek.

És ha havi 100 ezer körüli összeget küldök rá illetve veszek fel róla atmből adózás nélkül akkor mennyi eséllyel szállnak rám?
Szerintem ezt kevesen fogják tudni megmondani, de ahogy olvasgattam ,ekkora összegnél kevés az esélye.
C:\> del c:\command.com

magellan

Idézetet írta: Ridegdog Dátum február 19, 2018, 04:48:27 DÉLUTÁN
Ha megkérdezi látja.

Nagyobb az esélye, hogy itt olvassa valaki, amit írsz. :-) Adózd le valahogy, es nyugodtan alszol.

GepyMiner

Elvileg a CRS aláírása nélkül nem jelentenek nagy összeget se, hisz csak név van megadva, Kovács Istvánnál amiből minimum 1000 van nemigen tudja a rendszer beazonosítani automatikusan se még ha jelentenének is. Csak ha pl. valami más miatt ellenőriz nav adott személyt vagy céget és rákérdez minden banknál hogy van-e ilyen nevű és című user-e (egyértelműen senki se azonosítható) és ha visszaválaszolnak mert kisakkozzák a nevet (én pl. ékezet nélkül adtam meg hogy automatán ne találjon egyezést, de verifikációnál mindenhol elfogadják).
Egyértelműen csak CRS után lehet azonosítani az adószám alapján, addig ha pl. Tobagói kártyával Istvan Kovacs nevű tranzakció jelenik meg valahol, a napi kismillió tranzakció mellett még ha minden bolt vagy atm vagy bank jelent is, nem lehet összepasszintani senkivel egyértelműen, eleve ha nem magyar bank akkor olyan mintha külföldi shoppingolt volna itt. Meg "kis" összeg amúgy se zavar nagy vizet, nyugodtan lehet nagy összegekkel szórakozni (szerintem) aztán a visszamenőleg dologgal sincs gond mert ha jönne CRS papír aláírni akkor max ott lehet hagyni az adott bankot meg kártyát aláírás nélkül.

Én addig is kihasználom, Még várok skrill és bitpanda vagy hasonlók verifikálásával (egyelőre csak regeltem), hátha lesz új szolgáltató az advcash-nél és új kártya, ha 2 hónap után se lesz semmi infó (addigra gyűlik össze újabb kis összeg) akkor majd verifikálok, ha meg lesz valami akkor úgyis ingyen küldenek új kártyát. Szerencsére advcash-nél még sikerült feltöltenem a kártyát és most hóvégéig még tudok vele shoppingolni, ami meg marad azt csak simán átrakom kártyáról az advcash számlára mert azt még lehet.

Ridegdog

Idézetet írta: GepyMiner Dátum február 20, 2018, 02:49:41 DÉLUTÁN
Elvileg a CRS aláírása nélkül nem jelentenek nagy összeget se, hisz csak név van megadva, Kovács Istvánnál amiből minimum 1000 van nemigen tudja a rendszer beazonosítani automatikusan se még ha jelentenének is. Csak ha pl. valami más miatt ellenőriz nav adott személyt vagy céget és rákérdez minden banknál hogy van-e ilyen nevű és című user-e (egyértelműen senki se azonosítható) és ha visszaválaszolnak mert kisakkozzák a nevet (én pl. ékezet nélkül adtam meg hogy automatán ne találjon egyezést, de verifikációnál mindenhol elfogadják).
Egyértelműen csak CRS után lehet azonosítani az adószám alapján, addig ha pl. Tobagói kártyával Istvan Kovacs nevű tranzakció jelenik meg valahol, a napi kismillió tranzakció mellett még ha minden bolt vagy atm vagy bank jelent is, nem lehet összepasszintani senkivel egyértelműen, eleve ha nem magyar bank akkor olyan mintha külföldi shoppingolt volna itt. Meg "kis" összeg amúgy se zavar nagy vizet, nyugodtan lehet nagy összegekkel szórakozni (szerintem) aztán a visszamenőleg dologgal sincs gond mert ha jönne CRS papír aláírni akkor max ott lehet hagyni az adott bankot meg kártyát aláírás nélkül.

Én addig is kihasználom, Még várok skrill és bitpanda vagy hasonlók verifikálásával (egyelőre csak regeltem), hátha lesz új szolgáltató az advcash-nél és új kártya, ha 2 hónap után se lesz semmi infó (addigra gyűlik össze újabb kis összeg) akkor majd verifikálok, ha meg lesz valami akkor úgyis ingyen küldenek új kártyát. Szerencsére advcash-nél még sikerült feltöltenem a kártyát és most hóvégéig még tudok vele shoppingolni, ami meg marad azt csak simán átrakom kártyáról az advcash számlára mert azt még lehet.

Verifikációnál azért kérnek személyit vagy jogosítványt hogy mindenki egyértelműen legyen azonosítva.

GepyMiner

Idézetet írta: Ridegdog Dátum február 20, 2018, 08:01:54 DÉLUTÁN
Verifikációnál azért kérnek személyit vagy jogosítványt hogy mindenki egyértelműen legyen azonosítva.
de azt elvileg egy harmadik fél hajtja végre, csak hogy biztos legyen hogy nem kamu személy.
És elvileg az iratszámot (jogsi, útlevél, személyi szám) azaz a képet nem tárolják el vagy adják ki másnak. Csak a verifikáció miatt kell. És kártyás tranzakciókor se kerül semmi ilyen küldésre, még ha el is tárolják. Csak ha konkrétan rájuk kérdez valami hatóság, de akkor is max adószám alapján tudhat szerintem, nem kérdezik végig összes 1000+ bankot hogy van-e náluk olyan Gipsz Jakab akinek ez az adószáma vagy ha olyan nincs akkor ez az útlevélszáma vagy ez a jogsiszáma és ha van akkor adják ki a tranzakció history-t. Elvileg így logikus.

Csaby64

Ez most jott:Dear Cardholder,

Further to our previous email sent on 24th January 2018, we would like to remind you that we will no longer be able to service your MyChoice Prepaid Debit Card  from  27 February 2018.

You can continue using your card for purchases and ATM withdrawals (plastic cards only) until that time. We strongly recommend you to spend or withdraw all your card balance before  your card is closed. 

You will be able to request that any remaining balance on your card after 27 February 2018 be refunded to you in line with the Cardholder Agreement; kindly be informed that refunds may take up to 30 days from the date of request.

If you have any questions, please contact us at support15@mychoicecorporate.com

Best regards,

WaveCrest

hupisom1

Revolute meghozta a kártyát , szuper , azonnal könyvel , vásárlás ingyenes , sepa utalás olcsó , btc vel nem lehet tölteni de nem is baj ugy is drága lenne ,

pube111

Idézetet írta: hupisom1 Dátum március 02, 2018, 04:40:43 DÉLUTÁN
Revolute meghozta a kártyát , szuper , azonnal könyvel , vásárlás ingyenes , sepa utalás olcsó , btc vel nem lehet tölteni de nem is baj ugy is drága lenne ,
Hogy lehet rá tölteni coint?

hupisom1

Coinbase , kraken , stb -röl sepa utalással , olcsóbb mint btc -vel tölteni ( amit amugy nem lehet)

pube111

Idézetet írta: hupisom1 Dátum március 03, 2018, 06:57:53 DÉLUTÁN
Coinbase , kraken , stb -röl sepa utalással , olcsóbb mint btc -vel tölteni ( amit amugy nem lehet)
Köszi.

xxhpixx

coinbase az kuka mivel nem fogad angol bankszámláról befizetést.
kraken is úgy tűnik mivel az utalásnál a nevednek egyezni kell a kraken accounttal. hát itt nem egyezik mert egyedi neve bank neve van a számládnak és + még 1 azonosító amit a krakenen nem tudsz bevinni

pube111

Idézetet írta: xxhpixx Dátum március 05, 2018, 05:05:19 DÉLUTÁN
kraken is úgy tűnik mivel az utalásnál a nevednek egyezni kell a kraken accounttal. hát itt nem egyezik mert egyedi neve bank neve van a számládnak és + még 1 azonosító amit a krakenen nem tudsz bevinni
Ez szuper. Akkor ez is egy zsákutca.  >:(

xxhpixx

Idézetet írta: pube111 Dátum március 05, 2018, 08:47:04 DÉLUTÁN
Azért még van egy esély, premium felhasznalokent crypto valtasra van lehetoseg. Elvileleg alkalmas lesz átváltani a cryptot. Ha jól vettem ki a fórumán bitstamppal vannak szoros kapcsolatban.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

pube111

Idézetet írta: xxhpixx Dátum március 05, 2018, 08:51:31 DÉLUTÁN
Azért még van egy esély, premium felhasznalokent crypto valtasra van lehetoseg. Elvileleg alkalmas lesz átváltani a cryptot. Ha jól vettem ki a fórumán bitstamppal vannak szoros kapcsolatban.

Most néztem a Transferwise oldalt, és ott a számlatulajdonos neve az én nevem.
Tehát teljesen megfelel a formátum a kraken igényeinek.
A transferwise ról meg tovább lehet küldeni a pénzt a revolutra, szintén banki utalással, de ott már lehet más a számlatulaj neve.

magellan

Idézetet írta: pube111 Dátum március 05, 2018, 09:23:45 DÉLUTÁN
Idézetet írta: xxhpixx Dátum március 05, 2018, 08:51:31 DÉLUTÁN

Most néztem a Transferwise oldalt, és ott a számlatulajdonos neve az én nevem.
Tehát teljesen megfelel a formátum a kraken igényeinek.
A transferwise ról meg tovább lehet küldeni a pénzt a revolutra, szintén banki utalással, de ott már lehet más a számlatulaj neve.
Revolut EUR számlát a mi nevünkre írja, csak a többinél nem.

Tapatalkkal küldve az én SM-N950F eszközömről

bgerely

Bitcoint  eladod Kraken-en euróért, amit átutalsz a Revolutos EUR számládra (kapsz saját IBAN és BIC számot), ez nekem így működik.

PeACeY

Ezek szerint,  a coinbase nem fogadja el a Revolutos IBAN számot? :o ?

pube111

Idézetet írta: bgerely Dátum március 05, 2018, 10:21:07 DÉLUTÁN

Bitcoint  eladod Kraken-en euróért, amit átutalsz a Revolutos EUR számládra (kapsz saját IBAN és BIC számot), ez nekem így működik.
A revoluton az eur számlánál van a local és a swift rész. A localnál én vagyok a talaj, de ott nincs bank neve és címe, amit kér a kraken. Azt a swift részben nézed ki, és azt adod meg a krekenen?