Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 84 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Idézetet írta: willow Dátum augusztus 18, 2017, 05:43:55 DÉLUTÁN

Idézetet írta: Aliara Dátum augusztus 18, 2017, 04:08:27 DÉLUTÁN
Sziasztok, ti hogy latjatok? Van arra esely hogy a btc egy nagyobbat zuhanjon( jelen allas szerint) mondjuk 3500-3800 dollaros savba. Ahol még magyar pénztárcával is megvehető, sajnos 3800rol lemaradtam ( nem erkezett meg a sepa) vagy vegyek inkabb 4200dollar korul mert ugyis emelkedni fog :) kicsit ugy erzem, hogy ezek az utolso eselyek hogy vegyek btct, mielott tul draga lesz. Azt is erdekesnek találom, hogy a korrekcio ami 3850$ig ütött le egy két órát tartott. Szóval nagy a vásárlási kedv :)


Egy nagyobb korrekció jön. Ráérsz venni.

Szerintem is ráérsz még venni mert ha ez az esés folytatódik az 3300$-ig is elszaladhat ezt abból gondolom hogy az általam követett eseményekben emelkedés jött volna ha a piros csúcsszint fölé kerültünk volna. Azonban ez elmaradni látszik és még egy dupla tető alakzat is kialakult!  sportgepek80 mai hozzászólásában megosztott BTC/EUR chart kép se fest jól. https://uk.tradingview.com/x/qCtQOPlH/

https://www.tradingview.com/x/JTnDUXp3/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

matt

BCH/USD egyre érdekesebb képet mutat.
Szerintetek érdemes bele fektetni, vagy túl nagy rizikó az állandó hinta miatt?

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.19!

BTC, viharfelhők gyülekeznek talán elmarad a 20.-ai tűzijáték? Sok a negatív jel dupla tető, fej-vál alakzat ebből kettőt is látok szóval... de ez a krypto itt minden sőt az ellenkezője is lehetséges. Most a számok piros szint átlépésével 4700$-ig vártam innen korrekciót kb. oda ahova most is 3300$ környékére majd ebből egy újabb lendületes megindulással 6000$-ig. Dupla tető a fej-vál és egy elliot hullám korrekció alja mind 3300$-ra mutat, plusz még ráadásként pont itt találkozhat azzal a világos kék felső támasszal amelyről 08.06.-án úgy gondoltam hogy az alsó támaszhoz le fog menni 2000$-ra ez már nem lesz ha mégis az brutális.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OT34hlou/

ETH, erős az a 3 gyertyából álló alakzat és néhány gyertyával később még egy hasonló látható. Viszont ha az összképet nézem ez a felfelé indulás meglepetés mert ha menni akart volna azt már 12.-én megtehette volna ehelyett játszadozott. 3. alsó támasz érintés simán meglehetne és ez nem állna a további emelkedés útjába még lehet jót is tenne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/EQnpQJk0-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/TyO6Gjeo/

ZEC, itt vagyunk a piros szintnél de még várni kell hogy is alakul a folytatás. Egy ilyen szitut lekereskedni is kockázatos de ennek az elemzésnek nem is az  jelentősége hanem hogy nyomon kövessük az eseményeket amire majd lehet építeni valami nagyobb dolgot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QzbTgMUw/

DASH, fibo az mutatja hogy 0.61-nél volt ahol fordult ez korrekció alj tehát akár mehetne is felfelé. Itt ismét a fibot nézve 310$ kellene a célnak lenni ami az elliot hullámos (3) szint fölött van 15$-al. RSI is talán fordul szóval ha a btc nem szol közbe sikerrel is járhatunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/7M9ZONPS/

LTC, 47.90$-ig sikerült feltornászni az árat aztán zuhanás 44$ alá majd fel és most ismét 44$ alatt de mi folyik itt? Sport nyelven bundaszagot érzek, talán huncutkodnak a bányászok... forgalom kínában es dél-koreában a legnagyobb tehát nem lehetetlen. Kék alsó támasz került a chartra ez lehet az alja a dolgoknak, teteje pedig az elliott (5)-nél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/LzB2txH6/

XRP, próbált meglógni az ár felfelé de mint látszik sikertelen volt, most kezdődhet minden elölről.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/UGQW0KPO/

REP, 4 órás képet nézzük ha itt átlép egy szintet annak azért már kell jelentőséget adni. RSI padlót fogott és most ott is ragadt ilyen ragadáskor szoktak az igazi dolgok történni. Szerintem most vásárlásban ne is gondolkodjunk!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gQrpyVK9/

ETC, tervek szerint alakulnak a dolgok, leszúrassál már dupla alj szintjén jártunk most gyertyákkal is megerősítés látszik kialakulni, ezek után emelkedést várnék.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/8odYIRxc/

XMR, nos a zöld alsó támasz majdnem jó helyre tettem csak egy picit kellett rajta módosítani, meg is indult róla az ár felfelé. Most szerintem a támaszig megy el 3. érintés lesz ha eléri, innen újra lefelé és itt élesedik a szitu, mert ha eléri újra az alsót akkor ott is a 3. érintés lesz, ahonnan már nincs út felfelé. Itt lehet kis kockázattal lehetőség shortolni (eladni).
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qXWRkdO1/

NXT, nyúlik a rétes ezért hosszabbra húztam a támaszokat. Egy dolog vagyis tapasztalat amivel gazdagabbak lettünk ez pedig a pirossal jelzett előző csúcs szintek amik rengeteg fölösleges beszálló lehetőségtől mentenek meg. Térjünk még vissza a támaszok érintéseire, alsó már 3x megvolt ez arra utal hogy oda már nem kellene újra eljutni, ezért itt vagy oldalazás esetleg hirtelen felfelé  kitörés amit várnék.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/LH9eCrHu/

STR, élesedik a helyzet pattannak a húrok én úgy gondolom közel a szakadás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gG4vKYa7/

BCH/USD(Bitfinex), elliott hullám, ez az első amit ezen a charton mint elérendő cél kitűztem, nem lehetetlen küldetés próba cseresznye. 8)
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.20!

BTC, folytassuk a történések boncolgatását. Markets-et nézegetve crypto valutákat váltogatják a népek BCC, BCH és csak 3. az USD majd ismét BCH és csak itt jönnek a dél-koreaiak amik jelenleg a BCH-ra tolják a saját pénzüket. Ennek köszönhetően fulladt ki az emelkedés 4426$-nál majd volt még próbálkozás ami sikertelen volt. Jönnek is sorra a csökkenést jelző alakzatok a charton. Barna támasz került a negatív csúcsokhoz ennek a teteje az a piros szint amin fennakadtunk. Látható még egy piros színt amit azért ide és nem az előző lészúráshoz tettem mert itt konkrét gyertya fordulókat látni a leszúrást meg más egyéb technikai tényezők is kialakíthatták ezért a barna támaszra is így tekintsünk. Tehát én a piros szint fölött maradást azt úgy is felfoghatjuk semmi gond csak kis pihenő van, viszont ha alá megy az a tegnap leírtakat igazolja!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/vNzcVR7T/

ETH, továbbra is gyengének látom az emelkedés esélyét. Piros vonal előző negatív csúcsnál ennek átlépés lehet egy jelzés arra hogy még lejjebb is van élet. Felül azért nem gondolkodok ilyen piros szint keresésében mert ha menni akart volna azt a bekarikázott résznél megtette volna követve a nyilat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/EQnpQJk0-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/uG8y6A8B/

ZEC, piros szint milyen szépen azt tette amit vártam, átszalad rajta majd vissza újabb próba az is visszaverve és végül győztek a bikák. Itt most azt látni ennek a nagy hegymenetnek fibo 0.5-ig sikerült korrigálni tehát még egy pici benne lehet, mert ha 0.38-ról fordul volna az azt jelenthetné van még erő a bikákban. Tehát ha van még erő akkor fibo 0.61-ról 212$ fordulva 261$-ig is eljuthatunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/7fblgNXW/

DASH, elliott hullán itt most a fő vonal amit próbálok követni. (3) ezt előre fibo segítségével próbáltam belőni a statisztikák által legtöbbször jelzet 2.61-es szinthez téve ami most mint látható feljebb fog realizálódni. Bekarikázott 3 gyertya arra utal emelkedés kezdődhet 375-395$-ig ez azt is jelentené hogy elliott (3) még nem találta meg a végső helyét ami most a 318$-nál piros vonallal jelzett csúcs szint.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Ii7dh4aP/

LTC, nagy a zűr, ebbe a fonalba már a macska is belegabalyodna de mintha kezdene valami értelmes kirajzolódni a kék vonalak között.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OWq4HxAU/

XRP, szépen rácsücsült az alsó negatív csúcs szintre nem tudom mire készül holnapra talán kiderül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oOsXEhmb/

REP, nagy az iram jelenleg ezért ezt az elemzést hagytam a végére főleg azért a nagy zöld gyertya épülése miatt. Apró korrekció kb. 20$-ig elképzelhető majd emelkedés tovább ha ennek a mostaninak komolyak a szándékai.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/MLyH4bhC/

ETC, Béláim kicsit túltolták de maradtunk a dolgok aljánál. Dupla alj gondolatánál maradva ebből valaminek kikel sülnie csendben írom el ne kiabálja 16.30$.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/9zUdYFFw/

XMR, mivel nagy volt a lendület nem csoda ha kicsit túl szaladt. Ahogy tegnap írtam itt élesedik a dolog mert ha innen az a szándék hogy esésbe kezd az komoly lesz ha az alsó zöld támaszt is elérné. Tehát ha marad a lendület akkor ott fenn az a 63$ már befigyelhet! Titkos célom a 96$ ez még kicsit odébb lesz de ehhez kell a mostani pozitív folytatás is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/0HA74D5F/

NXT, majdnem de mégse ami az alsó támasz érintésének bekövetkeztét illeti. Most támadjuk a felsőt itt már lehet valami, határozott áttörés vagy tapadás mint amit az STR charton is láthatunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/CF9OvUoj/

STR, azt hiszem most szakad a támasz, bizonyíték erre egy apró csúcs szint akármi majd a nyíllal is jelzett már konkrétabb szint átlépése jelenthet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/tp1cHms4/

BCH/USD(Bitfinex), fél sikerrel jártunk, fél mert nem értük el az 1054$-os célt  de már ez is siker hogy ebbe a magasságba elértünk. Ettől függetlenül nem kell temetni az emelkedést ezt a poloniex bch chartján még élő elliottból gondolom de mivel ott még kevés az adat nem nagyon érdemes boncolgatni viszont 1450$-ra utaló jelet mutat. Maradva itt bitfinexen RSI forduló ami egy jel és a 24h volume ami 3 milliós szinten tartja magát. Mondhatjuk hogy korrekció van de azt nem mondanám hogy túl vagyunk rajta illetve ha emelkedés kezdődni innen akkor pedig ezt a mostanit nem nevezhetjük igaz korrekciónak.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/CggQggnc/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Csongor

Most lattam, hogy a LISK 95%-ot ugrott az elmult 24 oraban. Elkepzelheto, hogy lesz itt is egy hirtelen megugras, mint a NEO-nal? Valaki hallott valamit evvel kapcsolatosan?
https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/

CryptoP

Sziasztok!

Karcsi Papát kérdezném első sorban, de ha valaki tudna nekem valami biztató iránymutatást adni a 0x coinnal kapcsolatban, annak nagyon megköszönném a segítségét, úgy láttam külföldi fórumokon, hogy elég jó háttérrel mozog a fejlesztés, jóra lehet számítani ezzel kapcsolatban, de azért Tőletek is hallanék egy két szót jó, illetve rossz irányban is. :)

Köszönöm!
CryptoP - Egy bányász csatorna (YouTube Chanel) /Kripto bányászat az elejétől a végéig/

Karcsi papa

Idézetet írta: CryptoP Dátum augusztus 20, 2017, 09:32:30 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Karcsi Papát kérdezném első sorban, de ha valaki tudna nekem valami biztató iránymutatást adni a 0x coinnal kapcsolatban, annak nagyon megköszönném a segítségét, úgy láttam külföldi fórumokon, hogy elég jó háttérrel mozog a fejlesztés, jóra lehet számítani ezzel kapcsolatban, de azért Tőletek is hallanék egy két szót jó, illetve rossz irányban is. :)

Köszönöm!

Ehhez sajnos nem tudok sok mindent hozzá tenni. Az ötlet amit képviselnek jó de kell még idő hogy kiforrja magát és írják is majd ha a ethereum már nem tudja kezelni  több ezer szerződést akkor jön el az ő idejük ha jól értelmezem az elképzelésüket.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

sportgepek80

BTCEUR charton amit látok, hogy a fej-vállból teljesítette a célárat, majd némi oldalazás után letört a 3400-as szintig. Ha sikerül megtartania, akkor visszakerülhet az oldalazó trendbe, ha nem, akkor gyors esést várok a 3250-es következő támaszig, mely az augusztus másodikától tartó emelkedésnek a 38,2%-os korrekciós szintje: https://uk.tradingview.com/x/OruA3T7E/

BTCUSD charton a 3950 fogta meg egyenlőre az esést, ami ha elesik akkor rövid távú cél a 3500-3550-es tartomány:
https://uk.tradingview.com/x/e4QM6oHU/

ETHEUR a hosszú oldalazó trend után nagy forgalommal kitörni látszik a 270-es szint fölé, (és egy visszateszt után?) mely felett a 300-as lélektani szint hamar elérhető lehet: https://uk.tradingview.com/x/fhH8jAJJ/

NEOUSDT ismét falba ütközött a 41-es szintnél, melyről szépen le is fordult, sőt a 35-ös támaszig esett. Amennyiben nem tartja meg az árfolyamot, akkor rövid távon a 31-es árszint elérhető: https://uk.tradingview.com/x/TA4vzvwR/

OMGUSD: duplaalj után szép emelkedés a 9 dolláros szintig, melyet gyors korrekció követett a 61,8%-os fiboig. Innen kb. bármi lehet: https://uk.tradingview.com/x/73nsfbCu/

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.21!

BTC, jelenlegi kép arra utal hogy lefelé de ez nem ilyen egyszerű. Első helyen a Japán yen ami a top forgalmat generálta nagy a pánik keleten, mindenki Kim-től tarthat mi mástól, jövő héten Kína lesz soron? Nézzük a chartot barna támasz támadása zajlik hogy sikerül e arra még várni kell pár órát. Barna támasz és a piros csúcs szint között a szaggatott nyíllal jelzett irányokat várnék mielőtt tovább megy lefelé, vagy semmi cécó támasz szakadás után esik a már jelzett szintekhez.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/xH4y4AEe/

ETH, bármit mutatott a chart össz képe a piros szint ismét igazolja magát, egyenlőre ez látszik mivel ez szép nagy zöld gyertya rajzolódik. Volume is millió fölött és itt is keletről érkezik az áldás Dél-Korea és a BTC-nél hiányolt Kína az első helyeken. Lila felső támasz felé halad de nekem hiányzik a képből hogy az alsó lila támasz miért marad ki.Több oka is lehet pl. rossz helyen a támasz sőt nincs is rá szükség vagy igen de előtte még a világos kék alsónak kell kiforrnia. Ez már több mindent megmagyarázna a piros támasz ezért nem szakadt át talán. Tehát most felső támasz 3. érintés 349$ körül, majd vissza kék támasz itt is 3. érintés ami már átszakadás is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/EQnpQJk0-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/CWWEXzCO/

ZEC, ha menni akar had mennyen de nem egyértelmű a szándék. Piros szint és a nyilak amik a sikert hozhatják ha ez mégse történne meg az itt elfog dőlni mert 3. alsó támasz érintésről mászunk felfelé ilyenkor fél táv környékén szoktak még eldőlni a dolgok. Felső támasz esetleges elérésével szerintem egyenes út vezet a kicsivel feljebb látható sárga szintek közé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/PNCmITQy/

DASH, most már biztos elliott (3) 318.73$-on piros csúcs szint innen korrekció 250$-ra statisztika alapján de maximum 218$ ez elliott (1) szint fölött ha ez alá megy akkor az elliott temetésre kerül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/SKIKh80d/

LTC, kék alakzaton belül várjuk az események  alakulását. Én csak azt nem értem Charlie Lee miért nincs hatással a keletiekkel és tolnak néhány milliót ide is. Jelenlegi képet nézve ez a pillanatot az alsó kék támasz érintésének környékére tenném.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/RgtvJTWE/

XRP, ide már egy sávot is húzhatnák de így is egyértelmű a kép. Nem tippelek semmit mert nincs mit majd az idő meggyógyít mindent.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/vMiWP4Kl/

REP, 20$-t azért írtam hogy ide lemehet mert ott érintheti felülről a már leküzdött támaszt ez megtörtént, most már nem látom akadályát a piros csúcs szint legyűrésének.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/uEh2QG4s/

ETC, nem tépjük ki a hajunkat az izgalomtól csigaaltató az emelkedés tempója.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/LCmubL8w/

XMR, várom a söröm :D viccelek ám de 63$ a zsebben. Most átkukkantva 1 órás idősíkra ahol ha az RSI fordul zárjuk is kapuinkat és köszönjük szépen.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/WqBWd8qw/

NXT, visszatértül a piros alakzaton belülre ez így még nem jelent semmit szerintem de biztosat se tudok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/7RpFHxEQ/

STR, vékony piros szint jelzés mint látszik tényleg vékony mert játszadozik rajta az ár. Ennél egy erősebb szint ami most került berajzolásra, erős abból a szempontból ha van erő áttöri az ár ha nincs akkor marad alatta.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/hWxpbQUh/

BCH/USD(Bitfinex), 673$ környékén itt valami nagy akadály lehet mert 3. alkalom hogy itt megtorpanni látszik. Kerestem egy indokot miért itt, 300-976$ közötti emelkedésre ha ráhúzom a fibot azt látom hogy 0.38-0.5 között vagyunk ahova én az elliott hullámok korrekciós szintjét szoktam tenni. Tegnap arra utaltam hogy poloniexen jeleket látok 1450$-os magasságra ezt most itt is látni vélem ezt jelzi a második fibo skála a charton.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/YQX9DplX/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Mickey


Motocoder

A bch hova esik még?Most 562-nél állt meg!
És mikor lessz 1400 körül?

sportgepek80

BTCEUR: a 3400-as szint elesett és a várt gyorsasággal elérte a 3250-es támaszt, amit aztán azzal a lendülettel vitt is át és egészen az 50%-os fibo szintig szúrt le. egyenlőre az esés korrekciója van: https://uk.tradingview.com/x/CwoWMUoq/

BTCUSD: rövid távú cél kipipálva, a 3500-3550-es tartomány tartja az árfolyamot: https://uk.tradingview.com/x/A34LWWs4/

ETHEUR: A kitörés megtörtént a 270-es szint fölé, úgy ahogy kell, forgalommal... majd vissza is öntötték az egészet! Nagyon nem tetszik ez nekem, de egyenlőre a 292 körüli ellenállást veheti célba max.: https://uk.tradingview.com/x/SPpwuqu5/

NEOUSDT: a 35-ös támasz elesett, a 31-es árszintet érintette is, és egyenlőre csak az esés korrigálásáról beszélhetünk max: https://uk.tradingview.com/x/pn2iQ6zz/

OMGUSD: A helyzet változatlan, innen a bármi lehet: https://uk.tradingview.com/x/xexRvbO3/

BCHUSD: Az emelkedést korrigálta egészen a 61,8%-os fibo szintig. A trendcsatornából történő kilépés esetén fordulhat újra pozitív irányba a kép: https://uk.tradingview.com/x/41kw29lS/
Ha nagyon pozitívumokat akarok keresni, akkor óráson mintha egy dupla alja kivehető lenne, amiből egy 740-es elérhető árszint rajzolódik ki: https://uk.tradingview.com/x/fY69n3tf/

Motocoder

#1492
Mint a az időjárás jelentés!Eshet is, és süthet a nap is.Kis ködösitéssel.

andysk


Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.22!

BTC, egyenlőre úgy tűnik a lefelé irány halott gondolat és a piros szintet is átlépte úgyhogy szerintem ez lesz a korrekció amit én minimum 3300$-ig gondolom minimum aztán majd ha oda ér próbálunk okosak lenni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/dzP5OGHQ/

ETH, terv szerint alakulnak a dolgok, felső támasz elérve sőt azóta már a kékre is visszatért. Itt most akkor tovább lefelé ez az amit mutat nekem az összkép és az alakzat aminek harmadik érintése után természetes ha tovább is halad.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/EQnpQJk0-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/8sWcuPuO/

ZEC, az lett amit írtam és amire a statisztika utalt, fél távról vissza forduló. Itt most még nem tiszta hogy ezzel a visszafordulóval mik a szándékok, talán fel újra én erre tippelnék.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/4PZabPI4/

DASH, szépen mászik vissza az ár, egyenlőre 260-nál az alja de én még várom kicsit lejjebb forduló előtt, holnapra ez szerintem ki is fog derülni és talán már közelítünk majd a (3) szinthez ami átlépésével mehetünk az 5. szinthez.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Z9yVoUYC/

LTC, felső gyenge támasz főleg azért gyenge mert sok a kiszúrás ezen kívül több fontos infó egyenlőre nincs.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/xDAAji5H/

XRP, kitört a dolog a semmiből, erre nagyon készülni se lehetett esetleg az lehetett volna jel hogy kétszer fordult ugyanarról a szintről.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gJ8jb1kc/

REP, ismét 20$ környékén és itt még kell építkezni mert erősen tartja magát de ha sokáig ide szurkál vissza az negatív folytatásra utalhat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/QtcBLR7M/

ETC, lassú emelkedést meg is büntette két határozott medve gyertya.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/cKSqXCqo/

XMR, na jó a titkos 96$-os cél hihetetlen módon és nevetségesen égszerűen összejött. Valami korrekció épül amit lehet nem is kell figyelembe venni mert olyan meglepő tempóban történnek a dolgok. Számoknál maradva 0.61 fibo elérve ez egy korrekciós alj ahonnan normál esetben tovább emelkedés szokott következni ha ez megtörténne akkor várható cél 130$ környéke, ellenkező esetben visszatérünk a kiindulási ponthoz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/3Ep62D44/

NXT, tisztult a kép, rátapadtunk a felső támaszra tehát csak idő kérdése mikor indul meg felfelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/80o8mPmw/

STR, elvégezte a dolgát megvan a cél de ennyi most nem világos a folytatás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/VpOsZaFR/

BCH/USD(Bitfinex), erre egyenlőre nem nagyon lehet alapozni mert igaz hogy a kép ezt mutatja hogy elérte a korrekció az alját RSI forduló is ráerősít erre de ez csak akkor válik biztosabb ha a csúcsszint 972$ fölé jutunk újra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oaRRfSgI/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

andysk

Köszi szépen Karcsi papa és sportgepek80!!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.23!

BTC, becsapósnak látszik a kép, mert nem mindegy melyik idősávon nézed pillanat kép 4 óráson készült de ha átnézünk naposra ott csak egy leszúrás látható. Illetve még ha azt is megnézem amit kicsiben szaggatott vonallal jelöltem az történik most nagyban. Az a része viszont veszélyes hogy a barna támaszra alulról rátapadt. USDT ingadozás okozhatja szerintem ezt az összevissza mozgást mivel 0.01 usdt ármozgás 100$-os btc mozgást eredményez.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/hgLLVOwV/

ETH, még jó a lefelé irányuló terv mivel visszatértünk az alakzat közepéhez. RSI arra utaló jelet mutat hogy felfelé kezd indulni de az intenzitása ha túl gyors az azt jelenti hamar ki is fulladhat. Ez itt most azt jelenti hogy ha RSI 75-ös szinthez érve, fen az ár még a sárga 327$-t se éri el akkor nekem ez azt mutatja hamar vissza is fog fordulni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/EQnpQJk0-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/d3ZRzQ3f/

ZEC, talán fel de az RSI nagyon kacskaringósan indul és a gyertyák is kicsik ez persze mindkét irányba bizonytalanságra utal.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/YbVwJu9m/

DASH, én még mindig nem hiszek abban a 260$-nál lévő negatív csúcsba de semmi gond amíg a (3) szintet nem éri el. Húztam is egy piros szintet erre a negatív csúcsra sok szerepe nincs mert az is elég ha átszúr rajta az ár kb 250$-ra! Gondolva arra is mi van ha mégis jó a 260$ és valami csoda folytán holnapra már célba is ér akkor a célt 413$ körül keressük.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/zXxI5UMJ/

LTC, kinézeget felfelé az általam gyengének tartott felső támaszon. Arra gondoltam pár napja hogy a keleti kripto pénz vásárlási láz az ltc- fogja elérni de beelőzte a Ripple. Itt jutott eszembe hogy ez lehet nem is véletlen hanem valami nagyobb portfólió építés része amiből az eddig kimaradtak is sorra fognak kerülni, erről tőletek is várnék véleményt esetleg Kallos Petitől videót :D.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/wiy3Ob7X/

XRP, nem a semmiből hanem utólag látva dél-koreából tört ki az emelkedés lendülete, több min 1.7 millió forgalom érkezett innen az össz 2. millióból. Nekem az a meglátásom oké hogy ennyit betoltak aminek egy részét benn is fogják tartani de a nagy része máshova fog vándorolni ami egy természetes korrekciót fog eredményezni. Most fog záródni a 4 órás gyertya ami test nélküli ideális lehet fordulatra, ez majd csak holnapra derül ki én a minimum korrekciót fibo 0.38-ra 25$ alá tippelem ha a fordulat bekövetkezik.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Z0QeowtX/

REP, megyeeget fel de olyan cél nélküli kalandozás amit látok. RSI-t megnézve is gyorsan fel majd le árban 1-2$ elmozdulás de ez oda vissza eredmény nélkül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/pIRTs6fj/

ETC, piros szint 15.19$-nál gyenge lábakon áll de lehet jelzés értéke. 07.30.-08.09. között volt piros szintekből egy hármas lépcső ahonnan zuhant a mélybe, most hasonló a kép 1. lépcső volt a kék sáv közepénél ez a mostani szint lehet a második.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/gYm3TJMF/

XMR, kivételesen a monerót nem dél-korea pumpálja itt főleg btc-ből érkezik az áldás. Csúcs szint kereken 100$ ebből volt korrekció majd most a fél órája záródott gyertya csúcs szintje szintén kereken 100$. Nem tetszik ez nekem mert manipuláció szaga van, várjunk mielőtt bármi aprót is teszünk ebbe. Napos nézetben még nyoma sincs korrekciónak ehhez kellene egy napi zárás 70$ környékén. Pillanat kép óráson készült ahol egy zászló látható, szóval sok a lehetőség de jobb várni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/iYGNKiNb/

NXT, "tisztult a kép, rátapadtunk a felső támaszra tehát csak idő kérdése mikor indul meg felfelé." tessék itt a kitörő megindulás!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/TeuVVlOl/

STR, erre viszont nem lehetett úgy számtani mint pl az nxt-nál de a tempó hasonló.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/rZv1ess4/

BCH, 562-735$ közötti nagyobb sáv ami most a játszótér. A normális folytatás korrekció után felfelé de ez csak akkor lehet konkrétumnak venni ha eléri a csúcsszintet. Előző kisebb csúcs 735$-nál ezt átlépve fél siker lenne itt már kockázattal lehetne próbálkozni. Viszont ha lefelé indulna az már sokaknak rosszul jöhetne kivéve annak aki jó beszállót keres. Lehet egy ilyen 440$-nál illetve ha visszatérne az alapokhoz 296$-ra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/mPN2UoJs/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

MoranTom

Kövezzetek meg, ha hülyeséget írok, nem vagyok egy tőzsde guru, de:
Szinte mindegyik cryptopénz hosszútávon emelkedő trendet mutat. Nem éri meg jobban hosszútávon gondolkodni és úgy forgatni a tőkét az induló cryptopénzekben?
Valamint az se egyértelmű nekem, hogy olyan durva elmozdulások vannak, hogy a technikai elemzés ténlyeg hatásos?

Karcsi papa

Idézetet írta: MoranTom Dátum augusztus 23, 2017, 10:21:13 DÉLUTÁN
Kövezzetek meg, ha hülyeséget írok, nem vagyok egy tőzsde guru, de:
Szinte mindegyik cryptopénz hosszútávon emelkedő trendet mutat. Nem éri meg jobban hosszútávon gondolkodni és úgy forgatni a tőkét az induló cryptopénzekben?
Valamint az se egyértelmű nekem, hogy olyan durva elmozdulások vannak, hogy a technikai elemzés ténlyeg hatásos?

De igen hosszú távon is megéri annak akinek kevés ideje vagy kevésbé ért a részletekhez!Technikai elemzésnek az a lényege nyomon kövessük az eseményeket és esetleg a negatív trendet is lekereskedjünk plusz haszon reményében. Ha nincs technikai elemzés akkor mi a hosszútávú trend honnét tudod hosszú távon mikor érsz a hosszútáv végére. Illetve az elemzés segíthet azoknak is akik napi szinten ebből élnek és szeretnék tudni van e esély a további emelkedésre. Persze ettől még nem biztos hogy az lesz amit a kép mutat de nagyobb eséllyel hoznak jó döntést mintha csak találomra a pénz beérkezésekor szabadulnak meg tőle.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 08.24!

BTC, megvan a Segwit2 és amit én várok az áresés majd kis emelkedés ezután egy nagyobb zuhanást majd ezek után tér észhez legalábbis hasonló menetrend volt látható pl ltc segwit után. Charton még semmi különös nem látható sőt teljes tanácstalanság ütötte fel a fejét. 1835$-os színtől a mostani szintig még nem volt látható igazán korrekciónak mondható esemény. Volt egy 3600$-ig tartó leszúrás de ez még semmi és itt jö a technikai elemzés lényege ami ugye kérdés is volt. Bennhagyod a pénzed és igaz hogy rövid távon kevesebbet ér de majd úgyis felmegy, viszont ha kiveszed és újra vissza vásárolod pl ha egy minimum korrekciós szintet elér akkor ha újra felmegy az ár szép plusz hasznot tehetsz zsebre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ch49mglB-BTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/jqU5bwQm/

ETH, középtávon vagyunk még mindig, közben az RSI már féltávhoz ért az ár viszont még egy lépést se tett felfelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/EQnpQJk0-ETH-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/A5nnwxBB/

ZEC, sorra tolják felfelé az árakat a dél-koreai befektetők, tegnap ltc-t gondoltam sorosnak és meg is történt kínai rásegítéssel. Az gondolom a zec se fog kimaradni eddig még sőt megnézve a markets statisztikát dél-koreaiak még egyáltalán nem vásároltak zec-et de vajon miért nem? Tehát ha ez megtörténik simán eljuthatunk a felső barna támaszhoz 280-300$ környékére ahol döntő szint van mert lefelé már nem mehet ha szigorúan maradunk az alakzat szabályainál.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/NtQmiRMI/

DASH, csoda nem történt de pár 10$-al feljebb vagyunk, jó de még ez mindig semmi haladás szempontjából. Tehát vagy elérünk normális korrekciós szintre vagy átlépjük az előző csúcs szintet, ezek a lehetőségek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/V3gRC92k/

LTC, kereken 60$ ide szúrt fel az ár hála keleti népeknek, vártam ezt itt is van de most hogyan tovább. Nézzük a többieket mindenhol kisebb korrekció után visszatér a kiszúrás szintjéhez majd esés után stagnálás ami azt jelentheti hogy egy részét eladják de a nagyobbik részét benn tartják a befektetők, ez jó hír.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Q0kv0U63/

XRP, minimum korrekción hipp-hopp túlszaladt 0.2155$-ig meg se állt viszont itt még a maximumot nem érte el ami 0.2065$-nál található. Mostanra pedig visszatért 0.26 fölé ahol én azt mondanám aki hasznot várt és biztonságba akarja tudni a hasznot az elégedjen meg ennyivel.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/HqlYgdqX/

REP, egyenlőre a gyengus barna támasz a főszereplő. Amire itt is érdemes figyelni az a koreai befektetők hiánya de ami késik az nem múlik. Ha megérkeznek itt is kitűnő fogadóbizottság várja őket 27-28$ környékén a felső kék támasznál.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/1wzakUDn/

ETC, igen igen és igen a hármas lépcső 16.50$ magasságában a harmadik, azért nem rajzolom be hogy el ne kiabáljam. 17.62$ alatt semmi se elég, 19.55$-nál mondanám hogy oké thanks.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/FPvMEVU8/

XMR, piros szintek le és fel, egyértelmű a kép legalább is azoknak akik régóta követik az elemzéseket. Viszont az a nagy kérdés hol van Dél-Korea jön vagy már volt csak btc-s kerülőúton ez nagy kérdés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/WtNttDLK-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ikaha2Ne/

NXT, pozitívnak látszik az összkép, korrekció után tovább felfelé ez lenne a természetes folytatás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/UHoL2wf9-NXT-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/D4oi2Mtt/

STR, itt is arra utalnak a dolgok hogy korrekció befejeződött ha ez igaz akkor piros szint átlépése után megcélozhatjuk a 0.02728$-os csúcs szintet
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/mFFx7jX5-STR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/qMHE5lg7/

BCH, oké jött dél-korea feltornázták az egekbe most viszont leült minden mint az iszap. A napi össz forgalmat még mindig ők adták de hol vannak már a milliók már csak 200 ezer maradt ez viszont hosszú távon kevés. Charton tegnap óta nem változott semmi és ha nincs befektető nem is lesz de ár csökkenés biztos.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Iub1Hx1M/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!