Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 77 Vendégek van a témában

MoranTom

Idézetet írta: woren Dátum szeptember 14, 2017, 06:34:01 DÉLUTÁN
Nem kis pénzeket kaphattak ezekért a kijelentésekért, akkor temethetjük a Bitcoint ? :D



Én várok a beszállási pozira :D

durva, hogy milyen szinten befolyásolható az árfolyam. kár, hogy nem vagyok valami nagy online médiaoldal tulaja.

Mar2004

Idéz
Magánvéleményem, hogy a kriptopénz a legjobb megoldás a feketekereskedelem részére :)

Ez a bitcoin-ra pont nem igaz, vissza lehet követni az összes tanzakciót (block explorer), aztán ki lehet nyomozni ki áll mögötte. Amerikai adóhatóság már rá is mozdult a témára.

Monero (és a többi cryptonote) már alkalmas lehet erre a célra is a nagyobb fokú titkosítás miatt.


Szori

Talpra fog ez ugy allni hogy csak az fog sirni aki nem vett ilyen alacsony aron btc-t peprill 3.300dolcsi :) 5napja 4800volt, szepen vissza fog ez szokni :)


Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Mar2004

Idézetet írta: MoranTom Dátum szeptember 14, 2017, 07:13:50 DÉLUTÁN
Idézetet írta: woren Dátum szeptember 14, 2017, 06:34:01 DÉLUTÁN
Nem kis pénzeket kaphattak ezekért a kijelentésekért, akkor temethetjük a Bitcoint ? :D



Én várok a beszállási pozira :D

durva, hogy milyen szinten befolyásolható az árfolyam. kár, hogy nem vagyok valami nagy online médiaoldal tulaja.

Én is így gondolom.

Jelenlegi helyzetben a JP Morgan a nagy játékos, nem a kínaiak. Ha ismered a bank (és az alapító) történetét,  világos lesz a helyzet. Csak az a kérdés, meddig tudják letörni az árakat. Szerintem nem pár napig, ez hosszabb esés lesz.

netbit

Augusztusban egész hónapban szinte minden felfelé ment, több coin 100-500% növekedést ért el. Ez az esés durva, de nem lehet tudni, hogy csak pillanatnyi esés, vagy hetekig esni fog. Beindult a félelemkeltés, a vezető lapok ütős cikkekkel riogatnak. Addig, amíg sokan bíznak a gyors korrekcióban, pillanatok alatt visszamehet az ár, de ha egész hónapban jönnek majd a negatív hírek, könnyen megindulhat a lavinaszerű pánikeladás és akkor még a mostani nagyon kedvezőnek tűnő árak is nagyon magasak.

A manipulátorok extrém összeget keresnek ezen.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.15!

BTC, szerintem jól néz ki a dolog és még nem értük el az alját 4 órás nézetben keresgélni nem nagyon érdemes most nagyban történnek a dolgok. Naposon folyik az igazi harc, én a fibo 0.61-nek örülnék mert ebből pozitív pár hetes, hónapos folytatás következne. A korrekciós fibót még nem húzom be mert zavart okozna a sok vonal de nem is kell mert a 2965$-os ellenállás alatti kék sáv nagyjából ott húzódik. Ebből a kék sávból várnám én a fordulatot. Hetes nézetten követett elliott hullám mint látszik a minimum szintem átszaladt, maximum 2978$ amíg még elmehet utána már nem mint elliott hullámot kezelem de vannak akik ezt még elfogadják ez esetben 2500 is belefér.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/5bWMa43r/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OfOSwhUx/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/lGQEdyvB/

ETH, szerintem közel az alja de semmi konkrét célt még nem látni, lehet keresgélni negatív elliott hullámot kis eséllyel ez 156$-ra mutat de ott van az előző negatív csúcsszint is ami 176$ ha pedig a mostani eső hullámot megelőző esést előre vetítem akkor 210$ látszik célként. Tehát továbbra se vásároljunk még mert sok a bizonytalanság.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/rciYuAXT/

ZEC, halad lefelé de itt se látszik még semmi konkrétum Kapaszkodót én a negatív csúcsszintekben keresem, 142$ és 122$-nál van ilyen szint, sárga szintek még a kezdeteknél lévő csúcsokat jelöli.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/tmFQP9WW/

DASH, közel az a korrekciós szint ahol az esetleges forduló pozitív hatású lenne a folytatás szempontjából. Veszélyes dolgok itt is lehetnek 237$-nál a mostani negatív csúcs ennek az a veszélye hogy ha ezt átlépi az ár akkor a 10$-al lejjebb lévő célszint túl közel lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/DutkNUC2/

LTC, itt most szépen padlót fogtunk illetve mint a hegymászók visszatértünk az alaptáborba. Vásárlásban kellene gondolkodni lassan de ehhez kellene pl egy oldalazó álláspont és hogy a btc is adjon fordulási jeleket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/BwMeth8s/

XRP, nem meglepetés de ezt az alakzatot is dobhatjuk a kukába. Közel az alja 0.1486$-nál odáig már kár bármit is keresgélni. 
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/XfDXd9rf/

REP, a veszélyes alsó támasz nem bírta el a terhet és átszakadt, földindulás szerűen zuhant a mélybe. 14.11$ itt egy negatív csúcsszint egyenlőre ez az egyetlen jel amiben bízni lehet de ez nagyon kevés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/58TcYgGo/

ETC, gyászos mélység itt már kereshetjük a pap telefonszámát, erre már lassan értelmes magyarázatot adni se lehet de fő a bizalom, 8$-nál van egy ősrégi ellenállás bízzuk rá a munkát.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/0TKjTI0V/

XMR, az a sok apró gyertya megtette a hatását nem is csoda ha zuhanás követte na de mint tudjuk ez nem csak ezen múlott. 93$-os csúcson már átszaladt most a következő 79$-nál lesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/b08CXoMn/

NXT, nem várt csúcsszintnél mondjunk okosat ez nem egyszerű ha nincs mibe kapaszkodni. Tehát a sárga jelzi a negatív csúcsot aminek most főszerepet kellene játszania.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/olKzk2Up/

STR, oké hogy tegnap oldalazó mozgás látszott amiben benne volt a veszély hogy lehet zuhanás de ekkorára senki se számíthatott, egyenlőre még itt se gondolkozzunk vételi szándékon.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/iKMpnfyF/

BCH, nagy a pánik de ez nem is csoda látván a gyászos számokat. Pár nappal ezelőtt még biztató jelek voltak 700-800$-os magasságokba most meg örüljünk ha 300$-os negatív szinttel megússzuk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/BxFsLjOi/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.16!

BTC, 2927$ a negatív csúcs ezt pont abban a sávban találta meg amit már több mint egy hete kitűztem fordulásra esélyes zónának. Idáig rendben a dolog most meg is kellene kapaszkodni itt ismét a fibo ami segíthet. Ráhúzva az esésre jelenleg a 0.38-nál jár és nem látszik fordulni ez jó, 0.5 szintről tapasztalat alapján visszanéz 0.38-ra lépcsőfok szerű emelkedéssel majd 0.61 fölött már lehet azt mondani kikeveredtünk a gödörből. 4150$ ami a fibo 0.61 innen ha visszalép 3650$-ra majd emelkedik újra az pedig egy elliott hullám kezdeti lépése lenne. Az az elliott hullám amit hetes nézetben követünk itt most azt kellene mondanom hogy kuka de még adok neki esélyt, azért kuka mert az (1) 2977$ szint alá nézet a leszúrás, viszont ha ennek ellenére eléri a célt 7000$-t akkor happy lesz a feeling.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/neLfAhgx/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/MHXmgrIe/

ETH, itt is a fiboval kell kezdeni ami most érkezik 0.38-hoz tehát még nem biztos semmi de ha a gyertyákat is megnézem főleg azt a zöldet ami szépen betakarta az előzőket, így már szebb a kép de még tenni kellene rá egy lapáttal. Elliottra most majd szinte mindenhol kell figyelni ha elérjük az emelkedő korrekció max szintjét itt ez 320$ körül lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/rxbB21wi/

ZEC, 142.24$ ez is ott ahova várni lehetett és esély mutatkozott valami forduló kialakulására. Fibo itt még azt mutatja kell még dolgozni a minimum 0.38 eléréséig de ha a nagyoknak megy akkor valószínű itt is . RSI ami a plafonon lóg az jó mert ez hozhatja azt a várt lendületet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/pM8MoR8L/

DASH, itt is volt egy zóna 218-224$ között amit nem jelöltem be mivel a korrekció alja fibo 0.61 kicsivel feljebb volt de nagyjából jó helyen. Most fordítunk a fibon és nem ismételem az előzőekben már leírt szinteket ahol már nyugi lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/rWemM1o1/

LTC, egy kis időutazásban vettünk részt 06.27.-én volt utoljára ilyen mélyen az ár, no pánik itt a fűtési szezon ki kell karmolni a kéményt pincétől a padlásig :) Szintén fibo, szintén 0.38 ha ez ennyire egyszerű akkor minden rendben csak senki se pánikoljon ha 0.61 70$-ról kisebb esés lesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/H6qx2PqC/

XRP, 0.1455$ ez is ott a kezdeteknél tehát tiszta lappal indulhatunk neki az építkezésnek. Fibon még dolgozni kell mert itt is nagyobbat esett az ár ezért több munka is kell a tisztulásra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/n1xDo1Tj/

REP, 14.11$-ban gondoltam tegnap az alját és ez is ott van nagyjából de ekkora lendületben nem egyszerű a fordulás. Érdemes megnézni ha tartja az emelkedés ezt a lendületet és eléri a 0.38-as fibo szintet az pont az előző alakzat sarkánál fog átlépni mintha ez az esés mégse történt volna, Men in Black jut eszembe.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gNzHvirP/

ETC, 8.38$ itt az alja oké valaki itt szépen kivette a hasznot lehet kezdeni újra az építkezést. Tudom itt nem egy kivétel volt de ha visszatér egy kezdeti szintre ott nem az az első gondolatom hogy véletlen történt így. Az előzőekhez képest itt a legnagyobb az zuhanás ezért a kár is nagyobb ezért a felépülés is nehezebb lesz, viszont azoknak akik elcsípték az alját azoknak sokkal nagyobb haszonnal fog járni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/EOzmbjnB/

XMR, kicsit ez tovább szaladt mint a korrekciós alj és nem is egy előző csúcsszintnél fordult de hasonlóan mint a btc-nél itt is egy nagy zöld gyertya szépen betakarta az előzőeket. Fibo a helyén, szintekre figyelünk és mosolygunk ha minden pozitívan folytatódik. Piros vonal az előző csúcs és pont itt a 0.61-es fibo szint is tehát itt várható küzdelem.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QlswuD4e/

NXT, sok jel itt nem volt csak az előző negatív csúcs de mint látszik ezen szépen átszaladt 0.044$ ahol végül fordult, sok lesz itt is a meló 0.10$ ahol kezdhet kisütni a nap.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oNXt33nY/

STR, 0.006$ ez egy katasztrofális szint ameddig leszúrt az ár. Zajlik a kárfelmérés, tisztul a kép rosszabb már nem jöhet szerintem.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/faLq2dUx/

BCH, kereken 300$ az alja pont ennyi volt egy nappal előtte is, elfogadnám véletlennek ha nem Kínai lenne a dolog. Múlt héten mikor még pozitív dolgok készültek akkor írtam hogy ez nekem gyanús mert azt veszem észre direkt be akarják dönteni a btc-t csak azt gondoltam pont azért hogy ezt meg felpumpálják. Fibot a csúcshoz húztam ami most 0.38-nál tart de még egy újabb fibo is elférne aminek a tetejét a pirossal jelzet szinthez tenném mert itt volt az a pont ahol senki se számított zuhanásra ha ezt veszem alapul akkor itt elértük a fibo 0.61-et.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/0pZ2WG8m/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.17!

BTC, nagyon kezdeti lépések történtek idáig. 3895$-on a jelenlegi csúcs itt most kicsi korrekciós esés látszik ami fibo 0.38-nál, innen már lehetne fordulni de még a 3300$ is belefér. Jobb lett volna ha ez 4200$-nál történik és az se jó hogy fibo 0.5-öt se érte el. Amitől biztos sokan megijednének ha újra visszanézne a 2965$ alatt lévő zónába pedig ez nem lenne katasztrofális mivel itt egy erős dupla alj is kialakulhat ami nagyon jót tenne később. Hetes nézetre nem térek ki mert sok változás értelemszerűen nincs, na meg hol van még karácsony.
Szerintem jól állunk és ha a befektetők is visszanyerik a bitcoin bizalmát akkor újra minden rendben lesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/QW59WiHz/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/9i7NPWZR/

ETH, bitcoin tükörkép 272$-os csúcsról pici visszaesés és szintén a 0.38 fibonál tart jelenleg. Forgalom is jelentősen visszaesett de ebben sincs újdonság.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/RgWKXbQW/

ZEC, hamar végeznék a nappal ha ctrl+v megoldást alkalmaznám és ezzel semmi rosszat se tennék. 192$-os csúcs itt a végénél illetve a visszaesés fibo 0.38 környékén, normális szituban elliott hullám kezdetét látnám csak itt most mást követünk ezért azt kell figyelni az a másik mit csinál.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oNxhzmy7/

DASH, 0.38 fölött vagyunk és ha órás képet néznénk jól látható oldalazás zajlik amit én tökéletesnek neveznék mert ebbe egy 350-380$-os célárat látok bele. Tehát az összkép itt is hasonló az előzőekhez bízzunk a jó folytatásban.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gquUGGZ1/

LTC, nos a 70$-t még nem értük el de nem is gondoltuk hogy hipp-hopp rend lesz. 56$ a csúcs, többi már ismerős ha olvastad az előzőeket és 42$-nál kell max megnyugvást találnia.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/K4u0vtJX/

XRP, sokat nem szöszölök mert nincs min, 2 napja történt csúcs közeli szint még itt se volt veszélyben és ha kisebb idősíkon nézzük inkább oldalazás ami látható.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/3GruIJtS/

REP, lustább a haladás mert a fibo 0.38-at sem értük el de jól másoljuk a többieket irányokat tekintve, ebben kell bízni mert a nagyok mindig jobban tudják.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/RHcaOc6o/

ETC, fibo minimum közelében se járt az ár de már esik és ennek se kellene 10$ alá mennie. Okosabbat mint előzőleg írtam nem lehet de hasonlót is csak óvatosan mert itt több mint a felével esett vissza az ár.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/wxR4fXg6/

XMR, az emelkedés fibo 0.38-ról fordult amiben még biztos van út lefelé de jó lenne ha 84$ környékén megállna. Nem érintettük a plafont pedig a többiek ezt megtették no de sebaj amit itt megspórolt azt a következő lendületnél majd kiadja magából.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/LRSFGyc4-Monero-Head-Shoulder/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/C3s5ncT8/

NXT, kis coin, kis emelkedés csak mivel itt is látható a mozgás ugyanaz mint pl btc-nél de elmard az a lendület ami minimum feltolta volna a 0.38-ig ebből arra lehet következtetni nehéz lesz a talpra állás de talán egy dupla alj segít.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/M7mKdVvr-NXT-Head-Shoulders/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/X3naDjZm/

STR, nem érte el a 0.38-at de szebben néz ki mint az NXT-nél látható. 1 órás nézetben mondhatjuk oldalazás és ha az utolsó visszaeső hullámot nézem akkor belelátok egy fej-vál képet ami megduplázná a jelenlegi árat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/5U0qvjot/

BCH, itt is nagyot dobna egy dupla alj amit nem zár ki semmi és ha eddig az a gyanú merült volna fel hogy irányított a dolog akkor biztos jól fognak dolgozni az irányításban. 473$-ról esik vagy oldalaz de a gyertyák nagyságából is jól látszik folyik a matekozás de az is lehet elég a hétvégére fogni és hétfővel újra lendületet vesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/aMd8Gi2Q/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

willow

Papa. Inkább a btc-nek kellene visszanyerni a befektetők bizalmát. ;) De amúgy meg jó az elemzésed.

Karcsi papa

Idézetet írta: willow Dátum szeptember 17, 2017, 11:05:32 DÉLELŐTT
Papa. Inkább a btc-nek kellene visszanyerni a befektetők bizalmát. ;) De amúgy meg jó az elemzésed.

Igen ezt fordítva is nézhetjük de szerintem bitcoin és befektetők részéről is vannak aggodalmak. Bitcoin bizalmát főleg azok vesztették el akik azért adtak el mert megijedtek és ezek emelkedéskor nyerik vissza a bizalmat
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Szori

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum szeptember 17, 2017, 05:00:24 DÉLUTÁN
Idézetet írta: willow Dátum szeptember 17, 2017, 11:05:32 DÉLELŐTT
Papa. Inkább a btc-nek kellene visszanyerni a befektetők bizalmát. ;) De amúgy meg jó az elemzésed.

Igen ezt fordítva is nézhetjük de szerintem bitcoin és befektetők részéről is vannak aggodalmak. Bitcoin bizalmát főleg azok vesztették el akik azért adtak el mert megijedtek és ezek emelkedéskor nyerik vissza a bizalmat

Csak ezzel most irto penzeket buktak :(


Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.18!

BTC, tökéletes elliott hullám kezdés! Fibo 0.38-0.5 között fordult az utóbbi esés erre húztam rá egy elliott hullámot. (3) szintet szintén a szokásos módon fibo segítségével került 2.61-hez, 4570$ környéke ez persze közben fog alakulni. Piros csúcsszint jelzés is került a chartra, ami most próbálkozik az áttöréssel de ha a hullámunk tökéletes akkor nem lehet gond. Hetes hullám köszöni jól van az RSI még nem fordult kicsit későn reagál de ehhez kel idő!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/67WeJZxA/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/YQXDS1nn/

ETH, ha egy hullám elindul akkor jön utána a többi is! Csak a számokat kell módosítani, piros szint 327.27$-nál amit már átlépet és halad az elliott hullám (3) szintje felé ami 327$ környékén kellene minimum célt találjon.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/l3kDv1Is/

ZEC, ismétlés a haszon anyja ez most a helyes kifejezés mivel semmi saját dolog nem került itt se a gépezetbe, másoljuk  a btc mozgását! Piros előző csúcs  196.51$-nál ezt próbálja épp átlépni az ár és szintén nagy eséllyel halad a hullám (3) szintje felé 230$ körüli céllal, majd ha ez a végső pontját eléri, korrekció a (4) elliott szintre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/yOThJ0ko/

DASH, itt az első ahol nem jelentkezik az elliott hullám. Formája hasonló és mások nézhetik bejön e a végén de nekem csak akkor felel meg ha fibo 0.38-0.5 között van a forduló. A lényeges amire figyelni kell az pedig hogy a nagy esés után most érte el a 0.61 fibo szintet amin át kellene küzdeni magát jelezvén azt hogy nincs szándéka visszafordulni. 0.78-ról ha visszanéz 0.61-re az még belefér de semmi több. Az élő chart kép még az előző elliott hullámnál készült!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/aeOs2lFq/

LTC, szintén nincs meg az a fibo szint amire hullámot tudnák húzni de nagyon a határon mert a 0.38 érintésre került. Halványan behúzom mert miért ne és már csak azért is mert 70$ környékére mutatja a (3) elliott szintet ahol egyben a nagy esést követő emelkedés 0.61 fibo szintje is van.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/t3MtlQ3w/

XRP, elliott befigyel mert miért ne, aki ma elliottból kimarad az mondhatni különcködik. Tehát (3) szint 0.227$ környékén ahova al kell jutni és mindenki örülni fog.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/chart/IJd160g8/

REP, itt pedig azért defektes szerintem az elliott hullám mert kicsit túl szalad de egy tökéletes 0.61 fibo szintig. Csak azért hogy új élő chart legyen berajzolom az elliott lehetséges szintjeit és hogy okosabbak legyünk ha mégis célt érne. Tehát ha akkor 24$-nál öröm és bodottá. :)
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/4tAaZYGo/

ETC, lassan már kezd vicces lenni hogy mindenhol elliott hullámot látok de hát ha ott van miért ne és még ha a fele el is hullik jó lehetőség volt mindet megpróbálni. Szintén egy hullám kezdet ami nem lesz teljesen szabályos mert  0.5 fibon átnézett az ár de mint előbb is írtam friss élő chart miatt jelölöm be.  16$-ra mutatja fibo az elliott (3) szintet de ilyenkor mikor szabálytalan a kezdet, nem kell elengedni 2.61-ig hanem már 1.61-nél kell figyelni a korrekciós jeleket!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/CuqZzyyp/

XMR, elliottal kezdjük, ebben az esetben is megfelel a szabálynak 0.38-0.5 között fordult de még nem érte el a emelkedés az előző csúcsot ez kicsit lemaradás a többiekhez képest. Viszont ha azt nézem 130$ körül mutatja az elliott (3) szintjét a fibo akkor megéri a nagyobb küzdelmet. RSI is mintha belehúzna és amit tegnap hiányoltam plafonra tapadást azt most pótolná be.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/vTs3KiZf/

NXT, tegnap még nem látszott ekkora mozgás de nem lehet lemaradni. Elliot túlszaladt de behúzzuk és reméljük itt is a legjobbakat. (3) szint 0.10$-ra mutat de mint írtam szabálytalan esetben már alatta kell nézni a jeleket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qskNzxNn/

STR, éppen hogy minimum 0.38 fibo érintés és halvány átlépés ami az elliotnak elég. 0.017$-nál a (3) szint de alatta már lehetnek fordulási jelek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/2heAg1DB/

BCH,nincs elliott hullám mert hamarabb fordult mint a többiek de irányában itt se maradunk le. Tehát irány az esést követő emelkedés 0.61 fibo szintjének az elérése ami itt kb akkor történhet meg mikor a többiek elérik az elliott (3) szintet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/bwiVqLSZ/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.19!

BTC, folyik az elliott hullám életben maradási harca és ez nem is csoda mert a csúcsszint áttörése már magában egy nagy feladat és egy jelzés arra van e szándék a pozitív folytatásra. Látszik a szándék legalábbis ha a gyertyákat nézem, voltak fordító gyertyák ez meg is hozta a piros gyertyát de ez az utolsó ismét fordító szándékra utal. RSI csíkon is látszik hogy elérte a plafont és nem tudott ott tapadni ezért fordult is le de ezzel az utolsó gyertyával ismét felfelé vehet fordulót. A forgalom se mutat arra utaló jeleket hogy csökkenésnek kell jönnie 1.9 millió jelenleg.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/QyNWyv2U/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/lV4vOsQo/

ETH, itt most még a gyertyákat is szinte pontosan lemásolta ha összehasonlítjuk a btc-ve. Csúcsszintet átléptük aminek ezzel az utolsó gyertyával a tesztelés is megtörténhet. Az elliott hullámra ennek még nincs hatása de a lendületet kicsit megtörte.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/uY2ayPOG/

ZEC, nagyobb küzdelem kell még a csúcsszint átlépésére is és elindult egy oldalazó mozgás. Órás nézetben jobban látszik a küzdelem és az vehető észre hogy 4-5 gyertyánként fordul az irány ezt mutatja a 4 órás nézetben is látható zöld és piros gyertyák váltakozása. Itt még az elliott hullám is billeg kicsit de az előző két charton is látható pozitív összkép jó hatással lehet erre is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/XYX01ZJh/

DASH, fibo a főszereplő ami 0.38-nál megküzdött a folytatásért ami sikerrel is járt és a 0.5 szintem már meg se állt, majd a 0.61 megfogta és ez se meglepetés. Most visszanézett a 0.5-ös szintre ahonnan a feladat egyszerű, átlépni a pirossal jelzett csúcsot. Viszont ez az utolsó gyertya már hasonlít arra ami a btc-nél is rajzolódik, tehát elliott hullámban nem követjük a főnököt de ott vagyunk a nyomában és ami a btc-nél az elliott (3) szint az itt kb. a fibo 0.78-as szint.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ZBQCCEqp/

LTC, igen az a csúcsszint itt is kemény dió ha már itt a szezonja...  Nem hiába jeleztem tegnap hogy az elliott hullámot csak halványan húzom be mert nekem nem teljesen szabályos a mozgása.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Nenm0TKR/

XRP, ripple szerint nem kell annyira sietni mert még megárt de nincs meglepetés nem kerülhetjük el a btc nevű szekeret. Gyertya mozgás hasonló csak ha ugyanarra az elliott szintre szeretnénk eljutni akkor jobban bele kell húzni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fW47Idwk/

REP, tehát itt is egy számomra szabálytalan elliott hullám ami még azzal is küzd hogy a csúcsszintet ami egyben elliott (1) színt is átlépje. Ezen kívül még abban is le van itt maradva a dolog hogy azt a minimum 0.38 fibo szintet se értük el amit mások lassan már el is felejtenek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/J55aZDxB/

ETC, még nem tudom ezek a szabálytalan elliott hullámok sikerre vezetnek e de az már látszik itt is ha szabálytalan a kezdés  akkor a folytatás se le egyszerű. Csúcsszintet se sikerült még elcsípni, sok az apró gyertya és ezeket is főleg kínai és koreai befektetők tartják életben de azt én pozitívnak látom hogy egy átlag napi 100 ezres forgalom megvan, ami arra elég ha jön egy btc kiugrás akkor ez jó alap és kiugró pont lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/audRbdau/

XMR, szintén lemaradtunk és még a csúcsot se értük el, ennél én azért kicsivel többet vártam a tegnapi jelekből. RSI-n is látszik amíg máshol elcsíptük a plafont ami a csúcsszint fölé vitte itt-ott az árat, nos itt elmaradt még a plafon közelében járás is, meg is látszik az eredménye.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/vtSzeh5F/

NXT, defektes az elliott kezdet de van igyekezet a lemaradás behozatalában. Megvan a csúcsszint majd most 2 piros gyertya amit a többieket nézve nem lehetett elkerülni. 1 órás idősíkon a pillanatkép és mit lehet felfedezni, hát hogy ha az előző elliott (2) szintjétől indítanák egy újabb elliott hullámot, akkor akár később még ez is életképes lehetne jó esetben.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Cx93VWEo/

STR, volt itt is visszaesés plusz még egy kis megbotlás is ez látható két piros gyertya közé szorult bizonytalan gyertya képében ezt később bepótolta a bekarikázott résznél de lesz itt még munka bőven.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oHrcbQEi/

BCH, csúcsszinten folyik a harc ami visszalépés fibo 0.38 szintjére csak az még nem jó hogy ezt nem a 0.5-ös szintről tette. Megyünk továbbra is a tapasztaltabb öregek után csak remélem eljön majd az a pont is amikor az öregek hibáit kijavítva tesszük ezt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/1u1VWx2Q/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazottaddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Newtnt

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum szeptember 19, 2017, 10:58:12 DÉLELŐTT
Picike Poloniex körkép 09.19!

BTC, folyik az elliott hullám életben maradási harca és ez nem is csoda mert a csúcsszint áttörése már magában egy nagy feladat és egy jelzés arra van e szándék a pozitív folytatásra. Látszik a szándék legalábbis ha a gyertyákat nézem, voltak fordító gyertyák ez meg is hozta a piros gyertyát de ez az utolsó ismét fordító szándékra utal. RSI csíkon is látszik hogy elérte a plafont és nem tudott ott tapadni ezért fordult is le de ezzel az utolsó gyertyával ismét felfelé vehet fordulót. A forgalom se mutat arra utaló jeleket hogy csökkenésnek kell jönnie 1.9 millió jelenleg.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/QyNWyv2U/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/lV4vOsQo/

ETH, itt most még a gyertyákat is szinte pontosan lemásolta ha összehasonlítjuk a btc-ve. Csúcsszintet átléptük aminek ezzel az utolsó gyertyával a tesztelés is megtörténhet. Az elliott hullámra ennek még nincs hatása de a lendületet kicsit megtörte.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/uY2ayPOG/

ZEC, nagyobb küzdelem kell még a csúcsszint átlépésére is és elindult egy oldalazó mozgás. Órás nézetben jobban látszik a küzdelem és az vehető észre hogy 4-5 gyertyánként fordul az irány ezt mutatja a 4 órás nézetben is látható zöld és piros gyertyák váltakozása. Itt még az elliott hullám is billeg kicsit de az előző két charton is látható pozitív összkép jó hatással lehet erre is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/XYX01ZJh/

DASH, fibo a főszereplő ami 0.38-nál megküzdött a folytatásért ami sikerrel is járt és a 0.5 szintem már meg se állt, majd a 0.61 megfogta és ez se meglepetés. Most visszanézett a 0.5-ös szintre ahonnan a feladat egyszerű, átlépni a pirossal jelzett csúcsot. Viszont ez az utolsó gyertya már hasonlít arra ami a btc-nél is rajzolódik, tehát elliott hullámban nem követjük a főnököt de ott vagyunk a nyomában és ami a btc-nél az elliott (3) szint az itt kb. a fibo 0.78-as szint.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ZBQCCEqp/

LTC, igen az a csúcsszint itt is kemény dió ha már itt a szezonja...  Nem hiába jeleztem tegnap hogy az elliott hullámot csak halványan húzom be mert nekem nem teljesen szabályos a mozgása.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Nenm0TKR/

XRP, ripple szerint nem kell annyira sietni mert még megárt de nincs meglepetés nem kerülhetjük el a btc nevű szekeret. Gyertya mozgás hasonló csak ha ugyanarra az elliott szintre szeretnénk eljutni akkor jobban bele kell húzni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fW47Idwk/

REP, tehát itt is egy számomra szabálytalan elliott hullám ami még azzal is küzd hogy a csúcsszintet ami egyben elliott (1) színt is átlépje. Ezen kívül még abban is le van itt maradva a dolog hogy azt a minimum 0.38 fibo szintet se értük el amit mások lassan már el is felejtenek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/J55aZDxB/

ETC, még nem tudom ezek a szabálytalan elliott hullámok sikerre vezetnek e de az már látszik itt is ha szabálytalan a kezdés  akkor a folytatás se le egyszerű. Csúcsszintet se sikerült még elcsípni, sok az apró gyertya és ezeket is főleg kínai és koreai befektetők tartják életben de azt én pozitívnak látom hogy egy átlag napi 100 ezres forgalom megvan, ami arra elég ha jön egy btc kiugrás akkor ez jó alap és kiugró pont lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/audRbdau/

XMR, szintén lemaradtunk és még a csúcsot se értük el, ennél én azért kicsivel többet vártam a tegnapi jelekből. RSI-n is látszik amíg máshol elcsíptük a plafont ami a csúcsszint fölé vitte itt-ott az árat, nos itt elmaradt még a plafon közelében járás is, meg is látszik az eredménye.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/vtSzeh5F/

NXT, defektes az elliott kezdet de van igyekezet a lemaradás behozatalában. Megvan a csúcsszint majd most 2 piros gyertya amit a többieket nézve nem lehetett elkerülni. 1 órás idősíkon a pillanatkép és mit lehet felfedezni, hát hogy ha az előző elliott (2) szintjétől indítanák egy újabb elliott hullámot, akkor akár később még ez is életképes lehetne jó esetben.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Cx93VWEo/

STR, volt itt is visszaesés plusz még egy kis megbotlás is ez látható két piros gyertya közé szorult bizonytalan gyertya képében ezt később bepótolta a bekarikázott résznél de lesz itt még munka bőven.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oHrcbQEi/

BCH, csúcsszinten folyik a harc ami visszalépés fibo 0.38 szintjére csak az még nem jó hogy ezt nem a 0.5-ös szintről tette. Megyünk továbbra is a tapasztaltabb öregek után csak remélem eljön majd az a pont is amikor az öregek hibáit kijavítva tesszük ezt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/1u1VWx2Q/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazottaddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Hello. Nem tudom hogy van-e rá lehetőség, de ha igen akkor szeretnélek megkérni, hogy a NEO-ról is csinálj ilyesmi elemzést ha időd engedi. Előre is köszi ;)
Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901

joint


Mar2004

#1635
Múlt hétvégi tőzsdei btc rally győztesei, a globális bankok. Ennyit vettek:

Morgan Stanley (165786 darab)
Nördnet Bank AB (159868 darab)
Avanza Bank AB (180874 darab)
JP Morgan Securities Ltd (19102 darab)


Csalás a bitcoin vagy sem, a JP Morgan is alaposan bevásárolt :)

Avagy amit nem tudsz legyőzni, annak állj az élére...



Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.20!

BTC, sok említésre méltó esemény nem történt és ez még jól is jöhet mert attól függ eső vagy emelkedő trendben jelentkezik. Itt most főleg órás nézetben emelkedő a trend és ilyenkor egy oldalazó mozgás csak pihenőnek számít. Ezen kívül még pozitív pont az elliott hullám és még ha a csúcsszintet is elhagynánk az rögtön minimum 500-700$-os kiugrást is magával hozna.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/Qwa29I8b/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/IOxJtmUg/

ETH, nem meglepő módon nyomában vagyunk a bitcoinnak. Itt is főleg órás nézetben látszik micsoda oldalazás zajlik, 15-20$-os sávban ezen belül pattognak a gyertyák. Az összképbe természetesen itt is hozzátesz az elliott és hogy emelkedésben jött ez az oldalazó mozgás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fx68dcsq/

ZEC, oldalazásban nem maradtunk le de mondhatjuk továbbra is hogy semmi saját hozzátett kiugrás nincs csak is annyi amit a nagyok mögött maradás megkíván.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fOUYVeB1/

DASH, megjött itt van nem veszett el az elliott és nem csak azért hogy legyen, hanem mert a forduló, fibo 0.38-0.5 között látható. Elliott hullám (3) szint ezekből kiindulva 386$ környékére mutat de ezzel kicsit előre szaladtam mert egy  fontos dolog még hiányzik, átlépni a piros vonallal jelzett csúcsszintet. Érdemes megnézni a két bekarikázott terület közti hasonlóságot ami a folytatás tekintetében nagyon is pozitív.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/o80lfD1w/

LTC, szintén az oldalazás játssza a főszerepet ami zajlik nagyban ez kb 10$-os sáv ez mostanra 7$-ra csökkent. Pillanat kép órás nézetben ezt jól láthatóvá is teszi ebből arra lehet következtetni hogy órák esetleg napok kérdése és jöhet valami kiugrás, remélhetőleg felfelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/wHE2UuIy/

XRP, mivel szinte mindenhova írhatnám ugyanazt ezt igyekszek a jeleket, indikátorokat szétszórni ne legyen unalmas se írni, se olvasni. RSI mint látszik kis gyertyamozgás mellett de eljutott a sáv alsó részére és most mutat fordulási jelet. Elliott hullám nem változott, szabálytalan kezdést követően még a piros csúcsszint alatt vagyunk ezért bízzunk az oldalazásban rejlő kiugró lehetőség pozitívumában.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/8Q8ZBJTl/

REP, durva oldalazás 1$-os sávban sok pici gyertyával, csakis a minimum igyekezet ami felfedezhető. Ez csak utóhatása annak a képnek amit a bitcoin is mutat, tehát ha kiugrik a bitcoin és van lehetőség ezt gyorsan lereagálni akkor lehet itt is hasznot találni, célárat pedig mutatja majd az elliott hullám ami most 6$-os pluszt realizál előre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/MZfYs4CE/

ETC, csúcsszint alatt nem meglepő módon itt is lecsapott az oldalazásnak nevezhető jóindulatú vírus és itt is beszorult egy durván 1$-os sávba. A forgalom is felére esett vissza amit ha kicsit boncolgatunk az látható hogy a koreai befektetők kicsit ellaposodtak, most Kína húzza a szekeret.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fzxJwXVx/

XMR, litecoinnal szinte tükörkép a mozgás, csúcsszint alatt, előbb egy nagyobb sáv 15$, majd egy kisebb durván 10$-os sávban keressük a kiutat. Különbség csak a szabályos elliott kezdésben van. Az utolsó előtti zöld gyertya ezen a ponton nekem fordulatot jelez ez biztossá akkor válik ha a most épülő betakarja az utolsó pirosat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/r96p92ea/

NXT, itt tegnap órás nézetben is indítottam egy elliott hullámot ami már tegnap is kilógott a max határom, erre most még rápakolt egy keveset az újabb negatív szinttel. Az eredeti elliott hullámra ennek kevés hatása volt és itt még azaz oldalazás se fedezhető fel ami a többi chartot uralja.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/WawMoC57/

STR, szokásos oldalazó, gondolkodó álláspont. Várjuk a jelet mintha egy vasút szimulátor játékban venne részt mindenki. 
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Wbnu5Wjf/

BCH, tegnap este nem megmagyarázható emelkedésnek indult az ár és megint a fibo szint alatt fordult. Ezért arra gondoltam esetleg nem e rossz helyen van a fibo? Húztam még egyet remélem ez nem zavar össze senkit és ezt most az utolsó hullámokhoz igazítottam ami így már magyarázza az utóbbi mozgást és fenn látszik hogy a fibo 1-es szintjét 20$-al kellett lejjebb tenni ahhoz a gyertyához ahonnan az egész eső trend elindult. Azonban itt most döntő 0.61-es fibo szintnél vagyunk ahol eldől hogy lesz e megindulás felfelé vagy még mindig arra várunk mi a helyzet bitcoinéknál
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/rOvFNsJF/

NEO/USDT, kérés volt hogy térjek ki erre is! Nem lepődtem meg hogy itt is első meglátás az elliott hullám lehetőség amit be is rajzoltam! Ki kell térni itt még arra is hogy mondhatni a kezdő coinoknak is meg kell fizetni a tanulópénzt itt ez azzal járt hogy szinte visszatért az ár az alapokoz ahonnan most egy új házat kell felépíteni. Az első házikó lehet elliottéké, aminek az alapozása a pirossal jelzett szint fölött fejeződik be majd a további szintekkel tovább folytatódhat az építkezés. Ja és még itt a végére egy tanulság ami baloldalt fenn látható 3 bekarikázott terület ami akkor egy fej-vál jelzés volt nem hittünk benne pedig mint látszik kellett volna...
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gRx9VNSX/

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

woren

Az lehet, hogy mivel már nincsenek a kínaiak a Cryptopiacon, azért pang ennyire pl a Poloniex is ?
Vagy ez csak a korrekció miatt lehet és idővel beindul ?

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.21!

BTC, az elemzők kedvence mikor napokig nem történik semmi mégis valami okosat kellene írni. Csak azért hogy fenntartsak egy pozitív képet nem fogom azt írni minden happy. Én jónak látom a szituációt de ha mégis fordítva alakul az nekem csak egy újabb tapasztalat, másoknak pedig gyászos veszteség ezt viszont mindenkinek bele kell kalkulálni.
Charton oldalazó mozgás látható ezt be is jelöltem egy sávval, aminek a tetejét 4114$-ra az alját pedig 3830$-ra tettem. Mint látható a sávon belül már 2 kisebb csúcs is kialakult ezt is bejelöltem mint egy sáv ennek annyi jelentősége lehet hogy előre jelezze (attól függ hogy lép ki remélhetőleg felfelé) a nagyobb sávból való kilépés lehetőségét. RSI mint a felfelé iránynál itt most a lefelé menetelben is mielőtt a padlót fogott volna vett irányt felfelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/LzleEVBf/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/WqeFzAyb/

ETH, kezdtük azzal hogy elliott hullámban követtük a bitcoint, majd az oldalazás amin belül most még a sávon belüli kisebb sáv is felfedezhető. Ennek a második sávnak is ugyanazt a szerepet szánom de lehet felesleges volt itt is behúzni mivel úgy is ugyanaz fog várhatóan történni mint a bitcoinnál. Sáv teteje 299.58$-nál az alja pedig 275.1$-nál, tehát ha ebből a sávból kilép majd visszatesztel és újra fordul az annak jele statisztikák szerint hogy abba az irányba tovább is fog haladni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/FBmB6dIg/

ZEC, természetesen nem térünk el a napok óta libasorban haladás szabályától. Oldalazó sáv berajzolva, fenn 197.37$, lenn pedig 183$-os határral a kisebb sáv itt is befigyel, amit a kis távolságok miatt külön már nem rajzolom be.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ZnJxXBRl/

DASH, itt sávot nem rajzolok mert ez főleg a két bekarikázott területre lenne igaz és az előző 3 chaton 1 órás idősíkon rajzoltam hogy jó látható legyen mennyire lelaposodott a mozgás. 4 órás nézetben is jól látható itt a mozgolódás és a két bekarikázott terület is épp erre utalt előzőleg hogy benne van az emelkedés lehetősége. Elliott (3) szintje 386$ körül ameddig ezt az emelkedést minimum várnám itt érdemes majd nézni az RSI viselkedését.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QupeQEkm/

LTC, nem rajzolok sávot mert itt még az előzőekhez képest is sokkal hosszabb lenne. Elliott (1) és (3) szintje közé lehetne egy nagyobb sávot húzni, amiben szintén még egy kisebb sáv is elférne ezt már tegnap is jeleztem a 10$ és 7$-os távolságokkal.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ZZC4INep/

XRP, berajzolt sávnak az alsó részébe szorult be néhány órája az ár ez most vagy azért mert nem szeretne lefelé kilépni vagy mert ismét vár a bitcoin álltál egy tapsra. Becsapós az RSI mozgása ha vicces akarok lenni ami úgy tör felfelé mint egy rakéta de erről elfelejtette értesíteni a gyertyákat hogy kövessék.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/0zqmgRf4/

REP, nem tévedés 1 órás nézetben látható ez az oldalazó Csipkerózsikát is lepipáló alvó állapot és még ezt a sávot se lehetett rendesen berajzolni, mert még legalább egy sáv szélének az érintésére ehhez is szükség lenne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/41sHH9VR/

ETC, sávot nem lehet itt se kihagyni a teteje 12.25$-nál húztam de inkább a piros csúcsszint ahol ennek a pontos szintje lenne, alját pedig 11.15$-hoz húztam. Ami a bibi ezeknél a szűk sávoknál hogy nagyon borulékonyak ezért annyira nem is mutatnak pontos képet, mivel könnyek kiszúrhat bármelyik irányba, ami ezáltal félrevezető is lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/teSvqFbh/

XMR, volt egy lendületes megindulás még mielőtt ez az oldalazó álláspont fel nem ütötte a fejét. Azonban itt már nem is annyira oldalazás hanem egy beszűkülés ami felfedezhető. Órás nézetben kicsivel több csúccsal de a 4 órás nézet is mutatja ezt a szűkülés. Zászló alakzat amit fölég belelehet látni az összképbe de ez is már lassan kezd túl hosszú lenni és kezd gyengülni a rúd terhelhetősége.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/wVm3Yrl3/

NXT, a zöld színnel indított második elliott hullám alól kezd kicsúszni a talaj. Oldalazás borzolja itt is a békés hangulatot amit az elliot hullámok lehetséges beteljesülésének esélye tart főleg életben, ezek nélkül nem is tudom miben láthatnánk a pozitívumot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/IeFspQam/

STR, annyira nem erős itt az oldalazás mint pl a litecoin charton, ezért kerestem mást a kék színnel jelölt emelkedő sávot. Sávba érkezést nézve nem lesz gond a folytatással és még az elliott hullámnak életben maradására is újra lehetőség nyílik.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/xw4HDO62/

BCH, tegnap is azzal kezdtem hogy nem megmagyarázható módon kiugrott az ár és most ugyanez a kérdés csak fordítva, miért nem tudott megmaradni jelek alapján minimum az fibo 0.5 fölött, ami jó jelzés lett volna egy még pozitívabb folytatásnak. RSI az aljához ért ezért izgalmas dolgok történhetnek ha nem vesz fordulatot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat https://www.tradingview.com/x/sbUZ2iY3/

NEO/USDT, nos itt azon elmélkedtem tegnap hogy egy új házat kell felépíteni aminek az alapozása zajlik. Nem sietik itt se el a dolgot mert nem hogy az alap nincs kész de még egy oldalazásból is ki kellene keveredni valahogy és ez még az RSI-t is megbolondította rendesen.
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/K5zEg2Pu/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

woren

Közben 1-2 hírben arról volt szó , hogy lehet a bányászatot is betiltják Kínában, azért van ez a bizonytalanság, szóval azért oldalazik a BTC és nem emelkedik, és ha így lesz akkor nagyot fog megint esni a piac !