Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 9 Vendégek van a témában

Andokaaa

10.-én adnak ki valami applikációt és lehet majd elindul felfelé , lehet érdemes venni belole.

Karcsi papa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 27, 2017, 11:03:34 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 27, 2017, 09:18:00 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 26, 2017, 09:13:17 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 25, 2017, 10:39:53 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 16, 2017, 04:49:40 DÉLUTÁN
BTCUSDT 1812 senki se lepődjön meg ha beszáll a liftbe és az leszakad. 8) Pár órán Bellül ha a képen is látható kék sávból nem tud kilépni felfelé akkor gyászos süllyedés jöhet és mint tudjuk ez cunami a többi coinra nézvést is!

https://www.tradingview.com/x/2sNZiNcN/

Kék sávból kilépet és tudott is haladni egy jót egészen 2785-ig onnan vett irányt ismét lefelé. Most van ott ismét, azon a szinten ahol a kék sávból kilépett. Sárga vonal egy korábbi kisebb csúcs ez már csak mint egy viszonyítási alapként maradt itt de látszik hogy ennek a közelében forgolódik. 4 órás nézetet látunk, azon belül egy jó nagy barnával határolt sávot. Ha a kék sávból nem tudott volna kilépni akkor az említett 1812 közel került volna. A másik tehát a 3200-as célár most reálisabbnak látszik de még mindig az kell hogy a barna sávban maradjon! És mivel az idő telik ezáltal a célok is változnak most már 3300 körül van a célár erre utal a felső barna támasz! RSI sáv arra utal hogy emelkedés elé nézünk!

https://www.tradingview.com/x/e2DEgTO7/

Az a szint ami viszonyítási alapnak neveztem lehet sokkal nagyobb a szerepe, mert most is itt megállt egy 4 órás gyertya ami az alakját tekintve fordulatjelző(rövid test hosszú kanóc). Tehát most ezen a sárga szinten szöszöl míg el nem éri a barna támaszt, RSI visszaforduló is ezt a szöszölést valószínűsíti. 500$ ennyivel van alatta a korábban meghatározott célárnak ha a barna megfogja akkor a képen is látszik nincs az olyan messze.

https://www.tradingview.com/x/tiQAHIvy/

USDT-vel szemben már elértük az a várt barna támaszt amin túl is szalad majd vissza is húzódott de napos nézetben még nem fordult az RSI tehát még az eladok vannak többségben de már csak hajszálnyival 4 óráson már felfelé tart. Tether is kezd esni tehát újra behozhatja az USD-vel szembeni hátrányát ami úgy ebár hosszú ideig előny volt.

USD-nél még nem értük el a barna támaszt de nem is létszükséglet, sőt ha előbb fordulna az RSI az lenne  tökéletes!

https://www.tradingview.com/x/mEtVcPE3/

https://www.tradingview.com/x/nMSiyfcB/

BTC/USD(Bitstamp) Megcsípte az alsó támaszt és fordult is vissza ezt 1 órás RSI idősík jelezte is ezt követte a 4 órás jelzés is jött, viszont a napos még csak most kezd forduló jeleket mutatni. Jó a helyzet de biztos csak holnap lehet mondani! Rajzoltam a képre egy kék felső támasz szintet ezt 2600 körül érheti el itt lehet egy jó beszállási lehetőség ha ez meglenne akkor jöhet egy előző csúcs mint célár 2750 és majd a 2965!

https://www.tradingview.com/x/dUoNgAlK/

Nem tetszik a szitu nincsenek vevők áll az egész, remélem valaki  nagy kutya nem gondolja úgy hogy kiveszi a pénzét mert az lavinát indíthat el. Képet nézve érthető hogy miért nem lépte át a piros szintet, nagyon kacsintgat az a barna alsó támasz és a 2463-nál lévő korábbi csúcs szint ha továbbra is ilyen halott lesz a piac 2 nap és ehhez a ponthoz érünk! 24H Volume ha vissza mászna 1 millió fölé az már fél siker lenne.

https://www.tradingview.com/x/k4UU0TkL/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Coinhunter

Idézetet írta: Aliara Dátum július 06, 2017, 05:36:27 DÉLELŐTT
Sziasztok :) Zecre esetleg valami tippetek van? :) Van pár kibányászot coinom, aztán 280-300as szintet nem nagyon tudja átütni a btc pedig amire váltanám egyre drágább és a váltási arány egyre romlik :) köszi


ZEC/BTC


Én is úgy látom a BTC-hez képest, hogy lehet benne potenciál. 0,95 nél van egy támasz ami megfoghatja, és megfordíthatja a trendet. (piros vonal)
Ugyanakkor a RSI is rendkívül lent van ami szintén bizakodásra adhat okot. Amennyiben a vevői nyomás erősödik és az ár nem néz be 0,95 alá akkor a továbbiakban erősödés várható!


https://uk.tradingview.com/chart/ZECBTC/D9opWL4Q-Wait/


ZEC/USDT


Abban az esetben, ha a dolláros értékét nézzük a ZEC-nek és nem a BTC-hez viszonyítjuk, kicsit más a helyzet!
Jelenleg sajnos benézett 240 alá. 238 körül mozog az ár. Abban az esetben ha a 230 árszintet letöri akkor sajnos 215-ig csúszhat a lejtőn.
Bár az RSI és más indikátorok nagyon a béka segge alatt vannak, és a lefelé tartó csatorna alján van az ár, így azok erősödést mutatnak, de ehhez az kell, hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű potenciális vásárló!
Amíg ez nincs meg addig sajnos tovább tart a lejtmenet a csatornában.


https://uk.tradingview.com/chart/ZECUSDT/KyBvSeFu-Short/


Coinhunter

ETH/USDT


Ezt az elemzést az ETH val kereskedők és bányászok számára készítettem.
Csak annyi az érdekessége, hogy 1 órás idősíkon mennyire jól nyomon követhető a mozgás. Nagyon jól behatárolható a trend!
Oldalazó mozgásban a vízszintes csatornában példaszerűen mozog. Majd amikor onnan lefelé kitört az utolsó két alkalommal, egy másik ársávban folytatta tovább a menetelést.
A sárga színű vonalak a múltban létrejött fontosabb árszinteket jelölnek. Ezeken a szinteken a kereskedés (ár) egy kicsit elidőzött... vagy többször visszatért. Érdekes, hogy ezek az árszintek az elmúlt hónapban milyen jól használható jelzőszintként segítették a várható ár megítélését.




https://uk.tradingview.com/chart/ETHUSDT/NDwjLFUb-Wait/

Coinhunter

Idézetet írta: hoppus Dátum július 06, 2017, 10:54:54 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Andokaaa Dátum július 06, 2017, 10:21:55 DÉLUTÁN
https://coinmarketcap.com/currencies/internet-of-people/


a neve jó de ahogy látom elég lapos a karrierútja :D


IOP


Szerintem várjunk a változásokra...
Én úgy gondolom, semmi sem indokolja, hogy ebből a Coinból jelenleg bevásároljon valaki. Amióta kiadták 2016. 12 hó, azóta csak esik az ára hiába voltak nagyobb számú kötések a történetében nem tudták megtörni az áresést.






Coinhunter

DASH/USDT


Kilépett az eső trendből.
Remélhetőleg eléri a TP1 szintet 199.000 Aztán tovább felfelé :)


Természetesen a stop szűk ahogy töllem már megszoktátok : 193!


https://uk.tradingview.com/chart/DASHUSDT/2qUUiHWX-Buy/

Karcsi papa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 30, 2017, 03:25:01 DÉLUTÁN
PASC/BTC jól látható a mellékelt képen a csökkenés amelynek szerintem a 3. és egyben az utolsó felvonása következik.  Piros sávon belül csorog lefelé az ár, amiben kékkel látszik azaz előző 2/3. Most ismét átlépte az alsó kék sávot tehát belépett a 3. harmadba ami nekem azt sugallja hogy ismét célba vettük az alsó piros támasz szintet. Ez a piros támasz 3. érintése lesz tehát nagyon kicsi annak az esély hogy majd a felső 3. érintés után negyedszer is meg fog történni.  Azonban azzal is kell számolni ha mégse esés hanem oldalazás jön mert ebben az esetben nem lesz 3. alsó támasz érintés. Ez az oldalazásnak a bekkvetkezése .00031-.00029 között (kék színű sáv) képzelem el. Vételi lehetőség tehát 2 helyen gondlom: 1 ha lemegy a piros támaszig ez .00026-nál érheti el ezt egy előző negatív csúcshoz kötöm, 2 pedig ha oldalaz és egy-két le-fel pattogás után felfelé átlépi a felső piros támasz szintet .00031 körül! Célár .000378 a 2. felső támasz érintési pont.

https://www.tradingview.com/x/2U6lfNeY/

Az oldalazás jött be de nem tudta a támaszt áttörni ezért esésnek indult. Az alsó támasz érintése még mindig nem történt meg fogjuk erre hogy miért nem tudott kilépni az oldalazás után. Rajzoltam egy kék szintet .0002-nél hogy szerintem itt kerül sors az alsó támasz érintésére ami után reméljük egyből meg is indul felfelé.

https://www.tradingview.com/x/wNYkLJ7f/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 04, 2017, 03:24:19 DÉLUTÁN
SC/BTC na talán a maci elaludt mert kilépett a süllyedő és szűkülő alakzatból. Várható volt mert nagyon rá volt tapadva a felső támaszra. Kilépet és ki is alakított egy apró csúcsot ebbe kapaszkodok is bele és ha fölé zár akkor akár be is lehet szállni az altatásba :D , célárak a TP szintek!

https://www.tradingview.com/chart/SCBTC/2bl78UPG-SC-BTC-Go-Up/

Apró csúcs, apró esély de szerencsére tökéletesen jól ki is maradtunk, fél siker! Tulajdonképen átment a Sia lyukas gumicsónakba ami süllyed és nem találom a mentőmellényt.  :( :D

https://www.tradingview.com/x/JZxJ2WWt/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 01, 2017, 09:18:19 DÉLELŐTT
Idézetet írta: kolieee Dátum július 01, 2017, 01:29:29 DÉLELŐTT
Karcsipapa mit latsz a varazsgombodben a wavesrol ?
Eleg vaskos csomagot tartok belole es most rendesen beszakadt az elozo csucshoz kepest valyon erdemes lenne most bevasarolni belole rendesen  vagy tovabbi eses varhato ?
Koszi

Érdekes ez a Waves, hetenként néha 2 hetente a 24 Volume 5-6 ezer dollárra majd visszaesik 2ezer környékére. Most is mintha kezdene beszorulni és talán éppen most jön a 1 kiugró nap ami a mostani (Bitexen) 0.0015-ről 0.002-0.0025-re is feltolhatja de hogy ott megtud e kapaszkodni nem tudom viszont ha ezt a kis ugrást megteszi az már pozitív!

Az a bizonyos kiugró nap megvolt 5.-én de csak 0.00189-ig tudott kiugrani majd mostanra visszatért ismét nyugvópontra ismét 0.0015-re. Tehát most annyit tehetünk hogy várunk pár napot a következő kilövésre.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Valaki nagy fejes BTC tulajdonos teríti a lét mert ma néhol itt ott  történt 50-100 de 150 btc fölötti vásárlás, meg is ugrót kicsit ez az ára!
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 06, 2017, 11:07:21 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 04, 2017, 09:23:21 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 19, 2017, 10:15:50 DÉLELŐTT
DASHUSDT 200-as szintet próbálja áttörni az ár, 200-at már érintette majd újra 196.85 és most 199.8. Nagyszerű a marketcapre tekintve az anyagi támogatás 2 napja 100e$ fölött ez erősíti az is amit a charton látunk. Piros vonalakkal és nyilakkal jelzem a tökéletes emelkedés receptjét. Átlép majd vissza pattan átlépési szintre ahonnan újra fel a visszapattanás szintjére aminek az átlépése vezet egy sikeres haszon realizálásához! Célárat 226.9 re tenném ehhez az elliott hullámok megállapításához szokásos Fibonaccit veszem a 2.618-as szintet. Hosszabb távon ha ez a fibo hozza amit mutat akkor még az elliott (5) is számításba vehetjük 264$-as céllal de ez pontosabban csak a korrekció után mondható meg.

https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/5rVdqOHK-DSH-USDT/

Hosszú ideje már nem történik semmi, sikert talán a 200-as szint áttörése jelenthet! Erre az áttörésre látok ismét jeleket. A képen lila vonalakkal határolva láthatók alakzatok ezekből is a 130-140-nél húzódó és a 200-nál lévő a lényeges, illetve még a 2 között is ezek óráson látszanak de itt 4 óráson is látszik hogy az egyik most került áttörésre! És ezzel meg is indult fel a 200-as támadására szerintem minimum az érintés sikeres lesz majd kicsit vissza pattanhat a barnával jelzet apróbb támaszhoz és én arra tippelek ez lesz az ugródeszka. RSI azt mutatja hogy közel a plafon de ha naposon is ránézünk ott még csak épp hogy megindult felfelé.

https://www.tradingview.com/x/N0nDeybx/

Ez sokat nem tökölt megtolta és 224-ig meg se állt, most korrekció van tippem ebből az irányból is 200 vagy a barna szintig ahova a nyilakat már előzőleg rajzoltam én ennek örülnék a legjobban. Emelkedés szempontjából a 224 fölé zárás viheti még feljebb az árat 250-ig de ha lemegy a barna támaszig akkor pedig a 200-as szint ismételt áttörése lehet egy beszállási lehetőség!

https://www.tradingview.com/x/Jbl0r76q/

A barna támaszig szépen vissza korrigált most megindult felfelé és láthatólag meg se áll viszont ilyenkor általában még egyszer minimum vissza köszön a támaszra! Folytatásban az előzőleg leírtak szerint várom, irány a felső támasz!

https://www.tradingview.com/x/BT534uzt/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 08, 2017, 04:53:46 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 04, 2017, 03:24:19 DÉLUTÁN
SC/BTC na talán a maci elaludt mert kilépett a süllyedő és szűkülő alakzatból. Várható volt mert nagyon rá volt tapadva a felső támaszra. Kilépet és ki is alakított egy apró csúcsot ebbe kapaszkodok is bele és ha fölé zár akkor akár be is lehet szállni az altatásba :D , célárak a TP szintek!

https://www.tradingview.com/chart/SCBTC/2bl78UPG-SC-BTC-Go-Up/

Apró csúcs, apró esély de szerencsére tökéletesen jól ki is maradtunk, fél siker! Tulajdonképen átment a Sia lyukas gumicsónakba ami süllyed és nem találom a mentőmellényt.  :( :D

https://www.tradingview.com/x/JZxJ2WWt/

Végre napos idősíkon valami pozitív egy szép sírkő gyertya vagy szitakötő ez általában trend fordulót jelen.

https://www.tradingview.com/x/at2AElLR/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 02, 2017, 07:01:02 DÉLUTÁN
LBC/BTC szinte egyszerre figyeltünk fel Coinhunter kollégával erre a coinra és én kicsit nagyobba nézem a dolgot és ilyenkor keresem az alakzatokat! Amit én látok az egy szép csésze alakzat ezt  rá is rajzoltam a chartra! Most a fülénél járunk és szerintem annak is a legmélyebb pontján. Beszállni szabály szerint az előző csúcs szintjénél 0.00038-nál de én most be merem vállalni hogy akár már itt érdemes. Célár 0.0008 ezt úgy határoztam meg hogy megmértem a csésze mélységét és azt előre vetítettem!

https://www.tradingview.com/chart/LBCBTC/NkEFsXOZ-LBC-BTC-Cup-with-Handle/

Szép gömbölyű fül lesz ez ha ékészülés hogy mikor készül el azt csak a mester tudja de én pont oda raktam ahova. 8)

https://www.tradingview.com/x/otyPZ2UX/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Coinhunter

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 09, 2017, 09:44:39 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 02, 2017, 07:01:02 DÉLUTÁN
LBC/BTC szinte egyszerre figyeltünk fel Coinhunter kollégával erre a coinra és én kicsit nagyobba nézem a dolgot és ilyenkor keresem az alakzatokat! Amit én látok az egy szép csésze alakzat ezt  rá is rajzoltam a chartra! Most a fülénél járunk és szerintem annak is a legmélyebb pontján. Beszállni szabály szerint az előző csúcs szintjénél 0.00038-nál de én most be merem vállalni hogy akár már itt érdemes. Célár 0.0008 ezt úgy határoztam meg hogy megmértem a csésze mélységét és azt előre vetítettem!

https://www.tradingview.com/chart/LBCBTC/NkEFsXOZ-LBC-BTC-Cup-with-Handle/

Szép gömbölyű fül lesz ez ha ékészülés hogy mikor készül el azt csak a mester tudja de én pont oda raktam ahova. 8)

https://www.tradingview.com/x/otyPZ2UX/


Ahogy Karcsi Papa írta már 1 órás idősíkon is jól látszik a csésze alakzat kibontakozása. És természetesen én mint türelmetlen kereskedő megkockáztatok egy gyors beszállót 0,0001873 árszinten egy 0,00020330 TP-vel és természetesen egy elmaradhatatlan stoppal: 0,00017680.


https://uk.tradingview.com/chart/LBCBTC/WmwMZ8ra-Buy/

Coinhunter

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 09, 2017, 09:33:54 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 08, 2017, 04:53:46 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 04, 2017, 03:24:19 DÉLUTÁN
SC/BTC na talán a maci elaludt mert kilépett a süllyedő és szűkülő alakzatból. Várható volt mert nagyon rá volt tapadva a felső támaszra. Kilépet és ki is alakított egy apró csúcsot ebbe kapaszkodok is bele és ha fölé zár akkor akár be is lehet szállni az altatásba :D , célárak a TP szintek!

https://www.tradingview.com/chart/SCBTC/2bl78UPG-SC-BTC-Go-Up/

Apró csúcs, apró esély de szerencsére tökéletesen jól ki is maradtunk, fél siker! Tulajdonképen átment a Sia lyukas gumicsónakba ami süllyed és nem találom a mentőmellényt.  :( :D

https://www.tradingview.com/x/JZxJ2WWt/

Végre napos idősíkon valami pozitív egy szép sírkő gyertya vagy szitakötő ez általában trend fordulót jelen.

https://www.tradingview.com/x/at2AElLR/


SC/BTC
Ahogy mélyen tisztelt Karcsi Papa is megírta: lehet, hogy mégsem süllyed el az a gumicsónak :)
1 órás idősíkon egy szép kis dupla aljat (fekete kör) és egyelőre úgy nézem az aljak (piros vonalak) mind alacsonyabbak mint a zárások (kék vonalak). Ha tovább folytatódik a trend akkor minimum 0,00000455-ig menni kell az árnak!


https://uk.tradingview.com/chart/SCBTC/sLlxOjMH-Buy/

Karcsi papa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 04, 2017, 09:37:58 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 28, 2017, 06:46:37 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 18, 2017, 08:50:01 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Laca012 Dátum június 18, 2017, 01:56:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 17, 2017, 05:04:04 DÉLUTÁN
ETHUSDT újra 400 fölé kerülhet az ár! Kóstolgatja az előző csúcsot 354.99 de fölé zárni még nem tudott ha sikerül akkor nagy eséllyel szállhatunk be! Célár1: 391.04 és célár2: 408.12, rövid távon ezeket lehet megcélozni!

https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/6C2aG4Lw-ETH-USDT/

Jól gondolom, hogy "sinen vagyunk" ? Pont most jött meg az ETH kifizetésem, akkor tartom... Vagyis beraktam 391-re... Egyszer úgyis odaér...

Szerintem jól halad csak kicsit lassan, ami elronthatja bulit az a btc de ott is egyenlőre minden pozitív!

https://www.tradingview.com/x/sFVlnSMC/

Hát igen  BTC ismét jött és rombolt!  Azonban most már újra kezdődött az építkezés. Képen láthat piros vonalak által határolt területből kilépett felfelé és ez a kilépés pont egy előző csúcs szintnél történt ahonnan megindulhat egészen a zöld támasz szintig 327-ig. Majd pihenő után a következő csúcs szint 365 majd a már előzőleg is célárként meghatározott 400$ környéke! RSI itt 4 óráson már a plafonon de ha naposon nézzük ott még csak most kezd felfelé indulni, ez nagyon jó hír.

https://www.tradingview.com/x/fcTomlh1/

Kezdjük hátulról tehát RSI és napos idősík, tett két apró kunkort de felfelé néz. 327 ennyit vártam viszont ez csak 318 lett de az történt amit 327-re vártam igaz az alját nem vártam volna lejjebb 280-nál. 240 lett az alja ezzel behúzhatóvá vált egy alsó támasz(barna). Zöld felső és barna alsó találkozásánál a legideálisabb helyzet a tovább menetelésre erre chart szerint még 2 napot várni kellene de a kép azt sugallja ennyit nem fog várni. Rajzoltam egy hosszú kék sávot itt várok pici szöszölést majd felfelé kilépést és a 365 megtámadását!  8)

https://www.tradingview.com/x/2cOf3VwD/

Egy háromszög  csúcsához érünk és ha a kék vonalak által határolt háromszög vonal érintéseket is figyelembe veszem itt lenne az idő megindulni felfelé. 327 ezt kellene megtámadni és azt ott lévő sávot legyőzni!

https://www.tradingview.com/x/6qfJpYXJ/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

woren

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 09, 2017, 09:44:39 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 02, 2017, 07:01:02 DÉLUTÁN
LBC/BTC szinte egyszerre figyeltünk fel Coinhunter kollégával erre a coinra és én kicsit nagyobba nézem a dolgot és ilyenkor keresem az alakzatokat! Amit én látok az egy szép csésze alakzat ezt  rá is rajzoltam a chartra! Most a fülénél járunk és szerintem annak is a legmélyebb pontján. Beszállni szabály szerint az előző csúcs szintjénél 0.00038-nál de én most be merem vállalni hogy akár már itt érdemes. Célár 0.0008 ezt úgy határoztam meg hogy megmértem a csésze mélységét és azt előre vetítettem!

https://www.tradingview.com/chart/LBCBTC/NkEFsXOZ-LBC-BTC-Cup-with-Handle/

Szép gömbölyű fül lesz ez ha ékészülés hogy mikor készül el azt csak a mester tudja de én pont oda raktam ahova. 8)

https://www.tradingview.com/x/otyPZ2UX/


Még mindig úgy látod , hogy fel fog menni hamarosan az LBC ?

Karcsi papa

Idézetet írta: woren Dátum július 09, 2017, 03:12:25 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 09, 2017, 09:44:39 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 02, 2017, 07:01:02 DÉLUTÁN
LBC/BTC szinte egyszerre figyeltünk fel Coinhunter kollégával erre a coinra és én kicsit nagyobba nézem a dolgot és ilyenkor keresem az alakzatokat! Amit én látok az egy szép csésze alakzat ezt  rá is rajzoltam a chartra! Most a fülénél járunk és szerintem annak is a legmélyebb pontján. Beszállni szabály szerint az előző csúcs szintjénél 0.00038-nál de én most be merem vállalni hogy akár már itt érdemes. Célár 0.0008 ezt úgy határoztam meg hogy megmértem a csésze mélységét és azt előre vetítettem!

https://www.tradingview.com/chart/LBCBTC/NkEFsXOZ-LBC-BTC-Cup-with-Handle/

Szép gömbölyű fül lesz ez ha ékészülés hogy mikor készül el azt csak a mester tudja de én pont oda raktam ahova. 8)

https://www.tradingview.com/x/otyPZ2UX/


Még mindig úgy látod , hogy fel fog menni hamarosan az LBC ?

Miért gondolnám máshogy, felvázoltam mi az általános cél egy ilyen csésze alakzatból kiindulva Augusztus elejére teszem a célba érést!
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Andokaaa

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 09, 2017, 12:51:28 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 04, 2017, 09:37:58 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 28, 2017, 06:46:37 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 18, 2017, 08:50:01 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Laca012 Dátum június 18, 2017, 01:56:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum június 17, 2017, 05:04:04 DÉLUTÁN
ETHUSDT újra 400 fölé kerülhet az ár! Kóstolgatja az előző csúcsot 354.99 de fölé zárni még nem tudott ha sikerül akkor nagy eséllyel szállhatunk be! Célár1: 391.04 és célár2: 408.12, rövid távon ezeket lehet megcélozni!

https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/6C2aG4Lw-ETH-USDT/

Jól gondolom, hogy "sinen vagyunk" ? Pont most jött meg az ETH kifizetésem, akkor tartom... Vagyis beraktam 391-re... Egyszer úgyis odaér...

Szerintem jól halad csak kicsit lassan, ami elronthatja bulit az a btc de ott is egyenlőre minden pozitív!

https://www.tradingview.com/x/sFVlnSMC/

Hát igen  BTC ismét jött és rombolt!  Azonban most már újra kezdődött az építkezés. Képen láthat piros vonalak által határolt területből kilépett felfelé és ez a kilépés pont egy előző csúcs szintnél történt ahonnan megindulhat egészen a zöld támasz szintig 327-ig. Majd pihenő után a következő csúcs szint 365 majd a már előzőleg is célárként meghatározott 400$ környéke! RSI itt 4 óráson már a plafonon de ha naposon nézzük ott még csak most kezd felfelé indulni, ez nagyon jó hír.

https://www.tradingview.com/x/fcTomlh1/

Kezdjük hátulról tehát RSI és napos idősík, tett két apró kunkort de felfelé néz. 327 ennyit vártam viszont ez csak 318 lett de az történt amit 327-re vártam igaz az alját nem vártam volna lejjebb 280-nál. 240 lett az alja ezzel behúzhatóvá vált egy alsó támasz(barna). Zöld felső és barna alsó találkozásánál a legideálisabb helyzet a tovább menetelésre erre chart szerint még 2 napot várni kellene de a kép azt sugallja ennyit nem fog várni. Rajzoltam egy hosszú kék sávot itt várok pici szöszölést majd felfelé kilépést és a 365 megtámadását!  8)

https://www.tradingview.com/x/2cOf3VwD/

Egy háromszög  csúcsához érünk és ha a kék vonalak által határolt háromszög vonal érintéseket is figyelembe veszem itt lenne az idő megindulni felfelé. 327 ezt kellene megtámadni és azt ott lévő sávot legyőzni!

https://www.tradingview.com/x/6qfJpYXJ/


Ez nagyon jó lenne :) legyen így !

berci01

Sziasztok,
nem nagyon szoktam kereskdeni, de most észrevettem vmit, ami érdekes lehet. Kérdés, h szerintetek egyáltalán logikus-e, amit mondok, van-e értelme megfontolni beszállni.


A lényeg, hogy ha megnézitek az ETC difficultyjét, akkor az látszik, hogy az elmúlt 1 hétben, több mint 21%-ot nőtt. Az árfolyamon ebből semmi nem látszik. Az ETH diff ehhez képest már 'csak'  8%kal nőtt az elmúlt 7 napban. Elég sokan átálltak ETC-re , valszeg egyébként épp ETHról. Ahogy korábban néztem, általában ez középtávon azt szokta hozni, hogy az árfolyam is megugrik. Ez most még nem történt meg. Értelemszerűen most minden gyengélkedik, várva arra, hogy mi lesz a BTCvel. De, ha újra elindulnak, akkor szerintem az ETC arányaiban most nagyobbat fog menni, mint az ETH.


Kiváncsi vagyok mit gondolok? Mennyire logikus ez?