Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 74 Vendégek van a témában

Mickey

Karcsi papa, a BCH-s chart link nem működik...

Karcsi papa

Idézetet írta: Mickey Dátum szeptember 07, 2017, 06:06:18 DÉLUTÁN
Karcsi papa, a BCH-s chart link nem működik...

Nem tudom mi lehet a probléma lehet az oldalon van valami hiba mert egyiket se tölti be. :-\
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.08!

BTC, az a 2 gyertya ami behatolt a sáv közepébe ha az fordított irányba azaz egy nagy esés végét keresve jelent volna meg azt mondanám megfelelő kockázattal hogy all in de itt most a javasolom hogy nagyon óvatosan! Az a szerencse hogy már jó néhány óra eltelt és tartja magát ezt jelzik az apró gyertyák is és most ismét megcsíptük a sávot de örülnék ha 1 gyertya át is törne ezen a sávon. Napos nézetben sokkal letisztultabb a kép, benézett a sávba és halad fel, itt fontos lesz a mai gyertya zárás ha 4580$ alatti zárás nagyon rossz lenne, sáv fölötti zárás pedig tökéletes. Hetes felbontásban az utolsó gyertya ami szinte csak kanóc erre se kötnék életbiztosítást. RSI 4 óráson lefelé tart fordulás enyhe esélyével, naposon átlépte a 20-as szintet és halad felfelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KMHFwikM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KuMC17wN/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/FMXnueBL/

ETH, nem nagyon szeretne eljutni addig a piros szintig, sőt itt lejjebb kialakult még egy kisebb is. Ezeket a szinteket mindenképpen át kell lépni ha sikerrel akarunk járni. Forgalom is visszaesett és tartja magát kicsivel átlag alatt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/1hsBknuz/

ZEC, 251$-os szinthez itt is húztam egy piros vonalat és ha nem a btc mozgása miatt izgulna a piac akkor biztos át is lépné így viszont megy is meg nem is. Jelenleg itt a 10$-os ugrások is sokat jelentenek gondolok arra ha átugorja a 261$-os ellenállást ide biztos megindulás előtt még visszanéz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/3bXnWUuv/

DASH, hasonló képet látunk mint tegnap lassú emelkedés látható. Piros szint 343.75$-os szinthez behúztam itt már tegnap is volt az ár de fölé még nem tudott lépni, ha sikerülne eljuthatna a kék támaszig 380$-os érintéssel.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/V37RYJQF/

LTC, erre nem tértem ki az előző chartokon de amit úgy láttunk mint korrekció, ezt utólag megnézve nem lehet annak nevezni max kis visszalépésnek. RSI forduló 82$-nál történt 6.-án  ide került a piros vonal is majd ezt a csúcsszintet tegnap megpróbálta legyűrni de nem sikerült. Itt tartunk most is és várjuk a csodát.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oKY4Owu5/

XRP, közelít ahhoz az átlépési ponthoz amit én kinéztem magamnak de mivel nem rajtam múlik, ott a találkozásnál lefelé is fordulhat és a barna támaszra tapadva pár napig még okozhat nehéz napokat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/FSviZSM6/

REP, ott van a várt csúcsszint és támasz találkozásnál, rsi szépen kevereg és már majdnem a plafonon ha odatapad az nagyszerű. Átlépés esetén a 26.4$-nál lévő szint még okozhat gondot de mivel kisebb csúcs talán kis gonddal is fog járni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/3mkjlFMY/

ETC, tegnap óta nem történt szinte semmi, csúcsszint még mindig veszélyes de itt érdemes nézni az rsi tempóját amit a gyertyák figyelembe se vesznek ez maradhatna is így amíg nincs forduló.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fdfZNhX3/

XMR, egy kisebb fej-vál alakzat jó esélyt jelezhet előre ami segítségével 155-160$-ig juthatunk el ez jelzem piros színnel. Ezzel mint látszik a 153$-os csúcsszint fölé is kerülnénk csak az a kár hogy az elliott hullámra már nem lehet számítani vagy csukott szemmel igen?
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/1Z9optBH/

NXT, nem vicc de itt is mintha azt látnám bejöhet egy fej-vál ezt jelzik a piros pontok, vonal pedig a célt ahova várható. Ezzel eljuthatnánk ahhoz a kék támaszhoz ahova ha a btc nem húz le magával mindent, már el kellett volna jutni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/jenJ2nWq/

STR, 3. felső támasz érintés érkezhet ez jó esélyt nyújthat feljebb lépéshez. Fej-vál itt is befigyel de ez kicsit torzabb alakzat, nevezzük Quasimodo-nak :) ezt most nem rajzolom be de ha ez is bejönne az 0.025$ fölé mutatna.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/VoTWGUHd/

BCH, itt most kettő szintet is rajzoltam az előző két csúcshoz, 654$ és 720$ ezt csak azért mert beszédes lehet, így néz ki egy nekem tökéletes vissza teszt, aminek a folytatását én pozitívra várnám csak lépje át a szintet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/tPU7PeDG-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/40XoTdcv/

És itt a végén megemlítem hogy az Élő Chart linkek, nekem érthetetlen okból nem töltenek be ezért bocs. :(
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.09!

BTC, túl jól tette a dolgát az a fordulás szempontjából veszélyes zóna. Napos nézetben is rossz a helyzet mivel 4380$ alatt volt a gyertya zárás és így kialakult egy veszélyes trendfordító alakzat ami akár 1000$ esést is hozhat magával.  RSI naposon visszafordult, 4 órást most szerintem sok értelme nincs nézni mert most ez se elég nagy időtáv, hetesen pedig egy elliott korrekció látszik én ezt látom mint indokot az esésre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/8E0rGnwJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/XR99aEGq/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/AQhg1KZ9/

ETH, most ne vegyetek eth-t mert itt se fényes a kép plusz még a btc is rátehet egy lapáttal. Viszont ez senki se vegye úgy vége mindennek mert ez kell ahhoz hogy tisztuljon a kép, enyhüljön a nyomás és hogy levegőhöz jusson a piac. Én is mint pl. Kallos Péter szokta mondani, aki nem bírja az eséskor jelentkező feszültséget az kapcsolja ki pár napra a számítógépet!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Uqfg5IQq/

ZEC, nem meglepő módon itt se a felfelé mozgás okozott izgalmas órákat. Piros előző csúcs átlépése egy hatalmas maci gyertyával meghiúsult és már 207$-nál találta magát. Óráson rajzoltam egy alsó támaszt ennek még párja felül nincs, piros csúcsszintet jelző piros lehetne de ez is csak fél lábon áll. Jelenlegi mozgás se egy életbiztosítás ha nem változik pozitív irányba akkor a támasz se lesz hosszú életű.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/KKAptlYS/

DASH, ez volt a kész átverés show... Itt ahol most van az ár ezt még fogadjuk el, mert alakzat közepénél néha dőlnek el dolgok és még fibo 0.61 alatt is vagyunk az utolsó emelkedést tekintve.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/0eUCYVrD/

LTC, csodára várni amatőr dolog ezért nem csoda ha nincs csoda. Tetejére húztam egy támasz szintet ami sokkal erősebnek látszik mint az alsó, ezért ha felfelé lép ki ott is max oldalazást képzelnék el ha lefelé ott már kicsit jobban megszaladhat 60$-ig is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/eIm5w8v8/

XRP, köszönjük a lehetőséget de nem éltünk a lehetőséggel az országos macinapnak köszönhetően. Nagyából középtávon van itt is az ár de sokkal jobb lenne ha támasz érintés után esett volna ekkorát.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/CvX2y10V/

REP, ugye ti se lepődtetek meg ez olyan mint mikor a maratoni futás célba érése előtt 1 méterrel visszafordulnánk. Kék függőleges vonallal jelzem ha tegnap fordítva történtek volna a dolgok hova juthattunk volna.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/K7TNXS1c/

ETC, előző negatív csúcs 15$-nál és a mostani leszúrás is kereken 15$-nál. Nekem tetszene ha ezek egy dupla alj kezdeti lépései lennének, ehhez most egy össz. piaci megindulás kellene de miért ne jöhetne ha már ennyi meglepetés ér minket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/9vLmjDXb/

XMR, tenisz nyelven ki nem kényszerített hiba ami bekerült a gépezetbe. Hasonló pár hete már volt ellenkező irányba egy másik charton és ott is közbejött egy váratlan piaci mozgás ami azt mutatta kuka a gondolat de mikor megnyugodott minden szépen el is érte a várt célt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/KlN67pAb/

NXT, fogjuk a nyuszira azaz a bitcoinra, foghatnánk a kínaiakra is de nem ez annál több és globálisabb. Bankoknak a spekulánsoknak és azoknak jó hír ha esik az ár akik minél alacsonyabb árra várnak, érthető módon.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/kAeatZE6/

STR, a torz Quasimodo alakzatot igazolta az élet hogy ne is számítsunk jóra ha nem teljesen tiszta mit is látunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/lnElTuWb/

BCH, szép lett volna ha elérte volna a 720$-os csúcsszintet ehelyett újra a sáv aljánál vagyunk pedig már egészen jónak nézett ki. Előző alakzat felső támaszán keveregnek jelenleg a gyertyák, hosszútávon nem kellene hogy itt maradjon. Az fura hogy ha ezt az összevisszaságot kínai huncutkodásnak tekintjük akkor itt miért vágják maguk alatt a fát.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/tPU7PeDG-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/c0cN1dte/

És itt a végén megemlítem hogy az Élő Chart linkek, nekem érthetetlen okból nem töltenek be ezért bocs. :(
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Kissé szürreális látvány, hogy az összes nem kínai váltón a btc 4300 USD körül van, az összes kínai váltón pedig 3800 USD.
Ugyanez a Neoval, mindenhol $24, kínában $20.

A kínaiakra ráhozták a frászt. Ki tudja, mi lesz ennek a vége.

traktoros

Hali !
Coingather-en szeretnék 1200 doge-ért 800 000 nyc-t venni 0.0015-ös áron. A bányászott coin-nal együtt lenne 1 misi, és jól elteszem a többi shit közé, egyszer hátha lesz pár dolcsi belőle. Jelenleg nincs számomra kedvező ajánlat, ezért egy triggert szeretnék beállítani. A problémám, hogy nem értem egészen a menetét.

1. Adjam meg milyen áron vagy alatt szeretnék venni, ez ok.
2. "Price to place on the order", na ezt nem értem mit is akar, először beírtam, hogy 1200, de aztán kitöröltem. Milyen értéket és miért?
3. Adjam meg hány nyc-t szeretnék ami tiszta.
4. Állítsam be a lejárati dátumot, ez is tiszta.

Azt hittem elég ha megadom, hogy milyen áron és hány darabot, de nem így van.
Valaki kicsit kiokosíthatna, köszi.
Próbálok egy képet is csatolni, remélem elérhető lesz.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.10!

BTC, 600$-t esett azóta mióta visszafordult abból a sávból és most ezekben az órákban aktívan bele is húzott. 4 órás nézetben 3910$-nál éri el az előző negatív csúcsot  ami most még nem úgy néz ki hogy megfogja az esést. Napos nézetben itt igazán az látszik hogy még nagyon az elején vagyunk ha egy komoly esés lesz ennek a vége ezt tippelném 3000$ környékére, viszont ha csak egy kisebb korrekciós esés lesz annak kb most fél távjánál lehetünk. Hetes nézetben meg halad az elliott (4) célszintje felé amit én 3500$ körül tippelem. 
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/734Z0s3y/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/RZbXrj7h/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/XqhMgjwl/

ETH, szép rendben követi mindenki a főnököt és ha végsőkig kitartás lesz akkor a 230$ esetleg még alatta is találhatjuk magunkat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/WYuXdGPe/

ZEC, a kék támasz nem meglepő módon átlépésre került. 311$-ról ereszkedünk lefelé amiben volt egy emelkedő hullán ami elliott szempontjából ideális helyen fordult, viszont ez ha realizálódna annak sokan nem örülnének mert 100$-ra is visszavágná az árat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/7mEPel3a/

DASH, fibo 038-nál jelenleg az amit már nevezhetünk korrekciónak is és 230$-nál érné el azt a pontot ami alatt veszélyes vizekre eveznénk. Azonban ezzel még ne temessük az emelkedés esélyét mivel elliott utáni korrekcióban vagyunk tehát benne van a pozitív lehetőség csak az a bibi ez szembemenne mindennel.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/AeHwiZHZ/

LTC, lefelé lépett ki az ár és nemsokára eléri az előző negatív csúcsszintet, viszont ahhoz hogy itt meg is álljon valami nagyon jó hír kellene az egész piac számára.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/P1gOYptw/

XRP, előző negatív csúcshoz ér mindjárt az ár és az összképet tekintve ideális fordulási lehetőség lenne ha nem kínai színekben pompázna minden.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/PcEPCDBj/

REP, 20$-nál lehet vészhelyzet mivel alakzaton belül az utolsó 3. érintés következne de itt a kérdés hogy az előző csúcs ami éppen hogy nem érintett támaszt ezt azért nem mert én húztam rossz helyre vagy esetleg ez nem véletlen mivel alulról érkeztünk, felfelé kellene távozni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/DFC3ADJw/

ETC,sokszor fenyegetett már az ár a 13$ elérésével itt egy újabb ami már tényleg ide tolhatja le és itt 13$-nál van az egész előző emelkedő trendnek az alja. Érjünk most már oda és nyissunk egy új fejezetet!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/XVdI4Jxj/

XMR, nagyon apró forgalom szinte már csoda hogy lehetünk 100$ fölött. 93$--nál az előző negatív csúcs ez nincs messze de szerencsére itt a tempó kisebb mint máshol tehát ha a btc gyorsan bejárná le és fel az útját akkor még ezen a szinten meg is úsznánk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/2O694gRh/

NXT, párban jár a moneróval ám itt kicsit gyorsabbnak látszik a mozgás ezért lehet nem lesz elég az előző negatív csúcs ami megállót jelenthetne, utána már csak 0.055$-nál van ilyen lehetőség.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Np771It0/

STR, megérkeztünk ismét az alsó támaszra mondhatnám oké mehetünk felfelé ez lenne egy mesés folytatás. Charton láthatóak hogy a kék támasz alatt milyen negatív csúcsok várnak ránk legrosszabb esetben.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qxUmidhW/

BCH, nem annyira durva mint amilyen lehetne nézve a többiek mozgását de sokáig itt se lehet feszíteni a húrt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/tPU7PeDG-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/S3LNT4HE/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.11!

BTC, bizonytalanság a legbiztosabb ami most látható de enyhe mértékben emelkedik a forgalom csak ez kicsit később fog az árban is jelentkezni. Első helyen a dollár, majd a kínai pénz több váltónál is, utána japán yen, majd csak 7. helyen a koreaiak ez a hét pocizó majdnem az össz. forgalom felét adja és ez okozhatja ezt a megy is meg nem is helyzetet. Chart, hetesre nem térek ki mert nincs változás továbbra is lefelé mutat, naposon is még lefelé de az megfigyelhető hogy lefelé sok a hosszú kanóc ez arra utal nincs nagy szándék nagyobb eladói hullámra. 4 óráson kicsivel több az infó, berajzoltam egy alakzatot ami szűkülésben van de nem tudni még a kilépési irányát viszont ha azt nézzük alulról érkezett (kék nyíllal jelölöm azoknak akik még csak ismerkednek az elemzés világával) akkor általában felfelé távozik a 3. támasz érintésnél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/W8vT43v5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8CEuJhtA/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/lvNKoH9k/

ETH, oldalazás kezdeti lépései láthatók 3 napja kb egy 30$-os sávban mozog az ár de az összkép még nem mondható nyugodtnak.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/nD1zs2RB/

ZEC, úgy látom még mindig a kék támasz a főszereplő nem tud tőle elszakadni az ár csak az a baj hogy ez az alsó támasznál nem sok pozitívummal szokott járni. Fűszereztem a képet még egy barna alakzattal is, itt a felső támaszhoz vagyunk közelebb ami ha még tapadna is akkor volna esély felfelé de hogy ebben is lássak rosszat, felülről érkezett az ár ebbe az alakzatba.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Hgl5CQeh/

DASH, a hegyes csúcsokból látható milyen csapongó az ár, ami itt a vége felé nyugodtságot kezd mutatni  de lehet nem sokáig mert bármikor képes 50$-okat elmozdulni. Van egy alakzat felső kék és alsó barna támaszokkal de inkább féllábú mind kettő, mint egy pár, ezért is nem egy színnel jelölöm őket. Jelet még mindig pozitív irányba látok de ezt is csak egy elliott hullám kezdeti lépései mutatják.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Qzj4M8s9/

LTC, tegnap azt írtam valami nagy hír kellene hogy negatív csúcsnál megálljon az esés, én ilyen hírrel nem találkoztam ezért fogjuk arra hogy hétvége volt. 3 kék támasz látható felső az stabil, középsőn már átlépett ezt ne is vegyük most figyelembe, alsó amit most rajzoltam be ez már fontosabb lehet. Tehát itt is egy alakzat amibe alulról érkeztünk és ha felfelé indulna meg akkor 3. felső érintésnél jó eséllyel mehetnénk tovább is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/UkC36bR9/

XRP, kezd jól kinézni, alulról érkezés alakzatba 3. felső érintés ami még nem tapadás de inkább felfelé mutogat. Százalékos arányban itt láttam legtöbbször hogy zöldre ugrott, nem tudom jól emlékszek e de mintha múltkor egy hasonló minden piros helyzetnél is ennél volt először jele annak hogy kezdünk kikeveredni a sötétből.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/hpgI0Khm/

REP, szintén az alakzatba érkezést és az onnan távozást tartom most a legfontosabb jelnek csak még mindig az a fránya támasz előtti visszafordulás amit nem tudok hova tenni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ASYfRn3Q/

ETC, 14.21$ a negatív csúcs ez még nem 13 ezért nem az amit vártam de ez és az előző csúcs mintha egy alsó támasz kezdeti lépései lenének.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/KAOPnoQB/

XMR, ez az alakzatok napja de valamibe mindig kell kapaszkodni. Tegnap írtam itt kicsi a tempó ez nem is változott sőt még a bekarikázott résznél egy jól kinéző fordulót is vett. Tehát a jelen kép nem rossz de még azért lehetnek izgalmas dolgok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/y1ZSbx3I/

NXT, 2 csúcs fenn, 2 lenn ez már elég egy alakzathoz, 3.-nál pedig már jó eséllyel lehet számítani kilépéssel. Itt ez most még bizonytalan mert nem biztos ott ragad esetleg tovább zuhan, majd fél táv környékén tisztulhat a kép.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/cn3FA4XG/

STR, tegnap ugyanitt járt az ár csak közben kicsit feljebb is kóborolt és itt is van egy előző felső csúcs ami nem érintett támasz ezért lehet becsapós.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ipZiOcef/

BCH, csúcsok összekötésével itt is rajzolódik egy alakzat de ez nem az előző chartokon látható háromszög hanem egy emelkedő sáv. Jó jel lehet hogy alulról érkeztünk a sávba de itt most a 2. érintésnél kellene egy lendület csak azért hogy elkerüljük a tapadást.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/LDGVjSSI/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Csongor

Most olvastam a hirt, hogy be fognak zarni a kinai bitcoin tozsdek. Ezek utan mi varhato? Erdemes lenne minnel hamarabb eladni a BTC-met es ETH-mat, ameddig nem kezdvel melyrepulesben zuhanni az arfolyam? Varhato-e egyaltalan nagy eses?
http://index.hu/gazdasag/2017/09/11/kina_bezarja_a_bitcoin_tozsdeit/

Jonn Jonzz

Idézetet írta: Csongor Dátum szeptember 11, 2017, 12:59:08 DÉLUTÁN
Most olvastam a hirt, hogy be fognak zarni a kinai bitcoin tozsdek. Ezek utan mi varhato? Erdemes lenne minnel hamarabb eladni a BTC-met es ETH-mat, ameddig nem kezdvel melyrepulesben zuhanni az arfolyam? Varhato-e egyaltalan nagy eses?
http://index.hu/gazdasag/2017/09/11/kina_bezarja_a_bitcoin_tozsdeit/

Szép napot mindenkinek!
Várjuk meg, hogy hivatalosan is megerősítsék. Addig ezt úgy kezelem, mint a szokásos külföldi álhíreket, amelyek szerint a tudósok kitaláltak már megint valami új felesleges hülyeséget. Azt olvastam, hogy a Caixin kínai hírportálon jelent meg először ez a hír, meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. Tőlük vették át többen. Lehet, hogy csak egy kísérlet az árak manipulációjára.
https://www.coindesk.com/bitcoin-price-sinks-4200-china-uncertainty/
Ha tényleg betiltják, akkor más országba teszik a kínai tőzsdék a székhelyüket. A nyugati tőzsdéken tovább tudnak a kínaiak üzletelni, VPN-en keresztül. A befektetők Bitcoinjait nem tudják elvenni, a hálózatot nem tudják felszámolni. Jól gondolom?

Worlynox

Idézetet írta: Csongor Dátum szeptember 11, 2017, 12:59:08 DÉLUTÁN
Most olvastam a hirt, hogy be fognak zarni a kinai bitcoin tozsdek. Ezek utan mi varhato? Erdemes lenne minnel hamarabb eladni a BTC-met es ETH-mat, ameddig nem kezdvel melyrepulesben zuhanni az arfolyam? Varhato-e egyaltalan nagy eses?
http://index.hu/gazdasag/2017/09/11/kina_bezarja_a_bitcoin_tozsdeit/


Ezt az igénytelen cikket, legalább átolvasná, amit ír
150 milliárd, az a teljes crypto piac és nem a bitcoinpiac
"így a bitcoin és a szintén érintett másik kriptovaluta, az ether értéke már akkor zuhanni kezdett"  és a többi ?
"kipukkad a bitcoin lufi" fejének kéne kipukkadnia, ami nem fogja fel hogy ez nem lufi
"rengetegen kezdtek bitcoinkibocsátásokkal pénzt gyűjteni a piacon" saját tokeneket bocsátottak ki az ICO-k nem bitcoint, érdekes is lenne
"a bitcoin a pénzmosók és terroristák kedvenc új valutájává is kezd válni" ez a lufissal egyenértékű baromság, a készpénz amit sok éve hasznalnak és hazsnalni is fognak


Balvanylajos

Idézetet írta: Worlynox Dátum szeptember 11, 2017, 10:09:18 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Csongor Dátum szeptember 11, 2017, 12:59:08 DÉLUTÁN
Most olvastam a hirt, hogy be fognak zarni a kinai bitcoin tozsdek. Ezek utan mi varhato? Erdemes lenne minnel hamarabb eladni a BTC-met es ETH-mat, ameddig nem kezdvel melyrepulesben zuhanni az arfolyam? Varhato-e egyaltalan nagy eses?
http://index.hu/gazdasag/2017/09/11/kina_bezarja_a_bitcoin_tozsdeit/


Ezt az igénytelen cikket, legalább átolvasná, amit ír
150 milliárd, az a teljes crypto piac és nem a bitcoinpiac
"így a bitcoin és a szintén érintett másik kriptovaluta, az ether értéke már akkor zuhanni kezdett"  és a többi ?
"kipukkad a bitcoin lufi" fejének kéne kipukkadnia, ami nem fogja fel hogy ez nem lufi
"rengetegen kezdtek bitcoinkibocsátásokkal pénzt gyűjteni a piacon" saját tokeneket bocsátottak ki az ICO-k nem bitcoint, érdekes is lenne
"a bitcoin a pénzmosók és terroristák kedvenc új valutájává is kezd válni" ez a lufissal egyenértékű baromság, a készpénz amit sok éve hasznalnak és hazsnalni is fognak


Nekem az az ijesztő benne, hogy sok indexes cikket olvasok. Ehhez épp véletlenül értek is és bődületes, orbitális, kolosszális baromságok vannak benne. Mi van, ha az olyan cikkek, amikhez nem értek, azok is ilyen igénytelenek?
a bitcoin mióta valuta? Egy székhez kötözni a firkászt és két pofon között kérdezgetni ezekről, aztán mikor sírva bevallja, hogy nem ért semmihez, mehet a gépsorra dolgozni, hogy tisztességet tanuljon.
Svájcban meg ott az ezerfrankos bankjegy, azzal könnyű nagy összeget névtelenül mozgatni.


Magánvéleményem, hogy a kriptopénz a legjobb megoldás a feketekereskedelem részére :)

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.12!

BTC, pozitív a jelenlegi kép és a kék nyilakkal is jelölt irányba mutat egyenlőre. 4350$-nál ahol most is tartózkodik az ár itt mint látszik 4-5 alkalommal is visszafordult ezért valószínű innen már a támaszig biztos eljutunk 4450$ környéki érintéssel. Napos nézetben az utolsó 4 gyertya fordulat szempontjából jó tehát ezen nem múlik semmi, ennek az utolsó gyertyának ideális esetben 4670$-ig is simán el kellene jutnia. Hetes nézetben semmi különös a tegnap záródott hetes gyertya lefelé mutat és ha itt fordulatjelző gyertyát várnánk annak vagy test nélkülinek kellene lennie, ami azt jelentené átalusszuk ezt a hetet, vagy 4700$ körül zárunk ez pedig pozitívan mutatna de mivel itt elliott korrekció jelei vannak még ez a 4700$ is kevés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás:https://www.tradingview.com/x/y5j9DAEo/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DfaEOdOO/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/w5U5XnCb/

ETH, 1 órás nézetben vagyunk ahol kiléptünk egy 3 napos oldalazó sávból de még nagyon a kezdeti lépéseknél tartunk. Itt most kis visszalépés után ha újra megindulna az jó eséllyel jelezne emelkedést 340-350$ közé itt lehet megint egy fontos zóna ami veszélyes visszafordulás szempontjából. Naposon ha itt megnézzük gyógyító hatású lenne még mindig a 230$ körüli negatív csúcs kialakulása.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/nD1zs2RB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/qilltAqE/

ZEC, barna alakzatból kilépett és ezzel a mostani emelkedéssel újra a kék támasz fölött, ez ha fölötte zár és utána ismét alá megy ott már én nem bízok az emelkedésben.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/wjCl2hU5/

DASH, 07.16.-08.26. közötti emelkedésre húzott fiboval a korrekció szintjeit keressük. Jelenleg egy minimális 0.38 szintnél ijesztgeti a befektetőket de itt már vannak pozitív jelek pl. elliott hullám korrekciós szintnél fordulás fibo 0.38-0.5 között. Illetve még a kék alakzattal is küzdök mert nem egyszerű egy normális alakzatot berajzolni de talán most már jó és ez pozitív folytatásra utal csak ne kerüljön az alsó támasz alá.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QCTTa5zr/

LTC, sok változás nem történt, van pár apró gyertya ami mindig egy kisebb esés után látható ez jó pozitív jel. Kék alakzat is még jó képet mutat és halad a támasz felé ahol nyíllal is jelzem a kilépés lehetőségét de itt még az is belefér ha érinti a támaszt majd visszafordul alakzat feléig és ha innen fordul ott már esetleg vétellel is lehet próbálkozni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/JtGeSV3r/

XRP, utolsó gyertyával most lépett ki az alakzatból és a piros szintig minimum el kellene jutnia majd vissza teszt a támaszra és onnan jöhet egy határozott emelkedés pl a következő csúcsszintig 0.265$.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ekvq6JjM/

REP, 4. alkalommal fordul 20$-ról az ár ez az alakzat alsó támasza. RSI egy forduló után jól látható módon iramodott meg felfelé ez arra talán elég lesz a támasz elérésére és mivel gyors a tempó hatásos csak akkor lesz ha plafonra tapad.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/tgCslLem/

ETC, éledezik a beteg de nem lesz egyszerű a felépülés. Rajzoltam most egy felső barna támaszt ez ugyebár látszik kinézetre mintha nem lenne rendben. Kék és barna támasz egy alakzat támaszai és ebbe érkeztünk alulról kis esélyt látok arra hogy ez életképes de 19.55$ elérésére jó esetben alkalmas lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/SD6iZNXg/

XMR, tegnapi izgalmak fokozódnak és egyenlőre az a bekarikázott gyertyakombináció sem hozta a tőle elvárt sikert. Most kezdődik itt is mozgolódás de kell is mert alakzat féltávjánál szöszölünk 50-50 százalékos esély bármelyik irányba. Jó lesz ez csak maradjon az alsó kék támasz fölött, felfelé kilépéssel pedig cél a 150$.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/jB4ApCE4/

NXT, kicsit kirándult az ár most felfelé mutat ezt vártam volna tegnap is de ha holnapra ismét egy ilyen kirándulást látunk az már lehet alsó támasz tapadás gyanús. Felső támasz érintésnél pedig útelágazáshoz érkezünk viszont az alakzatba érkezésből kiindulva lesz izgalom.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/RdUWMFpE/

STR, kicsit feljebb vagyunk mint tegnap de akkora változás amiből akósabbak lehettünk volna nem történt. 0.0182$ én itt látnám az a pici szintet ami fölött már a támaszt is biztosan elcsípné.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/XcsM3VYN/

BCH, nincs lendület pedig innen távozni kell sürgősen. RSI megindulni látszik ennek ellenére piros gyertyát látunk ami fél órája nyitott ezért van még ideje zöldre váltani, minimum 588$ fölött záródó zöld gyertya lehet életmentő, 615$ fölött pedig már a nap is kisüthet. Napos nézetben a tegnapi gyertya ideális fordulat jelző!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/K2nQhKQ4/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Szori

Btc eth es ltc ara csunyan lement most ! :)


Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.13!

BTC, 4350$ amit mint tegnap is írtam 4-5 gyertya fordult már vissza ebből kiindulva joggal volt várható a felfelé haladás. Nem ezt látjuk azonban hanem visszatértünk a 4 órás charton látható alsó támaszhoz és a nagy lendültben túl is szaladtunk rajta, még ezzel nagy baj nincs ha vissza is tér az alakzatba. Naposon az a gyertya aminek minimum 4600$ fölött kellet volna zárnia, nos ez nem fel, hanem negatív irányba zuhant 300$-t ez már ott jelezte is hogy nincs út felfelé. Végére pedig a hetes nézet ahol terv szerű az esés de ez is csak gyertya zárás után lesz konkrét infó.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/3Vv9q3od/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/PLAhBzo4/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/9Tsw4aLs/

ETH, padlásról a pincébe kerültünk egy nagy pofonnal. A zuhanás az előzőleg is követett sáv aljánál állt meg de mondhatjuk úgy is még mindig a sáv fogságából. Folytatásban a jelenlegi kép szerint nincs sok pozitívum az a legjobb ha messziről nézzük és megvárjuk míg lenyugszanak az indulatok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/SJaofBgK/

ZEC, 195$-ra esett vissza arra a szintre ahol már 09.04.-én arra utalt hogy itt az alja valaminek de 3 napja is e szinthez közel volt egy kisebb csúcs. Az egész piac negatív képet mutat ebből gondolhatunk arra hogy itt se lesz másképpen.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/VFdbMdWf/

DASH, itt még nem annyira vészes a kép de visszatért újra az alsó támaszra. Nem jók az előjelek de ha támasz fölött maradna az ár akkor ez változhat. Az a baj hogy nem a dash csinált rosszul valamit hanem hogy itt is mint máshol nagy függés van a btc-hez.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/9KuZT7aV/

LTC, Charlie Lee egy vicces kijelentéssel mondhatni félre vezetett néhány befektetőt csak az hogy viccelt ez később derült ki. Nagyon mint látszik ennek köszönhetően nem ugrott meg az ár de azt se mondhatjuk e miatt esik most. Ez az esés odaver minden előrejelzésnek, chartra rajzolt alakzatoknak amit a múltban általában erősnek bizonyultak. Legjobb ha most még nem vásárolunk de eladásnak se látnám indokát, várjuk meg míg a bitcoin letisztázza magát és utána szerintem újra helyreál minden.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/imu6cKf4/

XRP, 0.1965$ előző viszonylag nagyobb negatív csúcshoz közelítünk tegnap ennek épp az ellenkezőjére utaló jelek voltak. Alakzat féltávjánál van ez a negatív csúcsszint ami még mondhatni jó érkezés, alapzatból távozás szempontjából.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/RuAGfa8W/

REP, ha van nyitott pozíciód amin haszon is van azt szerintem helyezd biztonságba mert nem jól az előjelek. Ennek néhány oka van az alakzat formája amiből nagyobb esély van lefelé itt még az is baj túl sokszor tértünk vissza az alsó támaszra és erre még a piaci összkép is rátesz egy lapáttal.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Ylf1TApT/

ETC, tegnap épp akkor készült az elemzés amikor a csúcsponton volt az ár és azt írtam éledezik a beteg. Remélem nem tévedtem de most épp nem ezt igazolja a kép talán az a kék támasz megállót biztosít.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/KLbDywlX/

XMR, kék támasz kuka, visszaestünk az előző támasz érintési szintjére és nem kizárt hogy a 93$-nál lévő negatív csúcsszint is érintésre kerül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/HOwdwBsB/

NXT, az alsó támasz tapadás veszély már nem csak veszély mert átléptük a támaszt. Konkrét folytatásnak még nyomát se látom talán pár nap és jön nyugalom.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/xO13vKh8/

STR, mire az elemzések végére érek csak ismételni tudom a dolgokat voltak jelek főleg pozitívak amik sorra dőlnek meg és az előrejelzésekkel szembe mennek. Itt is támasz alatt 08.19.-én is látható negatív szinten jelenleg az ár a folytatás pedig még rejtély.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QuMayQ1g/

BCH, közelébe se járt az ár a tegnap várt szintekhez amik pozitív folytatásra utalhattak volna ennek a veszélyét jeleztem a piros nyíllal, most pedig ez már realizálódott is. Forgalomban minimális emelkedés jelei ez igaz btc-re is mintha csak ezt várták volna a befektetők.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/K2nQhKQ4/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

woren

Már 5 napja esik a BTC, ennyi idő után azért már meg szokott fordulni a trend !

netbit

Azért esik, mert Charlie Lee (Litecoin atyja) kitweetelte, hogy a kínai tőzséknek game over, fusson mindenki, amerre lát.

Én is betettem tegnap a zsetont emelkedésre számítva, de egy ilyen hír keresztbever minden Fibonaccit meg Elliottot...

Éreztem, hogy most különösen veszélyes a túlzott optimizmus, de elég nehéz úgy játszani ezt a játékot, hogy az ember jól jöjjön minden esetben. Az egyik legjobb stratégia talán az, hogy olyan coinokat kell venni, amik amúgy is meglehetősen olcsók, nem mentek túl nagyot a közelmúltban, de mégis megvan bennük a potenciál. Ezek nagyon rossz hír esetén sem esnek jellemzően 5-10-15%-nál többet és az utána következő 'bullrun' esetén a növekedés a korábbi veszteséget bőven kárpótolja.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.14!

BTC, volt egy gyenge próbálkozás amit menet közben egy gyertyakombináció jelentett volna de végül halott ügy lett. Felső barna támaszra nincs panasz főleg hogy közelében se vagyunk az alsónak lenne itt helye ahol most jár az ár de még nagyon kezdeti csúcsnak látszik. Naposon mindent uralnak a macik sietnek mert lassan téli álomra hajtják a fejüket ami jól hangzik de még addig van dolguk. Hetesen pedig semmi változás halad a cél felé amit én csak tapasztalat alapján tettem 3550$ környékére.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/bDCZ8Vql/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BlPlC3a9/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/piS5cwbQ/

ETH, nem meglepő módon itt is lefelé haladunk alakzatokkal itt se próbálkozok még mert nem biztos ahol most vagyunk itt lesz e fordulat. RSI se mutat egy pozitív képet és az előző nagy hegynek jelzett hullám is csak kis dombként jelentkezett a charton.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/rciYuAXT/

ZEC, tegnap délután megindultunk szembe a forgalommal nem is tudom honnan jöhetett ez a lendület de kínára tippelnék viszont ez most elfogyni látszik mivel jelenleg ismét lefelé haladunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QvV9PgUB/

DASH, visszamászott a támasz közelébe de ez most így már kezd veszélyes lenni ha újra esés következik és 283$ alá kerül mert innen gyorsan 260$-ra pottyanhatunk és még ez se egy biztonságos szint. 230$-nál érnénk fibo 0.61 szinthez itt lehet a korrekció alja ha a btc is így akarja.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/1gaD106d/

LTC, a helyzet változatlan gyenge próbálkozásokkal fűszerezve. Fiboval szerintem itt felesleges próbálkozni csak halkan jegyzem meg épp most tekereg a 0.61-es szinten és nagy csoda kellene ha innen fordulna vagy majd Charlie mond egy viccet...
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qHQ3VwF0/

XRP, még mindig a féltáv körül forgolódik de nagy a zűrzavar ezért csak találgatni lehet. Alsó támasz elérése még mindig veszélyes ezért csak messziről figyeljünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/VaFPYcZc/

REP, ajajj micsoda kiugrás egy majdnem 5$-os gyertya a semmiből talán itt is viccet mesélt valaki vagy a tipikus egy nullával többet írt valaki. Azonban az ár ott van ahol tegnap is a veszélyes alsó támasz fölött ugrál.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/SAvcbQqX/

ETC, mondhatjuk a  kék támasz valamit megfogott de már közel az a 13$-nál lévő szerintem erősebb ellenállási szint. Rajzoltam egy kék alakzatot meglepődnék ha innen indulna meg az ár.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/0TKjTI0V/

XMR, emelkedik csak hát sok az apró gyertya nem tudom de szerintem ez csak átmeneti emelkedés. RSI gyorsan megjárta a felfelé vezető utat, túl gyorsan a sok apró gyertyának köszönhetően.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/wZmWJPZb/

NXT, támasz közelébe se kerültünk és a folytatás se néz ki úgy hogy pozitív siker fog jönni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/O49I6yAt/

STR, tegnap kiestünk az alakzatból azóta pedig egy helyben ugrálás zajlik és inkább mutat lefelé az irány. 0.01347$-nél a következő ellenállási szint szerintem holnapra itt fog járni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/kcvPqOOu/

BCH, 465$ a negatív csúcs apró gyertyákkal már szurkálódott az ár ennek a megtörésére de amíg aprók ezek nagy kárt nem fognak okozni. Folytatás még mindig kérdőjeles, figyeljük a nagy tesót majd ő mutatja az utat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oUTcMaee/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Lord11

Idézetet írta: netbit Dátum szeptember 13, 2017, 11:43:38 DÉLELŐTT
Azért esik, mert Charlie Lee (Litecoin atyja) kitweetelte, hogy a kínai tőzséknek game over, fusson mindenki, amerre lát.

Én is betettem tegnap a zsetont emelkedésre számítva, de egy ilyen hír keresztbever minden Fibonaccit meg Elliottot...

Éreztem, hogy most különösen veszélyes a túlzott optimizmus, de elég nehéz úgy játszani ezt a játékot, hogy az ember jól jöjjön minden esetben. Az egyik legjobb stratégia talán az, hogy olyan coinokat kell venni, amik amúgy is meglehetősen olcsók, nem mentek túl nagyot a közelmúltban, de mégis megvan bennük a potenciál. Ezek nagyon rossz hír esetén sem esnek jellemzően 5-10-15%-nál többet és az utána következő 'bullrun' esetén a növekedés a korábbi veszteséget bőven kárpótolja.
Na meg a JP Morgan-ék is bekavartak:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/az_emberiseg_elleni_buntett_a_bitcoin_avagy_igy_kell_profin_ledumalni_az_arfolyamot.262077.html
http://www.portfolio.hu/vallalatok/ujabb_csapas_a_bitcoinra_piramisjatek_lenne_az_egesz.262155.html

De aztán jött is rá válaszreakció:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/atveresrol_beszel_a_bankvezer_pedig_csak_a_munkajat_felti.262193.html

Kíváncsian várom a fejleményeket.

woren

Nem kis pénzeket kaphattak ezekért a kijelentésekért, akkor temethetjük a Bitcoint ? :D