Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar

Indította dpeter, december 07, 2017, 01:10:28 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 7 Vendégek van a témában

Franky2Ster

Majd elválik a crypto világban mindig van változás. 8)

laci42

Volt mar 0.16 es 0.22$ is. ha megnezed a honlapjukat, a heten indul a mobil miner, kint vannak a MCW-n, mint az egyetlen cryptos ceg, ujabb tozsdere vezetik be oket, es ujabb partnershipet jelentenek be hamarosan.
Ezek mind pozitiv dolgok, csak felfele vihetik az arfolyamot.

RoyalScythianBoneTermi

elegge betett az arnak a mobilos banyaszat  \>:(

cryptomate89

Idézetet írta: RoyalScythianBoneTermi Dátum március 08, 2018, 08:43:35 DÉLELŐTT
elegge betett az arnak a mobilos banyaszat  \>:(
Az csak max felfelé tudja vinni. Ők nem bányásznak, legalábbis nem a hagyományos értelemben, tehát a diffet sem növelik. "Mining experience" = az APP leteszteli a telefonod teljesítményét és annak függvényében kapsz nagyon kevés ETNt, de a valóságban semmit sem csinál.

Tunyu

Idézetet írta: cryptomate89 Dátum március 08, 2018, 08:08:33 DÉLUTÁN
"Mining experience" = az APP leteszteli a telefonod teljesítményét és annak függvényében kapsz nagyon kevés ETNt, de a valóságban semmit sem csinál.
Szerintem meg használja a GPU-t és mellesleg jobban adja az ETN-t mint mikor videokártyával bányásztam.A telón 1 ETN kb. 3 óra  22h/s max. 5 watt/óra ,videokártyával 1 ETN 4.7 óra ~360h/s  kb. 30 watt/óra, ha csak a kártya fogyasztását nézem.

cryptomate89

Idézetet írta: Tunyu Dátum március 16, 2018, 07:36:09 DÉLUTÁN
Idézetet írta: cryptomate89 Dátum március 08, 2018, 08:08:33 DÉLUTÁN
"Mining experience" = az APP leteszteli a telefonod teljesítményét és annak függvényében kapsz nagyon kevés ETNt, de a valóságban semmit sem csinál.
Szerintem meg használja a GPU-t és mellesleg jobban adja az ETN-t mint mikor videokártyával bányásztam.A telón 1 ETN kb. 3 óra  22h/s max. 5 watt/óra ,videokártyával 1 ETN 4.7 óra ~360h/s  kb. 30 watt/óra, ha csak a kártya fogyasztását nézem.
"The Mobile Mining Experience
While mining for Electroneum, your phone won't be performing real mining (as is done with a computer), but rather a simulation of mining.

The Electroneum team has described their mobile app as a Mobile Mining Experience.

Instead of actually using your phone's CPU to solve complicated cryptographic problems (as is done with real mining), the app will continually monitor the available CPU power on your phone. In this way, it will determine the amount of CPU power that could have been used for mining, had the phone actually been mining.

Your phone will then be issued with a hash rate (speed of mining, if you will) based on its available CPU power. ETN coins will be credited to your online wallet based on this hash rate."

Azért adja jobban a "mobil mining", mert jelenleg, ha jól emlékszem 300% -os szorzó van rajta. Gondolom ez így az elején, amíg nem lesznek sokan.

laci42

Es hova lesznek a mobilon banyaszott coinok? 9.65 volt kb, majd amikor legkozelebb megneztem, mar csak 0.65. Mobilos walletben 0 az egyenleg.

Isti

Sziasztok!
A szinkronizációkor (electroneumd.exe) 202612-es blocktól nem megy tovább, azt mindig frissíti, hogy mennyi az új blockok száma, de nem nem történik meg a szinkronizáció.
Mit lehet csinálni? Törölni az mdb-t, és újra szinkronizálni?

cryptomate89

Idézetet írta: laci42 Dátum március 19, 2018, 02:04:11 DÉLUTÁN
Es hova lesznek a mobilon banyaszott coinok? 9.65 volt kb, majd amikor legkozelebb megneztem, mar csak 0.65. Mobilos walletben 0 az egyenleg.
Próbáltad szinkronizálni? Eltart 1 darabig. Sajnos csak másodkézből van infóm, mert Windows Phonera nincs app, de fateromnak átment az ETN és szonkronizálás után látta is.

laci42

Krisztian5

Valszeg még a régi nódot használjátok. Töltsétek le az újat azzal már mennie kell.

202612-es hiba abban javítva lett

Tunyu

Idézetet írta: laci42 Dátum március 19, 2018, 02:04:11 DÉLUTÁN
Nekem rendesen átküldi a mobil walletbe! A szinkronizálás 1-2 percet is igénybe vehet.

laci42

Sapranek

Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a mobil miner miért nem küldi át a walletba az etn-eket. Már hetek óta csak gyűlik, azóta volt 2 frissités, letöröltem felraktam újra és semmi.

cryptomate89

Idézetet írta: Sapranek Dátum május 08, 2018, 11:02:43 DÉLELŐTT
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a mobil miner miért nem küldi át a walletba az etn-eket. Már hetek óta csak gyűlik, azóta volt 2 frissités, letöröltem felraktam újra és semmi.

Meg fog jönni. Fateromnak is "elveszett" 10 ETN, kb. 3 hétre és most jött meg. Persze ez nem jó, de nem fog elveszni.

cryptomate89

Most már kezd kicsit aggasztó lenni ez az ETN árfolyam...    :-[

cryptomate89

Tudom, hogy úton útfélen lehet találkozni ETN ref kóddal, de azért megosztom a sajátomat. Amennyiben nincs még neked és nem sajnálod tőlem azt a minimális ETNt, amit kapnék utánad.
EFAAD5
Köszi!

cryptomate89

Sziasztok! Beneveztem ebbe az ETNes versenybe, ha van egy kis időtök egy LIKEra, azzal nagyon sokat segítenétek! Előre is köszönöm!

https://www.facebook.com/electroneum/posts/2045403149054986?comment_id=2046122482316386

Denes550

Elinflálódott az ETN. Aki tartotta vesztett, aki minden hónapban beváltotta az pedig nyert vele. Ezért is megy le meglátásom szerint, kevesen veszik, és amit kibányásznak azt adják is el egyből. Ezért csurog folyamatosan le az árfolyam mint sok más top10-ből kieső bányászós coin esetében. Megy a promo hogy majd 1 dollár lesz az 1 centes árfolyamról :) Igen, van rá esély, de nem a btc/etn arány fog erősödni, ha a btc 100k lesz, akkor az viszi magával mint minden mást. De addigra ezt a tendenciát folytatva fél év/ huszadára esik az árfolyam, nem fogja megélni, kb egy évet jósolok még neki. Valakinek más vélemény?

Maarki

Sziasztok!

Olvasom ,hogy telefonal bányásztok milyen telefonal milyen h/s ratel mentek ? Én 2 telefonal csinálom egyenlőre. A másik kérdés nem tudjátok, hogy melyik android verziónak kell lennie ,hogy elinduljon a program ? Mert a 4.4 nem megy már azt észre vetem . ÉS van még 2 telefonom amin ezek vannak. Egyikre max az 5 dorid megy fel a másikra még meg se neéztem.