Poloniex, Coinbase,Novaexchange,Bittrex, Debit Card, utalások,kezelések és egyéb

Indította miklos1296, december 03, 2016, 06:18:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 5 Vendégek van a témában

Melyikben bízol meg leginkább?

Kraken
Coinbase
Bittrex
Poloniex
egyikben sem

bazsy

Idézetet írta: banda Dátum június 03, 2017, 08:13:15 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Próbáltam Uquid-ra pénz feltölteni, de nem sikerült,  nem a pontos összeget küldtem üzenettel. Annyit küldtem, amit ott írtak, hogy van ez? Hozzá kell még adnom a fee-t is, amit a Poloniex levon a tranzakcióért?

Köszönöm!

Igen feevel is kell számolni!

Laca012

Bittrex-el kapcsolatban szeretnek tanacsot kerni.
Volt par ezer SIAcoinom amit atkuldtem polora. Viszont volt amit mar atvaltottam BTC-re, de ugyanazzal a modszerrel nem tudom atkuldeni a bitcoint, mert a wallet listaban nem lehet raklikkelni a BTC-re, hogy feljojjon a deposit/withdrawal opcio.. Hol talalom ezt?

bazsy

Idézetet írta: Laca012 Dátum június 03, 2017, 12:19:11 DÉLUTÁN
Volt par ezer SIAcoinom amit atkuldtem polora. Viszont volt amit mar atvaltottam BTC-re, de ugyanazzal a modszerrel nem tudom atkuldeni a bitcoint, mert a wallet listaban nem lehet raklikkelni a BTC-re, hogy feljojjon a deposit/withdrawal opcio.. Hol talalom ezt?
Biitrex-wallets-bitcoin mellette a + jel az új cím generálás a - jel pedig a withdraw

Laca012

Idézetet írta: bazsy Dátum június 03, 2017, 12:51:38 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Laca012 Dátum június 03, 2017, 12:19:11 DÉLUTÁN
Biitrex-wallets-bitcoin mellette a + jel az új cím generálás a - jel pedig a withdraw

Koszonom!

Gaabeesz

Na a kraken a tier 2-es verifikaciot elfogadta.
Jobb oda banyaszni a ZEC-et mint poloniexre nem?

Polorol Krakenre at tudom mozgatni a Zcasht, a kraken zec cimet megadva?

k3nnykee

Udv.

Jart mar valaki ugy, hogy poloniexen Awaiting Approval felirattal fenntartja az utalast?
Mar 5. napja nem utaljak ki a bitcoin-t es nem is reagalnak semmilyen felkeresesre..

koszi, elore is

sebajtóbiás

Idézetet írta: k3nnykee Dátum június 03, 2017, 03:34:11 DÉLUTÁN
Udv.

Jart mar valaki ugy, hogy poloniexen Awaiting Approval felirattal fenntartja az utalast?
Mar 5. napja nem utaljak ki a bitcoin-t es nem is reagalnak semmilyen felkeresesre..

koszi, elore is

Elméletileg küldött egy mailt az approval linkkel, azt megkaptad és kattintottál?

trebor27

Bittrexről valakinek valami véleménye? Poloniex nem szimpatikus, mindig sok rosszat olvasok róla, viszont eléggé uralják a piacot.
Bittrex felülete barátságos, eddig minden tranzakcióm jóváírták, bár withdrawal csak nagyon minimális volt, hogy lássam működik...
Viszont kicsit féltve őriznék rajta  70.000 Siacoint. Valakinek erre valami opció? Mert a Sia gyári walletje használhatatlan, ráadásul nem értem de minden egyes alkalommal új wallet címet generál, szóval van ott gond, és a fórumján is írnak erről...

BlooD eYe

Helo
Poloniexre kaptam  1.00057 ETC és nemlátom sehol. Mi lehet az oka?

Laca012

Idézetet írta: BlooD eYe Dátum június 03, 2017, 05:01:46 DÉLUTÁN
Helo

A: rossz cimre küldte akitől kaptad
B: nem küldte el akitől kaptad
C: rossz helyen nèzed
D: csukott szemmel nèzed
E: ezek kombinációja

Bob

Helo
Szerintem levonnak belőle valami költséget, aztán 1 ETC alatt lesz a végösszeg, az meg már nem jelenik meg poloniexen.

Uhura

Idézetet írta: Bob Dátum június 03, 2017, 06:06:58 DÉLUTÁN
Helo
Szerintem levonnak belőle valami költséget, aztán 1 ETC alatt lesz a végösszeg, az meg már nem jelenik meg poloniexen.

Ja valamiért 1-2 hete volt egy "véletelen" 1 ETH alatti jóváírásom de normál esetben 1.0 ETH-ig / ETC-ig nem fogod látni az összeget.

k3nnykee

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum június 03, 2017, 04:37:30 DÉLUTÁN
Idézetet írta: k3nnykee Dátum június 03, 2017, 03:34:11 DÉLUTÁN
Udv.

koszi, elore is

Elméletileg küldött egy mailt az approval linkkel, azt megkaptad és kattintottál?

igen, rogton azutan hogy megjott

BlooD eYe

Idézetet írta: Laca012 Dátum június 03, 2017, 05:09:22 DÉLUTÁN
Helo

A:Cimet ellenőriztem 2X
B: https://etc.ethermine.org/miners/43fa10d1803e747cf166b91f0efcd496fbae844d/payouts
C:Hol kell nezni pontosan?
D:Nyitva a szemem
E:Bármi lehet

Laca012

Idézetet írta: BlooD eYe Dátum június 04, 2017, 12:48:37 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Laca012 Dátum június 03, 2017, 05:09:22 DÉLUTÁN
Helo

A:Cimet ellenőriztem 2X
B: https://etc.ethermine.org/miners/43fa10d1803e747cf166b91f0efcd496fbae844d/payouts
C:Hol kell nezni pontosan?
D:Nyitva a szemem
E:Bármi lehet

Sajnos kètesèlyes.. Az összeg pont 0.99xxx azaz kevesebb mint 1ETC miután lejön a transzfer fee, tehàt lehet amiatt nem  jelenik meg.
A màsik az a poloniex...

banda

Idézetet írta: bazsy Dátum június 03, 2017, 10:13:31 DÉLELŐTT
Idézetet írta: banda Dátum június 03, 2017, 08:13:15 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Próbáltam Uquid-ra pénz feltölteni, de nem sikerült,  nem a pontos összeget küldtem üzenettel. Annyit küldtem, amit ott írtak, hogy van ez? Hozzá kell még adnom a fee-t is, amit a Poloniex levon a tranzakcióért?

Köszönöm!

Igen feevel is kell számolni!

Köszönöm, így már sikerült.

Worlynox

Idézetet írta: porci Dátum június 04, 2017, 12:58:15 DÉLELŐTT
Coinbase-en átlehet váltani ETH-t BTC-re?

Még mindig nem lehet, hiába sokadik kérdés. Nem lehet semmilyen crypto pénzt más cryptora váltani coinbasen. Csak FIAT -ra lehet.

matt

Sziasztok!

Mi a leggyorsabb/legrövidebb (és lehetőleg legolcsóbb) mód, hogy BTC-t, ETH-t, stb USD-ra, vagy HUF-ra (esetleg paypalra) váltsak?
Poloniexen kezdtem el gyűjteni, de ott nincs csak kriptovaluta.

Köszi

babszi

Laca012

Idézetet írta: babszi Dátum június 05, 2017, 12:12:55 DÉLELŐTT
Hali!

Van itt esetleg valaki aki adozik a banyaszat utan?

Termeszetesen. Mindenki. Mi tisztesseges adofizeto allampolgarok vagyunk kerem, nem is tudom hogy jon ide ez a kerdes.