Poloniex, Coinbase,Novaexchange,Bittrex, Debit Card, utalások,kezelések és egyéb

Indította miklos1296, december 03, 2016, 06:18:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 16 Vendégek van a témában

Melyikben bízol meg leginkább?

Kraken
Coinbase
Bittrex
Poloniex
egyikben sem

Simi

Idézetet írta: BlackShark Dátum június 10, 2017, 02:45:08 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Cryptopay-en regisztráltam és elindítottam a verifikációt.
Kártyát most rendelhetek-e és ha minden rendben megy, akkor unlimited lesz belőle?
Vagy csak akkor rendeljem meg, ha már sikeresen lezajlott a verifikáció, hogy biztosan unlimited kártyát kapjak?

Skrill-el és Neteller-el van tapasztalatom, igaz ezek nem kifejezetten cryptora specializálódtak, de ezek a netes tárcák is adnak ki kártyákat.
Ezeknél is verifikációtól és vip szinttől függ a fee mértéke, és a kpfelvét és egyéb limitek. Nem kell új kártyát igényelni, igazából szépen is néznénk ki ha kéne.
Apropó verifikáció: kaptak tőlem nagyon jól látható, 600dpi-s scannelt ID-t front és back + bankszámlakivonatot.
Minden doksin látszik mind a 4 sarok, szélek, s kristálytiszta, ahogy azt kell.
5 nap múlva visszadobták, hogy sajnos nem fogadták el, töltsek fel jobb minőségűt...hülyék ezek? :o

BlackShark

Közben újabb kérdésem merült fel.
ZCash bányászat közben szépen a megadott mennyiség ahogy összejön, küldi át poloniex-re, de a legutóbbi nem ment át.

Amit korábban adtatok tanácsot itt a fórumban másoknak:
- Látom-e a flypool-ban, hogy átment? Igen
- Elegendő mennyiség ment-e át, hogy a levonásra kerülő fee miatt nehogy a megadott összeg alá kerüljön, mert akkor nem érte el a minimumot (ennél picit kissebbek is gond nélkül átmentek korábban)
- A pool kifizetésénél mutatott tx rendben van-e? Elvileg a tx is rendben van, ha rákattintok, mutatja is, hogy mennyi lett átutalva.
- A polo-n, ha megnézem a historyt, nem mutatja, hogy confirm-re várna, csak egy másik délelőtti tranzakció az utolsó, erről semmi.
- A pénztárca nem lett véletlenül sem átírva.

Nagyjából (gondolom az időeltolódás miatt is), a poolból átkerült összegek és a polo-n történő megjelenése között a kiírt idő nagyjából 2 óra 1-2 perc különbséget mutat napok óta.
Eszerint már kb. 16.25-kor kellett volna látnom.

Valami további ötletetek akad még?

Dehogyis

Sziasztok!

Másoknak is gondot okoz coinbase-en a cryptocurrency vásárlás? Próbáltam tegnap is és ma is legalább 3x, és mindhárom esetben rövid ideig "pending" a tranzakció, majd végleg eltűnik. Másoknál ez működik?

Turcy086

Idézetet írta: Simi Dátum június 10, 2017, 04:21:48 DÉLUTÁN
Idézetet írta: BlackShark Dátum június 10, 2017, 02:45:08 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Cryptopay-en regisztráltam és elindítottam a verifikációt.
Kártyát most rendelhetek-e és ha minden rendben megy, akkor unlimited lesz belőle?
Vagy csak akkor rendeljem meg, ha már sikeresen lezajlott a verifikáció, hogy biztosan unlimited kártyát kapjak?

Skrill-el és Neteller-el van tapasztalatom, igaz ezek nem kifejezetten cryptora specializálódtak, de ezek a netes tárcák is adnak ki kártyákat.
Ezeknél is verifikációtól és vip szinttől függ a fee mértéke, és a kpfelvét és egyéb limitek. Nem kell új kártyát igényelni, igazából szépen is néznénk ki ha kéne.
Apropó verifikáció: kaptak tőlem nagyon jól látható, 600dpi-s scannelt ID-t front és back + bankszámlakivonatot.
Minden doksin látszik mind a 4 sarok, szélek, s kristálytiszta, ahogy azt kell.
5 nap múlva visszadobták, hogy sajnos nem fogadták el, töltsek fel jobb minőségűt...hülyék ezek? :o

Netellernél ha depositolsz bitcoinba, nem tudsz vásárolni vagy kivenni ATM-be!
Csak és kizárólag fogadóoldalra/póker oldalon át tudod levenni

sebajtóbiás

Idézetet írta: BlackShark Dátum június 10, 2017, 08:37:30 DÉLUTÁN
ZCash bányászat közben szépen a megadott mennyiség ahogy összejön, küldi át poloniex-re, de a legutóbbi nem ment át.

- Elegendő mennyiség ment-e át, hogy a levonásra kerülő fee miatt nehogy a megadott összeg alá kerüljön, mert akkor nem érte el a minimumot (ennél picit kissebbek is gond nélkül átmentek korábban)
- A pool kifizetésénél mutatott tx rendben van-e? Elvileg a tx is rendben van, ha rákattintok, mutatja is, hogy mennyi lett átutalva.
- A polo-n, ha megnézem a historyt, nem mutatja, hogy confirm-re várna, csak egy másik délelőtti tranzakció az utolsó, erről semmi.

Nagyjából (gondolom az időeltolódás miatt is), a poolból átkerült összegek és a polo-n történő megjelenése között a kiírt idő nagyjából 2 óra 1-2 perc különbséget mutat napok óta.

Nézd meg a tranzakciónál hány konfirmációt kapott már. Ha elég sokat, és a Polon továbbra se látod, akkor nyiss egy Polo support ticketet. Nekem volt ilyen régebben, és megoldották. Most annyi még a nehezítés, hogy nem győzi a support kapacitással, napokba-hetekbe telhet míg sorra kerül a ticketed.

BlackShark

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum június 10, 2017, 10:22:17 DÉLUTÁN
Idézetet írta: BlackShark Dátum június 10, 2017, 08:37:30 DÉLUTÁN

Nézd meg a tranzakciónál hány konfirmációt kapott már. Ha elég sokat, és a Polon továbbra se látod, akkor nyiss egy Polo support ticketet. Nekem volt ilyen régebben, és megoldották. Most annyi még a nehezítés, hogy nem győzi a support kapacitással, napokba-hetekbe telhet míg sorra kerül a ticketed.

Köszönöm a választ, sajnos azóta egy újabb is történt teljesen hasonló módon és ezt sem látom. :(

Írtam nekik, de remélem nincs nagy baj, mert eddig egy sem volt, most meg egymás után a 2.

Szerk.: Ma hajnalban rendeződött a helyzet, mert ránézve az elmaradt 2 és 1 újabb kifizetés is megtörtént.

gohanssj

Helló!

Kérdésem az lenne, hogy Poloniexet ki lehet e hagyni a dologból? Coinbase-en van közvetlen ETH WALLET arra pool-ról tudok bányászni?

Köszi

Székely Vegán

Idézetet írta: gohanssj Dátum június 11, 2017, 07:40:28 DÉLELŐTT
Helló!

Kérdésem az lenne, hogy Poloniexet ki lehet e hagyni a dologból? Coinbase-en van közvetlen ETH WALLET arra pool-ról tudok bányászni?

Köszi

Igen, ETH mehet CB-re, én már közel egy éve úgy nyomom.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Turcy086

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum június 11, 2017, 09:02:24 DÉLELŐTT
Idézetet írta: gohanssj Dátum június 11, 2017, 07:40:28 DÉLELŐTT
Helló!

Köszi

Igen, ETH mehet CB-re, én már közel egy éve úgy nyomom.
Basszus ha ezt tudom, pont a héten láttam, hogy ez van CB oldalán: Warning: Do not send ETH mining rewards or ETC directly to this address.

Meg amit nem értek: ugyanabba a fiókba lépek be és változik az ETH wallett pénztárca címe! Azt hittem rossul kopiztam ki, de tegnap reggel kimásoltam txt-be. Erre most nézem és megint más a cím! (vagy azért van mert még nem volt tranzakció?!)

Simi

Idéz
Netellernél ha depositolsz bitcoinba, nem tudsz vásárolni vagy kivenni ATM-be!
Csak és kizárólag fogadóoldalra/póker oldalon át tudod levenni

Szia!

Köszi az infót, ezt tudom, pokerre használom őket.
Csak hasonlítani akartam ezeket a kifejezetten Cryptos walletekhez, mert ugyanúgy ad ki kártyát meg kb ugyan az az egész (kivétel a withdraw ahogy írod is, meg csak BTC-t fogad).
Amire ki akartam lyukadni, hogy verifikáció után ha megemelik a limitedet és már van kártyád, nem kell új kártyát igényelni, nonszensz is lenne (felettem volt egy ezzel kapcsolatos kérdés).

Laca012

Idézetet írta: bazsy Dátum június 11, 2017, 12:45:56 DÉLUTÁN
Ez a topic miért került át ide?
Mert az elejèn nem kellettek alkategóriák, aztán amikor hozzàszoktunk, mi-hol, akkor meg mègis kellenek..  :)
Ne szomorkodj, eBay, faszbúk...stb. mindenki ezt csinálja. Amikor megszokod, (hogy pl. egy oldalon látod melyik topicokban van új hozzàszólàs) akkor újítàs van.. (ès egyből 2helyen kell megnézni, ha mindkèt tèma érdekel.
Ha meg olyat keresiel mint a "finom..." Akkor talàld ki hova kerülhetett, mert mindegyik alkategóriához volt benne ez-az..
Sorolhatnàm, de ezekkel tudni kell együtt èlni.. ;)  )

bazsy

Idézetet írta: Laca012 Dátum június 11, 2017, 02:11:06 DÉLUTÁN
Mert az elejèn nem kellettek alkategóriák, aztán amikor hozzàszoktunk, mi-hol, akkor meg mègis kellenek..  :)
Ne szomorkodj, eBay, faszbúk...stb. mindenki ezt csinálja. Amikor megszokod, (hogy pl. egy oldalon látod melyik topicokban van új hozzàszólàs) akkor újítàs van.. (ès egyből 2helyen kell megnézni, ha mindkèt tèma érdekel.
Ha meg olyat keresiel mint a "finom..." Akkor talàld ki hova kerülhetett, mert mindegyik alkategóriához volt benne ez-az..
Okés csak félórát kerestem mire megtaláltam,láttam hogy a fórum is költözik na majd keresünk ha nem találunk

zs1991

Nálam vajon miért nincs ott az Euro a Withdraw-nál Kraken-en? Tier 1-es vagyok, ez lehet a baj?

bazsy

Idézetet írta: zs1991 Dátum június 11, 2017, 06:02:03 DÉLUTÁN
Nálam vajon miért nincs ott az Euro a Withdraw-nál Kraken-en? Tier 1-es vagyok, ez lehet a baj?
Szerintem igen,Tier 2-ig csináld meg

Laca012

Idézetet írta: bazsy Dátum június 11, 2017, 04:10:12 DÉLUTÁN
Okés csak félórát kerestem mire megtaláltam,láttam hogy a fórum is költözik na majd keresünk ha nem találunk

Jah, ezt nem is láttam... reméljük nem egy reklámokkal fűszerezett weboldalt látunk viszont...  ::) :-\

Székely Vegán

Idézetet írta: Laca012 Dátum június 11, 2017, 06:34:07 DÉLUTÁN
Idézetet írta: bazsy Dátum június 11, 2017, 04:10:12 DÉLUTÁN

Jah, ezt nem is láttam... reméljük nem egy reklámokkal fűszerezett weboldalt látunk viszont...  ::) :-\

Reklámmal való fűszerezés eddig sem volt, s ezután sem lesz.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Laca012

Gaabeesz

Kraken-ről hogy tudom az EUR-t skrill/netellerre tokni?
En csak SEPA utalast lattam bankba, IBAN es stb. Infok megadasa.
Egy keveset kértem is ki a szamlamra, kivancsi vagyok mennyi ido alatt jon meg.

De jobb lenne, ha skrill-re tudnam tolni a zsugat.
Vagy ez csak btc-re valtas eseten lehetseges?

Boci0123

Üdv mindenkinek!

Nagyon új vagyok a témában.
A helyzet az ,hogy coinbasen, van pár ezer forint értékű ETH-m , a kérdésem az ,hogy hogyan lehet vagy paypalra, vagy akár bankszámlára úgy kihozni forintba , hogy ne kelljen teljes mértékben azonosítanom magam (és utalgatnom , mint pl coinbasen).

Előre is köszönöm a zöldfülű kérdéseimre a választ!