Poloniex, Coinbase,Novaexchange,Bittrex, Debit Card, utalások,kezelések és egyéb

Indította miklos1296, december 03, 2016, 06:18:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 9 Vendégek van a témában

Melyikben bízol meg leginkább?

Kraken
Coinbase
Bittrex
Poloniex
egyikben sem

spikes

Sikerült már vkinek uquid-on silverből átlépni goldba?? Lassan 2 hete feltöltöttem dokumentumokat, de azóta pending van... Sőőt megjött kártya, aktiválási oldalon is feltöltöttem doksikat, de ott is csak pending van...

Skankhunt42

https://www.gdax.com/ -ot hasznalja valaki?
Coinbase-en ugye nem lehet stop ordereket megadni, azt irja a support oldaluk hogy hasznald a gdax-ot. :S

willow

Használ valaki mastercard-ot euro feltöltésére? Valamikor az upholdra azzal raktam fel az euro-t, gyors volt, és egyszerű, de mára már nem működik a funkció. A krakent nagyon dicsérték többen is, ezért regisztráltam náluk, hátha lesz kártyás feltöltés. Hát nincs. Ezért feltöltöttem sepával. Kár volt. A bankom, az unicredit alapból lefogott 6 euró utalási dijat. Na ez nem esett jól. Tehát tud valaki mastercardos eurofeltöltésre megoldást? Ha igen, kérem irja le.

kond

Idézetet írta: spikes Dátum június 16, 2017, 09:50:59 DÉLUTÁN
Sikerült már vkinek uquid-on silverből átlépni goldba?? Lassan 2 hete feltöltöttem dokumentumokat, de azóta pending van... Sőőt megjött kártya, aktiválási oldalon is feltöltöttem doksikat, de ott is csak pending van...

Ez engemet is érdekelne hogy valaki már átlépet e Goldba, ha igen akkor kb mennyi idő kellet neki és ha nem intim kérdés milyen fajta típusú dokumentumokat rakott fel?
Én is akarom majd magamat Uquidon vertifikalni.

Lord11

Én a harmadik héten írtam a supportnak, utána 1-2 napon belül megcsinálták.

Lord11

Idézetet írta: kond Dátum június 17, 2017, 11:39:48 DÉLELŐTT

Ez engemet is érdekelne hogy valaki már átlépet e Goldba, ha igen akkor kb mennyi idő kellet neki és ha nem intim kérdés milyen fajta típusú dokumentumokat rakott fel?
Személyi igazolvány mindkét oldala, meg előfizetéses mobilszámla első oldala (hogy látszódjon a lakcím)

somogyi betyár

CRYPTOPAY KÁRTYA

"starting from 26th of June, all limits for unverified clients will change in accordance with the government regulators' guidelines:
The maximum load for an unverified cardholder across all cards will be reduced from € 2,500 to €250."

A többi debit kártya is változik?
"Ahol akarat van, ott mód is akad"

kond

Idézetet írta: kond Dátum június 17, 2017, 01:36:25 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Lord11 Dátum június 17, 2017, 12:01:06 DÉLUTÁN

Személyi igazolvány mindkét oldala, meg előfizetéses mobilszámla első oldala (hogy látszódjon a lakcím)

Szuper, köszi az infót  ;)

kond

Idézetet írta: somogyi betyár Dátum június 17, 2017, 12:51:05 DÉLUTÁN
CRYPTOPAY KÁRTYA

"starting from 26th of June, all limits for unverified clients will change in accordance with the government regulators' guidelines:
The maximum load for an unverified cardholder across all cards will be reduced from € 2,500 to €250."

A többi debit kártya is változik?

Igen, a többi szolgáltatónál is változik a limit.  :-\\

spikes

Idézetet írta: Lord11 Dátum június 17, 2017, 12:01:06 DÉLUTÁN

A személyi mindkét oldalát felraktam.., de közüzemi számlát nem... (Anélkül neki sem állnak?)

BlooD eYe

Zolee84

Sziasztok!

Ma voltam a madarasteszkóban és a következő dolog történt uquidos vásárláskor: a kártyát bedugta a pénztáros a terminálba, majd kérte a pint amit tutira jól adtam meg, de elutasították, majd jött egy sms a telefonomra az otp-s kártyaszámom végével ??? , hogy sikertelen kártyás vásárlás. Ránéztem a bedugott kártyára és az uquidos volt benne, majd bedugta újra a nő és megint kérte a pint, akkor már működött. Nagyot csodálkoztam, hogy ezt hogyan sikerült??? A két kártya csak alin és paypalon találkozik egymással. De vajon hogyan jött az elutasító sms arról az összegről amiről vásároltam?Az uquid nincs még vertifikálva.

Üdv.:Z

Gera99

Zolee84

Paypalos, de az tárcámban volt és ezért nem értem a dolgot, hogy hogyan jött az otp-től az sms, mikor semmi köze nem volt a vásárláshoz.Azt meg kétlem, hogy a bedugott kártya után a tárcámból a pinkód kérésnél véletlenül hozzáérintettem volna a paypalos keypadhoz . Bár megnézem még az elutasított bizonylaton, hogy melyik kártyaszám szerepel. 

Csongor

Hali!
Az elso Uquid kartyammal elertem az 1000 euronyi limitet amit ellenorzes, szemelyes adatok megadasa nelkul ra lehet tolteni. Ha tovabbra sem szeretnek megadni szemelyes adatokat, akkot milyen lehetosegeim vannak, hogy tovabbra is viszonylag anonim tudjam kivenni a banyaszott penzt? Raadasul most olvastam, hogy az ellenorizetlen kartyakra toltheto penz csokkenni fog.
Tudtok-e elheto megoldast javasoli?
Koszi!

Mulder

Idézetet írta: Zolee84 Dátum június 17, 2017, 09:09:03 DÉLUTÁN
Paypalos, de az tárcámban volt és ezért nem értem a dolgot, hogy hogyan jött az otp-től az sms, mikor semmi köze nem volt a vásárláshoz.Azt meg kétlem, hogy a bedugott kártya után a tárcámból a pinkód kérésnél véletlenül hozzáérintettem volna a paypalos keypadhoz . Bár megnézem még az elutasított bizonylaton, hogy melyik kártyaszám szerepel.

a tescos terminalok otp-sek, és gondolom adtál meg telefonszámot az uquidos kártya kiállításnál. Valahogy a  kettő kombinációja lehet a kulcs, mert mást nem tudok elképzelni.

Mulder

Idézetet írta: Csongor Dátum június 17, 2017, 09:47:12 DÉLUTÁN
Hali!
Az elso Uquid kartyammal elertem az 1000 euronyi limitet amit ellenorzes, szemelyes adatok megadasa nelkul ra lehet tolteni. Ha tovabbra sem szeretnek megadni szemelyes adatokat, akkot milyen lehetosegeim vannak, hogy tovabbra is viszonylag anonim tudjam kivenni a banyaszott penzt? Raadasul most olvastam, hogy az ellenorizetlen kartyakra toltheto penz csokkenni fog.
Koszi!

nincs más megoldás az anonimitásra.

sebajtóbiás

Idézetet írta: Mulder Dátum június 17, 2017, 10:05:20 DÉLUTÁN
Hali!
Koszi!

De, ott van a BTC automata. Ill. a személyes eladás kp-ért, az talán a legjobb opció. A Keres topicba ketten is írtak már, hogy coint vennének.

Csongor

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum június 17, 2017, 10:19:49 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Mulder Dátum június 17, 2017, 10:05:20 DÉLUTÁN
Hali!
Koszi!

De, ott van a BTC automata. Ill. a személyes eladás kp-ért, az talán a legjobb opció. A Keres topicba ketten is írtak már, hogy coint vennének.
A hozzam legkozelebbi BTC automata 220km oda-vissza autout, ez nem jo megoldas. Megprobalom az adas-vetel topikban, koszi az otletet, bar az en kisvarosomban nem latok nagy eselyt vevore...