Poloniex, Coinbase,Novaexchange,Bittrex, Debit Card, utalások,kezelések és egyéb

Indította miklos1296, december 03, 2016, 06:18:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 29 Vendégek van a témában

Melyikben bízol meg leginkább?

Kraken
Coinbase
Bittrex
Poloniex
egyikben sem

vrm42

Mosonmagyaróvár esetleg?
https://www.mrcoin.eu/hu/atm

Kártyára várni kell 2-3 hetet, ha készpénz kell. Spectrocoint  használok, teljesen kiváló. BTC-t, ETH-t és XEM-et is tudsz rá küldeni
Ha webshopokban költenél, arra van ott virtuális kártyájuk is, az azonnal megvan és tudod használni.

Laca012

Idézetet írta: szabee Dátum december 08, 2017, 11:55:56 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Laca012 Dátum december 08, 2017, 10:23:42 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Til Dátum december 04, 2017, 01:45:07 DÉLUTÁN
Idézetet írta: szabee Dátum december 04, 2017, 10:09:30 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Laca012 Dátum december 02, 2017, 11:45:25 DÉLELŐTT
Most kaptam az értesítést a Coinbase-től, hogy kaptam $10-nyi ETH-t az accountomra. Ami furcsa, fél éve leürítettem az egész coinbase accountomat és nem használom,tehát ezt sem én küldtem.  Megnéztem, (nem az emailben használt linken,bár látszólag a coinbase linkje volt ott is) és tényleg "pending" státuszban ott van a 0.0198 ETH.. Most akkor valaki valamit félreütött, vagy mi történhetett? Sehol sem adtam meg soha ezt az ETH címet, hogy valaki küldhessen rá.. Mi történhetett??? :o  Lehet vmi csalàs??? ???

Szia
Ha valamikor is az etherminera bányásztál, akkor tőlük kaptad meg. Dec elsején kifizettek minden 0.01 ETH feletti egyenleget.

BTW

Van még olyan valaki akinek az ethermine kiutalta az összeget de a coinbase-en nem jelent meg az összeg?

üdv
szabee
Nekem kiutalta 0.4 eth-t ,azzal különbséggel ,hogy nekem poloniex-re küldi.Viszont a poloniex ,csak 0.5 ethert fogad, ezért nem jelent meg nekem se semmi.Nálad esetleg nincs ilyen minimum deposit?Nem ismerem a coinbase-t.

Nekem 0.7ETH-t utalt a poloniexre ahova amúgy is bányászok. Ethermine-ról 1000% sosem küldtem coinbasere semmit..De más poolokról sem a coinbase címemre soha az életben nem bányásztam, ezért furcsa kicsit.. Hacsak nem a legeslegelején még cpu-val a minergate nevű applikációval és esetleg azt utalták ki.. Mást nem tudok elképzelni..
Egyébként mi okból utalták ki? Valami változott, vagy csak ki akarták takarítani a bentragadt coinokat?

Anno november közepén ezt írták ki:
Starting on 1st of December we will carry out weekly payouts for all balances above 0.01 ETH on http://ethermine.org  independent if you have reached your payment threshold or not. All tx fees of those payouts will be covered by the pool.
Szóval "mini karácsony" akiknek volt bent pénze csak nem érték el a beállított minimumot.

Akkor tuti az egy évvel ezelőtti minergate -es próbálkozás volt.. Van ott némi monero is, meg ki tudja mi még.. :D

Laca012

Más.
Volt egy (tanulságos) ügyem SpectroCoinnal..
Augusztus óta nem használtam a kártyáimat és csak próba képpen (Uquid-ból kiindulva nem voltam benne biztos működik-e még) kiutaltam poloról 1ETH-nyi BTC-t.
(mindig megnézem-kiszámolom, de mindig így ad többet,  az altokat szarabbul váltja a SC mintha poloniexen váltom előbb BTC-be)
Aztán a SC exchange-en át is váltottam GBP-be eddig ok.
De aztán véletlenül nem a plastic hanem a virtuális kártyára "load-oltam" a GBP walletemből.
Na itt jött a szopcsi..
Mivel csak apró napi vásárlásokat akartam, meg kp-t és nem online költeni, nem volt jó helyen az a £344.20
Megpróbáltam unload-olni, de csak BTC walletbe engedi amit utána megint váltani kell GBP-re...stb. Azonnal buktam volna £20+ -t a váltogatásokkal-feekkel. (mondjuk azonnal levont £1 havi kártyadíjat, de az ok)
Chat az ügyfélszolgálattal, mondja a srác, ok továbbítja a technical team-nek, majd ők átteszik. 1hét-semmi.
Mondom ok tanulópénz, de az unload csak pending aztán error üzenet.. Na mondom egyre faszább...
Megint chat, magyarázom az eredeti problémát, csajszi mondja: csak BTC-be lehet. Mondom ok, de azt sem engedi, meg akkor mondja már el, hogyan lehet utána megszüntetni azt a virtuális kártyát, hogy ne szopassam be magam véletlenül megint..
Azt mondja a virtuális kártya nincs verifykálva, valószínűleg  (?!) azért nem megy az unload. A leggyorsab  megoldás verifykáljam aztán akkor valószínűleg  (?!) menni fog..
Mondom ok, de akkor hogyan szüntethetem meg azt a kártyát utána?
Hát van egy nyomtatvány amivel megszüntethetem, meg tulajdonképpen ebben az esetben a rajta lévő összeget visszairányíthatom az eredeti helyre (GBP wallet) de az 45nap, meg chargeolnak £10-ot..
-És ahhoz kell verifykáljam?
-Nem, még véletlenül sem, mert akkor már nem működik ez a verzió.. (!!)
Na mondom ok, jöhet a nyomtatvány. Ki is töltöttem, újra chat, ugyan az a csaj volt, csatoltam neki, mondta ok továbbítja várjak 45nap.
Másnap emai jött, hogy továbbították a banknak a nyomtatványt.
Negyedik nap, megint email: A bank visszautalta a pénzt.
(Gyorsan megnézem, semmiféle £10-ot nem vontak le)
Azonnal loadoltam a plastic kártyára. Az természetesen levonta az előző 3havi kártyadíjat (3x £1)
Azóta vásároltam, vettem ki kp-t, minden ok..

magellan

Idézetet írta: Laca012 Dátum december 09, 2017, 12:56:31 DÉLUTÁN

Más.
Augusztus óta nem használtam a kártyáimat és csak próba képpen (Uquid-ból kiindulva nem voltam benne biztos működik-e még) kiutaltam poloról 1ETH-nyi BTC-t.
(mindig megnézem-kiszámolom, de mindig így ad többet,  az altokat szarabbul váltja a SC mintha poloniexen váltom előbb BTC-be)
De aztán véletlenül nem a plastic hanem a virtuális kártyára "load-oltam" a GBP walletemből.
Na itt jött a szopcsi..
Mivel csak apró napi vásárlásokat akartam, meg kp-t és nem online költeni, nem volt jó helyen az a £344.20
Megpróbáltam unload-olni, de csak BTC walletbe engedi amit utána megint váltani kell GBP-re...stb. Azonnal buktam volna £20+ -t a váltogatásokkal-feekkel. (mondjuk azonnal levont £1 havi kártyadíjat, de az ok)
Chat az ügyfélszolgálattal, mondja a srác, ok továbbítja a technical team-nek, majd ők átteszik. 1hét-semmi.
Mondom ok tanulópénz, de az unload csak pending aztán error üzenet.. Na mondom egyre faszább...
Megint chat, magyarázom az eredeti problémát, csajszi mondja: csak BTC-be lehet. Mondom ok, de azt sem engedi, meg akkor mondja már el, hogyan lehet utána megszüntetni azt a virtuális kártyát, hogy ne szopassam be magam véletlenül megint..
Azt mondja a virtuális kártya nincs verifykálva, valószínűleg  (?!) azért nem megy az unload. A leggyorsab  megoldás verifykáljam aztán akkor valószínűleg  (?!) menni fog..
Hát van egy nyomtatvány amivel megszüntethetem, meg tulajdonképpen ebben az esetben a rajta lévő összeget visszairányíthatom az eredeti helyre (GBP wallet) de az 45nap, meg chargeolnak £10-ot..
Na mondom ok, jöhet a nyomtatvány. Ki is töltöttem, újra chat, ugyan az a csaj volt, csatoltam neki, mondta ok továbbítja várjak 45nap.
Azonnal loadoltam a plastic kártyára. Az természetesen levonta az előző 3havi kártyadíjat (3x £1)
A SpectroCoin nem Wave Crest Holding MyChoice kártyát ad? Ott lehet kártyáról kártyára utalni az androidos appal.  0.25 EUR fee, max 100 EUR/tranzakció.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

sebajtóbiás

Más.
Na itt jött a szopcsi..

A Spectrocoinos kártyát is a MyChoice adja ki? Mert ha igen, akkor https://cardholderonline.com weben be tudod regisztralni a kartyaidat es igy kapsz hozzajuk webes felulelet, amin keresztul egyszeruen tudsz utalgatni az egyes kartyaid kozott fiatot. A Spectrotol teljesen fuggetlenul. En is igy raktam at anno a Uquides virtualrol plasztikra az euromat, mikor mar nem akartam a virtuallal vasarolni.

ata88

Sziasztok! Kis segítség kellene. Bittrexre utaltam egy kis pénzt, szeretném btc-ben tartani, egy kicsit fialtatni.A pénz megérkezett, látom, hog ymennyi USD és az mennyi BTC. Kell még valamit csinálnom?Eléggé kezdő vagyok még ez ügyben ezért kérem a segítségeteket. KÖszi

willow

Idézetet írta: ata88 Dátum december 09, 2017, 05:51:20 DÉLUTÁN
Sziasztok! Kis segítség kellene. Bittrexre utaltam egy kis pénzt, szeretném btc-ben tartani, egy kicsit fialtatni.A pénz megérkezett, látom, hog ymennyi USD és az mennyi BTC. Kell még valamit csinálnom?Eléggé kezdő vagyok még ez ügyben ezért kérem a segítségeteket. KÖszi

Ha btc-ben küldted, és nem akarsz vele semmit kezdeni, akkor nincs teendőd. Lesed a változást.

ata88

Hát úgy küldtem, hogy először Uphold Eur kártyájára, majd erről küldtem a bittrexes BTC címemre.

Laca012

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum december 09, 2017, 01:22:19 DÉLUTÁN

Más.
Na itt jött a szopcsi..

A Spectrocoinos kártyát is a MyChoice adja ki? Mert ha igen, akkor https://cardholderonline.com weben be tudod regisztralni a kartyaidat es igy kapsz hozzajuk webes felulelet, amin keresztul egyszeruen tudsz utalgatni az egyes kartyaid kozott fiatot. A Spectrotol teljesen fuggetlenul. En is igy raktam at anno a Uquides virtualrol plasztikra az euromat, mikor mar nem akartam a virtuallal vasarolni.

Elvileg igen MyChoice..  most viszont az a virtuális kårtya mår nem aktív,csak a 2 plastic  (EUR-GBP)
Modjuk a nyomtatványon meg "wawecrest holdings limited" van.. nem is néztem meg kik azok..
Na megnéztem..ők azok. MyChoice.  Meg akkor elvileg a uquid-os kártya meg a Sc között is kellene működjön.. holnap lehet meglesem. Köszi az infót.

willow

Idézetet írta: ata88 Dátum december 09, 2017, 06:38:35 DÉLUTÁN
Hát úgy küldtem, hogy először Uphold Eur kártyájára, majd erről küldtem a bittrexes BTC címemre.

Akkor nincs semmi teendőd. Egyenlőre figyeled, hogy esik az ára. :'(

Lancer

Sziasztok!

Nagyon kezdő vagyok még és fogalmam sincs hogyan kellene normálisan csinálni ezt a kifizetés dolgot. Jelenleg Poloniexre bányászok ETH és PASC és ezeket szeretném kivenni. Hogyan lenne érdemes kivennem vagy hova érdemes átküldenem illetve ha erről van valami videó hogy mikor hova mit kell írni az is jó lenne. Előre is köszönöm segítséget.

Üdv Lancer

urobee

Sziasztok!

Coinbase-re küldtem 1Eurót (elvileg SEPA utalás volt), a bankátyaadataim mellett meg is jelent a zöld "Verified" felirat, viszont ha hozzáadom a bankártyám a paymanet methods-nál még mindig nem enged vásárolni. Megadom az összeget, aztán töltöget egy darabig és kidob, hogy nincs jóváhagyva a vásárlás. A kártyaadatok mellett ott van, hogy "3d secured"
Mi lehet a hiba? És a megoldás? :)
Köszi előre is!

PGregory

Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok, és a véleményeteket szeretném kérni az első befektetésem, illetve lépéseim előtt.
Az elképzelésem az eddig olvasottakat és megértetteket tükrözi. Úgy érzem, most először sikerült egy láncban összeszednem, mit hogyan tennék, habár feltételezem a gondolatmenetem néhány sebből valószínűleg még mindig vérzik. Ezért kérem a tanácsotokat.
Köszönök minden hozzászólást előre is!

A tervem az, hogy
1. Leszedek egy exodus, egy iota és egy monero walletet a laptopomra (vagy egy újra, ezen még gondolkodom). Beállítom őket úgy, hogy már csak utalni kelljen rájuk.

2. Majd regisztrálok bitfinexre. A menetével, a szükséges dokumentumokkal, az esetleges költségeivel és azzal, hogy ez mennyi ideig fog tartani, még nem vagyok tisztában. Ha ezekről esetleg tudtok felvilágosítást adni, azt előre is köszönöm!

3. Magyar OTP mastercard forint kártyám van. Erről tervezek utalni, először csak igen keveset, ha lehet és érdemes. Szeretném kitapasztalni, hogy kell. A bitfinexes számlámra dollárban vagy euróban szeretném megkapni - amelyikben érdemesebb... Ott elvégeznék néhány próbaváltást, USD-LTC-ETH-BTC-IOTA-XMR-USD és kiutalnék ezekből egy picurit a kriptotárcáimba, majd vissza, majd ami maradt, azt visszautalni a forint számlámra. Gyakorlás-tanulás-képpen, hogy lássam, hogy minden mindenhová működik-e. Gondolom ez benne lesz néhány-1000 forintban, de ennyit megér.

4. A már kipróbált módokon bevásárolnék. A különböző kriptókat a tárcáimba küldeném, majd hagynám őket állni. A terv az, hogy csak néhány havonta igazítanék az arányokon, amit a mostani fizum egy bizonyos hányadából oldanék meg. Legalább két évig hagynám őket. Lehet közben kidurran egy lufi, lehet közben valamelyik üdvöském utoléri a btc-t, nem baj.

5. A privát kulcsaimat jól elraknám, nem használnám, amíg egy hard walletet be nem szereztem, és rá nem pakoltam, amit lehet.

6. Miután meggazdagodtam, egy részét visszaváltom USD-be, kiutalom magamnak, feljegyzem, mikor milyen árfolyamon váltottam őket oda meg vissza. Kiszámolom a különbséget, keresek egy könyvelőt és megkérem, hogy segítsen nekem adózni a különbség után, mint egyéb jövedelem után.

Mit gondoltok?

Franky2Ster

bányász007

Kraken tapasztalat:
Első regisztráció kuka. Nem lehet hitelesíteni.
Második regisztráció, másik email címmel minden ok. Tier2 szint elérése 5 perc lett volna, ha nem vacakolt volna a szerverük.
BTC-t utaltam át majd váltottam euróra.
Tegnap este utaltam SEPA utalással magyarországi forint bankszámlára próba képen. Erste Bank.
Pár perccel ezelőtt jött meg! Kevesebb mint 24 óra alatt. A konverzió a Deviza kereskedelmi vételi és eladási árfolyamon történt, ami 311,01 HUF/EUR volt.
A lényeg a bank által levont díj, ami 2034 HUF volt. Ez gondolom összegtől független fix díj.
Remélem tudtam valakinek segíteni.

bazsy

Idézetet írta: bányász007 Dátum december 13, 2017, 01:50:58 DÉLUTÁN
Kraken tapasztalat:
Első regisztráció kuka. Nem lehet hitelesíteni.
Második regisztráció, másik email címmel minden ok. Tier2 szint elérése 5 perc lett volna, ha nem vacakolt volna a szerverük.
BTC-t utaltam át majd váltottam euróra.
Tegnap este utaltam SEPA utalással magyarországi forint bankszámlára próba képen. Erste Bank.
Pár perccel ezelőtt jött meg! Kevesebb mint 24 óra alatt. A konverzió a Deviza kereskedelmi vételi és eladási árfolyamon történt, ami 311,01 HUF/EUR volt.
A lényeg a bank által levont díj, ami 2034 HUF volt. Ez gondolom összegtől független fix díj.
Remélem tudtam valakinek segíteni.

Nálam Unicredit mindig fix 600Ft-ot von

urobee

Egy ideje harcolok a Coinbase-zel, de sehogy sem akarják hagyni, hogy náluk költsem el a pénzem... :D
Nem tudok kártyáról utalni hozzájuk, pedig a bankszámlám jóvá lett hagyva SEPA utalássak.
Ma kiderült, hogy azért nem tudom a bankkártyám használni náluk, mert a Budapest Bank nem ismeri a 3D Secure azonosítást egyelőre. Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy valamikor jövőre vezetik be talán. zsír..! :)

pappika

Idézetet írta: urobee Dátum december 13, 2017, 04:47:54 DÉLUTÁN
Egy ideje harcolok a Coinbase-zel, de sehogy sem akarják hagyni, hogy náluk költsem el a pénzem... :D
Nem tudok kártyáról utalni hozzájuk, pedig a bankszámlám jóvá lett hagyva SEPA utalássak.
Ma kiderült, hogy azért nem tudom a bankkártyám használni náluk, mert a Budapest Bank nem ismeri a 3D Secure azonosítást egyelőre. Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy valamikor jövőre vezetik be talán. zsír..! :)

K&Hnal tudsz olyan kartyat csinaltatni ami 3D Secure-s. Most csinaltatm es minden rendben mukodik.

Franky2Ster

Nem kell ,hogy 3D secure legyen jó a sima kártya is. A lényeg az ,hogy a Coinbasenek ellenőrizni kell a kártyádat.Ezt úgy tudod megtenni,hogy beutalsz SEPA utalással legalább 1 Eurot az utalád díja kb. 3000-4000Ft.És utánna már használhatod teljes körűen.  ;)