Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 59 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.25!

BTC, izgalmas a szitu, sokaknál olvasom hogy most vegyetek mert... de én semmi olyat nem láttam a hírekben ami ezt indokolná, viszont se én, se más nem lehet biztos semmiben. Rajzoltam egy kék sávot ezen belül történnek a dolgok nevezzük ezt lapos földnek :) Szaggatott függőleges vonal lehet egy tükörkép ami megmagyarázná miért emelkedik az ár jelenleg. Itt a vége felé látható egy barna apró alakzat ennek a felső támaszáról kellene lepattannia a lejjebb látható lila süllyedő sáv felső támaszáig ahol ha az elején felvázolt tükörkép látszik jó gondolatnak ezen a támaszon át is szalad. Na de ez ha így lesz az 1-2 napot igénybe vehet, utolsó zöld karikánál várnám az igazán döntő eseményeket itt van esély pl. annak a nagyobb korrekciónak amit már piszkálgatok pár hete, illetve az újabb magasságokba szárnyalásnak kb 5900$.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/3aOYThWd/

ETH, 10$ elmozdulás tegnaphoz képest ez egy mondhatni semmi hacsak nem milliókban játszadozunk. Befektetők kicsit kifulladtak mozgolódás első helyén Dél-Korea és Kína. Én kitartok továbbra is az esés gondolata mellett ha tudtok valami fontosat azt ne titkoljátok el!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/EQnpQJk0-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/41ShA9Wm/

ZEC, folytatva miért nincsenek dél-koreai zec befektetőt ehhez keresnék egy zec szakít aki súgna! Szerintem lefelé szándék esetén tapadnánk az alsó támaszra így hogy inkább középtávon zajlik a szöszölés ez csak bizonytalanságot szül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/tXZqsFOu/

DASH, 318.73$ a csúcs szint amit hajszálnyira megközelítettünk. Elliott (4) helyét még nem módosítom de most már szinte biztos 260$-nál lesz a helye. Csúcs szint átlépésével már lehetne próbálkozni vétellel de jó néhány alkalommal fordult már elő ha itt sokáig oldalaz akkor az (5) elliott csúcsig 413$-ig való eljutás esélye jócskán csökken. RSI-re is ránézve nagy lendület kellene mert igencsak magasan vagyunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OQBOCGgf/

LTC, ráhúztam erre hegyre a fibot keresve a korrekciós szinteket. 0.61-es szint környékén vagyunk ez megfelelne de az hogy túlszalad az lehet gyanús inkább várjuk meg lesz e 0.78 habár ez nekem már több lenne mint korrekció. 50$ környékén húzódik egy ellenállás ennek a lényege egyértelmű, holnapra kiderül gyenge fűszál vagy erős kötél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/46E9mVuN/

XRP, jól döntőt aki hozzám hasonlóan megelégedett 0.26$-al. Korrekció alját keressük fibo 0.61-en épp átszaladt de egyenlőre csak villám látogatás volt. Esetleg újabb beszálló lehetőség de kockázatos RSI az aljánál viszont napos nézetben már ott a kockázatra utaló gyanú mert ott éppen azt látjuk lefelé fordul de még a 80-at nem lépte át.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/cFKRZhuR/

REP, nos emelkedés látható még nem értük el a támaszt de már közel került. Az áldás btc-ből érkezte de az eredeti pénz mi lehetett az titok marad az meg biztos sejtitek én mire gondolok.  Azt amit most látunk remélhetőleg csak kis pihenő mielőtt célba érne, korrekciónak nem nagyon nevezném egyenlőre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/yy2pSt80/

ETC, nekem tetszik a kép feltéve hogy nem esünk jobban a piros szint alá. Ilyenkor mindig kell a fibo legalábbis azért hogy tudjuk a korrekció hol tart és hol kell elkezdeni aggódni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/YlOIKIrL/

XMR, tolják a bikák érdemes figyelni mert elérték a csúcs szintet és a most épülő gyertya alakja akár beszédes is lehet. Napos nézeten sokkal letisztultabb a kép mert ott ez a sok zöld gyertya egy nagy és összképet tekintve lendületben van 120-130$-os napi záráson se lepődnék meg, beszállást nagyon kockázatosnak tartom.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/0xmZzsk3/

NXT, tegnapi leszúrás most már kövérebb gyertyákkal is kitöltése került. Piros apróbb csúcs szint 0.1259$ átlépésénél gondolnám úgy hogy itt léphetünk feljebb a létrán.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/MinIxxoT/

STR, nagyon nem mindegy a fibót hova húzzuk ha ide ahol most van az jó mert 0.61-nél van két átszúrás, viszont ha az egyel jobbra lévő csúcshoz tenném az alját akkor már 0.78 fibot mutatna.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/LS8lTGE0/

BCH, kezdjük a forgalommal ami csökken és a főszerepet játszó Dél-Korea ami már csak épp hogy 100 ezer fölötti forgalmat tudott produkálni ez nem sok. Chart képe pedig azt mutatja amit tegnap is azaz a mező közepén a nagy semmit.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QhsQQ2Vk/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.26!

BTC, ezt már jobban nem lehetett volna belőni ha a folytatás is hasonló akkor nem lehet ok panaszra. Hasonló tükörképes előrejelzés már volt hogy bejött pl DCR charton mát 2x alkalommal is https://www.tradingview.com/x/xFrFGGJy/ tehát nem lehetetlen a küldetés. Jelenleg a világos kék körrel jelzett résznél csordogálunk vissza. Lila támasznál én úgy tippeltem meg fog pihenni de ha a terv szerint halad akkor ezen átszalad, majd alulról csiklandozza meg holnapra idáig talán eljutunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/EJLAaIo4/

ETH, csapataink harcban állnak de éppen tűzszünetet tartanak. Olyan szépen nem történt semmi hogy már kezd izgalmassá válni mikor ér minket meglepetés. Egy szép méretes szakadék kb 100$-os engem nem érne meglepetésként, mert nekem az összkép és az alakzatok ezt mutatják.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/EQnpQJk0-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OZMAbD9H/

ZEC, végre belehúzott és tolja szépen felfelé, lehet mire befejezem az elemzést már célba is ér ami a barna támasz elérése. Folytatásban pedig biztos pici vissza esés de nem elérve az alsó támaszt, majd oldalazás után új utak keresgélése.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/CRcRIe2L/

DASH, egyenlőre minden rendben zajlik. Átlépte elliott (3) szintjét tehát aktív a pozíció és irány a cél 413$ környékén fibo 2.61, amit én nem mint szent írás teszek ide hanem statisztikám alapján, biztos tehát a 355$ fibo 1.61 szintnél
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fo9P5a3F/

LTC, nem sok elmozdulás történt tegnaphoz képest. Charlie Lee még mindig keleten találja meg a főbb befektetőket igaz nem eget verő pénz tolnak bele de tartják már rég óta egy átlagos szintet. Jó ez a szint ahol most vagyunk de ne maradjunk itt sokáig, mert ez idővel kevés lesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/JxgnUSaV/

XRP, nagyszerű döntés volt kiszállni 0.26$ környékén akik gyorsan reagáltak azoknak pedig kicsit feljebb. Kép hasonlít az LTC chartjára és a folytatást tekintve is teljes a nem tudom mi fog történni szituáció de volt pár bizakodásra okot adó hír.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Tjm38SSv/

REP, kitűnő sikeres hegymenetet láthatunk és még az se meglepetés hogy nem állt meg a támasznál ha számoltuk a támasz érintéseket. További emelkedés szerintem akkor történik ha a támaszt felülről is elcsípjük de ez még kevés illetve hajszálon billegő lesz korrekció szempontjából ezért vakon nem kellene beszállni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/VjBodPwV/

ETC, de igen piros szint alá mentünk tehát még nincs a korrekció az aljánál ezt a fibo szintekből is láthatjuk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/WSkvhHW6/

XMR, ez is összejött 127.81$-nál a jelenlegi csúcs szint. Kevesek hittek ebben amikor még azt pedzegettem 50$ környékén hogy 96$-os cél látszik kirajzolódni, most meg már hol tartunk. Ez nem ide tartozik de eth 600$ fölötti jelek is annak... :) Visszatérve  chartra az  fibo amit látni az nálam elliott hullám korrekciós szintnél fordult ez jelezte az hogy ide eljuthatunk. Konkrétan 133$-t kellene elérni mielőtt ismét elliott hullám korrekció jön 110$ környékére de ez nem kőbevésett szabály.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/KjEKpf3X-XMR-USDT/

NXT, kicsivel lejjebb mint tegnap de semmi érdekes dolog nem történt. BTC mozgatja az árat de mint tudjuk olyan sok minden ott se történt ezért aludjunk erre még egyet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/36NNSD3X/

STR, úgy néz ki korrekció megtalálta az alját de ez nem jelenti azt hogy hátra is dőlhetünk. 002177$-nál egy előző csúcs ár szint ezt el kellene minimum érni ha pozitívan szeretnénk folytatni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/BYrCT8jr/

BCH, az elemzők gyöngye ez a chart, nem teljesen szabályos sávban de esést mutat de a formáját tekintve semmi különös. 1 órás idősíkon kell keresgélni mert nagyobban állóháború zajlik. Itt a támasz érintések száma mutatja azt hogy felfelé kiléphet és ha ki is lép akkor is még csak a piros csúcs szint amit szerintem elérhet vagy meglepetés szerűen kilőhet egy rakétát ahogy piros szint átlépésével várnám is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/n3uXULn4/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

matt

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum augusztus 26, 2017, 10:59:24 DÉLELŐTT
Picike Poloniex körkép 08.26!

BTC, ezt már jobban nem lehetett volna belőni ha a folytatás is hasonló akkor nem lehet ok panaszra. Hasonló tükörképes előrejelzés már volt hogy bejött pl DCR charton mát 2x alkalommal is https://www.tradingview.com/x/xFrFGGJy/ tehát nem lehetetlen a küldetés. Jelenleg a világos kék körrel jelzett résznél csordogálunk vissza. Lila támasznál én úgy tippeltem meg fog pihenni de ha a terv szerint halad akkor ezen átszalad, majd alulról csiklandozza meg holnapra idáig talán eljutunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/EJLAaIo4/

Karcsi papa!


DCR-ről mi a véleményed? Csak mert nem szoktál róla külön írni, gondolom mert nincs a poloniexen DCR-USDT, de ez az egyik olyan coin, amit ETHval egyszerre lehet bányászni, így gondolom pár ember termel ilyet is, vagy SCt, és érdekelne, hogy érdemes e vele foglalkozni, vagy ahogy megvan, cseréljem be valami másra?


Előre is köszi :)

Karcsi papa

Idézetet írta: matt Dátum augusztus 26, 2017, 03:06:49 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum augusztus 26, 2017, 10:59:24 DÉLELŐTT
Picike Poloniex körkép 08.26!

BTC, ezt már jobban nem lehetett volna belőni ha a folytatás is hasonló akkor nem lehet ok panaszra. Hasonló tükörképes előrejelzés már volt hogy bejött pl DCR charton mát 2x alkalommal is https://www.tradingview.com/x/xFrFGGJy/ tehát nem lehetetlen a küldetés. Jelenleg a világos kék körrel jelzett résznél csordogálunk vissza. Lila támasznál én úgy tippeltem meg fog pihenni de ha a terv szerint halad akkor ezen átszalad, majd alulról csiklandozza meg holnapra idáig talán eljutunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/EJLAaIo4/

Karcsi papa!


DCR-ről mi a véleményed? Csak mert nem szoktál róla külön írni, gondolom mert nincs a poloniexen DCR-USDT, de ez az egyik olyan coin, amit ETHval egyszerre lehet bányászni, így gondolom pár ember termel ilyet is, vagy SCt, és érdekelne, hogy érdemes e vele foglalkozni, vagy ahogy megvan, cseréljem be valami másra?


Előre is köszi :)

DCR-ben nem vagyok biztos mit is csinál mert ha a jelenlegi alakzatokat nézem biztató a kép de ha nagyban nézem az egészet akkor furcsa tükörképekben mozog az ár. Tehát ha ez a tükör kép folytatódik akkor a gyászos 0.0016 btc-ig is leeshet.
https://www.tradingview.com/x/xXupsKHG/

SC-ben reménykedek mert már 0.00000500-nál vettem azokat még indig tartom és ma még vásároltam 160-nál hozzá és ha a pénzemnél leszek kb 300 körül akkor várhatóan ki is veszem de lehet erre még várni kell néhány hetet.
https://www.tradingview.com/x/lf6uR288/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.27!

BTC, belassult a tempó, lehet hétvégén mindenki nyaralni ment de ez annyira nem áll le mint a forex, ez más világ. RSI hamar az aljához ért de még padlót nem fogott ha ez megtörténne az biztos gyorsabb tempójú esést eredményezne. Én maradok az eredi terv mellett majd lesz esetleg valami érdemesebb változás pozitív irányba akkor újratervezek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Rl4SRbko/

ETH, aludtunk egyet de akár át is aludhattuk volna az egész napot ennyi izgalom volt a charton. Befektetés szempontjából "meglepetés" de Dél-Korea és Kína a fő szekértolók azonban az 500 ezres forgalom nem sok mindenre elég ezen a szinten. Ezért a chartra most berajzol előző kisebb csúcs szintet 337.66$, ekkora forgalom mellett nem nagyon fogjuk átlépni de én nem is várnám hogy átlépi mert az alakzatok lefelé mutatnak.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/

ZEC, keleti nyomásról nem beszélhetünk mi az emelkedést megmagyarázná. Lényeg hogy a cél elérve és nyithatunk egy új fejezetet.  261$-nál az a barna ellenállási szint fibo 0.38-nál húzódik ez minimális korrekciónak megfelelne viszont ha a barna támasztól támaszig nézem az emelkedés akkor picit még lejjebb, tehát valahol 250-260 környékén.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qte1PhUr/

DASH, ott vagyunk, mindenkinek váljék egészségére köszönjük Dél-Korea :) Itt most egy ABC korrekciós hullámnak kellene következnie ennek a szintjeit még homály fedi, holnapra már okosabbak leszünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fo9P5a3F/

LTC, 50$ körül megvolt a korrekciós alj és most kellene a nyomás. Forgalom már duplája a tegnapinak tehát valami mocorgás már lehet a háttérben. Alul a kék támasz ami ott van ahol de legalább van, felső azonban hiányzik és nyomát se találom ezért marad az előző nagyobb lila alakzat ha ennek a felső támaszát tűzném ki célnak akkor 68$ környékén érhetünk oda. Utólag betettem egy barna támaszt nem sok szerepet szánok neki, holnapra lépjünk át rajta.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/GgFbYtWc/

XRP, van baj és a chart is hogy néz ki... Elértük a korrekció alját ha szándék lenne akkor biztos feljebb kerültünk volna tegnaphoz képest. RSI kicsit zavarodott képet mutat ezek mind arra utalnak hogy most ne ripplebe fektessük a jövőnket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qF4ltAdU/

REP, kicsin múlott a támasz felülről érintése elmaradt tegnap de nem adnám fel hogy még lesz próbálkozás. Napi forgalom tegnaphoz képes 1/3 csökkenés is arra utalhat hogy egyenlőre a csúcs szint nem kerül átlépésre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/CSLDpdGP/

ETC, fibo 0.50-nél tornyosulnak a gyertyák RSI pedig száguld felfelé, jó hajra de az ár nem tudja követni. Várjunk a befektetési szándékokkal mert az összkép még nem pozitív.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/bTKujGDy/

XMR, szépen túl szaladt a tippelt szinten de ez legyen a legnagyobb bajunk, most viszont jön e a jótevő korrekció? 148$ az elliott hullán (3) szintje, most a (2) és (3) közé húzott fibo szerint a korrekció aljának 117$ körül kellene lennie.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/KjEKpf3X-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/2P9WcrG8/

NXT, ezek az elemzők kedvencei mikor semmi se történik. Nézzük nagyobb eseményt a kék alakzatot itt viharfelhők gyülekeznek de elkerülhető lenne ha felső támasz alatt lennénk ehelyett tapadás jelei mutatkoznak az alsóra hosszú távon ez szakadáshoz vezet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/JmLMjwnx/

STR, volt szándék a 0.02177$-nál lévő piros szint megközelítésére de most éppen visszafordulás látszik.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/czjfSBhC/

BCH, fordulni kell mert ha eléri az alsó kék támaszt akkor szerintem a szakadék szélére kerülhetünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/aKWFBD48/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

woren

Karcsi Papa, ha nem túl bizalmas akkor megmondanád hogy te hány Coin-nal kereskedsz egyszerre, úgyértem hogy hány felé van szétosztva a tőkéd ?
Én olyan 10-12 re gondoltam, ez mennyire lehet ideális, vagy nagyon sok ?

Karcsi papa

Idézetet írta: woren Dátum augusztus 27, 2017, 11:16:38 DÉLELŐTT
Karcsi Papa, ha nem túl bizalmas akkor megmondanád hogy te hány Coin-nal kereskedsz egyszerre, úgyértem hogy hány felé van szétosztva a tőkéd ?
Én olyan 10-12 re gondoltam, ez mennyire lehet ideális, vagy nagyon sok ?

Pár nappal ezelőtt még 20 fölött volt most van 6 de ez folyamatosan változik és nem mindig haszonnal zárul! ZEC, ETC, BCH, DOGE, SC, ARDR,
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

woren

Értem !
Nekem is 6-ban van most !
Hát igen gyorsan el is lehet bukni, 2 napja kerestem egy óra alatt 150 dollárt és utána szerencsésen el is buktam az EMC2 be már nem kellett volna beszállni  !

Coinhunter

Idézetet írta: woren Dátum augusztus 27, 2017, 12:53:41 DÉLUTÁN
Értem !
Nekem is 6-ban van most !
Hát igen gyorsan el is lehet bukni, 2 napja kerestem egy óra alatt 150 dollárt és utána szerencsésen el is buktam az EMC2 be már nem kellett volna beszállni  !


Nekem más szemléletem van. Nem biztos, hogy ez a jó.... de!
Ha van minden nap időd minimum 2-4 órát foglalkozni a kereskedéssel és esetleg napközbe is le tudsz zárni egy ügyletet, ha nagyon mínuszba szaladna az ár (persze van stoppod betéve csak rá kell nézni, hogy teljesült vagy sem az SL), akkor gyakorlatilag 6-10 Coint le tudsz kereskedni. (60% 40% bontásban)
Amennyiben nincs elég időd pl. csak 3-5 naponta vagy hetente tudsz ránézni a számládra, akkor 15-25 Coinból csinálj egy kosarat és hosszú távon gondolkodj minimum fél év. A Bontás 75-80% nagy Volumenű Coin az első 10 ből és 20-25% kicsi Coinok belátásod szerint.
A telefonodra töltsd le a Blockfolio nevű appot (link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockfolio.blockfolio&hl=hu) ebben be tudod állítani, hogy milyen coinokat vettél, mindíg látod a portfóliódat! Be tudsz állítani riasztási értesítést ha nagyon elmenne az ár valamelyik irányba.
Ha valami nem volt tiszta kérdezzetek.

pepperoni

A BCH az a bitcoin cash akar lenni ugye? Nekem bittrexen csak az van, de szeretném visszatenni BTC-be, hogy kereskedhessek.


Várjak vele, hogy jobb legyen a bch/btc arány?

woren

#1510
Köszi Coinhunter ! Azt a programot majd kipróbálom !
Én úgy szoktam venni Coinokat ( kivéve amikor nem ) hogy próbálom mindig a legalacsonyabb áron megvenni aztán kivárok !
2-3 hét szokott lenni maximum amíg felmegy, de valamikor hamarabb, egyszer a BCN-nel sikerült így duplázni, de más coinokon is kerestem ezzel a módszerrel csak nem olyan sokat !
Viszont lenne egy ötletem de nemrég Uhura is mondta , hogy neki is eszébe jutott ez :D , meg nemrég olvastam hogy egy Coin-nal megcsinálták ezt 2 nagyobb csoport, német és amerikaiak azt hiszem, hogy célzottan , megbeszélve egyszerre elkezdték venni és felpumpálták elég rendesen, persze ezt csak kisebb coinoknál lehetne megcsinálni, például a Nautiluscoin-nál ( NAUT )
Mindenki aki be tud és akar szállni most és amennyivel akar, mert már egy pár vétel is feljebb vitte az árát, szóval szerintem működhetne, meg kéne próbálni !
Meg kéne beszélni ha többen benne vannak !


Vagy a Namecoin-nal is megcsinálhatnánk ! NMC

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.28!

BTC, tempó még mindig szerény de összképet tekintve szerintem negatív irányba billen a mérleg.  Charton egyenlőre sok változás nincs, RSI is lenn tanyázik és közel a padlóhoz amit ha elér és ott ragad az tolná lefelé az árat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/srxCIQXE/

ETH, enyhén emelkedett a forgalom, ennek hatására az ár is emelkedett de az elmozdulás még mindig nem eget verő csupán tízen pár dollár. Még mindig keleten folynak a főbb események ha ők nem tartanák a szintet már rég lejjebb tartanánk. Charton a felfelé irány volt a helyes de nem volt túl intenzív ezért nem húztam a nyilat se fel a támaszig mert nem ezt láthatom az előjelekből. Szerintem fokozódnak az események érdemes résen lenni mert ha egy hirtelen esés bekövetkezne azt lehet megéri majd elcsípni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/evTwcpBG/

ZEC, még mindig benne vagyunk a korrekcióban és az RSI se mutat fordulási jeleket még. Tehát meg kell várni míg kialakul a korrekció alja ami után én további emelkedésre számítok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/dWdm93KU/

DASH, viszonylag lassan de folyik itt is egy korrekciós hullám épülése mi még gyerekcipőben van tehát türelem.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/tlZQTpU5/

LTC, megtörtént az a várt nyomás szépen csúcsot is döntött 64.34$-al ami most úgy néz ki kifulladt de ha az az apró barna támasz megtartja akkor akár a lila támaszig is elmehet. Viszont ha a barna alá vissza tolná akkor pedig az újonnan bekerült piros alakzat átveheti az irányítást és célba vehetjük az alsó támaszt 56$ körüli érintéssel.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/2wNDvn2x/

XRP, a zavar továbbra is fennáll de több a negatív hosszú kanócú gyertya ez talán arra utal hogy a macik elfáradni látszanak, ezért továbbra is a kivárás a legjobb taktika.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/nJyNXdSc/

REP, még mindig az utóbbi emelkedésnek a korrekciójában vagyunk de a támaszon tekergünk itt azért történhetnek dolgok holnapra okosabbak leszünk. RSI padlót fogott ha sokáig ott marad az nem jó mert fokozhatja az eső tempót.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gWOOeqyh/

ETC, teljes keleti nyomás alatt a market, első 5 helyet foglalják el majd csak ezek után jön a bitcoin és a dollár. Ez azt hiszem nem zavar senkit ha emelkedést hoz magával. 17.62$ az első célszint ami a csúcsszint 16.65$ átlépésével várnék de a 19.55$ se elérhetetlen küldetés amit én már 3 héttel ezelőtt is kitűztem mint célár.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/YpyJMaQA/

XMR, volt egy zöld gyertya ami keresztbe húzhatta volna az elliott tervet de visszafordult és folytatódhat a korrekció. Valahol ott a piros x tájékán gondolom a korrekció alját.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/KjEKpf3X-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/6iqsniNv/

NXT, nagyon nem akaródzik elszakadni az alsó támasztól de még csak messziről szemez vele ez még belefér, sőt még egy érintés is viszont ennél több már nem.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/4RPOJJjw/

STR, RSI gyors tempóban száguld lefelé amit lassan követ az ár is ha esetleg begyorsulna akkor hamar az alsó kék támasznál találná magát. Mondhatjuk ez még bele is férhet mint alsó támasz 3. érintés amiből ha újra felsőig jutnánk ezen túl is menne várhatóan.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fPa98TnE/

BCH, nekem tetszik hogy a kék támaszon tekereg mert ez általában az emelkedés előjele, hogy meddig az még homály mert ha nagyban nézzük a fejleményeket akkor még mindig egy nagy sáv közepében szöszmötölünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/im8NnZbm/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Idézetet írta: pepperoni Dátum augusztus 28, 2017, 06:05:21 DÉLELŐTT
A BCH az a bitcoin cash akar lenni ugye? Nekem bittrexen csak az van, de szeretném visszatenni BTC-be, hogy kereskedhessek.


Várjak vele, hogy jobb legyen a bch/btc arány?

Mellékelt linken az látható hogy hosszú ideje egy lassú esés zajlik ami nem túl szép de ebből lehet még egy szép kiugrás is méghozzá a fibo 1.61-es szintjéig 0.3523-ig ahol már egy sikeres elliott hullám is volt. Tehát szerintem a kivárás is sülhet el jól.
https://www.tradingview.com/x/J168pG5l/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Coinhunter

Idézetet írta: woren Dátum augusztus 28, 2017, 11:10:11 DÉLELŐTT
Köszi Coinhunter ! Azt a programot majd kipróbálom !
Én úgy szoktam venni Coinokat ( kivéve amikor nem ) hogy próbálom mindig a legalacsonyabb áron megvenni aztán kivárok !
2-3 hét szokott lenni maximum amíg felmegy, de valamikor hamarabb, egyszer a BCN-nel sikerült így duplázni, de más coinokon is kerestem ezzel a módszerrel csak nem olyan sokat !
Viszont lenne egy ötletem de nemrég Uhura is mondta , hogy neki is eszébe jutott ez :D , meg nemrég olvastam hogy egy Coin-nal megcsinálták ezt 2 nagyobb csoport, német és amerikaiak azt hiszem, hogy célzottan , megbeszélve egyszerre elkezdték venni és felpumpálták elég rendesen, persze ezt csak kisebb coinoknál lehetne megcsinálni, például a Nautiluscoin-nál ( NAUT )
Mindenki aki be tud és akar szállni most és amennyivel akar, mert már egy pár vétel is feljebb vitte az árát, szóval szerintem működhetne, meg kéne próbálni !
Meg kéne beszélni ha többen benne vannak !


Vagy a Namecoin-nal is megcsinálhatnánk ! NMC


Igen ezt az ár mozgatást úgy hívják hogy Pump and dump!


Sok videót lehet találni róla a neten. Bár azért van benne kockázat bőven! A dolog lényege, hogy egy nagyobb mennyiségű olcsó Coint vásárolsz. De ez nem ilyen egyszerű! A következőket kell tenned: A befektetni szánt pénzed szétszeded 30-50 részre.
Egy részért vásárolsz a Coinból a piaci ár felett!!! Ez rögtön megemeli az árat. Aztán 5-10 perc múlva megint 1 részért vásárolsz szintén a piaci ár felett. A coinnak a facebook, Twitter, Instagram .... és a többi (a lehető legtöbb helyen) oldalán közzéteszel akár csak egy kérdést hogy miért megy felfelé az ár? Most vettél belőle és úgy néz ki jó befektetés lesz! Szóval a szokásos rizsát eltolod. Természetesen közben 5-10 percenként veszel újabb részekért Coint de már nem 1 részért, hanem 5-10 egységért. Aztán rögtön be is teheted eladásra a Coint és természetesen nem egyszerre, hanem 4-5 részre szedve. Az első részt az akkori ár felett 10-15%-al a második részt 25%+ körül a harmadikat 50% aztán 75% aztán 100% plusszal.


Remélem kb. érthető.
Elég munkás, de ha bejön akkor sok lóvét lehet vele szakítani. Hiszen az átlag vásárlási árad elég jó akkor amikor elkezded eladni az egységeidet :)
Sajnos azzal azért kell számolni, hogy lehet hogy beragad valamelyik részleted mert addig nem megy el az ár. És így nem tudod pl az utolsó részt +100%-ban eladni.


Ha van még kérdés toljátok nyugodtan!

Coinhunter

ZEN/BTC


Csaby66 ma felvetette a fórumon a Zencash coint.
Akkor nézzük mit mutat a chart?


Gyakorlatilag a napos nézeten majdhogy nem a szokásos kicsi coinos tipikus rajzolatot látjuk. A bevezetés 2017 júniusában történt, majd július végéig beszakadás. DE!!! Július 30-tól megfordult a trend. Ez a 4 órás grafikonon nagyon jól látszik. Nemrég egy gyönyörű dupla aljat rajzolt és onnan jelenleg menetel felfelé! Van bőven hova mennie hiszen volt már az ár 0.0050 felett is.
Jelenleg 0.0022!
Gondolom kisebb korrekciókkal szépen menetelni fog felfelé. A Stochastic indikátor is emelkedést mutat. A marketCap-ja is emelkedik szépen.
A weboldaluk is teljesen hibátlan, A teljes projektmanagement névvel elérhetőséggel szerepel rajta.
Én ezt a Coint befektetésre ajánlott kategóriába sorolom!


Élő link:https://uk.tradingview.com/chart/ZENBTC/GeNHQvHJ-Buy-after-a-double-bottom/

andysk

Idézetet írta: Coinhunter Dátum augusztus 28, 2017, 08:17:36 DÉLUTÁN
Idézetet írta: woren Dátum augusztus 28, 2017, 11:10:11 DÉLELŐTT
Köszi Coinhunter ! Azt a programot majd kipróbálom !
Én úgy szoktam venni Coinokat ( kivéve amikor nem ) hogy próbálom mindig a legalacsonyabb áron megvenni aztán kivárok !
2-3 hét szokott lenni maximum amíg felmegy, de valamikor hamarabb, egyszer a BCN-nel sikerült így duplázni, de más coinokon is kerestem ezzel a módszerrel csak nem olyan sokat !
Viszont lenne egy ötletem de nemrég Uhura is mondta , hogy neki is eszébe jutott ez :D , meg nemrég olvastam hogy egy Coin-nal megcsinálták ezt 2 nagyobb csoport, német és amerikaiak azt hiszem, hogy célzottan , megbeszélve egyszerre elkezdték venni és felpumpálták elég rendesen, persze ezt csak kisebb coinoknál lehetne megcsinálni, például a Nautiluscoin-nál ( NAUT )
Mindenki aki be tud és akar szállni most és amennyivel akar, mert már egy pár vétel is feljebb vitte az árát, szóval szerintem működhetne, meg kéne próbálni !
Meg kéne beszélni ha többen benne vannak !


Vagy a Namecoin-nal is megcsinálhatnánk ! NMC


Igen ezt az ár mozgatást úgy hívják hogy Pump and dump!


Sok videót lehet találni róla a neten. Bár azért van benne kockázat bőven! A dolog lényege, hogy egy nagyobb mennyiségű olcsó Coint vásárolsz. De ez nem ilyen egyszerű! A következőket kell tenned: A befektetni szánt pénzed szétszeded 30-50 részre.
Egy részért vásárolsz a Coinból a piaci ár felett!!! Ez rögtön megemeli az árat. Aztán 5-10 perc múlva megint 1 részért vásárolsz szintén a piaci ár felett. A coinnak a facebook, Twitter, Instagram .... és a többi (a lehető legtöbb helyen) oldalán közzéteszel akár csak egy kérdést hogy miért megy felfelé az ár? Most vettél belőle és úgy néz ki jó befektetés lesz! Szóval a szokásos rizsát eltolod. Természetesen közben 5-10 percenként veszel újabb részekért Coint de már nem 1 részért, hanem 5-10 egységért. Aztán rögtön be is teheted eladásra a Coint és természetesen nem egyszerre, hanem 4-5 részre szedve. Az első részt az akkori ár felett 10-15%-al a második részt 25%+ körül a harmadikat 50% aztán 75% aztán 100% plusszal.


Remélem kb. érthető.
Elég munkás, de ha bejön akkor sok lóvét lehet vele szakítani. Hiszen az átlag vásárlási árad elég jó akkor amikor elkezded eladni az egységeidet :)
Sajnos azzal azért kell számolni, hogy lehet hogy beragad valamelyik részleted mert addig nem megy el az ár. És így nem tudod pl az utolsó részt +100%-ban eladni.


Ha van még kérdés toljátok nyugodtan!

+1
Benne lennék. Már rég forog az agyamban e gondolat..

woren

#1516
Persze , meg kéne csinálni vmelyik Coinnal csak akkor megkéne beszélni előtte !
Akkor amit látok sokszor amikor ugyanannyi kis egységeket darálnak pár percig, az is ezt próbálja bejátszani !


De gondolom vmelyik kis értékű Coinnal tudnánk csak megcsinálni, nem ?

Simi

Coin +1, akartam ide is írni a ZEN-nel kapcsolatban korábban (Masternode topicba írtam) de véletlenül bezártam a chrome-ot a kész posttal együtt.  :o
Ha jól tudom a ZEN a ZClassic-ból vált ki, gondolom ezért a nagy esés az elején.

Amik bennem erősítették a beszállási szándékot:

Szeptember/Október környékére lesznek kész a Secure nodeok implementálásával, ami 42 ZEN felett (egyelőre?) 3.5% éves rewardot fog jelenteni.
Ahogy írtad is, én is úgy látom a csapat, honlap, whitepaper, kommunikáció nagyon egyben van.
Továbbá ami feltűnt a ZEN/BTC árfolyamot nem igazán érintette a BTC menetelése, vagyis nem zuhant be tőle. Az én szememben (kereskedésben laikus vagyok, szóval lehet rosszul látom) ez egyfajta erőt sugárzott vagy ha nem erő, akkor annak a jelét, hogy tényleg akkor volt a béka segge alatt az ár, 0.0014 környékén.



Uhura

Idézetet írta: andysk Dátum augusztus 28, 2017, 10:26:43 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Coinhunter Dátum augusztus 28, 2017, 08:17:36 DÉLUTÁN
Idézetet írta: woren Dátum augusztus 28, 2017, 11:10:11 DÉLELŐTT
Köszi Coinhunter ! Azt a programot majd kipróbálom !
Én úgy szoktam venni Coinokat ( kivéve amikor nem ) hogy próbálom mindig a legalacsonyabb áron megvenni aztán kivárok !
2-3 hét szokott lenni maximum amíg felmegy, de valamikor hamarabb, egyszer a BCN-nel sikerült így duplázni, de más coinokon is kerestem ezzel a módszerrel csak nem olyan sokat !
Viszont lenne egy ötletem de nemrég Uhura is mondta , hogy neki is eszébe jutott ez :D , meg nemrég olvastam hogy egy Coin-nal megcsinálták ezt 2 nagyobb csoport, német és amerikaiak azt hiszem, hogy célzottan , megbeszélve egyszerre elkezdték venni és felpumpálták elég rendesen, persze ezt csak kisebb coinoknál lehetne megcsinálni, például a Nautiluscoin-nál ( NAUT )
Mindenki aki be tud és akar szállni most és amennyivel akar, mert már egy pár vétel is feljebb vitte az árát, szóval szerintem működhetne, meg kéne próbálni !
Meg kéne beszélni ha többen benne vannak !


Vagy a Namecoin-nal is megcsinálhatnánk ! NMC


Igen ezt az ár mozgatást úgy hívják hogy Pump and dump!


Sok videót lehet találni róla a neten. Bár azért van benne kockázat bőven! A dolog lényege, hogy egy nagyobb mennyiségű olcsó Coint vásárolsz. De ez nem ilyen egyszerű! A következőket kell tenned: A befektetni szánt pénzed szétszeded 30-50 részre.
Egy részért vásárolsz a Coinból a piaci ár felett!!! Ez rögtön megemeli az árat. Aztán 5-10 perc múlva megint 1 részért vásárolsz szintén a piaci ár felett. A coinnak a facebook, Twitter, Instagram .... és a többi (a lehető legtöbb helyen) oldalán közzéteszel akár csak egy kérdést hogy miért megy felfelé az ár? Most vettél belőle és úgy néz ki jó befektetés lesz! Szóval a szokásos rizsát eltolod. Természetesen közben 5-10 percenként veszel újabb részekért Coint de már nem 1 részért, hanem 5-10 egységért. Aztán rögtön be is teheted eladásra a Coint és természetesen nem egyszerre, hanem 4-5 részre szedve. Az első részt az akkori ár felett 10-15%-al a második részt 25%+ körül a harmadikat 50% aztán 75% aztán 100% plusszal.


Remélem kb. érthető.
Elég munkás, de ha bejön akkor sok lóvét lehet vele szakítani. Hiszen az átlag vásárlási árad elég jó akkor amikor elkezded eladni az egységeidet :)
Sajnos azzal azért kell számolni, hogy lehet hogy beragad valamelyik részleted mert addig nem megy el az ár. És így nem tudod pl az utolsó részt +100%-ban eladni.


Ha van még kérdés toljátok nyugodtan!

+1
Benne lennék. Már rég forog az agyamban e gondolat..


Anno a chaten többen is beszéltük, hogy 4-5 emberrel össze beszélve meg lehetne csinálni szumma 1 BTC -vel 5-10 db szédszedhet bármilyen micor coint
+1

Larry

Re: Dump-pump

A kezdeményezés, hogy közösen alkossunk valamit tetszik, csak az életben ezt a felpumpálást kivitelezni sajnos messze nem ilyen egyszerű.
Alapvető probléma, hogy olyan coin, aminek nincs érdemi napi volume-je, az nem jöhet szóba, mert az egy dolog, hogy felvásárlással feltornásszuk az árat, de lenni kell valódi kézzel fogható keresleti oldalnak is, hogy aktuális pillanatban legyen kinek eladni, ráadásul magasabban pumpolt áron.
Aztán olyan coin, aminek túl nagy a marketcapja és a napi volumen-je szintén nem jöhet szóba, egészen egyszerűen azért, mert ott nem tudunk érdemi hatást kiváltani a néhány tucat btc-vel.
Bányászható coin, vagy ismeretlen/zavaros hátterű coin szintén baromi necces móka, mert lehet hogy miközben mi milliókkal az ár feltornászásán ügyködünk, addig épp a pumpolás lesz az, ami megindítja mondjuk egy kezdeti bányász, vagy korai fázisuzú coin tulaj eladási hajlandóságát. Tehát két pillanat alatt borulhat a matek. (van az a vicc a kuplerájról, amikor b@szni mész, csak fordítva sülnek el a dolgok, ez is hasonló)
A fegyelmezettség szintén rendkívül fontos, mármint a résztvevők között, mert a legtöbb ilyen esetben az szokott kisülni, hogy valaki "véletlen" időben vagy előbb bevásárol már, vagy korábbaan ad el, ezzel szintén boríthatja a matekot...
Twitteren láttunk már erre kezdeményezést 8000 csatlakozóval, de kabaré lett belőle nem dump pump.
Nagy közösségi média befolyással rendelkező oldalak/személyek, összehangolt kommunikációval képesek lehetnek árfolyam befolyásolásra, de ehhez azért kell követői tábor és vastag arcbőr is.