Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Karcsi papa

ARDR, érdekes lehetőség egy csésze alakzat kialakulásához. Jelenleg a fül van alakulóban ahol 5199-nél mondhatjuk azt hogy aktív az alakzat, célárat pedig 7700 környékére tehetjük.
https://www.tradingview.com/chart/ARDRBTC/n39KomYN-ARDR-Cup/

SC, nagyon az aljánál vagyunk egy hegynek tehát egyáltalán nem rossz gondolat ha számítunk egy esetleges kiugrásra. Ha megnézzük a korrabi alsó szintek hol voltak akkor még  50 környékére is lemehet az ár de szerintem már itt vannak jó jelzések egy be szálóra. Látszik az is hogy voltak Elliott hullámok is amik elhaltak de akkor még ilyen zuhanásnak nyoma se volt. Konkrét célárakat csak fibo segítségével lehetne jelenleg kitűzve.
https://www.tradingview.com/x/qEDADIFG/

STEEM, szintén egy hegy lábai előtt mintha kezdene egy hosszú pihenő után izgalmas dolgok állnának előttünk. Kék alakzat olyan jelet mutat hogy vége a gyásznak jöjjön egy fordulat. Alakzatot követi egy oldalazó sáv amiből volt egy kitörési lehetőég ezt szépen leköveti az RSI is. 39899 a jelenlegi csúcsszint ha áttörésre kerülne akkor jó eséllyel számíthatunk trendfordulóra.
https://www.tradingview.com/x/KBZwvslb/

MUSIC, szépen elhúzta a nótánkat ez a pénz  de mint látszik hajlamos néha a kiugró teljesítményre. Ilyen kiugrást várnék ismét miután érintette az alsó támaszt 390-400 környékén, célárat óvatosan a felső támasznál várnék itt érheti el az emelkedés a fibo 0.61 szintjét is nagyobb léptekben pedig az előző csúcsoknál 1100 és 1500 környékén.
https://www.tradingview.com/x/1OBI0Z8n/

WAVES, itt is vannak érdekességek de szerencsére nem látunk olyan mély szinteket mint az előzőeknél. Piros alakzat és az azon belül látható támaszérintések száma ami számomra érdekes. 2 alsó, 3 felső ahol támaszhoz tapadásra utaló jeleket látok, ilyen esetben még az se kizárt hogy az alakzat közepéig is visszalátogat. Felfelé kilépést még az is esősítheti hogy alulról érkezett az alakzatba. Célárakat az előző csúcsokból tudnék meghatározni jelenleg, 6.26$ és 7.18$ környéke!
https://www.tradingview.com/x/3kK6eodG/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Uhura

Oké papa, 5% -ot dobok a Muzsikból amint realizáltam. Ezek a kitekintő elemzések jók.

Uhura

Egyetlen kérdés, Karcsi papa, amikor technikai elemzést csinálsz van valamilyen mód amivel a coinok egymásra hatását nézed ? Értem ezalatt, hogy a BTC / USDT -hez elemzed ez oké, a Muzsikusokat most BTC-hez, vagyis a muzsikus kitörésének lehetőségét mennyiben befolyásolja a BTC hold mente vagy nem menete ? Értem irány 7000 :)


Erre lehet valahogyan egyáltalán készülni ?


Csak azért kérdezem mert én elkezdtem mindent át tölteni btc-ben mert tartok attól, hogy a btc felfelé történő nagyobb elmozdulsa letaszítja a mélybe az altokatat ... de ha a BTc felmegy a Holdra, és a Muszik behozná ezt az átváltási arányt amit vársz akkor jobb ha muzsikban tartom a pénzt mert ezzel többszörös árfolyam nyereség realizálható.

Karcsi papa

Idézetet írta: Uhura Dátum október 08, 2017, 04:08:05 DÉLUTÁN
Egyetlen kérdés, Karcsi papa, amikor technikai elemzést csinálsz van valamilyen mód amivel a coinok egymásra hatását nézed ? Értem ezalatt, hogy a BTC / USDT -hez elemzed ez oké, a Muzsikusokat most BTC-hez, vagyis a muzsikus kitörésének lehetőségét mennyiben befolyásolja a BTC hold mente vagy nem menete ? Értem irány 7000 :)


Erre lehet valahogyan egyáltalán készülni ?


Csak azért kérdezem mert én elkezdtem mindent át tölteni btc-ben mert tartok attól, hogy a btc felfelé történő nagyobb elmozdulsa letaszítja a mélybe az altokatat ... de ha a BTc felmegy a Holdra, és a Muszik behozná ezt az átváltási arányt amit vársz akkor jobb ha muzsikban tartom a pénzt mert ezzel többszörös árfolyam nyereség realizálható.

Az hogy mit várok a MUSIC-nál és általában minden esetben igen azt is figyelembe veszem mit várok a btc-től mert akkor ha nem így tanném szembe mennék azzal, legalábbis amit én tapasztalok hogy az esetleges bitcin kitöréskor vele együtt mozognak az altok is.
Probléma mindig a korrekcióknál van pl btc felugrik 1000$-t ez a musicnál 1000 egység, korrigálásnál már 600$ btc visszalépés ami egy normális korrekciónak számít a musicot visszavisz az 1000 egység kiugrási szintjére és ez még a legjobb szitu music szempontjából.
Pár napja írtam is hogy én btc-ben csak addig hagyok pénz ameddig átrakom másik kiugrás esélyes coinba de itt is figyelembe veszem a btc jövőben várható viselkedését, tehát ha esést elemzek btc-nél akkor inkább usd/usdt be váltom vissza.
Btc-be teszek mindent akkor egy esély van arra hogy hasznot hozzon ezzel szemben ha pl 5 kiugrás esélyes altba rakom akkor ez megötszöröződik és ha csak 3 jön be ebből az ötből akkor is jól jöttem ki. Ennél a megoldásnál még  azzal is számolni kell ha egy váratlan kitörés van akkor órák de percek alatt is lezajlik egy ilyen és ilyenkor könnyebb döntést hozni mikor lehetünk a csúcson.
Van itt még egy olyan trükk is hogy veszel 5 kiugrás esélyes coint és ha ugrik a btc, húzza magával a kicsiket de mi van ha mégse mindet, itt az 5 coin össz értékét kell nézni nem azt egyenként hogy állnak és ha valamelyik mínuszos azt is simán zárni lehet, annál több esélye van kiugrani legközelebb.

Összegezve én inkább javasolnák musicot, stb. rövid távon mint btc-t, hosszabb távon ez már btc felé billenhet de én ennyit nem szeretek várni.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

andysk


Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.09!

BTC, szép megindulással eljutottunk 4645$-ig amivel átléptük az előző csúcsszintet tehát a trend továbbra is felfelé mutat. Trendet mint már írtam sokszor az határozza meg milyen idősíkon vagyunk, itt 4 óráson most felfelé mutat de ha átnézünk naposra ott inkább már azt mondanám iránykeresés van, felfelé 4685$-nál már óvatosan kijelenthető 4950$-nál pedig egyértelmű long trend-ről beszélhetünk, lefelé pedig van pár apró csúcs amik már jelek lehetnek de a trend 2927$ alatt fordulna.
Most azt látjuk hogy egy maci gyertya épül de még van idő zárásig azonban ez még semmi komoly, mert az előző csúcs mint ellenállási szint 4486$-nál teljesen természetes lenne ha tesztelésre kerülne és kiderülne hogy ez nem e egy falsh kitörés. Maci gyertya csúcsa 4645$-nál ha újra átlépésre kerül a teszt után akkor én 75% biztosra venném a további emelkedést.
Konkrét cél még nem látszik mert az Elliott is korábban fordult mint vártam volna de az esetleges mostani megindulás már jó eséllyel ennek a hullámnak is kijelöli a végleges célját.
Hetes idősíkon követett Elliott hullám továbbra is tökéletesen halad és ha nézzük a tempót akkor már a jövő héten esélyes lehet a csúcsszint érintésére 4950$-nál, amire remélhetőleg pozitívan reagál majd a piac is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/sDF83MAf/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/RUpQmgrI/

ETH, 315$-ig jutottunk el majd ismét lefelé fordult ezt én ismét a Bitcoin számlájára írnám. RSI gyorsan az aljához ért tehát esély nyílhat a fordulásra de itt is nézni kell Bitcoin viselkedését, ahol még a fordulat nem látszik de az ellenállásban remélhetőleg bízhatunk. Tehát van egy fej-vál alakzatunk és egy zöld Elliott hullámunk ami jó jeleket adnak minimum 327$-ig. Illetve van még egy hullám napos idősíkon ahol 299$-ig még az (1) szint fölött vagyunk, célig még sok minden történhet de jók a jelek!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/mX4nOkb1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/1QGoaiBE/

ZEC, megtörtént a baj, mondhatni menetrend szerűen jött a gyors. 242$-os negatív csúcs nem tudta megfogni, most egy nagyon halvány ezért gyenge szintnél van ahol kell a szerencse hogy itt legyen az alja, ezért én inkább azt tippelném hogy a 226$-os csúcs lehet az a szint ahol inkább lehet az esés alja.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uvto4nfK/

DASH, kicsit felrázódott a csiga tempó, mondhatni átfutottak a réten a macik. Nagy baj nem történt mert maradtunk még mindig a 2 Elliott szint között az utolsó leszúrás kereken 289$-ig megegyezik az Elliott (3) szinttel. Lészúrások ha több is látható egymás után az annak a jele, erősebbek a bikák és lehet számítani pozitív folytatásra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Rp09m9rK/

LTC, pozitív hangulatot kihasználva írtam tegnap hogy támaszra még visszanézhet majd emelkedés jöhet. Nos emelkedés az jött de mostanra már hasonló tempójú esést láthatunk. 3 egymást követő teli gyertya után fordulat szokott jönni, ebben lehet most is bízni de vegyük számításba a Bitcoin viselkedését is ahol még esély van kis visszalépésre, ezért itt most oldalazás az aminek jönnie kellene és a támasz fölött maradni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kjPGhKsA/

XRP, itt elkel könyvelni hogy a zöld Elliott hullám célba ért! Kicsit felborítva a szabályokat de mivel a Bitcoin emelkedésnek pozitív hatása volt így ez most egészen jól jött. Most jöhet egy korrekció kivéve ha nem jön egy újabb felkérés keringőre de pozícióban én itt már nem maradnák, lesz erre még lehetőség most pihentessük ezt a pénzt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5mCwrltX/

REP, piros vonalakkal volt egy elképzelésem a folytatásra, ehhez mostani képet nézve kell egy kis szerencse is hogy összejöjjön. Ez itt most egy példa arra mikor a Bitcoin pozitív hangulatát, más pénzek nem veszik figyelembe, illetve ha igen azt egy nagy kiugrással teszik. Itt most még kiugrásnak nincs jele, esetleg a pozitív folytatásnak egy jele lehet az RSI fordulás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4aStkCEH/

ETC, 3. kék pötty fölött látható bika gyertyánál lett volna tökéletes egy maci gyertya ami tökéletes fej-vál alakzatot rajzolt volna. Most mintha újra esély lenne arra hogy erre a 11.77$-os szintre lelátogatunk és kialakul egy csúcs amiből már megvalósulhat ez az alakzat. Bordó Elliott hullámra nagyon nem térek ki mert változás nem történt, nagyobb elmozdulást majd ez a fej-vál esetleges megvalósulásától remélnék.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/n36q3NZd/

XMR, 1 óráson néztük a történéseket mert itt volt egy olyan jel ami arra utalt, gond nélküli megindulás előtt állunk. Most azonban az alsó támasz lesz a főszereplő hisz mindjárt elérésre kerül. Nagy meglepetés lenne ha ezen a támaszon átszaladna ezért ezt most nem is veszem figyelembe. Kék kisebb támasz azért rajzoltan mer a barna felsővel együtt egy sávot rajzol és az alsó barna támaszt is a folytatás szempontjából ideális helyen 88$-nál metszi, ezért én itt gondolnám hogy fordulat lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FgAgLKxf/

NXT, pont az ilyen esetek elkerülése miatt muszáj jelölni az előző csúcsokat, mert mint itt is látszik pozíció nyitásra piros szint fölött lett volna jó lehetőség, Ahogy az előző meglódulás meglepetésszerűen jött úgy ez a mostani esést is nevezhetjük meglepetésnek és a le-fel tempót nézve mondhatjuk nem jött be a pumpálási szándék. Tehát most valószínű visszatérünk az előző negatív csúcsszintre és itt egy esetleges dupla alj kialakulásával újabb esély nyílhat valami pozitívumra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/rEA9ng8A/

STR, fibo 0.5 szintnél látszik egy fordulószerűség itt akár már újabb Elliott hullámra is nyúlhat lehetőség de ezzel még várjunk. Most az a kérdés a korrekció hogy alakul mert ha innen kb 0.021$-ról lefelé fordulna ismét, akkor nagy eséllyel ABC korrekció hullámot látunk amivel 0.015$-ig visszamehetünk..
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/o06c6Q1L/

BCH, zöld Elliott hullámot így vagy úgy de mégis elértük. Barna támasznál vagyunk és a támaszérintéseket nézve innen felfelé kellene folytatni. Ezt talán erősítheti az RSI is ami az aljánál mutat fordulási szándékot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4IIVuvCN/

NEO/USDT, így tudja egy kínai cucc megvezetni az elemzőt. Az oldalazás esélyét kilőttük, majd jött egy megindulás ami pozitív jelzést adott és most itt a végeredmény hogy a 3. lehetőség ami bejött. 30$-nál az látszik talált magának egy jó alsó szintet és ezzel még a trend se fordult meg. Barna alakzat felső támaszának az érintése 36$ környékén, majd átlépése amit én a következő napoktól várok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/3IzUzmxx/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.10!

BTC, nem lehet panasz az emelkedésre de jó lenne tudni hol éri el a csúcsát ez a hullám. 4888$-ig szúrt fel a tegnap este 6 órakor záródott gyertya, majd ezt követte egy fordulat jelző de ennek a  megerősítése elmaradt és itt tartunk most ahol jelenleg a bikák tolják. 4950$-nál a csúcsszint én úgy gondolnám itt megtorpanhat az ár és az Elliott hullám célszintjét is erre a környékre tippeltem.
1 órásra visszaugorva jól látszik a 4888$-os csúcs, onnan visszaesett 4750$-ra, majd ismét fel 4889$-ra azóta már ebből is visszalépet és most ismét a csúcs irányába tart ezt mutatja az alakzat is. Tehát ha újra eléri a csúcsszintet majd fölötte is tud zárni akkor még jöhet emelkedés (RSI mozgása is ráerősít erre), amit úgy tippelek hogy a 4950$-os csúcs alatt fog zárni kb 10$-al.
Hetes gyertyánk is a 4950$-os csúcshoz tart de messze még a 6 nap múlva történő zárás, tehát még itt se biztos semmi de jól alakul és ha az RS-re is rápillantunk akkor azt láthatjuk hogy még bőven van hely felfelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/bAhjMSs1/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/F6qO5JCC/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/pdwnee61/

ETH, egyenlőre még nem értem az okát hogy miért pont most ment a Bitcoinnal ellentétesen szinte az összes alt. Itt ez azzal járt hogy 286$-ra esett vissza az ár, arra a szintre ahol a fej-vál, vál része húzódik. Viszont ha  ennél is visszább tekintünk akkor csak annyi történt hogy egy oldalazó sávnak az aljához néztünk vissza.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ieQYHmRk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/2Efra9ye/

ZEC, 223$-nál van a negatív csúcs, ez 3$-al lépett túl az előző negatív csúcsszintet de nem tudott alatta zárni. Majd volt még kísérlet ahol átszurkált ezen a szinten de a zárások itt se tudtak 226$ alá menni. Folytatásban nem lenne jó ha újra támadás érné ezt a szintet mert az már nagy eséllyel át is fog szakadni. Remélhetőleg abban lehet bízni hogy ennél már nem esik lejjebb az ár és egy dupla aljból megindul felfelé, majd ha eléri a kék támaszt ott már megtud kapaszkodni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TRoyjEqs/

DASH, ismét visszatérek arra a kérdésre miért ment szembe az ár a Bitcoinnal, mert azt nem hiszem csak azért hogy a negatív Elliott célba érhessen. Ha nagyon részletesen néztük volna akkor a 09.-ei 2 órakor záródott gyertyát követő nem tudott 310$ környékén zárni ez már jel volt legalábbis arra hogy az emelkedés egyenlőre még nem várható. Tehát ez az Elliott elérte a végső pontját 266$-os negatív csúccsal.
Folytatásban nézzük a fibo szinteket, amiben egy érdekességet már látok, mert ha elérné a 0.61 szintet akkor találkozna a lila támasz szinttel és ha innen nem fodrul vissza akkor pozitív folytatás esélyében bízhatunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/hLsfmUZ0/

LTC, 3 egymást követő maci gyertya után jött is a fordulat jelzés de az ezt követő megerősítés elmaradásának eredményeként itt is az történt amit a DASH-nél látunk. Folytatásban én abban bízok hogy a macik ezzel a nagy leszarással ellőtték az összes patront.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zjccyrDr/

XRP, jó döntés volt tegnap a pozíció zárása. Az esésben már azóta láthatunk egy ABC korrekciós hullámot, nos ez itt, így tökéletes is lenne, ezért be is rajzolom. Ezt most ismét egy Elliott hullámnak kellene követnie, ennek a keresésével fogjuk tölteni a következő napokat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/NVC6qMxc/

REP, már tegnap is az volt felfedezhető hogy itt szembe megyünk a Bitoinnal, nos ez mostanra még fokozódott is. Azt láthatjuk hogy a 4 órás trend lefelé mutat és ez még fokozódhat ha 16$ alá süllyednénk. Fordulatnak még nyomát se látom, talán amit az RSI görbén látunk de ez még kevés. Zöld Elliott hullám még nem került veszélybe de ha nem jön fordulat akkor igen.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Zx12zkH3/

ETC, fej-vál alakzat gondolatától búcsút veszünk az oka jól látható. Rajzoltam egy kék süllyedő sávot ahol a felsőből kiindulva és ezt klónozva megkapva az alját egy szabályos sávot kapunk. Ha továbbra is marad az ár ebben a sávban akkor most nem számíthatunk nagyobb esésre én egy oldalazásra tippelnék amit a felső támasz érintéséig gondolok de ez 5 napra elaltatná a mozgást.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/cqYiCRRV/

XMR, maradjunk az érthetetlenség gondolata mellett és nézzük mi az ami menthető. Hosszú leszúrást látunk amivel remélhetőleg ki is fulladt a lendület mert az ezt követő próbálkozások se tudtak a leszúrás alá kerülni. 88$-hoz ahova tegnap azt tippeltem itt fog fordulni az ár ide visszatért 2 határozott gyertyával majd ismét lefordult. Kialakult egy lépcsőzetes emelkedés ez remélhetőleg egy pozitív jel a folytatásra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/q8OK0HKk/

NXT, dupla alj kialakulás ami megmentené ezt a helyzetet. Ez amit most látunk megfelel a dupla alj kereteinek még ha nem is ugyanazon a szinten záródnak. De ezzel még semmivel nem jutottunk előbbre csak van egy jelünk. Vannak itt még fenyegető negatív dolgok amik még csak kialakulásában lévő sötét fellegek de ezt hagyjuk későbbre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/PejdaScw/

STR, ABC nem teljesen szabályos korrekció láthatunk de mint látjuk az ezt megelőző Elliott hullám se volt tökéletes. (C) szint mint látszik még az 1.61-et se érte el, ezért még ne vegyük véglegesnek amit látunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/aTgJANoB/

BCH, itt is váratlan dolgokat látunk és Bitcoinnal ellentétes mozgást. Kék alsó támasznak sok jelentősége nincs ez csak egy elképzelés arra mi van ha egy sávban mozog az ár. Barna támasz ezzel a zuhanással elesett, most ismét rajzoltam a csúcshoz még egyet ami után már csak a kék marad. Felső kék támasz leküzdése lenne az első jele annak hogy levegőhöz juthatunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5yUx2pv2/

NEO/USDT, látszik egy piros Elliott hullám aminek a (3) szintjét már átléptük tehát aktív a hullám, ez most veszélybe került mivel a (4) szint megközelítésre került. Piaci összkép ismét pozitívnak látszik, ebből kiindulva remélhetőleg holnapra már feljebb elemezhetjük a helyzetet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4zQWMhO1/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Szori

Papa, zcash-el mi a helyzet most ? Naprol napra szomorubb vagyok :))


Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Karcsi papa

Idézetet írta: Szori Dátum október 10, 2017, 12:51:10 DÉLUTÁN
Papa, zcash-el mi a helyzet most ? Naprol napra szomorubb vagyok


Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Hát annál többet amit az elemzésben is írtam nem nagyon tudok mondani. Miért nem adtál el 09.28.-án mikor 400$-ról lefordult az ár vagy már előtte 320 környékén én már ott eladtam és erre már ott felhívtam a figyelmet bármeddig is megy az ár az a biztos ami már a zsebben. Most egy olyan szinten van ahol jelenleg jelek alapján jó esély van visszamászni 270-300 környékére de ezt is csak addig amíg a btc nem kezd korrekcióba ha ezt elmulasztja utána már zuhanást látok 140$-ig is ha sodródik az árral.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.11!

BTC, 4 órás idősíkon követett Elliott hullámot zárom, mivel konkrét célár nem volt de közel került egy erős csúcsszinthez és most mutatnak a gyertyák fordulási jeleket. Jelek a sok kiszúrás felfelé, majd az ezeket követő mérete maci gyertya, ami betakarja az összes előtte lévő bizonytalan gyertyát, illetve hogy a csúcsszint alatt látható mindez.
Folytatás nagy valószínűséggel korrekció, méghozzá egy ABC 3 hullámból álló korrekció jöhet de ehhez még a jelek hiányoznak. Fibo felhúzva 2927$ és 4939$ közötti emelkedésre. Itt először is minimum korrekciót várok 0.38 szintig 4170$ környéke. Azonban itt még térjünk ki egy apróságra, méghozzá a zárult hullám (4)-(5) szint között is egy szabálytalan de Elliott hullám látható. Tehát ennek a korrekciója még megelőzheti a 4 órás nagy hullám korrekcióját de még egyszer kiemelem csak a formája Elliott a szabályszerűség elmaradása már adhat fals képet. 
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/E9AesNi8/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/NjcdmlTb/

ETH, nem jó, ezzel kell kezdenem. Méghozzá az nem jó hogy amikor eddig, mikor a Bitcoin emelkedett, vele emelkedett szinte minden, azonban itt most ennek sok nyoma nem volt. Mi lesz ha korrigál a Bitcoin, mert én kételkedek abban ha itt most jönne 500-800$ korrekció azt lábon kibírnák a kicsik.
Hosszú oldalazás van mögöttünk durván 15 napos és mindössze 30$ ami az emelkedés számlájára írható, eközben a Bitcoin 1000$ emelkedést hozott. Én minimum 400$ környékére vártam azt a szintet amit el kellett volna hogy érjünk, ezért aggódom hogy vészeljük át  korrekciót és ezt érthetjük a többiekre is.
Van 2 élő Elliott hullámunk, amik az oldalazás eredményeként egy helyben ugrálnak, illetve még egy barna hullám aminek az alsó határai nagyon billegősek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/7y7sHSk6/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yHGWH4dF/

ZEC, folyik a harc macik és bikák között. Bikák csak kicsivel tűnnek erősebbnek ezt mutatja a 4 órás kép. 1 órás idősíkon már sokkal több az információ, mivel itt már egy alakzatba is tudunk kapaszkodni. Nem csak mi, hanem az ár is tud mibe kapaszkodni ez lenne a felső támasz. Tapadunk a támaszra ez nálam a legbiztosabb jele az emelkedésnek de ezt még meg kell majd erősíteni a piros előző csúcsszint átlépésével. Sikeres szint fölött zárás esetén, 256$-os célárban gondolkodnék rövidtávon!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/VU6LdB3Y/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kS6Y2TxJ/

DASH, tegnap sikerrel zárult egy negatív Elliott hullám, azóta zajlik egy lassú emelkedés aminek a céljai még nem világosak. 0.61 fibo szint és a lila támasz találkozása amit én várnék mint rövidtávú cél és ha lehet nagyobb hullámok nélkül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Sw4L2hF2/

LTC, a bekarikázott gyertyakombináció jó jelzés egy emelkedésre, ami viszont ezt gyengíti az a zöld gyertya tetején a hosszú kanóc. Majd a folytatásban néhány apró piros gyertya ezeket akár nevezhetjük semminek is ezek jól elaltatták a mozgást.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/457Bs8Jq/

XRP, várjuk a folytatást ahol a legjobb ha egy újabb Elliott hullámba tudnánk kapaszkodni. Ennek a jele ideális esetben majd csak akkor fognak jelentkezni ha már átléptük a csúcsszintet ami az előző hullám csúcsa is volt. Rajzoltam egy zónát amiből ha lefordul az ár akkor egyenlőre nem várnék csúcsszint fölötti eseményeket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/POhA3eds/

REP, az utóbbi 1 napban emelkedést láthattunk ezt most pár maci gyertya törte meg de egyenlőre még nagy kárt nem okoztak. 19.34$-os csúcs amit most át kell lépni és akkor szép lassan újra 20$ fölé kerülhetünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Lm1toXFx/

ETC, az oldalazás tegnapi gondolata mint látszik idáig szépen bejött és eközben az RSI is egyenletes tempóban haladt felfelé. A következő órákban nem meglepetés ha újra kisebb esés jön de remélhetőleg ez még a sáv keretein belül marad.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/owOli1mQ/

XMR, idáig jó fölég ha azt a 2 bizonytalan maci gyertyát nézem. 88.55$-nál ha át tudnánk ugrani azt a picinek látszó szintet akkor egy kevés levegőhöz juthatna az ár. Szabálytalan Elliott hullám aminek a kezdeti lépései már látszódnak de az utóbbi időben ezekkel a kis idősíkon látható Elliott hullámokkal nem volt túl sok szerencsénk, ezért ezt még ízlelgessük.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vWqk80Kt/

NXT, tehát van egy dupla aljunk ami a képen ennek a hegynek a 2 lába. Amire pedig tegnap utaltam mint sötét fellegek, azok a kék pöttyök, amik egy fej-vál jelei is lehetnek. Abban az esetben ha ez több mint fenyegetés akkor 0.05$-os mélységbe is zuhanhat az ár. Visszatérve a jelenlegi mozgásra és ráhúzva az utolsó áremelkedésre a fibot 0.5 szint ameddig visszalépet az ár már 2 alkalommal, 3. esetben ez már nem biztos hogy megfogja.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/fEhTkprG/

STR, zártunk egy ABC korrekciós hullámot amiből építkezés kezdődött és ez jó esetben nem kártyavár lesz. Gyertyák erősebbnek mutatják a bikákat és a fibo szinteknél is elég magasra jutottunk, ennél több pozitívumot egyenlőre nem látok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/xtp6K7ZJ/

BCH, tegnap is ezen a szinten gondolkodott az ár ahol most tart. Az a 2 határozott bika gyertya jó mentőövnek de most ki is kellene keveredni ebből a csávából.  Pillanat kép csak azért készült egy óráson idősíkon hogy látszódjon valami mozgás és hogy lássunk egy szép korrekciót 0.61 szintre.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FdjlsUvS/

NEO/USDT(bittrex), megpróbálkozunk egy Elliott hullámmal, mivel (2) korrekciós szint belefér egy szabályos fordulásba. 31.2$-nál az (1) szint magassága, ezt már elcsíptük de még nem zártuk fölé ezért még nem aktív a hullám. Órás nézetben vagyunk tehát biztosra nehéz menni de ha ez az utolsó gyertya nem zár 30.4$ alatt, akkor a hullámunk jó eséllyel holnapra a (3) szint közelébe kerül.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hsXIJPFl/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

efraim

Szia, egy kérdés: az emelkedő eliot hullám rendszer első hullámját miért egy fenti csucsnál lefelé irányítva kezded? Néhányat néztem, lehet nem látom jól a képen de nekem így látszik...vagy a számozás zavart be lehet engem...

efraim

de lehet csak egy-egy ábrán a számozást keverem :)

efraim


Karcsi papa

Idézetet írta: efraim Dátum október 11, 2017, 01:52:33 DÉLUTÁN
Szia, egy kérdés: az emelkedő eliot hullám rendszer első hullámját miért egy fenti csucsnál lefelé irányítva kezded? Néhányat néztem, lehet nem látom jól a képen de nekem így látszik...vagy a számozás zavart be lehet engem...

Lejjebb kezdődik mindig egy (0) szinttel csak azt nem jelzi ki és jogos a felvetés mert aki nagyon nem ért hozzá annak fura lehet. Illetve még az hogy egy ZIG-ZAG indikátor is rajzol magától sárga színnel ami itt is kitakarja a zöld vonalat (0) és (1) között, ezért nem látszik.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.12!

BTC, korrekciót várok de még nem világos ez mekkora lesz és még az se biztos, lesz e. Volt már egy visszalépés 4714$-ig de ez még nem korrekció de még akkor se ha az utolsó kék Elliott hullám korrekcióját nézném. Napos idősíkon rengeteg jel volt már látható előzőleg is ezért most is itt keresgéltem.

A mellékelt képen azt láthatjuk találtam egy jelet ami kékkel karikáztam be tehát ez arra utal nemsokára átlépjük a 4950$-os csúcsszintet.
https://steemitimages.com/DQmNxK1xjQyFaGChXe67jrzBaVFaFLfDVXaAgb1qNgzxpnQ/naposjelek.PNG

Pillanat képet napos alatt most nem nagyon lehet mutatni mert csak naposon történnek említésre méltó dolgok. Itt én megpróbálkozok egy számomra szabálytalan Elliott hullámmal ami 5100$-ra jelzi a (3) szintet.
Valamelyik jel a fordulatjelzés elmaradása vagy az Elliott célszint hibádzik, kivéve ha azt nézzük az Elliott szabálytalansága miatt rugalmas a célszint, ezért nem is muszáj hogy fibo 2.61 szintnél célt érjen, tehát még mindkettő lehet jó jelzés is. Hetes nézet alakulása pedig minderre ráerősít!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép napos : https://www.tradingview.com/x/lc8asDz5/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/HiNRwdHd/

ETH, nincs meglepetés még mindig az oldalazás fogságában vagyunk ebből kiindulva nézzük itt is a napos képet. Nem karikázok be itt is jeleket de vannak visszamenőleg is bőven. Utolsó előtti csenevész bika nekem azt jelzi marad az oldalazás, kicsit visszább pedig egy négyes gyertyacsoport ami szintén nekem semleges képet mutat!
4 óráson még mindig 2 Elliott hullám és egy fej-vál amik jelek 327$ környéki célárra!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/85GCS7nY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hyKnN1fR/

ZEC, szóval itt támaszra tapadásból átlépésre számítottam és minimum a piros szintig való eljutást ahol még vétellel is megpróbálkozhattunk volna. A terv félig bejött, átléptünk a támaszon, viszont beszorultunk egy sávba. Ebből még mindig kilehet jönni jól ha sikerül piros szintig eljutni, majd vissza a sáv tetejének érintése és ha innen megindulva piros szint fölött zárunk, akkor jöhet az a várt 256$-os cél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/8vsrUUKZ/

DASH, 0.38 fibo szintről látjuk jelenleg lefordulni az árat. Előzmények egy negatív tehát eső Elliott hullám aminek keressük a korrekcióját ami ha egy ABC hullám az nem a legjobb mivel ez további eséssel járhat. Tehát ez a 0.38-as szint ahol fordul én ideiglenesen bejelölöm mint (A) szint, ezt most visszalépés kell kövesse 285$-ig itt a (B) szint és amit már most fibóval jelzek az a végleges (C) szint, 2.61 fibo szintnél. Nem meglepőmódon  de a lila támasszal pont itt találkozhat a hullám.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/otPHOwLY/

LTC, még mindig az a bekarikázott jel az egyetlen amibe lehet kapaszkodni, illetve még a Bitcoinnál látható pozitívumok amik kedvet adhatnak mindenkinek a vásárlásra!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/G9yM3GwH/

XRP, ijesztgetnek a macik ezt láttuk már tegnap is és most egy hasonló gyertya alakul ami nem mutat túl pozitív képet. Elliott hullám korrekció után pedig nem arra számítunk hogy esésbe kezdünk, ezért is várom hogy legalább azt a zónát elérjük, amiből már pontosabb képet kaphatunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/OoDqpa8M/

REP, még nincs nyugi mivel a piros szint még messze de egy lendülettel elérhető lenne. Van kettő maci gyertya ami leszúrt 18.32$-ra igáig ez jó de még gyenge jel, illetve ez a visszalépés a piros szintről még lehet egy Elliott szint is de ehhez most emelkedésbe kellene kezdeni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/x9sPNQ5F/

ETC, 5 napot adtam ennek a sávnak, idáig nem lehet panasz. Mély álomba kerültünk 10.-én de nem is baj mert küzdött már az ár eleget a fennmaradásért.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kLqBTNwg/

XMR, láthatunk egy gyertyakombinációt, ami meghozhatja a piros szint áttörését. Ezt nem is részletezem tovább 92-94$ között találkozunk holnap a kútnál! :)
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jEz1zMf5/

NXT, beszorult az ár itt is egy oldalazó sávba ami az utolsó emelkedésre húzott fibo szerint 0.61 szintnél tart és ez ideális lenne fordulásra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Mzt5J1LN/

STR, kékkel bekarikázott gyertyakombináció lehet a kulcs a folytatáshoz? Erre a válasz még nem lehet az hogy igen de nagy rá az esély. Közbejött egy méretes maci ezért csak ha a piros szint fölé zárunk akkor mondhatjuk jó volt a jel.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/xepSEXig/

BCH, miután elértük a 0.61-es fibo szintet teljesen bealudt a mozgás és most mikor tolja a Bitcoin, meg se moccan, erről a Surda jut eszembe aki kávé nélkül alvajáró volt. Adjunk egy kis időt mert nem hiszem ez a természetes reakció mit most látunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DFoBUOq9/

NEO/USDT, 30.4$ alá ment az ár miután tegnap megírtam az elemzés ezért már ott nagy eséllyel eldőlt várni kell azzal a (3) szint elérésével. Fibo szint 0.61-ig estünk vissza ez az ár a bejelölt Elliott hullámunkat is bizonytalanná tette.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/HvaeaqyU/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Espanola

Sziasztok!

A legutóbbi hard forknál is lefelé mentek az altok, mert mindenki adja el az altjait és bitcoint vesz, mert az ingyenpénzre utazik mindenki. Véleményem szerint, amíg ez az egész nem zajlik le, az altok csak lefelé fognak menni. Bár én nem értek annyira hozzá, de szerintem 6000 dollárig most simán fel fog menni a bitcoin. Legalábbis az előző hard forkból ítélve ez lenne a logikus.

Karcsi papa

Idézetet írta: Espanola Dátum október 12, 2017, 06:21:44 DÉLUTÁN
Sziasztok!

A legutóbbi hard forknál is lefelé mentek az altok, mert mindenki adja el az altjait és bitcoint vesz, mert az ingyenpénzre utazik mindenki. Véleményem szerint, amíg ez az egész nem zajlik le, az altok csak lefelé fognak menni. Bár én nem értek annyira hozzá, de szerintem 6000 dollárig most simán fel fog menni a bitcoin. Legalábbis az előző hard forkból ítélve ez lenne a logikus.

Nagyon furcsa hogy nem úgy reagálnak az altok ahogy általában eddig megszoktuk. Bitcoin nem tudni még meddig mehet de ha korrekció jön azt az altok mostani kép szerint de főleg azok amelyek most nem tudnak emelkedni, szóval a gyengéknek nem lesz könnyű dolguk. Litecoin most kiugrott ezt kellene mindenhol látni!
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Uhura

#1717
Papa szerinted most hol lehet a teteje a BTC-nek ? A mostani menetben , a várt korrekció előtt?


Mert nagyon kevés az eladó a vevő pedig szinte alig változik :(

Karcsi papa

Idézetet írta: Uhura Dátum október 12, 2017, 06:59:52 DÉLUTÁN
Papa szerinted most hol lehet a teteje a BTC-nek ? A mostani menetben , a várt korrekció előtt?


Mert nagyon kevés az eladó a vevő pedig szinte alig változik :(

Keresem a jeleket de egyenlőre még csak annyit látok hogy amit tippeltem 5100$ azt elértük de benne volt a rugalmas túlszárnyalás. Jelenleg 5400$ fölött és bármikor kifulladhat ezt sajnos nehéz megtippelni, forgalom most is emelkedik ezt érdemes sűrűbben figyelni és ha megáll vagy csökken akkor már készülhet valami. Fél órás idősíkon most az utolsó 3 gyertya ideális forduló de még van 10 perc zárásig. Tehát semmi további konkrét célt nem tudok kivéve amit már elértünk, ezen kívül a fibo szintekbe lehetne még kapaszkodni, ami még elbírná az 5700$ és 6100$-t is.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Espanola

Sokan lemaradtak az előző ingyenpénz osztogatásról, most nem akar a jónép. Sok fórumon tanácsolták, hogy tartsuk a bitcoint, bármennyire is ingadozik, amíg le nem zajlik az egész. Ezért veszik világba és ez még csak a kezdet, nekem ez a véleményem. Hard forknál altok le, bitcoin fel, ez a normális, hiszen mitől mennének fel az altok, ha mindenki adja el őket? Majd a Hard fork után lehet vásárolni az altokat, amikor a legtöbb nagyon lent lesz. Én így látom a dolgokat. Persze lehet hogy tévedek. Majd kiderül.