Poloniex, Coinbase,Novaexchange,Bittrex, Debit Card, utalások,kezelések és egyéb

Indította miklos1296, december 03, 2016, 06:18:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 11 Vendégek van a témában

Melyikben bízol meg leginkább?

Kraken
Coinbase
Bittrex
Poloniex
egyikben sem

woren

Köszi !
Előző hozzászólásomnál vmi microméretbe másolta be a szöveget de látszik vmi csak nem olvasható :D
Szóval az volt még a kérdés hogy Uquidnál a Virtual kártyát is aktiválni kell vagy csak a Plasticot ?

Fxpwrh

Idézetet írta: Mulder Dátum június 29, 2017, 05:50:09 DÉLUTÁN
https://uquid.com/blog/2017/06/rollback-of-regulatory-limits-for-unverified-cardholders-implemented-on-26-th-june-2017

érdekes vissza állítják a régi rendszert... Tehát anonim kártyára megint megint 2500 dollárt lehet feltölteni amiből 1000et lehet levenni atm-ből 1500at meg el lehet vásárolni.

A Cryptopay-nél is marad a régi limit. Még "jó", hogy tegnap küldtem be a szükséges dolgokat az verifikáláshoz.

IdézA few days ago our card issuer has tightened limits for unverified card holders. We disagreed, fought back and won, so limits stay the same as they always were!

sebajtóbiás

Idézetet írta: Fxpwrh Dátum június 30, 2017, 09:55:01 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Mulder Dátum június 29, 2017, 05:50:09 DÉLUTÁN
https://uquid.com/blog/2017/06/rollback-of-regulatory-limits-for-unverified-cardholders-implemented-on-26-th-june-2017

érdekes vissza állítják a régi rendszert... Tehát anonim kártyára megint megint 2500 dollárt lehet feltölteni amiből 1000et lehet levenni atm-ből 1500at meg el lehet vásárolni.

A Cryptopay-nél is marad a régi limit. Még "jó", hogy tegnap küldtem be a szükséges dolgokat az verifikáláshoz.

IdézA few days ago our card issuer has tightened limits for unverified card holders. We disagreed, fought back and won, so limits stay the same as they always were!

Kérdés meddig. Adtak ki valamit bővebb infót vagy csak ezt a két mondatot?

Fxpwrh

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum június 30, 2017, 10:43:29 DÉLELŐTT
Kérdés meddig. Adtak ki valamit bővebb infót vagy csak ezt a két mondatot?
Csak chat-en írtak rám, vagyis gondolom mindenkire:

GepyMiner

És akkor tényleg nem jó ha verifikálom magam? úgy itthon használva vásárláshoz már a személyes adatokat is elküldi a kártya, illetve atm kivétkor is jelent az automata a nav-nak név szerint?
Vagy akkor marad a paypalra küldés és huf-ra váltás majd lehívás, ami talán kevésbé feltűnő mint a sepa-val érkező deviza?

GepyMiner

UQUID-nél hol lehet megnézni kártyaegyenleget online? hogy ha shoppingolok vele, akkor tudjam mennyi van még rajta? Weboldalon sehol sem találom. Vagy csak ATM-nél lehet lekérdezni?

Uhura

Idézetet írta: rx470 Dátum június 30, 2017, 01:00:14 DÉLUTÁN
A paypal automatikusan jelent. https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/facta-full

De nézted mit jelet le ?

Semmit .... kvázi a NAv kitörölheti a seggét vele , mert azonnal nem kap megfelelő adatot. Dec. 31-ei egyenleget adja meg .. Vagyis ha minden évben jan.5-én felrakod , vagy dec. 30 -án leveszed a pénzed akkor a jelentés 0 Dolcsi lesz.

Csak akkor lehet probléma, ha a NAv ezen automatikus adatok alapján jogsegélyt kér. Akkor megtudja a forgalmi adatokat. De összintén erre mennyi az esély?

carobi

Sziasztok kedves bányász kollegák !

Sokat olvasgattam ebben a témában mert 1 hónap bányászás eredménye gyűlt össze Poloniexen és azt szeretném kérdezni, hogy ha BTC autómatából szeretném felvenni forintban az eddig "csákányolt" összeget ami még poloniexen csücsül, akkor ahhoz nekem milyen kártyát érdemes melyik banknál igényelni ? Coinbase, Kraken ? vagy melyikkel tudnék akár hosszabb távon is havi 400-500 dollárnak megfelelő összeget leemelni ?

A válaszaitokat előre is nagyon köszönöm !
Ajánlom figyelmetekbe most indult Youtube csatornámat ! Heti 2 alkalommal töltök fel új videót, érdekes témákban a nagyvilágból.
https://www.youtube.com/channel/UCViQbaq-bHAfHDPdr2hiWog?sub_confirmation=1

Fxpwrh

BTC automatából való levételhez, szerintem nem kell semmi. Poloneix-en átküldöd az automata címére, ott igazolod magad és kiveszed a pénzt.
Mintha valahol leírták volna a folyamatot.

zs1991

Kraken helyett van más alternatíva, ahonnan saját bankszámlára lehet utalni? 1 hónapja várok arra, hogy Tier 2-es legyek, de még mindig Processing a státusz...
A kérdés csak az, hogy hogy vigyem át máshova azt a 150 eurómat, ami ott van, mert amíg nem vagyok Tier 2-es, addig nem lehet eurót withdraw-olni. Úgy meg veszélyes, ha veszek belőle ETH-t és azt küldöm át, mert úgy pénzt veszíthetek.

roland04

Üvd.

Segítséget kérnék hátha tud valaki segíteni.
Virtuális bank kártyáról utalnék magyar számlaszámra.
A transferwise.com próbáltam, de nem kér kártya adatokat....
Tud valaki hasonlót vagy hogy hol van a transferwisen a menü ahol be kell írni az adatokat.

berci01

Ha usdtre váltod és azt küldöd, akkor túl sokat nem bukhatsz vele elvileg. Persze, akkor a másik helynek is kell majd tudnia usdt-t kezelnie.

Idézetet írta: zs1991 Dátum július 03, 2017, 12:13:57 DÉLUTÁN
Kraken helyett van más alternatíva, ahonnan saját bankszámlára lehet utalni? 1 hónapja várok arra, hogy Tier 2-es legyek, de még mindig Processing a státusz...
A kérdés csak az, hogy hogy vigyem át máshova azt a 150 eurómat, ami ott van, mert amíg nem vagyok Tier 2-es, addig nem lehet eurót withdraw-olni. Úgy meg veszélyes, ha veszek belőle ETH-t és azt küldöm át, mert úgy pénzt veszíthetek.

zs1991

Uhura

Azért bujkál bennem a kis ürdög , hogy milyen módon ellenőrzik az adott papírok hitelességét, valódiságát?

zs1991

Tier 2-ig még csak nem is kell papírt adni, csak begépelni az adataidat, meg a címedet. Szerintem kb 1 kattintás lenne nekik verify-olni, mégis 1 hónapja nem képesek rá. Ez már a szánalmas kategória...

xalyy

Idézetet írta: zs1991 Dátum július 03, 2017, 01:29:20 DÉLUTÁN
USD-t se lehet withdraw-olni, míg nem vagyok Tier 2-es.

Ő az usdt-ről beszél nem az USD-ről vagyis a Tetherről.  ::)

zs1991

Idézetet írta: xalyy Dátum július 03, 2017, 02:52:14 DÉLUTÁN
Idézetet írta: zs1991 Dátum július 03, 2017, 01:29:20 DÉLUTÁN
USD-t se lehet withdraw-olni, míg nem vagyok Tier 2-es.

Ő az usdt-ről beszél nem az USD-ről vagyis a Tetherről.  ::)

Ezt benéztem akkor. :)
usdt-t viszont csak USD-ért lehet venni, nekem meg euróm van.
Van olyan oldal, ami ugyanazt tudja, mint a Kraken és nincs ezt az idióta Tier verifikáció?
Akkor átviszem úgy a pénzt, hogy átváltom ETH-ba és úgy átküldöm. Mást nem nagyon tudok tenni...

FrenkyAti

Sziasztok! Nanopool-ról nem akarbátérni poloniexre az ETC. Nanopoolon confirmed van de poloniexen nyoma sincs. Írtam tikettet, arra meg ba..nak válaszolni napok óta. Lehet valahová máshová is termelni?

Laca012

Idézetet írta: Uhura Dátum július 03, 2017, 02:06:09 DÉLUTÁN
Azért bujkál bennem a kis ürdög , hogy milyen módon ellenőrzik az adott papírok hitelességét, valódiságát?

Ne is mond... Pláne,  hogy nemzetközi papírokról beszélünk, nem mint itt (UK), hogy a banknak tuti van  hozzáférése az országos adatbázishoz.. Ezért van az, hogy útlevéllel igen szar kondiciójú számlát tudok csak nyitni (pl. 5éve amikor jöttem, Barclays el is hajtott a f*szra, a HSBC-nél tudtam csak nyitni, ahol volt havidíj, meg felmondani is csak 12hónap után lehetett), de a UK jogsival már bárhol-bármit..
Szóval Gibraltáron nem hiszem, hogy sokat ellenőrizgetnének...