Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar

Indította dpeter, december 07, 2017, 01:10:28 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

rebb

Idézetet írta: robibusa Dátum december 11, 2017, 12:12:32 DÉLELŐTT
Idézetet írta: VampireV Dátum december 11, 2017, 12:07:17 DÉLELŐTT
Idézetet írta: robibusa Dátum december 11, 2017, 12:02:43 DÉLELŐTT
10 órára kevesebb, mint 20 etn, hu azért ennél kicsit többre számítottam :/

Mekkora teljesítménnyel?

Fel tudtam tornázni 1.25KH/sec-re, ezzel napi 70 etn a várható.

Szia.

Ezt a várhatót, hol láttad?
Mert 1,4KH a whattomine szerint is csak 5Dollár, ami kb 50ETN sajnos :(

Agal1993

Sziasztok! Új vagyok még a világotokba, probálok felzárkózni. Lassan tervezek egy 6 kártyá RX 570 bányászgép beszerzését. Amit itt állitanék elsőnek sorba. Jelenleg csak laptopomman bányások 200/s el hogy szerezzek annyi moneyt hogy ki tudjam utalni, az az lássam az egész folyamatot. Olyan problémám lenne hogy eddig kitermelt pár ETN em megjelenik a pool oldalán, azonban  CLI walletemben semmi. El kell érni egy minimum pénzt h megjelenjen vagy elirtam valamit?:)

Válaszokat előre is köszönöm!!

robibusa

A space pool oldalán és amíg ott kapartam, addig hozta is folyamatosan a várható számokat. De nekem whattomine is ezr hozza az etn calculátorban. Meg ez persze nem a tiszta profit, csak a napi etn. Szerintem Te valamit rosszul nézel :)

Nero

minden poolon van valami min. kifizetes. nem akarlak elkeseriteni de azz ETN diffje mar tul nagy ahoz hogy megerje laptoppal banyaszni, tobbet fogyaszt mint amit hoz, es amit hoz az is nagyon keves...

Idézetet írta: Agal1993 Dátum december 11, 2017, 12:32:27 DÉLELŐTT
Sziasztok! Új vagyok még a világotokba, probálok felzárkózni. Lassan tervezek egy 6 kártyá RX 570 bányászgép beszerzését. Amit itt állitanék elsőnek sorba. Jelenleg csak laptopomman bányások 200/s el hogy szerezzek annyi moneyt hogy ki tudjam utalni, az az lássam az egész folyamatot. Olyan problémám lenne hogy eddig kitermelt pár ETN em megjelenik a pool oldalán, azonban  CLI walletemben semmi. El kell érni egy minimum pénzt h megjelenjen vagy elirtam valamit? :)

egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

Nero

igen az ujrainditaskor le lett csokkentve a limit 10re, hogy aki csak par kartyaval banyaszik annak is legyen egybol kifiezetese a blokkbol.

Idézetet írta: Krisztian5 Dátum december 10, 2017, 07:18:47 DÉLUTÁN
10? Én úgy itt 50, vagy azóta változtatva lett?
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

raffiakötö

Idézetet írta: Agal1993 Dátum december 11, 2017, 12:32:27 DÉLELŐTT
Sziasztok! Új vagyok még a világotokba, probálok felzárkózni. Lassan tervezek egy 6 kártyá RX 570 bányászgép beszerzését. Amit itt állitanék elsőnek sorba. Jelenleg csak laptopomman bányások 200/s el hogy szerezzek annyi moneyt hogy ki tudjam utalni, az az lássam az egész folyamatot. Olyan problémám lenne hogy eddig kitermelt pár ETN em megjelenik a pool oldalán, azonban  CLI walletemben semmi. El kell érni egy minimum pénzt h megjelenjen vagy elirtam valamit? :)

Szia!

Szerintem elírhattál valamit.

vs4ever

Szia,
Mindenek előtt köszönöm a tájékoztatást, sokat segített, mert kezdő vagyok. Sok videót is megnéztem a témával kapcsolatban angol és magyar nyelven is. Ide a fórumra is így jutottam el.

Fontos kérdésem lenne és egy komoly problémám is:

1.
Macbookom van és nem tudom h h lehet ezt a magyar mining pool-t beállítani OSX-en (ha lehet egyáltalán?). Rengeteget néztem utána de eddig nem találtam megoldást!

2.
Egy komoly probléma:
A public wallet address-t (a paper wallet-ről) ha beírom bármelyik pool checker-be (mindegy h US/EU/Asia) szinte mind kipróbáltam, azt írja h ADDRESS NOT FOUND de a gépen a "electroneum-wallet-cli" programban felismeri és mutatja is az egyenleget. Ha a gépen a parancssorban hozok létre wallet-et, annak a public address-ét sem ismeri fel a pool checker.
Próbáltam utánajárni, találtam hasonló hozzászólásokat és ugyanezt a problémát sokaknál, de még senki nem tudott értelmes használható választ adni.

Remélem tud valaki megoldást mindkét kérdésre?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Morty

Szerintem visszaszálok én is...

Az első két blockból nekem volt 20 ETN kifizetésem...

Átmentem az electroneum.spece-re, de össze vissza ugrál, majd átmentem a nanopoolra... ott is össze-vissza ugrál a hashrate...

Ráadásul, a nano még jól meg is szopatott... korábban volt egy ent generátoruk - ami milyen érdekes az oldalukról eltűnt. Abba beírtam az etn címemet, átírta végig kisbetűre, majd a végére tett egy "s" karaktert.
kijavítottam végig kis betűre, majd kijavítottam a rendes címre...

Így a 3 címen van összesen kb 30 etn-em bánja...

megvárom amíg lesz kifizetés space-en és utána jövök én is... nem sokkal kb 1.15k-val (7950+460+gtx750ti)

sankoran

Idézetet írta: vs4ever Dátum december 11, 2017, 06:07:06 DÉLELŐTT
Szia,
Mindenek előtt köszönöm a tájékoztatást, sokat segített, mert kezdő vagyok. Sok videót is megnéztem a témával kapcsolatban angol és magyar nyelven is. Ide a fórumra is így jutottam el.

Fontos kérdésem lenne és egy komoly problémám is:

1.
Macbookom van és nem tudom h h lehet ezt a magyar mining pool-t beállítani OSX-en (ha lehet egyáltalán?). Rengeteget néztem utána de eddig nem találtam megoldást!

2.
Egy komoly probléma:
A public wallet address-t (a paper wallet-ről) ha beírom bármelyik pool checker-be (mindegy h US/EU/Asia) szinte mind kipróbáltam, azt írja h ADDRESS NOT FOUND de a gépen a "electroneum-wallet-cli" programban felismeri és mutatja is az egyenleget. Ha a gépen a parancssorban hozok létre wallet-et, annak a public address-ét sem ismeri fel a pool checker.
Próbáltam utánajárni, találtam hasonló hozzászólásokat és ugyanezt a problémát sokaknál, de még senki nem tudott értelmes használható választ adni.

Remélem tud valaki megoldást mindkét kérdésre?
Előre is köszönöm a válaszokat!

1. Ha macbookra van xmr minert, azt tudod használni.
2. Amennyiben NEM állítottad be azt a walletcímet a bányászprogramnál, tehát nem arra bányászol, addig nem is fogsz látni egyetlen egy oldalon sem semmit, ahhoz a címhez, mivel nem bányásztál még oda, így a cím sincs ott még "regisztrálva". Ha majd pár perc és pár share után leszel, látni lehet majd az adott poolon a teljesítményed.

kly

Jószerencsét

Úgy látom ez nem fog menni sajnos. Szinte  semmit nem keresünk jelenleg. 24 óra alatt nevetséges ETN jött össze. Egyszerűen nincs block , nincs miből fizetni.
Gondolom többen léptek is mivel már 100KHs csökkent a rate bár a connected miners  nem igazán csökkent..... :(.   
Még délelőtt hagyom hátha ,de hosszútávon így nem mehet a csákány.

Eldenisa

ne most negatívkodj, épp az előbb jött egy jó blokk :D

kasima

robibusa

Mekkora teljesítménnyel?

21.4 etn az utolsó blokkból.
Kicsit számolgattam. Nekem 8-án volt az első kifizetés, de az pendingben maradt, csak 8 etn volt.
Onnantól a mostani utolsó blokkig kb 64 óra telt el és én kaptam 206 etn-t, ez 77.25 etn naponta.
Igazából még jobb eredmény is, mint a kalkulátorok szerinti várható.
Egy darabig csak 1.15KH/s volt, most 1.25, amivel éppen a 70et kellene karcolnom.
Remélem legalább ilyen eredmények lesznek ezután is :)

Til

Idézetet írta: robibusa Dátum december 11, 2017, 08:40:02 DÉLELŐTT

Mekkora teljesítménnyel?

Kicsit számolgattam. Nekem 8-án volt az első kifizetés, de az pendingben maradt, csak 8 etn volt.
Onnantól a mostani utolsó blokkig kb 64 óra telt el és én kaptam 206 etn-t, ez 77.25 etn naponta.
Egy darabig csak 1.15KH/s volt, most 1.25, amivel éppen a 70et kellene karcolnom.
Nem akarlak elkeseríteni, de 64 órával ezelőtt teljesen más volt a difficulty és a network hashrate is.Nem tudom mennyi volt,de azt tudom, hogy a jelenleginél jóval kevesebb.Tehát, ahogy egyre többen csatlakoznak,annál kevesebb a kitermelhető coin.Éppen ezért csalóka,ha valaki pl 3 napot vesz számítási alapul és összeveti a jelenlegi kalkulált értékkel.
C:\> del c:\command.com

robibusa

Idézetet írta: Til Dátum december 11, 2017, 08:53:26 DÉLELŐTT
Idézetet írta: robibusa Dátum december 11, 2017, 08:40:02 DÉLELŐTT

Mekkora teljesítménnyel?

Nem akarlak elkeseríteni, de 64 órával ezelőtt teljesen más volt a difficulty és a network hashrate is.Nem tudom mennyi volt,de azt tudom, hogy a jelenleginél jóval kevesebb.Tehát, ahogy egyre többen csatlakoznak,annál kevesebb a kitermelhető coin.Éppen ezért csalóka,ha valaki pl 3 napot vesz számítási alapul és összeveti a jelenlegi kalkulált értékkel.

Persze, ebben igazad van, de nyilván más viszonyítási alapom még nincs :D
A lényeg, hogy még a kitermelés csökkenésével is bőven lekörözi a korábbi 2.5$ zcash termelést :)

Agal1993

Sziasztok. Találtam egy ilyen a pool oldalán: Minimum Payment Threshold: 10.00 ETN   ez azt jelenti hogy a pénztárcámban minimum 10 10 ETN jelenik meg? Esetemben a CLI tárcámban nem láthatok 10 ETN alatti kifizetést?

xxhpixx

Igy van a pool 10 etn elérésekor fizet ki. Tehát igen majd 10 etn fog érkezni a tárcádba.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

robibusa

Idézetet írta: Agal1993 Dátum december 11, 2017, 09:13:02 DÉLELŐTT
Sziasztok. Találtam egy ilyen a pool oldalán: Minimum Payment Threshold: 10.00 ETN   ez azt jelenti hogy a pénztárcámban minimum 10 10 ETN jelenik meg? Esetemben a CLI tárcámban nem láthatok 10 ETN alatti kifizetést?

Amennyiben a pending balance legalább 10 ETN-t mutat, akkor egy bizonyos időn belül azt kifizeti a walletedbe.
Elvileg alacsonyabb összegű kifizetést valóban nem kellene látnod.

SF

Idézetet írta: xxhpixx Dátum december 11, 2017, 09:14:47 DÉLELŐTT
Igy van a pool 10 etn elérésekor fizet ki. Tehát igen majd 10 etn fog érkezni a tárcádba.

Helyesen: Nem 10 hanem 10 vagy annál több!

xxhpixx

Idézetet írta: SF Dátum december 11, 2017, 09:17:37 DÉLELŐTT
Idézetet írta: xxhpixx Dátum december 11, 2017, 09:14:47 DÉLELŐTT

Helyesen: Nem 10 hanem 10 vagy annál több!
Végülis igen igazad van. rosszul fogalmaztam.