Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 13 Vendégek van a témában

help_PLS

Sziasztok, leginkább talán ide illik a kérdés.


Tudtok olyan oldalt, ahol tudom trackelni a tradejeimet, abban a coinban amiben vettem? cryptocomparehez hasonlót szeretnék, csak jó lenne ha a polo APIját kezelné.
https://cointracking.info tud automatikusan importálni, viszont nem tudom beállítani, hogy az ETH/STEEM tradem növekvését ETHban lássam ne USDben. Ugye számomra az irreleváns, hogy most a a tradem dollárban, hogy alakult, mert ETHra szeretném majd visszaváltani, viszont ugye ha az ETH ára esik, akkor minuszosnak írja a tradet. Megnéztem jópárat, de olyan ami nekem kellene nem találtam.


Köszi előre is.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 07.26!

BTC, szépen kipottyantunk abból a lila alakzatból. Napos nézetben kell valami okosságot találni ami talán segít az eligazodásba. 1000$-os emelkedés volt a hátunk mögött ezt nézve természetes dolog ami történik, korrekció van. Igen ezt sokszor írom de ez már csak ilyen némely szakszó sűrűbben elhangzik. A fibot direkt húztam kicsit előbbre csak azét hogy jól látható a szintek. Most 038-0.5 között áll itt szokott lenni az elliot hullám korrekciós alja ha ez a jó megoldás akkor 3700-ig mehet fel. Ha viszont egy normális korrekciót nézzük az 0.61-nél szokott fordulni tehát még további esés vár ránk 2250$-ig, majd ebből újra fel itt pedig 3500$ környékére teszem a célárak. Egy harmadik pedig a sárga szint ami egy korábbi csúcs szint ezt fibo 0.5-nél található ebből pedig oldalazásra gyanakodnék. Gyertyák alakjából kiindulva ez az utolsó nem hasonlít egy fordulatot jelzőnek ez is azt mutatja ez a nap mínuszos lesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/O1MvPfmy-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OAGWCSIO/

ETH, kilépet lefelé mondhatnák a btc miatt de nem kell mindent a nagy tesóra ráfogni. Kék vonal, az egyiken át lépet tovább is esett itt került behúzásra még egy kék szint de ez alá már nem esett. Ennek a tetejéhez került a piros szint itt is ugyanaz a szitu ha fölé megy akkor nagy valószínűséggel tovább is megy. Tehát most az alsó kék 190$ és a piros 209$ között mondhatni egy sávban vagyunk amiből ismét csak találgatni lehet merre tovább.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/QCF01JbW-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/dkR3i5YH/

ZEC, 19.-én 175$ volt ahol megállt egy hasonló esés jelen pillanatban is 175-öt látok alját ha ez nem tartja meg az esést akkor ismét 146-nál találhatjuk magunkat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7UZ8vihW-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/kbhzIyDY/

DASH, az hiszem látszik minden a képen nagyon gyászos amit látunk vissza esett abba a sávba amit már egyszer sikerült elhagyni. Sok ötletem nincs 180 talán megfogja az elliott tervet lehet dobni a kukába. RSI kép alján már fordult lenn de majd csak ha átlépi a 25-ös szintet akkor lehetne emelkedést kiolvasni belőle.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/PHTtDqTX-DASH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fpCvx7qy/

LTC, 40$-nál van az alja miután átlépet az általam berajzolt támasz szinten. Örülnék ha ez alá nem esne, napos nézetben ez még nem néz ki olyan vészesen és ha nap végére 43 fölött zárnánk akkor igazán semmi vészes nem történt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QKHzf2vX/

XRP, 0.18-as szint nem fogta meg, 0.1638-nál van jelenleg az alja. Berajzoltam egy sávot mert kicsi bizonytalanság látszik és ez remélem segít majd az eligazodásban.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/PGZ97vRi-XRP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/SkS7E6yW/

REP, tegnapi gondolat miszerint a barna vonal nagyon vonzza a macikat ez mondhatni bejött és beleestünk egy szakadékba, amivel szinte megérkeztünk az előző negatív csúcshoz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/sKVaxYl0-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/6Du5q0dr/

ETC, épp ezt elemeztem tegnap mikor felütötte a fejét egy esés minden charton. 19.-én 14$ volt a legmélyebb szint, ennél a szintnél vagyunk jelen pillanatban. Ami pedig azt a nagy barna alakzatot illeti ott szépen látszik hogyha az alsó támaszhoz tart az ár amit 11.5$-nál érheti el, akkor még jelentős esés elé nézünk .
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/4AcdJOd0-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/yBHIsfcz/

XMR, itt se maradt el az esés de miért maradt volna pont itt el. Monerót én mostanában csak kullogni látom mások után, volt egy szép lépcsőzetes emelkedés most viszont 2 szintet visszalépett és újra át kell verekednie a 40$-os szinten.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/2DMeExaX/

NXT,  elliott (1) szintje alá került az ár ezért ennyi volt ez az elliottra épülő gondolatmenet. Itt most gondolkodik az ár mi legyen de gondolkodik itt most mindenki ezért túl sok okosságot nem lehet írni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/fT0hDixE-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/dfGJdT82/

STR, tegnapi tanácsom az volt várjunk holnapig itt a holnap azaz ma és annak az előzőleg berajzolt sávnak a közepénél találtuk magunkat. Amikor a nyilak berajzolásra kerültek én már akkor vártam az ide érkezést. Oké ha így akkor legyen, kövesse tovább a nyilakat...
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/EFDtxEkm-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QGQs5xpS/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

bbarna

A poloniexen per pillanat nem tudom megszüntetni a nyitott ajánlataim(sell orders).
Tapasztal valaki hasonlót?


Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 07.27!

BTC, tegnap gyertya kis test hosszú kanóc a szépséghibája hogy a hosszú kanócrész az szinte egyenletesen oszlik meg és ha fordulatjelző gyertyát keresünk annak csak az egyik oldalán hosszú a kanóc. Viszont ez most "oan amien" mai feladat hogy 2770 fölött zárja a mai napot ha így lesz az jó eséllyel korrekció végét jelentheti. RSI is kicst lefelé fordult tehát ennek is irányt kell váltania.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/O1MvPfmy-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/EwyecHfn/

ETH, teljesen beszorult középre az ár és a berajzol barna alakzaton beül is a csúcshoz érkezik. Felülről érkeztünk az alakzatba tehát szabály szerint lefelé kell belőle távoznia és mivel az alakja is zászló ezt is tovább lefelé mutat. Viszont én most ellenesen gondolkodok a szabállyal, mert felfelé várom a kilépést. Ezt a vonal érintések számából gondolom és abból hogy a gyertyák rátapadtak a felső támaszra. Azonban az emelkedés lehet hogy csak a pirossal jelölt szintig megy ez holnapig kiderül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/QCF01JbW-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/SZmoZq3C/

ZEC, "19.-én 175$ volt ahol megállt egy hasonló esés jelen pillanatban is 175-öt látok alját ha ez nem tartja meg az esést akkor ismét 146-nál találhatjuk magunkat."
Tegnapi gondolatokat beidéztem mert még mindig aktuális mivel az ár még gondolkodik a folytatáson. Alul a barna 175, felül pedig a 216-os piros szint, ebből a sávból kell szabadulni. RSI-re is kukkantsunk rá ott lassú emelkedést látunk erre a lassúságra napos nézetben a lefelé fordulás adhat magyarázatot tehát a 4 órás lassúságot a napos bizonytalanság okozhatja.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7UZ8vihW-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ELR6BdI3/

DASH, visszaestünk a sávba és nem tudunk belőle szabadulni, volt egy próba de elesett most nagyon lassan ismét emelkedik de egyenlőre az utolsó gyertya ismét visszahúzta a szarvát. RSI tegnap azt írtam majd ha 25 fölött lesz akkor talán de látszik az a szép nagy piros gyertya visszafordította azóta ismét lassú tempóban de felfelé mozog.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/PHTtDqTX-DASH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/eCU5lSWr/

LTC, nem zárt 43 fölött de megpróbálta 42.94-ig feltolta de végül vissza esett és egy teljes bizonytalanságot jelző  gyertyával zárt. Mivel ez a tegnapi bizonytalan gyertya eső trendben volt ezért a fordulat jeleire utal.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/DB5e3muM/

XRP, nagy izgalmas dolgok nem történnek, még mindig a sávon belül kevereg az ár.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/PGZ97vRi-XRP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/z20UZF9j/

REP, napos nézetben próbálok eligazodni mert kisebben max az utolsó kék alakzat látszik ami a csúcsához kezd érni. Zöld sáv ebben esik szép lassan, vonalérintések száma szerint 3. felső érintésnél vagyunk sőt láthatóan rá is tapadtak a gyertyák a vonalra ez arra utal hogy felfelé veheti az irányt, Kék alakzat 4 óráson látszik jobban, ennek az alsó támaszánál vagyunk ahonnan ha a felsőhöz eljutunk akkor már a zöld szintet is átlépjük.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/sKVaxYl0-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/c4Nmnnrn/

ETC, nincs változás beállt az ár egy bizonytalan oldalazásba. 1 órás nézet RSI lefelé halad a gyertyák pedig a sáv alja felé tart. Holnapig max addig eljuthatunk hogy valamelyik irányba kikukkant a sávból.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/4AcdJOd0-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/2zfG6a5p/

XMR, úgy néz ki párosával ugrálunk a szintek között tegnap még 40 alatt ma pedig már 45 fölött, tehát mivel most 45 alatt vagyunk kicsivel akkor holnap már 48 fölött? Nem lenne kizárt hogy így lesz mert vissza küzdötte magát az előző szint 46 fölé.  Tegnapi napnak mos jöhet egy korrekciója akár 42-43-ig is majd jöhet amit az elején írtam.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/b1CWCzUr/

NXT,  tegnap volt egy nagy zöld majd jött egy nagy piros és ennél többet írni is tilos.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/fT0hDixE-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/LPDvaHCb/

STR, lassú tempóban folyik az emelkedés, az a baj hogy hiába a sokkal több zöld de kicsi gyertya ha ezeket sorra leveri egy nagy piros. Kövesse a piros nyilat nekem az a lényeg ha van piros, ha nincs.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/EFDtxEkm-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/XAuLF4Yl/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Coinhunter

BTC/USDT


Mint tudjátok elég bizonytalan a piac, és ez igy is fog maradni az elkövetkező napokban.
Mindazonáltal, ha a következő 2 órában a 2560-as ár felett tudunk maradni, akkor jó esély van rá, hogy reggelre minimum 2600-ig, esetleg 2648-ig fellépkedünk. Ez egy fibo 61,8-as árszint.
Ha az ár letörik a következő órákban, akkor vissza a 2500-as árszintre.
Bár jelenleg csak a "szöszölés" megy, de én az emelkedést tartom valószínűnek. 


https://uk.tradingview.com/chart/BTCUSDT/yxeXM6a8-Wait-Long/

Coinhunter

SC/BTC


Semmi jót nem tudok mondani.. Konszolidált kereskedés folyik... Úgy is mondhatnám, hogy lassan csökkenő kereslet mellett lassan esik az ár.


Úgy gondolom, lecammogunk minimum 0,00000300-ig aztán jöhet egy kis emelkedés.


https://uk.tradingview.com/chart/9PynZz52/

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 07.28!

BTC, nem értük el a 2770-et tehát a lendületes emelkedés esélye kicsi. Piros alakzat amit én most lényegesnek tartok. Az alsó támasz biztos helyen áll azonban a felső még billegős de nagyjából a helyén. Kék függőleges pedig Aug. 1. Azt hiszem egyértelműen látszik hogy a piros alakzaton belül felfelé tartunk és ha marad a tempó akkor valahova oda kell érkezni az árnak hova a piros nyilat rajzoltam.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/

ETH, ha tegnap azt írtam beszorult az ár most csak annyit tudok írni hogy még jobban beszorult. Felső apró barna támasz mellett lett egy újabb ez már jobban néz ki mint az előző, viszont így is a beszűkülés csúcsánál vagyok. RSI esésnek indult majd most elbizonytalanodott talán ez is fordulatot jelez és végre kitör felfelé, 4 órás még felfelé tolja, napos lefelé de enyhe kanyarodás jelét mutatja.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/6YrTDeiJ-ETH-USDT/

ZEC, lényegében semmi különös dolog nem történt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7UZ8vihW-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ucJLMThj/

DASH, változatlanul a sáv tetejénél vagyunk ez is rövid elemzés de a mozdulatlanságot nem lehet elemezni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/PHTtDqTX-DASH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/4npANp3t/

LTC, a bizonytalanság folytatódott tegnap is most is ezt látjuk és azt hogy annál a kék x-nél vagyunk amihez 49$-ról vártam egy visszalépést. Ezen kívül sok szerepe az x-nek nincs de ha már ott van szaladjon már át rajta egy bika :) Kicsit nagyobbra húztam a képet hogy látszódjon az a kék függőleges vonal az volt a segwit ideje.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/x4VxseWj/

XRP, itt se tudunk szabadulni a sáv fogságából.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/PGZ97vRi-XRP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/SnMHNN0C/

REP, napos nézetben próbálok eligazodni mert kisebben max az utolsó kék alakzat látszik ami a csúcsához kezd érni. Zöld sáv ebben esik szép lassan, vonalérintések száma szerint 3. felső érintésnél vagyunk sőt láthatóan rá is tapadtak a gyertyák a vonalra ez arra utal hogy felfelé veheti az irányt, Kék alakzat 4 óráson látszik jobban, ennek az alsó támaszánál vagyunk ahonnan ha a felsőhöz eljutunk akkor már a zöld szintet is átlépjük.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/sKVaxYl0-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/FfHqS1Qd/

ETC, itt is a sáv fogságában és nem tudom mi hozhat itt változást.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/4AcdJOd0-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/dzyCPLgt/

XMR, piros szintig sikerült eljutni ismét de az áttörő siker elmaradt, most mikor írom éppen egy nagy zöld gyertya épül remélem holnapra már a várt szint fölött lesz. RSI az mutatja van még erő a további emelkedésben.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/V3kMBZYW/

NXT,  ez is felsorakozott a sávban mozgók közé itt is csak a kivárás a jó taktika.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/fT0hDixE-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/V9rYwJfF/

STR, tessék ez is megkapta a saját sávját és mivel ez az utolsó az elemzések listájában ezért ide írom hogy senki se lepődjön meg ezen a sok elbizonytalanodott charton.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/EFDtxEkm-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/G41x7uQP/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Aliara


Karcsi papa

Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 07.29!

BTC, 400$ emelkedéssel a háta mögött most korrekció van 2650-ig körülbelül. Ezt a korrekciót az RSI is követi de lassan már fordulnia kellene, naposon felfelé mutat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/HLhK1mVW/

ETH, a punnyadás eredménye képen kék szint alá ment az ár, sok változás azonban nem történt talán majd holnap.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/6YrTDeiJ-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/wZqdbXkf/

ZEC, hasonlóan az eth-hoz itt is lefelé araszolgat.RSI gyorsan az aljához ért de ekkora mértékűt a charton az ár nem zuhant ezt magyarázza a kicsi forgalom.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7UZ8vihW-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/7PcrtW3B/

DASH, most szinte mindenhova ugyanazt is írhatnám mert akkora a semmittevés összhangja. Jól láthatóan annál a piros szintnél vagyunk ahonnan már sikerült egy pozitívat ugrani, reméljük ez történik most is csak kisebb eséllyel mivel esésben vagyunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/PHTtDqTX-DASH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/PQOiqhKl/

LTC, sajnos az alsó támasz áttört és esett egy nagyot. Kialakult egy piros eső sáv ebben mozog az ár. 38.3-nál behúztam egy piros szintet ez ha elesik akkor az alsó támaszig is elmehet 36$-ig kb itt található az előző negatív csúcs.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/FnDii04S/

XRP, kiesett a sávból egészen az előző negatív csúcs szintig ha ez a szint nem tudja megtartani akkor gyorsan 0.1419-nél találja magát.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/PGZ97vRi-XRP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/tmb85xGX/

REP, sokáig volt rátapadva arra a kék támaszra de nem bírta a súlyt ezért pottyant egy kisebbet majdnem az előző negatív csúcsig. Piros vonal az ami alá benézhet de a barna alá már nem. Naposon nem ennyire gyászos mert ott ezt a mostani esést 2 szinte mozdulatlan gyertya előzte meg és mivel eső trendben vagyunk, gyanakodhatunk trendforduló érkezésében.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/sKVaxYl0-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OvTOft3g/

ETC, szintén sáv alatt és szintén annak a kitalálása hol lehet az alja. Kék sávon belül követhető az esés ebben látjuk barnával az előző negatív csúcsokat. A következőnél két csúcs 13.5-13.15-nál e kettő közé tenném ha keresném az alját és nem a btc miatt esne az ár, így csak marad a találgatás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/4AcdJOd0-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/y0LSyVav/

XMR, kék alakzatot nézve semmi jót nem látok csak azt hogy 38$-ig simán elmehet, shortosok örömére.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/zsItPULN/

NXT,  végre egy valaki aki benne maradt a sávban, mondhatni a legstabilabb coin. RSI tolja felfelé remélem a chartra is jó hatással lesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/fT0hDixE-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/J6ikfUXu/

STR, sokáig nem maradt a sávban de 1 órás idősíkon ez nem különlegesség csak a többi coinhoz képest.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/EFDtxEkm-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/X9yHld86/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Csongor

Udv!
Eddig csak banyaszgattam, es a kivanyaszott coinokat el is adtam, es ATM-nel ki is vettem, pont volt egy olyan idoszakom amikor jobban kellett a penz, jol is fogott.
Most, hogy agusztis 1-tol lesz az atallas, azt olvastam, hogy az altcoinok ara felugorhat, illetve, hog akinek van BTC-je, az kap BCC-t is.
Van a valton most 175-180$ erteku ETH, ec ETC-m, de ha kell, meg 0.13ETH-t ki tudok utalni a poolrol.
A kerdesem az, hogy hogyan eri meg jobban/hogyan profitalhatok jobban?  Hagyjam meg az ETH+ETC-t a valton, es ha fennebb ugrik az ara, akkor eladom, vagy akkor jarnek jobban, ha BTC-re valtanam, es ezutan BCC-t kapok? A BCC-t csak ugy megerkezik a valtora, anelkul, hogy csinalnek valamit, vagy hogyan kepzeljem ezt?


Koszi!

coolsty

Sziasztok. Nagyon régóta nézegetem a kriptotőzsdét. Nem igazán értek hozzá. Regisztráltam krakenre, befizettem a pénzem. Ha most veszek 185ért x mennyiségű ETH-t akkor azt tudom tartogatni akár több napig is mire felmegy vagy van valami napi/heti zárás aminél automatán eladja az akkori árfolyamon?

Illetve van a krakennél jobb tőzsde oldal?

Gaabeesz

Idézetet írta: coolsty Dátum július 29, 2017, 11:44:46 DÉLELŐTT
Sziasztok. Nagyon régóta nézegetem a kriptotőzsdét. Nem igazán értek hozzá. Regisztráltam krakenre, befizettem a pénzem. Ha most veszek 185ért x mennyiségű ETH-t akkor azt tudom tartogatni akár több napig is mire felmegy vagy van valami napi/heti zárás aminél automatán eladja az akkori árfolyamon?

Illetve van a krakennél jobb tőzsde oldal?


Természetesen addig lesz meg az ETH, míg el nem adod.

netbit

Top 20 altcoinokat mikor érdemes venni?

Már most vagy érdemes még várni, mert még olcsóbb lesz aug. 1 miatt? Attól tartok, hogy sokan várnak arra, hogy olcsóbb legyen, aztán aki túl sokat vár, lemaradhat.

Karcsi papa

Idézetet írta: netbit Dátum július 29, 2017, 02:32:44 DÉLUTÁN
Top 20 altcoinokat mikor érdemes venni?

Már most vagy érdemes még várni, mert még olcsóbb lesz aug. 1 miatt? Attól tartok, hogy sokan várnak arra, hogy olcsóbb legyen, aztán aki túl sokat vár, lemaradhat.

Ne úgy vásárolj hogy mi van a Top 20-ban mert lehet hogy abból 10 éppen a csúcson van és tuti esni fog. Nézd inkább a top 100-at ha már listát nézel és válassz olyanokat amelyek hosszú ideje nem mutattak aktivitást és visszamenve az időben havonta vagy rendszeres időközönként jelentős emelkedéseket mutatnak. Jelenleg az altok lenn vannak és ha nem kellene óvatosnak lenni Aug. 1. miatt akkor volna lehetőség bőven miből választani de jelenleg semmi sem garantálja hogy még nincs lejjebb, illetve arra sincs hogy másnapra nem éri dupláját egy-egy coin.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 07.30!

BTC, fibo 0.5-nél van a korrekció és most vagy 1-2 gyertya múlva éri el újra a piros támaszt ha áttöri és max a fibo 0.61 nem fogja meg akkor újra a 2400-nál találhatja magát pozitívum annyi lehet hogy kialakíthat egy dupla aljat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/zwRZETM5/

ETH, átlépet a kék támaszon majd vissza is nézet a támaszra. Felfelé a piros szintet átlépve közel kerül ismét a mágikus 230.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/6YrTDeiJ-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Uu5oTdDZ/

ZEC, itt is keresgéljük az előző jelentősebb emelkedés korrekciójának az alját, erre a legtökéletesebbe a fibo 0.61 ha ezen túl megy akkor az már kezd több lenni mint korrekció. Tehát ha megvan a korrekció és felfelé átlépi az előző csúcsot 187.10 ami a fibo 0 akkor 200-205 lehet a rövid távú cél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7UZ8vihW-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OG00dwhb/

DASH, annál a piros szintnél ami előzőleg egy emelkedésnél töltött be szerepet most ennél a szintnél ált meg a sávból kieső ár. Innen emelkedett egy szépet majd korrigál jelenleg 0.61 fibonál az alja tehát ha nem esik tovább akkor a 200-ig eljuthat ami még mindig csak annak a sávnak a teteje.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/PHTtDqTX-DASH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/GPwk24yN/

LTC, piros szint alá csak bekukkantott de rögtön fordult is amiből majdnem 42-ig ment fel. Ahogy a többnél itt is a tegnapi emlkedés korrekcióját látjuk és szintén fibo 0.61 ahol jelenleg van ha sikeres lesz a forduló akkor 44$ a cél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/JpmtLyJB/

XRP, kicsit lejjebb ment mint az előző negtív csúcs de később ez is felsorakozott a tegnapi emelkedést produkálók táborába, piros sznt átlépésével 0.18 ennyit várnék holnapra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/PGZ97vRi-XRP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/dlZRG4OS/

REP, piros alá benézett és a barna alá is egy kicsit onnan zonban itt is emelkedés látható, most valami korrekció alakulgat de még nagyon kezdeti mert még 0.38-nál sincs. Az újabb piros szint 18.23-nál ennek emelkedésnél lesz szerepe várhatóan.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/sKVaxYl0-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/LWN9mQzg/

ETC, 13.20-nál lett az a megálló jelenlegi állapot szerint amiből megindulva ki is lépett a kék sávból de nem ment sokáig sőt mostanra már felölről piszkálja a kék alakzatot. Ez így már kezd többnek kinézni mint korrekció, talán mégis kell hogy azokat az előző negatív szinteket elérje.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/4AcdJOd0-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Z88d2QFT/

XMR, kiestünk a kék alakzatból és egyre erősebb a tegnapi elemzésben írt 38-ig töténő esés valószínűsége.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Dx8mrYNy/

NXT,  kicsit kinézett a sáv aljánál de vissza is fordult majd most ismét lefelé halad még mindig a sávon belül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/fT0hDixE-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/vabyT0hh/

STR, 0.0155 az alja ha elesik 0.01347-nél találhat megállót és 0.01767 ez pedig a teteje itt felfelé a sáv teteje 0.01938 lehet a cél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/EFDtxEkm-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qXI3qllh/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Artthur

Idézetet írta: Csongor Dátum július 29, 2017, 10:03:29 DÉLELŐTT
Udv!
Eddig csak banyaszgattam, es a kivanyaszott coinokat el is adtam, es ATM-nel ki is vettem, pont volt egy olyan idoszakom amikor jobban kellett a penz, jol is fogott.
Most, hogy agusztis 1-tol lesz az atallas, azt olvastam, hogy az altcoinok ara felugorhat, illetve, hog akinek van BTC-je, az kap BCC-t is.
Van a valton most 175-180$ erteku ETH, ec ETC-m, de ha kell, meg 0.13ETH-t ki tudok utalni a poolrol.
A kerdesem az, hogy hogyan eri meg jobban/hogyan profitalhatok jobban?  Hagyjam meg az ETH+ETC-t a valton, es ha fennebb ugrik az ara, akkor eladom, vagy akkor jarnek jobban, ha BTC-re valtanam, es ezutan BCC-t kapok? A BCC-t csak ugy megerkezik a valtora, anelkul, hogy csinalnek valamit, vagy hogyan kepzeljem ezt?


Koszi!
Ha a valton tartod biztos nem kapsz BCC-t. Es ha jol tudom nem is ugy hivjak mar. De szerintem ez mar egy masik topic.
Addig is nezz ra erre:
https://youtu.be/EllRsP4EJo0

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 07.31!

BTC, idáig úgy néz ki a támasz megfogja az árat de mivel zűrös napokat élünk minden előfordulhat és az ellenkezője is. 2747-nél kialakult egy felső támasz szint ami a korábbi alsóval kialakított egy alakzatot amiből nagy általánosságban felfelé szokott távozni ha ez megvalósul az lehet hogy másodpercek alatt elérheti az általam várt felső 3100 körüli érintést.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gczgBfb7/

ETH, kék támaszon kúszik még mindig és szemez a pirossal. Kezd zöldülni a napi aktivitás ez már kis pozitívum de zűrös napok elé nézünk. Itt is egy hasonló alakzat mint a btc chartján látható csak hogy ismét szerepet kapjon a 230-as szint.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/6YrTDeiJ-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/i2pkZ1Yb/

ZEC, fibo 0.78 itt látszik egy alj de mivel 0.61 alá került ez már nagyon gyenge fonálon lóg. 51% esélyt az emelkedés esélyére teszem a maradék 49%-ot pedig az esésre 152$-os eléréssel. Lila vonalakkal határolva látszik egy sáv amin belül látható az 1 hete zajló esés. 152-nél biztos nem fogja elérni az alját itt max oldalazás lehetséges és majd ez után lehet keresgélni a folytatást.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7UZ8vihW-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/230yZw8h/

DASH, csak hogy ismételten izgalmas legyen tegnap ismét megállt 3. is a bűvös 171-es szint fölött. Kialakult egy mini fej-vál alakzat kék pöttyök, ennek a célára 150$ ezt jelzem a zöld vonalakkal tehát az alakzat magasságát előre vetítve ez határozza meg a várható célárat. Azonban ellenére az alakzat erejének nem látok ebben nagy realitását de mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/NP94GMKH-DASH-USDT/

LTC, fibo 0.61 kicsit itt is alatta látszik megálló be is rajzoltam egy alsó barna támaszt aminek a teteje 42$-nál húzódik, ezen az alakzaton belül gondolom a következő 24h alakulását.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/6bjo7c5A/

XRP, nem is esett és nem is emelkedett de egy oldalazásnak se igazán mondható ami történt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/PGZ97vRi-XRP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oR5P9HS5/

REP, dupla aljnak akár még tökéletes is lenne mivel visszanéztünk a pár nappal ezelőtt is látható 16.15$-os szintre. 1 órás idősíkon kicsik a távolságok ezért az alakzatokhoz fűzött elvárások esélye is kisebb.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/sKVaxYl0-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/EkwSt61p/

ETC, nem látszanak továbbra sem az emelkedés jelei ezért marad a negatív szintek elérésének gondolata.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/4AcdJOd0-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/dPOGUNDW/

XMR, még mindig a 38$-ig történő esésben gondolkodok efelé halad megfontolt tamponban.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/VcGe8YXX/

NXT,  izgalmasak az esemény, na jó vicceltem csak a sávon belül vannak izgalmak ha ezeket te látod írd meg... :)
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/fT0hDixE-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/n0BoQSNz/

STR, 0.0155 az alja ha elesik 0.01347-nél találhat megállót és 0.01767 ez pedig a teteje itt felfelé a sáv teteje 0.01938 lehet a cél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/EFDtxEkm-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/IxGy7TC7/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.01!

BTC, itt csak azzal foglalkozok amit a chart mutat. Piros felfelé szűkülő alakzat ahol felfelé még elbírna egy érintést 3100 körül de az hogy rátapadt az alsó támaszra nekem azt mutatja hogy a felső érintés vagy elmarad vagy csak egy hirtelen felszúrassál érhető el. Tehát én azt sejtem a támasz elesik és bezuhan az ár 1800-2200 közé. 2250-nél ha megáll az korrekció és megindul felfelé 3600 körüli szintig. Érdemes figyelembe venni a july 26.-ai 2400$-ig történő esést is ezt én úgy nézem ha a jövőt kell keresgélni hogy ez egy elliott hullám (2) szintje ebben az esetben a (3) várható szintje 4600$ körül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/41FDjFNk/

ETH, idáig hozza azt amit tegnap vártam hogy a 230-as szint újra szerephez jusson. Azt hogy mi lesz utána még nem látni de ha leköveti a btc mozgását akkor ott fenn az a 318-327 közötti sávba simán eljuthat. Viszont ha a lila alakzatot nézem akkor az alsó támasznál egy érintés még simán belefér.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/6YrTDeiJ-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/hlChdipe/

ZEC, idáig itt is rendben mennek a dolgok barna és lila támaszok keresztezésénél felfelé látszik törni egy szép zöld gyertya ami most érkezik egy kritikus ponthoz 187.10 itt lehet lesz néhány gondolkodó gyertya. Jó esetben eljuthatunk 216-ig és itt is ha a btc jól alakul akkor a 256 s nagy meglepetés. Barna támaszból idáig még csak alsó rész volt most berajzoltam a felsőt is ezzel 240$ körül találkozhatunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7UZ8vihW-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/hID7XDxR/

DASH, berajzoltam tegnap a fej-vál alakzatot de mint írtam nem látok benne sok realitást és igen ebből nem lesz semmi. Akkor viszont merre mert semmi konkrétat nem látok talán a kék alakzat ha már a fej-vál nem lesz meg akkor legyen itt az alsó támasz. Felső támaszt pedig a piros szintnél ahonnan erre a viszonylag mély szintre eljutottunk. Tehát irány fel a támaszig ami a 3- érintés lesz ahonnan már szerintem nincs lefelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/NP94GMKH-DASH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/vn9Y0xik/

LTC, volt egy szép nagy mozgó gyertya gondolom ez annak a következmény hogy valaki/valakik ezt a coint tartják biztonságosnak és betolták a Btcjüket ez azóta nem is változott nagy a csend. Világos kékkel látszó alakzat felfelé kitörésre utal.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/l9HFADAD/

XRP, tegnap óta nagy változás nem történt, most az utolsó gyertya épp hogy megcsípte a piros szintet, egyenlőre azonban semmi több.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/PGZ97vRi-XRP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/z7pV66Hk/

REP, zöld felső támasszal nagy a küzdelem és már hosszú ideje rá is van tapadva az alsó elérése már kizárt mert a 0 szint alatt lenne rá lehetőség. Tehát én emelkedést várok ezt már a kék alakzatra alapozom ott is a felső támasz elérésére 21.5 körül majd a folytatást ahogy a nyilak is jelzik.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/

ETC, még mindig nagy a gondolkodás majd talán a nagyok utat mutatnak de talán az a felső barna támasz 16$-nál elérhető.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/4AcdJOd0-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/jRsku61r/

XMR, 38.84 ez már majdnem ott volt de jött egy forduló amiből még sok minden nem derült ki.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/FYu5e7Hf/

NXT,  na micsoda kitörés 0.125-ig oda is tettem a piros szint jelzést aminek az ismételt áttörésével már hipp-hopp a korábbi 0.1320-as célnál lehetünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/fT0hDixE-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Elh5Eow3/

STR, itt sincs óriási mozgás, lassú lépcsőzetes emelkedés amit látunk. Visszamenőleg egy barna alakzat amihez köthető a haladás iránya.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/EFDtxEkm-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/fMkZb4Su/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.02!

BTC, egyenlőre még semmi izgalmas nem történt, csendben én ezt vártam de a sok pánikoló miatt muszáj volt izgalmat beletenni. Chartra bekerült egy apró kék felső támasz ide még lehet megérkezünk ha nem akkor irány lefelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/nMTlvSbt/
https://www.tradingview.com/x/41FDjFNk/

ETH, ott vagyunk 230-nál ahova vártam, most ha már itt vagyunk mehetne tovább de nem látom a lendületet. 24h forgalom 1.1 millió ez csak a szinten tartáshoz elég, kell minimum 1.5 hogy mutasson valamit az igazi lendület 2 millió fölött jöhet. Lila alakzatra kukkantva még mindig belefér egy alsó 3. érintés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/6YrTDeiJ-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/sSDpRJM4/

ZEC, sikerült a piros szint fölé kerülni most azonban tovább is kellene haladni erre most van lehetőség de a tempó csiga.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7UZ8vihW-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/DIIkw7bL/

DASH, remélhetőleg már nem néz vissza a kék támaszra mert ott már a tapadás veszélye áll fenn és az már esésre adhat okot. Egyenlőre maradok a felső támasz elérésének gondolatánál 214 körül érhető el.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/NP94GMKH-DASH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QNLrszGS/

LTC, megérkeztünk a világos kék felső támaszhoz és ennek itt most tovább is kellene haladni a régen várt 48-49$ környékére.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/trb472xA/

XRP, piros szinten itt is sikerült átlépni majd most ennek a viszonylag nagyobb emelkedés korrigál remélhetőleg még a piros szint fölött.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/PGZ97vRi-XRP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qkkIh0GS/

REP, pár órája átlépte  piros előző csúcs szintet és egyenlőre halad az első nyíl irányába.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/nFENP45l/

ETC, előző csúcs szint fölött és megyünk a 16$ körüli felső támasz érintéséhez.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/4AcdJOd0-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Evi0ZuHU/

XMR, néha itt ott egy-egy charton kialakul egy színt amivel hetekig küzd az ár. Itt 45$ amihez mindig visszatér és jön a szakadék de viszont a hosszútávú előre tekintés pozitív. Újabb kék alakzat a charton, felső támasznál vagyunk holnapra talán sikerül fölé keveredni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/k4O0jdD3/

NXT,  tegnap azt írtam hipp-hopp 0.1320 de ez már sokkal nagyobb hipp-hopp. Volt egy előző jelentősebb csúcs 0.15-nél de azt még nem gondoltam hogy elérésre kerül. Nagy haladás ami után nem kerülhető el a korrekció ha ez itt megtörténik az 0.12-0.13-ra is visszamehet. Azonban ha még nincs szándék a korrekcióra akkor a következő kövérebb cél a 0.20$.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/fT0hDixE-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/AYj1ufGb/

STR, A kis barna alakzat szépen tette a dolgát ott lépett ki belőle az ár ahol kellett. Elérte az előző kisebb csúcsot, piros szint ami alá most vissza is nézet ezt nevezzük el korrekciónak. Ha marad a lendület holnapra a 0.01999 is meglehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/EFDtxEkm-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/DQIceFVr/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!