Poloniex, Coinbase,Novaexchange,Bittrex, Debit Card, utalások,kezelések és egyéb

Indította miklos1296, december 03, 2016, 06:18:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 15 Vendégek van a témában

Melyikben bízol meg leginkább?

Kraken
Coinbase
Bittrex
Poloniex
egyikben sem

gl81

Idézetet írta: pube111 Dátum május 21, 2017, 09:47:37 DÉLUTÁN
Idézetet írta: gl81 Dátum május 21, 2017, 09:44:57 DÉLUTÁN
Egész szépen áll most a bitcoint és az eth. Ha arra "játszom" hogy ennél már csak kevesebbet fog érni, de most nem tudom kivenni akkor van arra lehetőség, hogy a jelenelgi értéken valahogyan eltárolom. Arra gondolok, hogy pl.: létezik-e tether usd paper wallet? Vagy valami olyan megoldás, amely lévén fogom a jelenlegi bitcoin-omat átváltom és azt amire átváltottam eltárolom úgy hogy közben nem kerűlt a bankszámlámra stb, szóval továbbra is crypto pénzek mögé "rejtem" ? Remélem értitek mit hordok itt össze :D
Poloniexen átváltod USDT-be, vagy krakenen USD, vagy EUR-ba. Az utóbbi kettő valós valuta, de az első is alkalmas a tervedhez.

A poloniex és kraken is megfordult a fejemben, de több bejegyzést is láttam ahol arról írnak, hogy ne itt tároljam a pénzem. Ezért keresek valami olyan megoldást ami nem a fenn nevezett helyek egyike.

Laca012

Idézetet írta: gl81 Dátum május 21, 2017, 09:34:03 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Laca012 Dátum május 21, 2017, 02:21:23 DÉLUTÁN
Idézetet írta: gl81 Dátum május 21, 2017, 02:01:23 DÉLUTÁN
A kibányászott "vagyonomból" szeretnék felvenni ATM-ből 1000eurót. Regisztrálok uquid-on, rendelek egy plastic kártyát, ez eddig ok.
Kifietem a kártya a díját ami 14,99 euró, és havonta az 1euró service-re. Miután felvettem az 1000eurót, többé nincs szükségem a szolgáltatásukra. A kártya még él 3 évig, de nem akarok fizetni, és főleg nem akarok beregisztrálva lenni egy olyan oldalon amit nem használok. Szóval ha nem fizetem a havi egy eurót akkor törlik a regisztrációmat? Vagy hogyan lehet ezt törölni? A cél az egyszeri pénzfelvétel. Köszönöm!

Nem kell törölni, ha nincs rajta pénz nem tudják levonni, meg szerintem mivel ugyan az a cég (MyChoice) adja ki a kártyákat valószínűleg üres kártyára nincs havi fee mint a Spectrocoinnál.

az "egyszeri felvétel" mondjuk nem fog működni, de naponta maximum 2x tudsz levenni elvileg maximum 2x €200-t. (azétrt elvileg, mert nálam pl az angol fontra is £160-ot írnak, de nem adja ki ah ATM, valószínűleg azért, mert beleszámolja a £2 ATM feet, vagy nem tudom mi másért..)
Szóval onnan, hogy a kàrtyàn van a pènz, elvileg 3nap alatt tudod felvenni az €1000-t ès lesz 5x €2.25 fee ami a kèszpènzfelvèt dìja.
Utàna megsemmisíted a kàrtyàt (ha tutira nem akarod kèsőbb szemèlyes adatokkal törölni a limiteket) aztàn ennyi.

Értem, köszönöm.
Mondjuk az anonimitás, már ott bukik amikor plasztik kártyát rendelek. Hiszen ott van a lakcímem és a nevem.
Az 1000eurós limit biztos nem véletlen ezért ha regisztrálok egy másik címről akkor biztos feltünik majd valakinek, hogy ugyan arra a címre két kártyát kértek. Továbbra sem értem, hogyan lehet ebből az egészből értelmes mennyiségű pénzt kivenni. Még adóznék is kínomban, de erre sincs ésszerű eljárás amennyire tudom.
Ott van a lakcimed meg a neved.. Mas senki nem tudja a lakcimed meg a neved?
Ne menjunk melyebben bele, ez nem az a topic..
Ugyan arra a cimre nem tudsz 2 ugyanolyan kartyat rendelni. A neved lehet ugyan az, de sem cim, sem emailcim nem. Azt valtoztatni kell, kulonben nem fogadja el. De rendelhetsz a te nevedre, de a baratnodhoz, a felesegedhez, a szuleidhez, a nagyszuleidhez, a baratokhoz, a haverokhoz, a hetvegihazhoz...stb.

kezdobanyasz

Idézetet írta: gl81 Dátum május 21, 2017, 09:56:13 DÉLUTÁN
Idézetet írta: pube111 Dátum május 21, 2017, 09:47:37 DÉLUTÁN
Idézetet írta: gl81 Dátum május 21, 2017, 09:44:57 DÉLUTÁN
Egész szépen áll most a bitcoint és az eth. Ha arra "játszom" hogy ennél már csak kevesebbet fog érni, de most nem tudom kivenni akkor van arra lehetőség, hogy a jelenelgi értéken valahogyan eltárolom. Arra gondolok, hogy pl.: létezik-e tether usd paper wallet? Vagy valami olyan megoldás, amely lévén fogom a jelenlegi bitcoin-omat átváltom és azt amire átváltottam eltárolom úgy hogy közben nem kerűlt a bankszámlámra stb, szóval továbbra is crypto pénzek mögé "rejtem" ? Remélem értitek mit hordok itt össze :D
Poloniexen átváltod USDT-be, vagy krakenen USD, vagy EUR-ba. Az utóbbi kettő valós valuta, de az első is alkalmas a tervedhez.

A poloniex és kraken is megfordult a fejemben, de több bejegyzést is láttam ahol arról írnak, hogy ne itt tároljam a pénzem. Ezért keresek valami olyan megoldást ami nem a fenn nevezett helyek egyike.

A krakent én is hagytam. Ma regisztráltam ide https://advcash.com/en/ itt a fórumon ajánlották valószínüleg MADE IN CCCP  ;D De dícsérik. Nézd meg te is ha érdekel.Anonim itt sincs viszont van azonosítás meg MasterCard . Nem tűnik rossznak így eső látásra.Még nem használtam azonosítás alatt vagyok.  :) Viszont jók az árak. És a többiek szerint remekül működik.

somogyi betyár

Csak szólok, hogy NEM KELL saját névre rendelni a kártyát, azt írsz be, amit akarsz; nem ajánlott levélként jön, nem kell aláírni a címzettnek ;)
Mégcsak saját címre sem kell rendelned...
"Ahol akarat van, ott mód is akad"

Gaabeesz

Udv.

Neteller/Skrill szamlara is ki lehet kérni a coinbase-rol (esetleg mashonnan) a penzeket?
Vagy mit erdemes hasznalni?
Most kezdenék neki az ETH banyaszatnak es kicsit sok az uj info a temaban.

Koszi

Mickey

Hi!

Azt tudja valaki, hogy a coinmarketcap-on az árfolyamok miért magasabbak, mint pl. a coinbase-n, vagy máshol?
Némelyik coin több mint 10%-al is magasabban áll...

petiznet

Cryptopayen ha mar nincs szuksegem az euro kartyamra akkor csinalhatok erre a felhasznalors dollar alaput vagy inkabb uj emailre megint euro alapu?

Lord11

Idézetet írta: Mickey Dátum május 22, 2017, 09:30:09 DÉLELŐTT
Hi!

Azt tudja valaki, hogy a coinmarketcap-on az árfolyamok miért magasabbak, mint pl. a coinbase-n, vagy máshol?
Némelyik coin több mint 10%-al is magasabban áll...
A coinmarketcap egy oldal, ami összegyűjti a különböző tőzsdékről az árfolyamokat. Ha megnyitod a coin-t és rámész a markets fülre, akkor látni fogod, hogy az adott coin-nak melyik exchange-en milyen az árfolyama.
A címoldalon levő árfolyam ahogy én látom, ezeknek valamilyen átlaga lehet.

petiznet

Most ezt nem vagom. Cryptopayen anonymus kartyaval max 1000eurot vehetek fel atmbol vagy 2500at?

spikes

Tudna valaki segíteni? Ha utalsz coinbase-ről bankszámlára akkor milyen adatok jelennek a jóváírt számlán? Tehát mit mutat honnan jött, ki utalta stb??

vegyes_03

Sziasztok!

Sikerült a forum egy jó részén átrágom magam és regisztráltam az Uquid-ra (semmilyen kártyát még nem csináltam)
A feltöltésnél kiválasztottam hogy USD-t és $50 szerettem volna feltölteni.
0.02438 btc-t kért tőlem ekkor az árfolyam 2108 volt poloniexen
elutaltam a pontos összeget + transaction fee.

Az Uquid oldalon mégis csak $48.99 látszódik mint Payment status: Pending.

Már a váltásnál is "csaltak" mert kb 2050 ér váltották, de miért nem $50 érkezik meg?
Ők kérték a pontos BTC összeget hozzá.
Az oldalukon Fee-ként 0% van feltüntetve.

Worlynox

Idézetet írta: spikes Dátum május 22, 2017, 01:15:33 DÉLUTÁN
Tudna valaki segíteni? Ha utalsz coinbase-ről bankszámlára akkor milyen adatok jelennek a jóváírt számlán? Tehát mit mutat honnan jött, ki utalta stb??

2017.03.29   
Referencia szám: **********
Bankon kivulrol erkezo
DEUTSCHE BANK AG FRANKFURT
10101511-00107900-01004307

csillagozott rész csak kódszámokat tartalmaz

petiznet

Reggel 10kor küldtem fel poloniexre egy kicsi ethereumot, azóta is jön..:D Valaki jár hasonló cipőben? Gondolom a hatalmas forgalom miatt késik, de ennyit még a btc se szokott

janixwow

Idézetet írta: vegyes_03 Dátum május 22, 2017, 01:20:32 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Sikerült a forum egy jó részén átrágom magam és regisztráltam az Uquid-ra (semmilyen kártyát még nem csináltam)
A feltöltésnél kiválasztottam hogy USD-t és $50 szerettem volna feltölteni.
0.02438 btc-t kért tőlem ekkor az árfolyam 2108 volt poloniexen
elutaltam a pontos összeget + transaction fee.

Az Uquid oldalon mégis csak $48.99 látszódik mint Payment status: Pending.

Már a váltásnál is "csaltak" mert kb 2050 ér váltották, de miért nem $50 érkezik meg?
Ők kérték a pontos BTC összeget hozzá.
Az oldalukon Fee-ként 0% van feltüntetve.

Uquid-nak világi ***r a Deposit rendszere.
Sőrt elfogadok:

Burst: BURST-K72B-G6H2-FP9E-482BU

dexter

Worlynox

butyiba

Sziasztok,

Új vagyok a bányászatban és segítséget szeretnék kérni. Uquid számlám megvan ( kártyát még nem igényeltem ) és szeretnék ETH-t próbaképpen átutalni a Coinbase-ről. Sajnos nem találtam semmilyen tutorialt, hogyan kell kitölteni az utalást a Coinbase oldalon ami az Uquid számlához kell.
Tudnátok ebben segíteni, hogy mit és hová kell írni ? Nem az angol tudással van baj hanem nem szeretném rosszul csinálni. Előre is köszönöm.

Csabeszkova

Idézetet írta: petiznet Dátum május 22, 2017, 02:51:23 DÉLUTÁN
Reggel 10kor küldtem fel poloniexre egy kicsi ethereumot, azóta is jön..:D Valaki jár hasonló cipőben? Gondolom a hatalmas forgalom miatt késik, de ennyit még a btc se szokott
Megérkezett? mert nekem sem akar jönni poloniexre. Reméljük nem most omik össze minden.  :D

somogyi betyár

Idézetet írta: butyiba Dátum május 22, 2017, 07:05:33 DÉLUTÁN
Sziasztok,

Új vagyok a bányászatban és segítséget szeretnék kérni. Uquid számlám megvan ( kártyát még nem igényeltem ) és szeretnék ETH-t próbaképpen átutalni a Coinbase-ről. Sajnos nem találtam semmilyen tutorialt, hogyan kell kitölteni az utalást a Coinbase oldalon ami az Uquid számlához kell.
Tudnátok ebben segíteni, hogy mit és hová kell írni ? Nem az angol tudással van baj hanem nem szeretném rosszul csinálni. Előre is köszönöm.

1. lépés: Várd meg, amíg helyreáll az oldal... :)
"Ahol akarat van, ott mód is akad"

spikes

Idézetet írta: Worlynox Dátum május 22, 2017, 02:25:15 DÉLUTÁN
Idézetet írta: spikes Dátum május 22, 2017, 01:15:33 DÉLUTÁN

2017.03.29   
Referencia szám: **********
Bankon kivulrol erkezo
DEUTSCHE BANK AG FRANKFURT
10101511-00107900-01004307

csillagozott rész csak kódszámokat tartalmaz

Köszi!