Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 24 Vendégek van a témában

Szacsa

#1780
Idézetet írta: netbit Dátum október 18, 2017, 08:09:09 DÉLELŐTT
Ránéztem erre a firstcoinra. Szerintem egy MLM coin jó nagy marketinghazugságokkal. Ettől még mehet magasra, mint pl. a BitConnect.
Ez egy zéró összegű játék. Ha egy coin túl sokat ígér (pláne egy noname coin), az átverés, mert az matematikailag lehetetlen, hogy mindenki jól járjon.

Az is gyanús, hogy még egy vacak bitcointalk topicjuk sincs, nehogy már megbeszéljék az emberek, hogy mi akar ez lenni. (ja, ez titok, nem lehet róla beszélni, de akkor miért tegyek bele pénzt?)


Sziasztok, sajnos nem vagyok itt érdemlegesen csak a hétvégéken mikor van egy kis szabad időm amit minden egyébre próbálok fordítani. De leírtam hogy szívesen segítek annak akit érdekel. Nem célom hogy meggyőzlek titeket azt majd meg teszik a számok helyettem ha csak egy kicsit is kíváncsi vagy rá és nem hordasz szemellenzőt és mennek csal előre és körbe sem néznek. :) Általában az emberek nem szeretnek kimenni a napfényre és kőrbe nézni. De miért is teszik ezt mert félnek az új dolgoktól. Akkor annyit el árulok hogy a Bitcoinnal ellentétben itt van egy olyan opció hogy a befektetésed 186 napig nem tudod kivenni  és ezzel a folyamatos árfolyam ingadozást akadályozzák meg hogy ne tudjanak azok spekulálni rövid távon a te pénzedre akik a rövidtávú kereskedésben gondolkodnak. Tehát ezt csak azoknak ajánlom akik biztonságban szeretnék tudni a pénzüket. A youtube on van elég videó angol nyelven, mivel az anya cég az Nagy Britmániában van, de ezt meg tudod keresni. Sőt ha igazán kíváncsi vagy a cégre mind az 5 elismervényét is megtalálod ami alapján kell azonosítani azon cointokat melyekkel érdemes foglalkozni.  Erről vannak videók. :)

Szacsa

#1781
Idézetet írta: Balvanylajos Dátum október 18, 2017, 08:26:45 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Szacsa Dátum október 18, 2017, 05:33:22 DÉLELŐTT
Kék ég projekt.


Mit is fog csinálni ez a gyenge program? Először is elindít egy cointot December elsején szerintem ez lesz a pontos nap, az alapján amit kikövetkeztettem a három hétből. Leírni nem írhatom a coint nevét de azt meg tehetem hogy eláruljam 2 betűs lesz. Mit is csinál majd ez a coint. Ő egy NEGYEDIK generációs coint lesz ami függetlenedni akar mindenféle pénznemtől és árfolyam változásaitól, ezáltal egy saját pénzt hoz létre. És ezt bármilyen pénzben kiveheted és be is teheted, de függetlenedni akar a dollár árfolyam változástól . Ezen belül a bitcointból több ezer milliárd (2-3 ezer )  dollárt fog a saját projektjébe  át tolni lassan nem látványosan mert akkor értékét veszti a pénze. A fokozatosság elvét fent tartva lassan át csepegteti egyik számláról a másikba és ezzel hatást gyakorol az árakra. Röviden ennyi amit meg akartam osztani veletek.


Ha ez vicc, akkor értettem! :) Remélem mások is.
Ha ez komoly,.... nem, nem lehet komoly. Gondolkodó ember ilyet, így nem ír le, ez csakis valami médiahekk lehet.


Szia. Őszintén sajnállak hogy így gondold. De azért én november  előtt a helyedben biztonságba tenném a pénzemet. :) Ahogy a kollégám mondaná én csak egy Fosőr vagyok. :)  És nem média hacker.  De mint egy értelmesebbnek tartott réteg néha olvasok is. :) De ha már itt tartunk iratkozz fel egy kis tovább képzésre. :) ]Ajánlanám az  OsztalékPortfólió.hu  oldalt kezdésnek.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.21!

BTC, szerintem tökéletes amit tegnap láttunk. Órás nézetben hosszú támaszra tapadás után szinte kötelező volt egy kitörés. Itt most egy zöld emelkedő nagyon vékony sávval próbálkozok de a stratégiám szerint ennek az éles emelkedésnek a vége felé járunk. Kék zónát rajzoltam ahova visszanéz az ár és ha ebből tud fordulni az hozhatja meg a következő kiugrást. 
4 óráson hasonló a kép csak a gyertyák száma kevesebb, viszont itt a tapadás mellett volt még egy gyertyakombináció is amire érdemes volt figyelni. Elliott hullám esetleges kialakulására itt már figyelek, ehhez is megfelelne a kék zóna mivel fibo 0.38-0.5 közé esne a korrekció fordulat.
Napos idősíkon is látható volt egy gyenge fordulatjelzés illetve egy nagy leszúrás ami már gyanús volt. Kék Elliottra itt térek ki, aminek a (4) szintjével még kivártam de most már a véglegesen 5100$-os csúcshoz húzom és így már fibo-val ki is jelölöm a hullám utolsó (5) szintjét 7142$-hoz illetve ennek a környékére mert (3) szintről a (4) korrekciója nagyon kicsi volt, remélem ez később nem köszön vissza.
Hetes idősík itt vannak az igazi dolgok csak ezek lassabban realizálódnak. Hétfői elemzésben várt dolgok kezdenek bejönni kisebb csuszásokkal. 5100$ a heti legmélyebb szint ez itt még jó is habár mint láttuk a kisebb idősíkok igényeltek volna még kicsit lejjebbi szintet is. 6158$ a legmagasabb ár jelen pillanatig és ez is megfelelő, azonban most lehet sokan elkeserednek de max holnapi gyertya zárásig vissza kellene menjen 5750$-ra, mert ha így zár és esetleg jövő héten valami okán piros 1000$-os gyertyával zárnánk az egy nagyon veszélyes jel lenne. Nekünk most egy  test nélküli hosszú kanócos gyertya kell!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/d6FNnIHn/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5wTsbeYD/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xnkxkEOY/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/TXOazs3Z/

ETH, egyáltalán nem jó az a lefordulás amit fibo 0,38-0,5 közül látunk mert ez egy negatív Elliott hullám fenyegetés. Ismét bekarikázok egy gyertyakombinációt ami egyértelmű fordulatjelzés habár előtte nem volt túl nagy az esés amit fordítani szeretne és talán pont erre figyelmeztet a következő 3 maci gyertya, amely 3 így egyben egy újabb fordulat jelző. Tehát a bekarikázott és a 3 maci gyertyának közösen kell egy emelkedést produkálni erre most még a fibo is ráerősít mivel az utolsó emelkedés tekintetében ez a visszaeső korrekció 0.61 szinten van jelenleg.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/7USHeHmj/

ZEC, fő látnivaló egy hosszú oldalazó sáv, ezen segíteni még nem lehet ezért ezt nem is boncolgatom. Nekem az utolsó 3 gyertya az érdekes mert ez így további esést jelez 205$ környékére, tudom ez nem egy óriási esés de nem hiányzik a legkisebb sem.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/V8cIigfc/

DASH, érdekes módon amit nem szeretnénk azt a legkönnyebb elérni, ilyen most a lila alsó támasz is. Az a kérdés melyik támaszra tapadás az erősebb, barna felső talán mivel ez hosszabb ideje és közelebb van, lila alsót most nem a jelekhez kötöm hanem ahhoz mit várok a Bitkointól és így az előző negatív csúcs 266$ közelébe érkezhet az ár, ezeken kívül én a kék zónából tartanák jónak egy fordulatot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/NTfBKKI2/

LTC, tegnap is azt írtam a fordulat jelzések ütik egymást és most is ezt lehet látni. Első bekarikázott jelet üti hogy oldalazásban jelentkezik ezért nincs mit fordítson max az előtte látható fordulat jelzést. 2. karika pedig méretét tekintve minimum 3$-os esésre ad egy jelzést ebben még látok realitást.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/S7WKdCke/

XRP, visszatértünk az előző csúcs szintjéhez ezzel még sok mindent nem lehet kezdeni csak bízni abban hogy nem megy lejjebb. Bízni azért is lehet itt egy esetleges fordulatban mert amit a kép bal oldalán látható fibo is mutat hogy az előző nagy emelkedésnek ez a visszaesés a korrekciója, aminek ideális 0.61 szintnél van jó esélye fordulni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Bp4PKS8S/

REP, negatív trendben egy oldalazásnak emelkedő szándék és jelek híján csak egy hasonló esés lehet a folytatása. Mi jöhet ezután, erre próbálok azzal a zónával megoldást keresni. Abból a zónából kellene hogy megforduljon az esés ha valami érdemleges dolgot szeretnénk látni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/2Brp1n9P/

ETC, ragaszkodik továbbra is a kék támaszhoz de még nem enged a szorításból, RSI kicsit változott továbbra is lefelé tör de már szinte padlót érintett.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/yOzCw3zt/

XMR, nem tetszik ez az esés ha azt a barna Elliottot nézem amit már nem követünk, mégis nagyjából követi a mozgás de itt van még egy óriási oldalazás is ami több mint 1 hónapja a főszerepet játssza.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ChrZx0p0/

NXT, 4 óráson vagy naposon idősíkon nézelődök az itt is mindegy, mert egy oldalazó sávnál akkor se látok messzebb. Az a veszély mint amit a REP charton is látunk itt is előfordulhat hogy negatív trendben lefelé kiesünk az oldalazásból.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/VYHl1rix/

STR, nos a tegnap még jónak tűnő fibo szint mára a múlté és egyre inkább meg kell barátkoznunk azzal hogy visszatérünk a kiindulási ponthoz és akkor még szerencsénk is lesz ha 0.02$-alá nem megy.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/2fTt1uNw/

BCH, nem éppen úgy alakult ahogy terveztem de miért is, mert ismét átaludta a Bitcoin nyújtotta lehetőséget. Ez itt most baj is lehet, ha esés kezdődik a Bitcoinnál, ezért szerintem a mai nap egy utolsó esély különben pár napot még eltölthetünk oldalazással.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xbW7SNNq/

NEO/USDT, itt is kimaradt egy lehetőség a már az előző BCH-nál is említett ok miatt. Így most itt is nehéz órák következnek de talán sok kicsi kínai összedob majd egy nagy jó hírt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yCfPq5QO/



Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Laca012

Karcsipapa, látsz bármi jövőt SiaCoin-nàl? Meddig mehet lefele?

Karcsi papa

Idézetet írta: Laca012 Dátum október 21, 2017, 03:05:30 DÉLUTÁN
Karcsipapa, látsz bármi jövőt SiaCoin-nàl? Meddig mehet lefele?

Mostani szintnél már nem kellene lejjebb menjen mert akkor akár már meg is szűnhetne de az a baj mikor emelkedik a Bitcoin alig van pár coin ami megy vele pedig nemrég ez még fordítva volt.
https://www.tradingview.com/x/HAHUx5QO/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Aki ilyen áron még bedobja a Siacoint, Golemet, IOTA-t, Steem-et, stb. az, miért teszi ezt? Tudom, hogy a bitcoin tulajok kapnak ingyen BTG-t, de ilyen áron megválni értékes altoktól némi ingyen BTG-ért nagy kockázat. Érdemes lehet az altokat shortolni, de az is csak akkor buli, ha magas áron adja el és olcsón veszi vissza. Ezen a szinten bedobni már szintén nagy rizikó (szerintem) várhatóan kis haszonért cserébe.

Ennyire sok a kezdő pánikseller, akik becsinálnak, ha mínuszban vannak?

Vagy még jövő héten jön csak az igazi nagy zuhi? (én nem hiszem, hogy erről a szintről nagy altcoin esés jöhet még)


MoranTom

Jön a bitcoin gold. szerintetek hogy érdemes nyereségesen kijönni a bevezetésével?
eladni 1 nappal előtte a bitcoin-okat, vagy tartogatni hogy átváltsák gold-ra?

Jonn Jonzz

Idézetet írta: Dolce Dátum október 21, 2017, 07:42:24 DÉLUTÁN
https://coinmarketcap.com/currencies/segwit2x/#markets

szép ára van

Ebből lesz a Bitcoin Gold? Amiből majd ugyanannyit adnak, amennyi BTC-d van? Azért nem vettem BTC-t, mert korábbi hírek 100 dolláros induló árat jósoltak neki és most emlegetik, hogy a walletek sem fogják jól kezelni (lehet, hogy csak riogatás). Erre most, majdnem 1000 dollárt írnak rá. Ha vettem volna BTC-t, akkor most attól félnék, hogy mire el tudnám adni, addigra nagyon alacsonyra esik az értéke. Mint a Bitcoin Cash esetében, amit amire el lehetett adni, addigra beesett az árfolyam. Egy elmélet szerint a Bitcoin árfolyama a segwit2x után esni fog, mert ha már meglesz a Bitcoin Goldjuk, akkor visszateszik altcoinokba a pénzüket az emberek, ezért most érdemes altcoinba fektetni, amivel többet lehet nyerni. Mit gondoltok erről?

netbit

Arra vigyázzatok, hogy 2 fork jön, az egyik a Bitcoin Gold (BTG) a másik a Segwit 2X (B2X).

Összesen 4 bitcoin lesz (leszámítva a fake bitcoinokat), Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Segwit 2X:
http://btcgpu.org

A Bleutrade-n már kereskednek BTG-vel, nem túl fényes az ára, de ki tudja, mi lesz a vége. A Bleutrade az egyik legkisebb váltó, nem sok vizet zavar.
Szerintem a Goldnak a Cash-hez hasonlóan néhány hétig jó nagy áringadozása lesz.

bazsy

Idézetet írta: netbit Dátum október 22, 2017, 10:12:21 DÉLELŐTT
Arra vigyázzatok, hogy 2 fork jön, az egyik a Bitcoin Gold (BTG) a másik a Segwit 2X (B2X).

Összesen 4 bitcoin lesz (leszámítva a fake bitcoinokat), Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Segwit 2X:
http://btcgpu.org

A Bleutrade-n már kereskednek BTG-vel, nem túl fényes az ára, de ki tudja, mi lesz a vége. A Bleutrade az egyik legkisebb váltó, nem sok vizet zavar.
Szerintem a Goldnak a Cash-hez hasonlóan néhány hétig jó nagy áringadozása lesz.


http://bitstar.com -on is fent van már

xenosz2

Miből lehet tudni, hogy az altcoinoknak mennyi a nagyjáboli reális ára? Tudom, sokféle coin van ,nem lehet egy kalap alá venni őket,de mégis mi alapján értékelik őket?
Alapesetben a dollárban számolt értéküknek van értelme a valódi piaci környezetben, így ha emelkedik a BTC,akkor az altoknak a BTC-ben kifjezett értékének csökkenie kell, dollárban meg változatlannak. A hagyományos tőzsdén létezik az a folyamat,amikor a részvények együtt mozognak , viszont az a világgazdasági folyamatpok állásától függ. A Bitcoin esetében annak emelkedése, vagy csökkenése hátterében inkább egyedi spekulatív folyamatok állnak. Mitől lenne értékesebb egy altcoin, mert a bitcoin emelkedik?

Dolce

Idézetet írta: Jonn Jonzz Dátum október 22, 2017, 10:06:50 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Dolce Dátum október 21, 2017, 07:42:24 DÉLUTÁN
https://coinmarketcap.com/currencies/segwit2x/#markets

szép ára van

Ebből lesz a Bitcoin Gold? Amiből majd ugyanannyit adnak, amennyi BTC-d van? Azért nem vettem BTC-t, mert korábbi hírek 100 dolláros induló árat jósoltak neki és most emlegetik, hogy a walletek sem fogják jól kezelni (lehet, hogy csak riogatás). Erre most, majdnem 1000 dollárt írnak rá. Ha vettem volna BTC-t, akkor most attól félnék, hogy mire el tudnám adni, addigra nagyon alacsonyra esik az értéke. Mint a Bitcoin Cash esetében, amit amire el lehetett adni, addigra beesett az árfolyam. Egy elmélet szerint a Bitcoin árfolyama a segwit2x után esni fog, mert ha már meglesz a Bitcoin Goldjuk, akkor visszateszik altcoinokba a pénzüket az emberek, ezért most érdemes altcoinba fektetni, amivel többet lehet nyerni. Mit gondoltok erről?

ez elvileg a novemberi fork coinja, nem tudom hogy akkor is lesz-e osztogatás

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.22!

BTC, ha össze szeretném gyorsan foglalni akkor azt írnám minden a tervek szerint alakul.
Órás idősíkon rajzolt zöld emelkedő sávból kilépett lefelé a 3. érintésnél és megérkezett kicsit túl gyorsan a kék zónába. Ezzel kellett volna zárni a napot, tehát most egész napos punnyadás kell hogy következzen de ezt az elképzelést vágja telibe a bekarikázott gyertyakombináció. Óráson ez nagyon ritkán jelentkezik ezért nem vehetjük biztosra a folytatást de 5550$-ra mutat!
4 óráson is szinte hasonló gyertyahármast karikázhatnák be mint óráson csak itt a bizonytalan gyertya a zöld sávból kilépésnél jelentkezett tehát már akkor mutatta fontos lesz a következő gyertya. Itt ez a 3 gyertya 5700$-ig jelzi a folytatást, ezen már lehet túl is vagyunk de még sok óra van hátra a mai napból.
Napos idősík is jó de lehetne jobb is mivel ha 5750$-al szeretnénk zárni a hetet akkor itt naposon egy fordulatjelzés alakulna ki, viszont ha így lesz akkor az a szerencse hogy a zöld gyertyát csak félig fogja takarni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yAbIcxJj/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/hn6vay23/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KsSNCPh1/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/ahI2vtn2/

ETH, lefelé mindig pontosan követjük a Bitcoin mozgását csak akkor van baj mikor ezt felfelé is meg kellene ismételni, azonban ezzel vannak problémák. Gyertyák sok infót nem mutatnak ezért nézzük a nagyfőnök mozgását.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/JLtmnp9P/

ZEC, 205$ volt az a szint amit tegnap a bekarikázott gyertyakombináció jelzett, ettől 2$-al elmaradtunk és ezt max a 2 következő gyertyának kellett volna elérni. 1 órás idősíkon próbálkozok ebbe a zöld alakzatba kapaszkodni amit ha jól sejtek felfelé fogunk elhagyni és itt ismét szerepe lesz a 205$-os szintnek, mert ez az alakzat felénél húzódik és ha most érintjük a felső támaszt ide lenne jó egy visszapattanni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Eny0AQfB/

DASH, annak a kék zónának mint látszik sok szerepe nem volt de most is ezen forgolódnak a gyertyák. Az előző negatív csúcstól is csak kicsivel maradtunk el. Ha maradok a barna eső sávon belül akkor, most ahol fordult az alakzat felénél jó alkalom nyílhat egy felfelé megindulásra, mert ha ez elmarad akkor tovább zuhanunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KwZbs9Gp/

LTC, amikor azt írom 3$-os esésre látok esélyét ezt nem csak úgy gondolom hanem mert ezt mutatják az előjelek. Itt a bekarikázott 3 piros gyertya jelezte ezt és az volt a helyes ha itt nem mentél eladásra, hanem elkönyvelted hogy nem nyitsz új long pozíciót. Most pedig jelek híján csak annyit tehetünk hogy figyelünk!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/cuZAFifd/

XRP, még mindig itt vagyunk ahol tegnap is a nagy bal oldalt látható fibo 0.61 környékén. Rajzoltam egy kék szűkülő alakzatot amiből formáját tekintve felfelé viszont ha az érkezési irányt veszem figyelembe lefelé nyílik több esély a folytatásra, tehát semmi konkrétum.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/N4i5v0Cf/

REP, szurkálódik lefelé az ár jelezve egy kifulladást és még jelentkezett egy fordulatot jelző gyertyakombináció is. Zónát még nem sikerült elcsípni de már nagyon közel és erre még bőven van lehetőség.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/2Brp1n9P/

ETC, már lassan mániákusan azt írom hogy tapadunk a kék támaszra de ha megnézzük a pillanat képet ott is ezt látjuk, tehát meg kell várni ennek mi lesz a sorsa, én jóra számítok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/6aVuxO1f/

XMR, nem tudom ebben a nagy és hosszú oldalazásban érdemes e keresgélni vagy jobb lenne megvárni amíg kilépünk valamerre és csak ott keresgélünk majd. Ezért is nézem napos idősíkon mert itt az előzmények utalhatnak arra hogy felfelé jobbak az esélyek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/qTx7UADG/

NXT, majdnem ugyanazt látjuk mint a Moneronál, mivel itt is már több mint 1 hónapja egy sávban mozgunk. Azért úgy kezdtem hogy majdnem, mert az előjelek kicsivel több esélyt jeleznek lefelé de ezek csak tippelgetések, konkrét jelek híján.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/3fE8L0Hh/

STR, nagy menet volt tegnap amire utaló jeleket én nem láttam ezért meglepetés. Magyarázatot én abban látok hogy valaki Bitcoinból áttol parkoltatás céljából egy kis "aprót" és némi Monerót, ezt mutatja a piaci adatok. Tehát ha ezt a gondolatmenetet követem akkor ez az összeg pár nap múlva távozni is fog innen. Fibo 0.61 szintig tolták fel ezzel az árat amire még rá kellene pakolni egy lapáttal hogy ezen át lehessen lendülni
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/eSwxFgFD/

BCH, Dél-Korea és a Bitcoin itt a fő szekér tolók. Lehet rossz gondolat de ide is azért érkezett Bitcoin áldás hogy a szokásos hétvégi pánikoknál szokásos visszaesést kikerülvén áthelyezzenek pár ezer dollárt, amivel adhattak egy esélyt az itteni punnyadásnak egy esetleges kiugrással némi plusz haszonra is szert téve. Charton mintha ezt látszana bizonyítani a mozgás de most itt a vége felé ez mintha kezdene rosszul elsülni. Ám ebben is látok kapcsolatot mert az itteni csökkenéssel egyidősben a Bitcoin emelkedik...
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5DHVbbmJ/

NEO/USDT, semmi különös csak sodródás a piaci hangulattal, ahol az látni hogy az altok teljesen összevonnak zavarodva és némelyik csapkod mint egy elszabadult hajóágyú.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zOxNebUy/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Laca012

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum október 21, 2017, 05:04:47 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Laca012 Dátum október 21, 2017, 03:05:30 DÉLUTÁN
Karcsipapa, látsz bármi jövőt SiaCoin-nàl? Meddig mehet lefele?

Mostani szintnél már nem kellene lejjebb menjen mert akkor akár már meg is szűnhetne de az a baj mikor emelkedik a Bitcoin alig van pár coin ami megy vele pedig nemrég ez még fordítva volt.
https://www.tradingview.com/x/HAHUx5QO/


Köszi szépen. Tényleg én sem értem aki most eladja, miért teszi.. Én csak megtartottam amit bányásztam.. Ha felmegy örülünk, ha megszűnik akkor ismét lecke, hogy ahogy jön el kell adni.. Az ETH-t is tartogatom egyelőre, de az fájóbb lenne ha elbuknám...

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.23!

BTC, kezdjük a végével mivel egy újabb hetet zártunk. Nem tetszik a gyertyazárás mert nekem nem kiszámítható mire is számítsak nagyobb eséllyel. 5750$-os zárás 75%-os esélyt adott volna felfelé, most 50-50% de remélem kisebb idősíkon lesznek biztató dolgok.
Napos idősík se a nyugalom szigete mert az utolsó 3 lezárult gyertya mindent mutat csak konkrét jót nem. Probléma a tegnap zárult gyertyával lehet mert ha ott zárt volna 5750$-on akkor világos néhány napos esésre lehetett volna számítani. Így most talán hajszállal felfelé van több esély de kell pár nap hogy tisztán lássunk. Kék Elliott hullám amit nem sok minden fenyegeti jelenleg.
4 órás itt már jól látható hogy leszúrt az ár a kék zónába majd kicsit emelkedett de a gyertya zárások  zóna tetejénél 5800$-on és fölötte 6000$-nál vannak, ez se jó. Ismét karikákat rajzolok de azok hordozzák a jeleket, 4 gyertyát karikáztam be de az első és utolsó 3 külön kezelendő, viszont a jelentése mindkettőnek esésre utal. Ha ez nem volna elég akkor még egy szűkülő barna alakzat is látható ahol erősen nézeget lefelé és tapadás veszélyes képet mutatva de én nagy esésre nem számítanék, legdurvább esetben 5500$-ig de talán egy oldalazással megússzuk. Kicsit itt most kivártam hogy zárul 10 órakor az utolsó gyertya hátha látunk 6000$-os zárást de nem és ami végül lett az esésre utal (utolsó 3 gyertya egyben mutat esést).
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/hn6vay23/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kkT7H59R/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/fUNrePcD/

ETH, kicsit durvább nézetben és egy vastag vonallal szeretném kiemelni a fő mondanivalót, ami egy erős ellenállási szintet jelez. Ehhez hasonló erősségű volt 172$ és 230$ környékén is illetve 350$ amiből pottyantunk a jelenlegi szintre. Tehát a dolgok úgy állnak hogy nehéz napok jöhetnek és ha nem tudja tartani ezt a szintet akkor a bekarikázott, Szeptemberihez hasonló dolog is megismétlődhet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/xlrncj7m/

ZEC, felső támaszt érintette és vissza is fordult, most az a fontos hogy nagyjából a sárga ellenállás alá ne menjen. Mivel van még távolság a zöld felső támaszig ezért egy oldalazást képzelek el a mai napra de egy meglepetésszerű kitörés 226$-ig se zárható ki.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/O7KAP9yL/

DASH, előző csúcs ami az Elliott (5) szintje volt ezen a szinten vagyunk most is és láthatóan ez meg torpantotta az esést erre utal a hosszú kanócos kis testű gyertya, következő pedig egy réssel nyitott. Muszáj is hogy itt megtudjon kapaszkodni mert a következő lehetőség 220$ környékén adódhat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/w6exL4HY/

LTC, nem úgy néz ki hogy a jelenlegi 53$-os szintet tartani tudja, erősen kacsintgat a 49-50$ környékére ahova már nem először térne vissza és mint tudjuk egy szintet minél többször megtámad annál nagyobb az esély arra hogy át is szakad. Napos idősíkon az látszik hogy ha 53$-on tudna maradni zárásig az adhat jó jelet emelkedésre!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/v8LgCeWK/

XRP, fél óra van a gyertya zárásig és ha nem húzódik vissza 0.1933$-ig akkor nincs mese tovább fog esni, viszont ha ez sikerülni akkor 1 óra levegőhöz jut a ár ami egy bika gyertyával fordulatot is hozhat. 4 órás idősíkon szinte ugyanazt láthatjuk ezen sokat segíthet ha óráson tudja tartani magát!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TqPEkapW/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/sdMayqA9/

REP, szurkálódás ijesztgetés volt és ez most fojtatódik erre utalok a bekarikázott gyertyakombinációval és ha a pillanat kép bal oldalát nézzük nem is véletlen hogy pont itt látunk ilyen jeleket. Ez mondhatjuk utolsó esély egy fordulásra különben a 14$ hamar közel kerülhet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/SMS02LdW/

ETC, ahhoz hogy maradjunk a kék felső támaszon most emelkedést kell lássunk. Csúcsokhoz felhúztam támaszokat hátha ezek segítenek majd eligazodni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/QGYihMUG/

XMR, megérkeztünk ismét ennek az óriási oldalazásnak az aljához. 3. vagyunk itt ez még ront a helyzeten és itt is érdemes megnézni a sáv elejénél látható negatív csúcsszintet 71$-nál. Bármennyire is pozitív fojtatásban bízunk ezzel a csúcsszinttel számolnunk kell.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/LSgnFVdJ/

NXT, továbbra is a Moneroéhoz hasonlítom a helyzetet mert ugyanazt látjuk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/B4UbD2f2/

STR, itt egy dolog ami észrevehető hogy a fordulók mindig fibo 0.61-nél történnek de ez szerintem most meg fog szakadni mivel a távolságok kicsik lettek . Barna alakzaton belül lévő piros támasz amit azért húztam be hogy a fibo 0.61 csúcsokat összekössem és ez ha felfelé megy és eléri a barna támaszt akkor ez ismét 0.61 szintnél történhet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ujBcmSa9/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/67Ov9q9x/

BCH, amíg látszott kis esély arra hogy a Bitcoin tovább fog emelkedni addig itt is láttunk kicsi felélénkülést de most hogy visszább vett szintén visszafelé mozog az ár. Ez a legnagyobb baj mostanában hogy senki nem használja ki a Bitcoin emelkedését ami megbosszulja magát esésnél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Oj3Wx4ru/

NEO/USDT, 4 óráson egy 27$-os zárás jót tenne pontosabban lelassítaná az esést, ami nem vészes hiszen egy oldalazás része. Napos idősíkra nem panaszkodok mert innen egy esetleges fordulóval fibo szintek szerint egészen szép Elliott hullám alakulhatna ki.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CE2JJrzr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UPDRZsLM/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Parano1d


Nem szeretek jósolgatni, sem pénzügyi tanácsot adni senkinek, ám most megteszem, de nem technikai oldalról.
A 491407-blokktól (azaz a bitcoin gold airdrop blokkja) a holnap délelőtti óráktól a bitcoin árfolyam beszakadását jósolom, legalábbis a mesterségesen felpumpált árfolyam visszakorrigál becslésem szerint 4500-5000$-ig. A kivont tőke nagy része az altokba áramlik vissza, így azok emelkedését jósolom.

Székely Vegán

Idézetet írta: Parano1d Dátum október 23, 2017, 08:00:02 DÉLUTÁN

Nem szeretek jósolgatni, sem pénzügyi tanácsot adni senkinek, ám most megteszem, de nem technikai oldalról.
A 491407-blokktól (azaz a bitcoin gold airdrop blokkja) a holnap délelőtti óráktól a bitcoin árfolyam beszakadását jósolom, legalábbis a mesterségesen felpumpált árfolyam visszakorrigál becslésem szerint 4500-5000$-ig. A kivont tőke nagy része az altokba áramlik vissza, így azok emelkedését jósolom.


Én is ezt látom, ez a logikus.. de a kriptovilágban mindig lehet meglepi..  8)
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.24!

BTC, szépen meg is történt a kilépés az alakzatból, ezt remélem nézik azok is akik szerint semmi értelme ezeknek a vonalaknak! 5550$-ig vártam az esést mert a legutóbbi emelkedésnek ami ráadásul még az alakzat fontos része is, tehet a max korrekció szintet vettem alapul ezt pedig a fibo 0.61 jelezte. Sok itt a leszúrás tehát a bikák jól tartják magukat és visszaverik a macik támadásait. Gyertyakombinációkból is van bőven itt most hármat is belehetne karikázni de egy közös van bennük, méghozzá hogy mind lefelé mutat ez azért óvatosságra int mindenkit. Ezeknek a negatív jeleknek az ellenére én nem számítok esésre ezt az elején már említett alakzatból gondolom, illetve hogy szokott a mozgás viselkedni egy ilyen kilépés után.
Napos idősíkon a sok leszúráson kívül sok infót nem látni követjük a kék Elliott útját, RSI pedig még lefelé tart és látszik annál a gyertyánál ahol konkrét jel lett volna kicsit megtorpant.
Hetes idősíkon erre a hétre nem tűztem ki célokat mert ekkora idősíkon muszáj a gyertyákba kapaszkodni de itt most semmi konkrét infó nincs, ezért nem okoz meglepetést ha sok minden nem történik a héten.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/hn6vay23/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kkT7H59R/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/bAzlBK8M/

ETH, lila vastag szinten kicsit túlszaladva de ismét ennek a környékéről fordult az ár, viszont ha ezt napos idősíkon is megnézzük ott a gyertya zárás 1$-al lépte csak át tehát mondhatjuk ismét erősnek bizonyult ez a szint. De volt benne ismét egy veszélyes gyertyakombináció ami pont a lila szinten intett óvatosságra.
Piros vonallal jelzem az előző csúcsot, emelkedéshez mindenképpen át kell ezt lépni  majd hasonló szint következik 350$-nál ahol az Elliott hullámok is újra aktiválódhatnak.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/AQsM1LAM/

ZEC, kicsit túl szalad a támaszon és az ellenálláson is de  napos zárás 205$-nál volt. Annak ellenére hogy kiléptünk felfelé lesz itt még sok meló bőven, most a legfontosabb 226$ fölé zárás és erős hajsza minimum 250$ elérésére.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Og17kOYc/

DASH, rengeteg leszúrás már jelezte hogy emelkedés közeleg majd a végső test nélküli gyertyától fordult is. A kitörésszerű megindulás egészen jól néz ki és pont a támasz átlépésénél látható kis testű gyertya az előtte és utána láthatóval közösen mutat emelkedést 310$-ra amivel végre elérhetnénk a felső lila támaszt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/FjxNDT7O/

LTC, leszúrások itt is jelentkeztek de a legfontosabb mégis a zárás volt ami napos nézetben 54$ fölött volt. Fordulás óta szépen emelkedik amit az első 3 gyertya meg is erősít és további haladást jelez de az a lényeg hogy a napot ne a barna támasz alatt zárjuk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/u6JRncCe/

XRP, az alsó támasznál nem éppen ez történt amit vártam de végül jó sült el mert a jel ellenére a 0.187$-os ellenállás megfogta az esést. 1 óráson látható kisebb megtorpanás után újra emelkedés jeli mutatkoznak.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WT4RF0kY/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Cxwsg0hZ/

REP, zóna közepéig leszúrt a gyertya de konkrétan mutatva a fordulási szándékot, viszont itt még várnék valami megerősítést is .
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kqsMTPNM/

ETC, szinte mindenhol túlcsúsztunk a támaszokon de legalább fordulatokat látunk itt most a vékonyabbik alakzatra gondolok, viszont ami a lényeg hogy újra az eső sáv felső támaszán vagyunk ahol még midig kitartok a rakétaszerű kilövés esélye mellett, ehhez adna erősítést ez a most záródó kistestű gyertya.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/UJY8E6NP/

XMR, hurrá az oldalazó sáv aljánál ismét fordulatot láthatunk. 93$ itt az előző csúcs ezt legyőzve nem lehet gond a sáv tetejének közelébe eljutni de aztán hogy tovább erre talán majd ott kapunk jeleket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/MfaRkCyC/

NXT, micsoda meglepetés itt is a fordulat de itt legalább látok egy apró jelet, ezt mutatja a most zárult test nélküli gyertya, viszont erre rá kellene erősíteni 14 órakor egy 0.0647$ fölötti zárással, ami holnapra remélhetően 7 cent fölött fogad minket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/eITlSrqA/

STR, megszakadt a 0.61 fordulók sora és ez a legjobb  felfelé iránynál ahol még egy alakzatot is jó helyen hagyunk el. Nagy a lendület ez jó eséllyel kitart a csúcsszintig 0.0478$-ig ahonnan egyszer már meglepetésre lefordult tehát biztos lesz dolog az áttöréssel.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5nOOqqdx/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DUVrPm2F/

BCH, meghosszabbítottam a kék zónát ami sikert hozhat de ehhez fölötte kell maradni megindulásra pedig a zóna belsejéből számíthatunk ehhez  viszont belül kellene gyertyazárás ez még most se látszik.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gzyY8Ptp/

NEO/USDT, fontos gyertyazárás lesz 14 órakor mert ha egy termetes bikát látunk az szép folytatás jele lehet. Itt most egy sáv is felfedezhető amibe pont passzolna és egy jó jel ami esélyt adna a felső támasz áttörésére.
Naposon behúzom halványan az Elliott hullámot de óvatosan kezelve ámm egészen szép célt érhetne ha összejönne és itt-ott már összejött.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gYaaeDpB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/oRGWnRfW/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

traktoros

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum október 24, 2017, 10:56:13 DÉLELŐTT
Picike Poloniex körkép 10.24!

BTC, szépen meg is történt a kilépés az alakzatból, ezt remélem nézik azok is akik szerint semmi értelme ezeknek a vonalaknak! 

Egyik legértékesebb dolog a fórumon a te elemzéseid, aki ilyet állít az nem beszámítható állapotban lehet ! :)

Ezzel kezdem a napi fórumot, hogy megnézem itt mi a helyzet.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben