Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 60 Vendégek van a témában


andysk

Valami kibaxott bitcoin goldot fognak osztogatni oktober 25.en.  Talan ugyanaz a forgatokony mint a WCH-nal azaz a bitcoin cashnel.
Ez lehet az ok hogy attoljak az altokbol.

lakat

Én valahogy ennél a Bitcoin Gold-nál nem látom azt, hogy olyan nagy cégek lennének mögötte mint a BCC-nél voltak. Szerintem itt nem lesz akkora hatása a BTC-re ennek, ráadásul más az algoritmus is így a bányászatot sem fogja érdemben befolyásolni.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.03!

BTC, méretes maci gyertya ijesztgeti az ijedősebbeket de nem lehet, nem komolyan venni. Mindjárt gyertya zárás 4 órás idősíkon és itt ha átnézünk 1 órás idősíkra az látható hogy az eső lendületbe bekerült 2 bizonytalan gyertya, ami nem arra utal hogy itt folytatódik a zuhanás. Barna hullám (3) szintjére léptünk ezzel vissza és látható hogy ezt már nem először teszi ezért még veszélyes is lehet. 4 órás Elliott (bordó színű) hullámban ez a visszaesés még semmi kárt nem okozott de figyelemre érdemes hogy a 4486$-os csúcs ami keletkezett mivel közel az eredetileg kitűzött célhoz nem e jelzi azt hogy ebben a csúcsban kell keresni a célárat. Egy ilyen szitut úgy kell lekereskedni hogy a SL-t behúzzuk nullába tehát oda ahol pozit nyitottunk és megvárjuk vissza tér e Elliott (1) szintre, ebben az esetben hasznunk nem lesz de veszteségünk se ha pedig ez csak ijesztgetés volt akkor pedig várhatjuk a célba érkezést. Óvatosak pedig akár zárhatják is hiszen 400$ amit emelkedett az ár tehát ez kisebb összegű befektetésnél is hozhatott 40$-t.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/F2Q6VYjI/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/mrbgYk3R/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/RBtV5Mld/

ETH, mostanában sok Elliott hullámot indítottam 1 órás idősíkon, amik így utólag is jól látható módon nagyon borulékony hullámok és ez bizonyíték is arra hogy ebben a crypto világban ez milyen kicsi időtáv. Tehát órás hullám szabályosan indult de ezzel a visszalépéssel fibo 0.61 szintig szabálytalanná vált. 4 órás hullámunk a zöld ami lassan már hosszabbra nyájlik mint egy kígyó, ennek a célba (327$) érkezése már nincs messze de kellene még egy lendület. Napos hullám pedig még mindig (1) szinten gondolkodik mi is legyen.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/QvD4l0m8/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/rCOUJ9CQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nAughY4N/

ZEC, a látható maci gyertya szépen rácsücsült a 244$-nál húzódó fibo 0.61-es szintre. Itt kellene hogy végét lássuk a korrekciónak mert különben hamar 200$-hoz jutunk és ez így már veszélyes mélység lenne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/HXgu5bQV/

DASH, barna támaszon pattogott lefelé az ár és nem meglepetés hogy ezt sokáig nem is bírta és azt se felejtsük hogy ez a sáv még tető nélküli volt, felső támasz csak találgatás volt egy sávra. Negatív Elliott hullám itt is befigyel ezt most még nem rajzolom be de ha megvalósul akkor (3) szintjéhez 292$-nál érhet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/cMmar11M/

LTC, utolsó pici Elliott hullám itt is a kis távolságok miatt borulékony és ezért bizonytalan is. Tökéletes korrekció (2) szintre majd emelkedés után mint egy rossz rakéta kezd fordulni lefelé. Nagyobbik 4 órás idősíkon követett Elliot hullám pedig még mindig szinte egy helyben álldogál és ez szerintem köszönhető annak, hogy már az indulása se volt szabályos.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5V1TCqbK/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wEvAwh7A/

XRP, a nagy Elliott hullámok erdejében egy kis rendet szeretnék rakni ezzel a kék alakzattal. Utolsó kis hullám mint látszik ha célt érne az a felső támasz érintését jelentené. Zöld hullám (3) szintje is itt érhetne célt felső támasznál viszont ha ez nem így alakul és esetleg pozícióba léptünk (1) szintnél akkor itt is megérheti nullába húzni SL szintet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gU8cKAHA/

REP, zöld hullám szinteket helyre rakva látható végső szintnél jár az ár ennél lejjebb már nincs hely (4) szintnek. Utolsó gyertyát és az RSI állását nézve apró esély még lehet de már így is kiszámíthatatlanná vált a folytatás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/D7OQeZUG/

ETC, én mindig ennél a pénznél látom azt ha a nagyok háborúznak itt látszanak legjobban a pofonok. Nagy küzdelemmel és szép haladással tartottunk felfelé majd most megint keményen kell dolgozni a fennmaradásért.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/NdNupxuY/

XMR, téma volt a Facebookon is hogy az altoknak az élete sokkal küzdelmesebb akkor ha a Bitcoin akár csak egy kicsit is visszalépést mutat. Ezt láthatjuk itt is de ezt láthattuk ma több coinnál is és ez szépen veri telibe az épülőben lévő összes elképzelést. 84$-ig elmehet ha már menni akar itt az előző negatív csúcs és a nagy Elliott hullám (2) korrekciós szintje is ezek alatt már veszélyes zónába kerülünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wpsA30MQ/

NXT, itt se mehetne ennél lejjebb az ár mert egy újabb hullám landolhat a kukában. Illetve az az előző hullám ami már egyszer új (2) szintet rajzolt ne kerüljön újabb próbatételre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/6ltrUjal/

STR, utolsó bordó hullám felborulni látszik mivel már majdnem fibo 0.78-nál jár a korrekció. Zöld hullám ennél rugalmasabb ezért itt még nincs ekkora baj de nem lehet hátradőlni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/plMJnBzk/

BCH, mindjárt az előző negatív csúcsszintnél vagyunk és csak remélni tudjuk itt valami új kezdődik. 1 órás nézetben próbálok keresgélni megoldás és hogy van e jele hogy megállót talál az ár. Elliottot találtam ami szabályosan indult és a (3) szintet 392$-ra jelzi, tehát ez ott a csúcsszint környékén.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yE0SA1XR/

NEO/USDT, csúcsszint fölött szép megindulás majd egy jelzés most, ami azt mondja járjunk a földön és ne szaladjunk. Rajzoltam egy kék emelkedő szűkülő alakzatot és ezzel úgymond bezártam egy ketrecbe az Elliott hullámot. Ebből az alakzatból ha most kilép lefelé azzal azt jelzi megtörhet a hullám, viszont ha tovább emelkedik akkor meg a felső támasz érintés jelzi majd az Elliott hullám végállomása.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/EQPpcPLj/



Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.04!

BTC, jelenleg ismét zöldre fordult a jelzőtábla és akik kevésbé követik szinte napról, napra a mozgást azok gondolhatják itt a lehetőség vásárolni, pedig ezzel csak óvatosan. Tehát miért is zöld most? Nézzük meg 24 órával ezelőtt hol volt az ár, ezt a charton az a nagy maci gyertya mutatja és mivel annak a zárása lejjebb van mint a mostani ár ez magyarázza miért zöld ha viszont holnap is zöld lesz, ott már beszélhetünk tényleges emelkedésről!
1 órás nézetre, itt követtünk egy hullámot ami nagyon azt a képet mutatja hogy célt ért. Az már látszott előre hogy max 2.61 fibo szintig lehet nem fog elmenni mivel (3)-(4) szint között túl nagy volt a korrekció. Itt most berajzoltam egy ABC korrekciós hullámot de ez még csak ideiglenes mert az is lehet ennél nagyobb lesz akkor viszont a (C) szint még csak az (A) szintet jelenti majd.
4 órás idősíkon folytatva azt kell jelentse hogy a (3) szint is megtalálta a helyét tehát korrekció amire számítani lehet. Tehát a mostani (4) szintet ami kicsivel lentebb került 4050$ környékére jelentheti azt is hogy amit óráson berajzoltam ideiglenes hullámot az tényleg csak ideiglenes lesz és még előttünk van kb 300$ esés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/5nn2eWGF/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/5ItryFbn/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/H24JST7n/

ETH, ezt most rövidre zárom mert nem történt semmi és ha helyes a meglátásom bitcoin terén akkor pozitív irányba most nem is gondolkodnék. Napos hullámunk rugalmas ezért az esetleges visszaesés nem okoz majd nagy kárt benne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/hLHbrK6y/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BUeeLBFV/

ZEC, még mindig erősnek látszik az a fibo 0.61-es szint 244$ környékén. RSI pozitívan tör felfelé de ennek is akkor lenne igazi hatása ha a plafonra tudna tapadni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zDzt0pRz/

DASH, most már berajzolom azt a negatív Elliott hullámot mert oda ért ahova tegnap tippeltem, 290$-nál talált pihenőt. Most jöhet kis emelkedés ha marad a szabályos mozgás akkor 309$-ig, majd folytatódik az esés 258$ környékére.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wcc55BTT/

LTC, jelenlege emelkedést mutat a kép de ha azt nézem mi látszik a többieknél akkor már nem ekkora az öröm és ha megnézzük tegnap mennyire nem történt semmi, így még ezt se mondhatjuk felkészült az ár arra ha tényleg megteszi azt a szükséges korrekciót a bitcoin. 49$-nál húzódó fibo 0.61 szintben bízok ha szükség lesz rá.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/VRcVvsPX/

XRP, nem bízok a felső támasz érintésben, én inkább egy alsó támaszra tapadást gyanítok, ami átszakadással fog járni. Itt megint a bitcoinnál várt folytatás lehet az ami ebben a helyzetben is felülírhat minden pozitív jelet. Előző negatív csúcs 0.187$ ahova tippelem a visszalépést, durva esetben 0.17$ se lesz meglepetés
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ryjwkiT0/

REP, tegnap kitűzött zöld hullám (4) szintje idáig még biztos talpakon áll de azóta semmi pluszt nem tudtak hozzátenni pedig most kellene a segítség. Utolsó esély 18.3$ de itt már nagyon félre kell nézni ha az Elliott hullámot követjük.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/n0M5bvv8/

ETC, már tegnap is azon elmélkedtem, miért midig itt csattannak legnagyobban a bitoin által adott pofonok és akkor mit fog kapni ismét ha megint pofon érkezik... Kis pofon 11$-ra viheti vissza az árat, amit kötök ahhoz ha gyorsan órákon belül teszi meg bitcoin a korrekciós utat, nagy pofon 10$ alá teszem ide már beleszámolom a váratlan eseményeket is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/cQXUbxdq/

XMR, itt már talán azt látjuk legalábbis a kis emelkedésből gondolok arra hogy sejtik a bitcoin korrekció és kicsit pumpálnak az áron abban bízva hogy ennek hatására mások is beszállnak a buliba de mintha ez nem jött volna be. Van egy Elliott hullámunk ami sehogy se akarja még a minimum (1) szintet se átlépni és szerintem már nem is fogja ha 84$ alá megy az ár.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DFrbqwlE/

NXT, nem meglepetés de itt se maradt életképes az utolsó Elliott hullám. Ahogy az XMR-nél itt is van egy nagyobb hullám ami éppen hogy csak vegetál és bármelyik pillanatban papért kiálthat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/v4Qf2yZn/

STR, felfelé várt Elliott hullám szerű mozgás helyett kaptunk egy szintén Elliott szerű de negatív mozgást ami ha ténylegesen célt ér akkor a 0.0093$-os mélység sem kizárt és ez még a zöld hullámra is hatással lenne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ECmtZDFN/

BCH, mindenki bízik abban hogy ennél itt magasabban kell hogy álljon az ár én is bízok ebben de ennek mint látszik még nem jött el az ideje. Rajzoltam egy negatív Elliott hullámot amiben mára azt terveztem lesz egy kis lélegzetvételnyi korrekció, amit viszont látunk az nem így lett. Ez most azt is mutatja a hullám széteshet és nem lesz majd kapaszkodó ha szükség lesz rá.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Xv76a2mH/

NEO/USDT, szintén egy támaszra tapadás ami elsőként feltűnik és ha csak az alakzatot nézem ebben semmi meglepetés nincs de ha még azt is hozzáveszem hogy szabálytalanul indult az Elliott hullám akkor a jelenlegi csúcs 38.98$-nál egészen jó végállomás. Tehát a támaszra tapadás átszakadás veszélyes aminek az alját fibo 0.38 szint szerint 30$-ra tenném de ha itt is eldurvul a szitu akkor a 25$ nál lévő negatív csúcsszint is képbe jöhet.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tw1RGZ6Z/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.05!

BTC, egészen jól alakul a korrekció ezt 1 órás idősíkon követjük egy Elliott hullámot követő ABC korrekció hullám segítségével. Ezt a hullámot már tegnap berajzoltam az akkor látható csúcsokhoz de már akkor látszott hogy még módosításra fog szorulni. Módosított szintek már láthatóak is ami fibo jelzése szerint 3983$-ra teszi a (C) szintet.
4 órás idősíkra ugorva kicsit nagyobb nézetben de kapcsolódva a korrekció hullámhoz látható hogy a (C) szint lejjebb mint az itt látható (4) Elliott szint, itt nem kell semmit túlgondolni mivel a két jel szinte egy helyre mutat tehát a kettő között lehet számítani a célszintre! RSI padlót fogott tehát várhatóak események de mivel kiszámíthatatlan a jövő ezért csak remélhetjük nekünk is tetszeni fog.
Hetes idősíkon sok izgalom értelemszerűen nincs, visszaesést látunk amire a kisebb idősíkok magyarázatot adnak.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/SSLec6j2/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/kOuX5VO8/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/TTNr2wRJ/

ETH, követjük a Bitcoint enyhe esés de inkább egy oldalazás amiben 10-20$-os maci gyertya még okozhat riadalmat. Kék pontokkal egy fej-vál alakzatnak adnék 25%-os esélyt azért csak ennyit mert most nem az ETH osztja a lapokat. Zöld Elliott módosításán gondolkozok, mert volt egy 313$-os csúcs és egy negatív csúcs a kék fej pontnál ami feljebbi zárás mint az (1) szint. Tehát ha a fej-vál alakzat összejön akkor ez a módosítás megtörténik és ez azt is jelenti megtudunk kapaszkodni ezen a mostani szinten függetlenül attól hogy a Bitcoin megcsinálja e a teljes korrekciót.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/EFs4M8Nt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/rPUa1JHp/

ZEC, jobban megviselt az árat a mögötte hagyott hegymenet mintha semmi se történt volna. Lassú tempóban süllyed az ár és halad a 200$ felé ahol egy jel lehet ami megállásra utal méghozzá a fibo 0.78-as szint de szerintem itt már talán az is jobb ha eléri a 175$-t vagy lejjebb a 142$-t és kezdődik valami új.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/qSurtbTY/

DASH, 309$-ig vártam az emelkedést ez mint látszik kicsivel több lett, tehát módosításra szorul az (5) célár! (4) szint feljebb került ami 0.61 fibo szintig korrigált ezzel szabálytalan is lett, ebből kiindulva az (5) szint ami a célár is lesz nagyon rugalmassá vált 243$ és 271$ között várható valahol. Aki biztosra megy az 243$-nál zárja ha shortol többiek meg keresik a jeleket!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/UdijmvDu/

LTC, nincs meglepetés csorog itt is az ár szép lassan és már nagyon közel az a szint 49$-nál ahol én úgy gondoltam fordulat várható de erről a gondolatról lassan lehet le kell mondanom. 19 napja mondhatjuk hogy oldalazás zajlik és ha most lemenne 47$-i még akkor is maradnánk az oldalazásban.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/HTxDhqoo/

XRP, hoppá micsoda meglepetés ez a kiugrás, nem tudom az okát de nagyon fura teljesítmény.
Elértük a felső támaszt, ez egyben zárta az utolsó pici hullámot is. Zöld hullám is elérte ezzel a célját ami kicsit maradt csak el az előre tervezettől. Most jöhet a korrekció (4) szintre ezt még hagyom az eredeti helyén mivel fibo 0.38-0.5 még így is ide mutat nagyjából, viszont a sárga ellenállási szint ami 06.16.-ére mutat vissza pont itt húzódik ahol a korrekciós alj is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/xQ7S0Jnh/

REP, Elliott (4) szint alatt már most és a 18.3$ elérése is már nagyon a határ ameddig elmehet. Utána is nézhetjük a hullám útját de már teljesen összevissza képet fog adni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/1nSujbqh/

ETC, nincs megállás továbbra is esik az ár hullámszerű mozgás itt is észrevehető de csak rákukkantottam hova vezethet a vége, 10.77$ nagyjából ide ahol a nagy Elliott ideiglenes (2) szint is található!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Pvkt9t4A/

XMR, nyúlik a rétes lassan már az asztalról is lelóg de tartja magát. Tegnapi szinthez képest csak minimálisat mozdult el az ár ezért okosabbak se lettünk. 87$ átlépésével esélyes hogy 84$-hoz is ellátogatunk, itt a 09.22.-ei negatív csúcsszint!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/fPqACP95/

NXT, apró megtorpanás után ismét lefelé tartunk. Rajzoltam egy zónát az előző negatív csúcsok magasságában mert ha van szándék a fordulásra arra itt nyúlhat esély és ennek a zónának az alja, utolsó esély a bordó Elliott hullámnak is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/sorpFZQh/

STR, itt van egy negatív hullám ami semmi jót nem ígér ha azt az utat követi amit berajzoltam de ha mégis így alakul, akkor még majd talán vásárlásban is gondolkodhatunk!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/GpUzGVaW/

BCH, (4)-es korrekciós szintet kihagyva esik tovább, mostanra pedig elérve az (5) célszintet. De ez itt most semmit se jelent mert láthatóan jelek nélkül esik. Rajzoltam egy kék eső sávot, kék felső támasz klónozásával meghatározva az alját ha esetleg egy ilyen sáv kialakulása zajlik, ami 300$ alá tolná az árat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Z25Uwu8v/

NEO/USDT, ez eldől, tapadás veszélyes volt, szakadt is. Felhúztam egy fibót azért hogy ha Elliott hullámot látnánk hol kereshetnénk az alját ami még csak a (3) szint, 2.61-nél lenne az alja ennek a valószínűségét erősíti az is hogy itt található egy erősebb negatív csúcsszint.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4NBRSSfm/



Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

rickyspanish

Sziasztok!

Teljesen új vagyok kriptopénzek világában és sosem foglalkoztam tőzsdével sem, viszont egész életemben foglalkoztam informatikával, programoztam is és az internetet is tudom "használni". Úgy alakult, hogy lett 1 maximum 2 millió forint befektetni való pénzem, ami maximum 2 évig áll rendelkezésemre.
Szeretném kriptopénzbe fektetni és az lenne a kérdésem felétek, hogy ilyen nulla kriptós és tőzsdés előélettel szabad e ilyesmin gondolkodnom. Az ezzel kapcsolatos fórumokat az elejétől a végéig végig olvasnám, az lenne a kezdő lépésem. Remélem jó helyen járok és megtaláltam ehhez a segítő közösséget.
Köszi, üdv

Dolce

Idézetet írta: rickyspanish Dátum október 05, 2017, 12:17:08 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Teljesen új vagyok kriptopénzek világában és sosem foglalkoztam tőzsdével sem, viszont egész életemben foglalkoztam informatikával, programoztam is és az internetet is tudom "használni". Úgy alakult, hogy lett 1 maximum 2 millió forint befektetni való pénzem, ami maximum 2 évig áll rendelkezésemre.
Szeretném kriptopénzbe fektetni és az lenne a kérdésem felétek, hogy ilyen nulla kriptós és tőzsdés előélettel szabad e ilyesmin gondolkodnom. Az ezzel kapcsolatos fórumokat az elejétől a végéig végig olvasnám, az lenne a kezdő lépésem. Remélem jó helyen járok és megtaláltam ehhez a segítő közösséget.
Köszi, üdv
https://www.youtube.com/watch?v=NbLAOeiJnbQ&t=2s

Nézd meg Kallos összes videóját, különösen ezt. Nekem is csak pár millióm van, 3 hónapja tanulmányozom a rendszert, de még ebben a gyenge szeptemberben is +20%-kal zártam bitcoinban, sokat kell olvasni és lehetőleg alul beszállni, diverzifikálni a portfoliót akkor aligha cseszünk rá. Mondjuk én picit szeretek kozkáztatni és a középmezőnyben leledző, ígéretes coinokba is befektetek nem csak az ügyfelekkel rendelkezőkbe. Azt kell eldönteni hogy kereskedni is akarsz (rövidtáv, ahhoz kell önképzés, gyakorlás azért) vagy csak befektetni.

rickyspanish

Igazán magam sem tudom egyelőre mit akarok, csak azt, hogy amíg rendelkezésre áll a pénz, addig meg tudjam dolgoztatni itt. Pénzem van, de eszem nincs szituációban érzem magam most, azért is jöttem ide tájékozódni. Minden fogalom, kifejezés új. Akkor első lépésben nézem a videókat, olvasom a fórumot. Köszi!

Dolce

Idézetet írta: rickyspanish Dátum október 05, 2017, 12:39:24 DÉLUTÁN
Igazán magam sem tudom egyelőre mit akarok, csak azt, hogy amíg rendelkezésre áll a pénz, addig meg tudjam dolgoztatni itt. Pénzem van, de eszem nincs szituációban érzem magam most, azért is jöttem ide tájékozódni. Minden fogalom, kifejezés új. Akkor első lépésben nézem a videókat, olvasom a fórumot. Köszi!

Össze fog állni a kép, türelem. Kezdésnek a legnagyobb szívás tőzsdére juttatni a pénzt alacsony fee-ért:) Megfelelő bankkártya, de inkább deviza számla kell hozzá netbankkal, meg az azonosítási procedúra is idegölő. Nekem xapo és bittrex ami bejött.

Uhura

De azért arra hívjuk fel a figyelmet, hogy ha nem ismer az ember valamit akkor nagyon nehéz lesz belöle pénz csinálnia , és elégé változékony piac amin nagyon sok hír befolyásolja az árfolyamokat és nagyon sok a befolyásolási kisérlet is.


A legfontosabb pedig a tőke biztonsága mert lehet 20% keresni de 100% is el lehet bukni. vagyis ha hitelből vagy más nem "elveszíthető" forrásból van akkor inkább tanácsolnám, hogy ne itt kezdjed. Mert igaz van egy belső várakozás és kép minden cryptosokban hogy a BTC egszer 50,000 docsi lesz .... de ezért lehet jobban jársz ha a következő padló menetnél veszel BTC ráülsz majd 2 év múlva eladód ..... mint ha elkezdesz napon belül kereskedeni , adni venni .. mert tudás nélkül gyorsan fog elveszni a tőkéd.

Dolce

Idézetet írta: Uhura Dátum október 05, 2017, 01:06:38 DÉLUTÁN
De azért arra hívjuk fel a figyelmet, hogy ha nem ismer az ember valamit akkor nagyon nehéz lesz belöle pénz csinálnia , és elégé változékony piac amin nagyon sok hír befolyásolja az árfolyamokat és nagyon sok a befolyásolási kisérlet is.


A legfontosabb pedig a tőke biztonsága mert lehet 20% keresni de 100% is el lehet bukni. vagyis ha hitelből vagy más nem "elveszíthető" forrásból van akkor inkább tanácsolnám, hogy ne itt kezdjed. Mert igaz van egy belső várakozás és kép minden cryptosokban hogy a BTC egszer 50,000 docsi lesz .... de ezért lehet jobban jársz ha a következő padló menetnél veszel BTC ráülsz majd 2 év múlva eladód ..... mint ha elkezdesz napon belül kereskedeni , adni venni .. mert tudás nélkül gyorsan fog elveszni a tőkéd.

Amit én játszok most. pl. Bitshares vétel 0,05-ért ha dupláz a felét eladom így pénzemnél és coinomnál is vagyok, mehet hosszútávra a maradék. ha esik, akkor nem adom el egyszerűen. lehet a nagy szakik lehülyéznének érte, majd kiderül jó stratégia-e, de ezt csak olyan coinnal játszom amiben van novum. nem hiszem, hogy így 0-ra kerülhetek, kockázat meg mindenben van

Uhura

Idézetet írta: Dolce Dátum október 05, 2017, 01:40:58 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum október 05, 2017, 01:06:38 DÉLUTÁN
De azért arra hívjuk fel a figyelmet, hogy ha nem ismer az ember valamit akkor nagyon nehéz lesz belöle pénz csinálnia , és elégé változékony piac amin nagyon sok hír befolyásolja az árfolyamokat és nagyon sok a befolyásolási kisérlet is.


A legfontosabb pedig a tőke biztonsága mert lehet 20% keresni de 100% is el lehet bukni. vagyis ha hitelből vagy más nem "elveszíthető" forrásból van akkor inkább tanácsolnám, hogy ne itt kezdjed. Mert igaz van egy belső várakozás és kép minden cryptosokban hogy a BTC egszer 50,000 docsi lesz .... de ezért lehet jobban jársz ha a következő padló menetnél veszel BTC ráülsz majd 2 év múlva eladód ..... mint ha elkezdesz napon belül kereskedeni , adni venni .. mert tudás nélkül gyorsan fog elveszni a tőkéd.

Amit én játszok most. pl. Bitshares vétel 0,05-ért ha dupláz a felét eladom így pénzemnél és coinomnál is vagyok, mehet hosszútávra a maradék. ha esik, akkor nem adom el egyszerűen. lehet a nagy szakik lehülyéznének érte, majd kiderül jó stratégia-e, de ezt csak olyan coinnal játszom amiben van novum. nem hiszem, hogy így 0-ra kerülhetek, kockázat meg mindenben van


Dolce elnézést ha magadra vetted , én nem rád értettem vagy rád utaltam ,csak mivel ricky írta , hoyg nyeretlen kezdő 2 éves , ezért szerettem volna ha nem csak a hype és a csili vili , Hawaira megyünk nyaralni részét látja. hanem tényleg felelősen végéigondolja, hogy mi van a serpenyő egyik és másik kosarában.


Aki elkezdni és kicsiből küzdi fel magát az védve van a nagy buktáktól de riky 2 millával indul neki 2 éves idő limittel ... vagyis feltételezem nem elveszhető valamire félre rakott pénz.


Nem azt mondom nem tudnék 2 millával mit kezdeni de ha meg kell kereseni nagyon sok pénz lehet ha el "kell" veszeteni meg nagyon kevés :( és gyorsan a fenekére lehet verni.

bbarna

 hogy mi van a serpenyő egyik és másik kosarában.


...azaz mi van a mérleg egyik vagy másik serpenyőjében(kosarában).


Bocsi Uhura, de muszáj volt  ;)

rickyspanish

Hello Uhura, igen, teljesen kezdőként nem fogok napi kereskedésben 2 millióval játszani. Egyébként nem hitel, ez befektetésre használható pénz. Nyilván gáz lenne a seggére verni agyatlanul, de fedél marad a fejem fölött és éhezni sem fogok. Minden tipp és tanács nagyon jól jön. Olvasom a fórumokat, nézem a Kallos videót, próbálok tanulni. Nem a hypenak ültem fel, ész nélkül nem fogom elszórni a pénzem. Valószínű, hogy venni fogok bitcoint befektetésnek a pénz egy részéből amin ülni fogok, a napi kereskedést pedig próbálom tanulni. Fogékony vagyok a tanulásra és alázattal állok azok előtt a dolgok előtt amit nem ismerek és próbálom megérteni/megtanulni.
Üdv

Uhura

#1695
Idézetet írta: bbarna Dátum október 05, 2017, 04:50:42 DÉLUTÁN
hogy mi van a serpenyő egyik és másik kosarában.


...azaz mi van a mérleg egyik vagy másik serpenyőjében(kosarában).


Bocsi Uhura, de muszáj volt  ;)


Ne hagyd ki ha ki kell fújni , had jöjjön ... ja írok én is oltári nagy bődületes faszságokat :D a grafománia problémája , a gondolatokat nem érem útól max lekövetem ..... a begépeléssel aztán jönnek a serpenyők meg a manók , meg minden más.


Riky: örülök amit írsz , és elnézést kérek ha kicsit túlaggodtam volna a dolgot csak anno , pl: a tőzsde magyarországi megjelenésével és a határidős piacokkal , voltak anno horror történetek , a családi lakást elvesztő gyerekről mert amikor aláírtaa szerződést nem vette figyelembe a tőke vissza pótlási kötelezettséget.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.06!

BTC, nem tudom mennyire hihetünk ebben a most látható emelkedésben. 4136$-nál fordult de nem érte el azt a minimum szintet se ami az ilyen hullámoknál megszokott. 1.61 fibo szint amit legalább el kellett volna csípje még úgy is hogy tudjuk a (B) szint magasabban van mint ideális lenne. Most csak annyit tehetünk hogy várunk, megvárjuk mégis visszafordul e és teljesíti a max korrekciót, vagy megy tovább és ha átlépi a csúcsszintet akkor elkönyveljük ezt a fura korrekciót. Hetes gyertyazárásig van még 3 nap és visszatért az előző gyertya zárási szintjéhez ha így zárna az 1 hétre újra bizonytalanná tenné az irányt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/RXjPZS5S/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/1t8G5faz/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/7IfUCNPi/

ETH, pozitív hangulat megtette a hatását, lassú emelkedés látható de ez kevés egyenlőre. Remélhetőleg marad a lendület és végre a zöld hullám (3) szintje célt érhet, illetve még a barna is de ez már csak nagyon csenevész. Napos hullámon még sok munka van de mint tudjuk itt cryptoban órák alatt is lehet nagyot haladni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ErBh4ffY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/GWextZHm/

ZEC, végre valami történik, 226$-nál történt egy fordulat amire megint csak a Bitcoin emelkedése lehet magyarázat. Ennél többet nem nagyon látni még kisebb idősíkon se, talán az előző csúcs de ez nagyon halvány.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gF149qQb/

DASH, mondhatni még semmi se történt mivel nem léptük át a (3) szintet hanem a két szint között forgolódik az ár. Ezek a hullámok amiknek nem szurkolunk hogy célt érjenek de muszáj követni őket mert így mindig képbe vagyunk mi miért történik még ha csak utólag is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/OqpiETIa/

LTC, 50.01$-ról fordult az ár ez majdnem ott volt ahova  gondoltam, oké ez megtörtént de most ez mit jelent. Egyenlőre még sokat nem de ha átlépi az 53$-os előző csúcsot akkor szép lassan tovább emelkedhet majd 56-57$ körül újra csúcstámadás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/cW9xP8WC/

XRP, sok itt a meglepetés mostanában, tegnap módosítottam a (3) szintet de ezt újra módosítani kell mert még egy lapáttal rátett az ár.  Reméljük ez már a végleges pozíció amit látunk ebben az esetben a (4) Elliott korrekció 0.21$-nál végződhet várhatóan.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ZsvdVqOg/

REP, mintha kezdene megtorpanni az esés és átmenni egy oldalazásba de ez még nem valami nagy előrelépés. Zöld Elliott hullámot próbáljuk követni de igyekszik mindig hogy szem elöl veszítsük, 18.3$ alatt ez meg is történhet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/C977xnsb/

ETC, megtörni látszik itt is az eső lendület. 11.47$-ról fordult az ár és jelenleg az előző csúcs magasságában van amit ha átlép akkor benne van az emelkedés esélye legalább a következő csúcsszintig.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CaKCty1F/

XMR, elkerültük itt is azt a zónát ahonnan ideális fordulás történhetett volna, nem szentírás hogy ott kell forduljon de mégis jobb erősebb lett volna dupla alj szempontjából is. 94$-nál az előző csúcs tehát ha ez a megindulás nem átverés akkor ezt átlépve mehetünk 100$fölé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/lFsnxehi/

NXT, az a furcsa hogy az összes zóna amiket különböző chartokon rajzoltam sehol nem került elérése ez nekem annyira nem tetszik mert ebből megint lehet gondolni mindenre miért pont ott. Ettől persze még elérhető a zóna de már azzal a veszéllyel hogy könnyen átszaladhatunk rajta.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/2tnmFZMo/

STR, nem folytatódott tovább az esés hanem egy éles fordulattal emelkedésnek indult. 0.017$-nál elérésre kerül a zöld Elliott hullám (3) szintje ezzel végre zárhatjuk a 09.18. óta nyitva levő pozíciót.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/i2rcVC0X/

BCH, (5) Elliott magasságában megállt az esés, ezt kihasználva húztam is egy támasz szintet, ez legalább már egy pici kapaszkodó mert idáig lógtunk a semmibe. Így most kialakult egy eső szűkölő alakzat amibe alulról érkeztünk. 3. felső érintés is most jöhet ha eljutunk a kék támaszig, ezt 395$-ra tenném a jelenlegi tempó alapján.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/snTvYCbm/

NEO/USDT, tegnap arra gondoltam hogy egy negatív Elliott hullám fog következni de ez másképp alakult, 1.61 fibo szintről fordulat történt. Piros színnel jelölöm az előző csúcsot és ha ezt sikerül átlépni is akkor érinthetjük újra az előző alakzat alsó támaszát. Ne feledkezzünk meg az Elliott hullámról se aminek ez a forduló egészen jól jött, így nem törik meg a hullám ha marad a lendület.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/S7F9eZtc/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.07!

BTC, az összes Elliott hullám nem jöhet be ez látszik megvalósulni itt is. Elliott(4) szintet 4000$ környékére vártam de mint látszik 4135$-nál lett egy fordulat és ez magával hozott egy 300$-os emelkedés. Ebből nagy eséllyel lehet arra következtetni túl lehetünk a korrekción, ennél biztosabbá akkor válik ha átlépi a 4486$-os előző csúcsszintet. Azonban egy apró jelet még itt is fel lehet fedezni ami 4200$ környékére mutat vissza ez egy fej-vál alakzat az (A) szint magasságába!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/n6fgAPZL/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/ecbJdFnc/

ETH, most épül egy hármas gyertyakombináció ezt muszáj megvárni mert jót és rosszat is mutathat. Visszatérve végül is nem lett túl durva a zárás, durva akkor lett volna ha mindkét zöld gyertyát betakarja. Itt ugyebár gondolkodunk fej-vál alakzatban is ennek jót tett ez az emelkedés és már tényleg nagyon közel a 327$-os cél amit a fej-vál 335$-ig feltolhat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/2ALMXY5I/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7Yrex1DE/

ZEC, tegnapi csúcsot nem sikerült megdönteni helyette kaptunk sok kicsi gyertyát ami annak is lehet a jele hogy nagy eladói szándék nincs. 1 órás idősíkon láthatunk egy emelkedő sávot aminek az alsó támaszánál vagyunk, itt jöhet támaszra tapadás ami zuhanással végződhet, illetve megindulunk a felső támasz irányába 290-300$ körüli érintéssel de itt tovább is száguldhat mivel az alakzatba alulról érkeztünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Y3GIjWMG/

DASH, megtörni látszik a negatív hullámunk, legalábbis erre utal a két szint közötti trend és az utolsó gyertya formája. Látszik még a képen egy lila vonal ami napos nézetben egy erősnek látszó felső támasz, ennek az átlépése okozhat egy pozitív hangulatot!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zgcnAlCA/

LTC, felső támasz tapadásra gyanakszom, ezt erősíti az alakzaton belüli támasz érintések száma, illetve hogy alulról érkeztünk az alakzatba. Rövidtávú célárak ha átlépünk a támaszon 56$ és 57.4$-nál lehet, hosszabb távon pedig 76$ környéke ahol a bordó Elliott hullám (3) szintje várható!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0YKwDthw/

XRP, 0.21$ környékére tippeltem a most látható korrekciónak az alját, két maci gyertya már adott egy eső lendületet de még messze vagyunk a céltól. Tegnap délután volt még egy emelkedő lendület de a csúcsszint alatt kicsivel visszafordult kialakítva egy dupla tetőt, ezt órás nézetben láthatjuk igazán és ezzel még egy jel a mellett hogy a korrekció jó eséllyel megvalósulhat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/l7IZcDEI/

REP, volt egy emelkedés ami jól jött az Elliott hullámnak de az utolsó gyertya megint valami nem tetsző dolgot csinál, veszélyt az okozhat hogy jócskán betakarta az előzőt. Rajzoltam egy kék alakzatot ami talán magyarázat lehet arra a pozitív megindulásra. 1 órás idősíkon érdemes megnézni kilépésnél azt a támaszra tapadást.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nIAZ38vl/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/13GmffrV/

ETC, 12.39$-nál kialakult egy szint amin fennakadt az emelkedés azonban ha ezt át tudná törni az hozhatna egy kis napsütést. Lefelé 17.7$-nál  itt is befigyelhet egy kisebb fej-vál alakzat ami ismét pozitív hatású lehet de ehhez még kell meló.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/uoz6VbRb/

XMR, kezd beszűkülni a mozgás ezért ugorjunk kisebb azaz órás nézetre itt már nem is olyan kicsi az alakzat. Felső támaszon nem tudok dűlőre jutni mert a kiindulási pont egyel visszábbi csúcstól is lehetne indítani, ennek annyi szerepe van hogy nem mindegy honnan érkeztünk az alakzatba. Ebben a mostani esetben mindenképpen meg kellene várni merre távozik az alakzatból de szerintem még akkor se maradunk le semmiről mert ha jól alakul az Elliott hullám akkor 100$ fölött még bőven lehet hasznot találni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FVzB2qNX/

NXT, tegnap volt egy kiszúrás ami később lefelé is megismétlődött de ennél nem történt semmi több mert ott vagyunk ahol tegnap. Lassan 20 napja oldalaz az ár ami beszorult 2 Elliott hullám közé és feszegetve a szinteket mindkét irányba.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/X3kJsnfd/

STR, egy ilyen emelkedésre ami hipp-hopp célhoz vezeti a kisebb hullámokat ezen a héten már 3. alkalommal találkozunk. Voltak pozitív hírek amikből lehetett erre számítani. 08.09.-ei csúcsszintnél vagyunk jelenleg ez akár megálló is lehet de még ha kicsit emelkedik akkor egy ennél sokkal erősebb szinttel találkozunk ahova már 1 hónappal ezelőtt is vártam az árat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/8NqD4enL/

BCH, pár dollárral kerültünk lejjebb a tegnapi árhoz képest, ezért még mindig az alakzat amibe kapaszkodni tudunk ebben reméljük holnapra már történik valami változás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tOs8oEwn/

NEO/USDT, nem értük el a piros csúcsszintet ez jelzi hogy ne szaladjunk olyan gyorsan de így most még erősebb lett ez a színt amit már egy szűk zónával is jelölhetünk. Zónából lefordulás szerintem egyértelmű jele lenne annak hogy visszatérünk ez előző negatív csúcs közelébe, ha nem érjük el ezt a zónát akkor itt oldalazás lehetséges, illetve ha átlépünk a zónán akkor pedig folytatódhat az Elliott hullám épülése és célba vehetjük az (5) szintet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ZqAog7EF/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

traktoros

Számíthatok mostanában áresésre valami kapcsán? Az elemzésekből ítélve 4000 alá nemigen megy le mostanában a BTC ára. Szerintetek mikor vásároljak be, vagy mire figyeljek ?
Köszi !
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.08!

BTC, 4480$-nál talált magának egy csúcsot az ár, ez 6$-al marad el az előző csúcsszinttől. Szép megindulás de még kevés és lehet pont ezért nem lépte át a csúcsszintet. Gyertyákat is érdemes figyelni mert az a méretes gyertya ami feltolta 4480$-ig majd az azt követő test nélküli az azt jelzi várjuk meg hogy alakul az ezt követő pár gyertya. Az utolsó gyertya nem hozta azt a méretes maci gyertyát ami arra utalhatott volna hogy újra lefelé indulhat meg az ár. Tehát nekem ez azt jelenti hogy pár óra és átlépjük a csúcsszintet és ezzel aktiválódik az Elliott hullám is. Felhúztam a fibot keresve a célárakat, ezeket 1.61 és 2.61 szinteknél kell keresni, illetve inkább a kettő között nagy valószínűséggel, mivel a korrekció amit magunk mögött hagytunk nem érte el azt a minimum 0.38 szintet se, ami alap lett volna ahhoz hogy itt most minimum 2.61 fibo szint célárban gondolkodjunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/Kv8379kp/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/wjKZlrkR/

ETH, nagyon minimális emelkedést láthatunk de a pozitív hangulatot az is igazolja hogy még ha lassan is de az előző csúcsok fölött zárunk. Ahol most tart az ár itt még kellene egy ugrás minimum a 327$-os szintig de ez még mindig félmunka, mert 327$-ról kell egy visszalépés, ami után majd jöhet valami komolyabb dolog is. Napos nézetben pedig van egy szép lassú haladás ami tempótól függően még 1 hétbe is beletelhet ami a hullám (3) szinthez ér.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/j29cxVPm/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Rx4qAoBu/

ZEC, baj lehet ha gyorsan nem indul meg felfelé mivel brutálisan rátapadt az alsó támaszra. Több okosságot itt nem lehet mondani, 242$ ig van egy leszúrás illetve 2 konkrétabb negatív csúcs 244$-nál ami megállót jelenthet, ennél lejjebb marad a 236$ és a 226$-os negatív csúcs.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5JXv08oC/

DASH, csiga tempó de haladós. Elliott (4) szint 317$-nál ezt hajszálnyira megközelítettük és mivel ez már egy túlfeszített szint ami fordított fibo 0.61 szinten van jelölve tehát ez már szinte kilóg Elliott hullámnál megszokott visszalépésnél, ebből kiindulva ha ezt a szintet átlépjük akkor a negatív hullámtól elbúcsúzhatunk és megtámadhatjuk a lila támaszt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0fX7xYlR/

LTC, támaszon átlépés megtörtént de a lendület is megtört.  Kaptunk 2 bizonytalan gyertyát ami még hozhat egy támaszra visszanézést ez még jó is lehet ha jön egy újabb kiugrás. Pozitív a hangulat mindenhol, ezért se gondolnám azt hogy valami visszaesés fenyegetne minket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Qeh6Awje/

XRP, korrekció amit itt várok mivel Elliott hullámot szeretnék követni. Valami nagyon apró korrekciószerűséget már látunk de ez még nagyon kevés. Saját erőből lehet összehozza ezt a jelenlegi képet nézve nagyobbnak látszó korrekciót de ha ide is átragad a pozitív hangulat akkor sima utazás várható csak a célár válik bizonytalanná.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/BPE70nlm/

REP, az a tegnapi méretes maci gyertya még mindig ad okot aggodalomra mivel még mindig nem sikerült fölé keveredni ehelyett voltak leszúrások, ijesztgetések ezek arra jók hogy azt lássuk nem komoly a szándék. Csúcsszinthez húztam egy piros vonalat illetve fölötte még kettőt amivel a folytatásra utalok, majd az utolsóról visszalépést kb 21$-ig.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/FEdGiIDl/

ETC, egy nagyobb gyertya próbálkozott átlépni a piros szinten de jött egy megtorpanás itt tartunk most. Zöld gyertya semmissé teheti a fej-vál lehetőséget de ez a magtorpanás újra esélyt adhat a megvalósulására.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/I44Zldkl/

XMR, ismét egy támaszra tapadás lehetőség ami egészen jó jele szokott lenni a folytatásnak. Itt még 100$ fölé nem várnám azonnal az árat mert 94.9$-nál ahol ennek az alakzatnak a csúcsszintje van biztos lesz egy megálló, illetve kicsivel feljebb 97$ környékén.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/apDu2slI/

NXT, szép kiugró teljesítmény, ideje volt már valami hasonlónak. Bordó Elliott hullámnak ez jól jött de még így is alatta maradt a (3) szintnek. Most vagyunk (1) szint magasságában ez akár jó lehet visszatesznek is majd ha innen újra átlépjük a 0.08549$-os csúcsot akkor már a (3) szint is szinte a zsebünkbe van.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/TUd0AeBP/

STR, nem meglepetés az a korrekció amit most látunk.  Fibo szintek segítenek itt követni hol is tart a korrekció de itt most még arra is kell figyelni lesz e az Elliott hullámokat követő ABC korrekció. Ebben az esetben lehet ez a korrekciós hullám elmarad mivel a (4) szintre nem történt meg a visszalépés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/moY59ES8/

BCH, nevezhetjük a mostani pár napos mozgást oldalazásnak is mivel 3. napja egy 20$-os sávban próbálunk valamerre kiutat keresni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tlfwRX45/

NEO/USDT, 3 irányt jelöltem be tegnap és az látszik bejönni ahol átszaladunk a sávon és ezzel megcélozhatjuk a csúcsszintet 38.8$-nál, majd jöhet az Elliott (5) célba érkezése 46$ környékén.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/8H4WeRmk/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!