Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - sigisz

#1
Idézetet írta: 00777 Dátum november 08, 2017, 08:57:30 DÉLUTÁN
Sziasztok! Teljesen kezdőként gondoltam belekóstolok, beletanulok a bányász világba. Így vásároltam is alacsony költségvetésből egy kártyát és egy gépet. Nézegettem vegán videóit is, illetve sok rx 580 bois modot ilyen olyan beállításokat, amikkel egy ilyen videókártyával könnyedén kihoznak 30 mh sőőt. Néztem itt a fórumon, bitcointalkon is megoldásokat, de sehogy nem akar összejönni a dolog. A problémám az lenne, hogy dual miningba jelenleg nekem 25,5 fölé nem nagyon akar menni, illetve a második coin is maximum 770 el hessel.  Pedig modoltam a biost ( 1750:2000)  és 22-ről erre az értékre sikerült feltornázni. Állítottam voltot, de értelemszerűen akkor ebből a 25,5 ből csak lejjebb ment az érték. ( nem tudom ez sokat jelent e , de setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 ) ezt a bat filet nem csináltam meg mert, amikor berakta a környezetei változók közé akkor a claymor-nak nem tetszett és leállt. Mi az amit ennyire elronthattam? Miket hagytam ki ? Talán az a baj, hogy a masinába csak 2 giga ram van? Esetleg az alaplappal lehet a baj nem elég új ? :O ( dxdiag lefuttatásánál a képernyőnél nem írja ki amiket ki kéne, pedig driver fent és watmant is lehet kezelni stb) Akinek lenne valami tippje trükkje légyszíves ne tartsa magába.

A MASINA :    -alaplap:  asrock 960gm-vgs3 fx
                     -proci: AMD Athlon x2 270 ( 2 magos 3,4 Mhz )
                     -memória: 2gb DDR3
                     - videó kártya: XFX Radeon Rx 580 8 GB XXX Edition ( samsung memory )
                     - winhcester: 500 gb
                     - 600 wattos táp.




Torold le a a regi drivered DDU drivel progival ( safe modeban) es ahogy mogyikrisz is irta  hasznald a banyaszatra atirt  Crimson beta AMD drivert ! En a bios falshlest a polaris 1.6 os progival keszitenem . Majd ha kesz vagy ezekkel  az   MSIAfterburner 440 Beta16 tudod majd allitgatni a videokartyad teljesitmenyet. Sok sikert.
#2
Kriptopénz Bányászás / Re:GPU tuning (tweak)
november 04, 2017, 04:48:33 DÉLUTÁN
Kosz mindemkinek a valaszt. Sikerult megoldanom a problemat.Alaplapi videokartyat tettem elsodlegesnek biosbol igy elindult a windows es utanna ujraflasheltem a beteg karit. Midenkinek ajanlom hogy egyszerre csak egy karit flasheljen es utanna restart windows !!
#3
Kriptopénz Bányászás / Re:GPU tuning (tweak)
október 26, 2017, 10:13:48 DÉLELŐTT
Koszi MACSI  a valaszod,


Hetvegen kiporbalom es ha meg netan valaki igy jart mint en   :(  itten talalhatoak megoldasok:


https://www.reddit.com/r/Amd/comments/3nxhju/my_semidetailed_guide_to_unbricking_an_amd_gpu/


netan ha valakinek mas otlete van azert aokat is szievsen elolvasom.
#4
Kriptopénz Bányászás / Re:GPU tuning (tweak)
október 25, 2017, 06:27:35 DÉLUTÁN
Mi a teendo ha videokartya flasheles kozben errort ad az Attiflash program a kartyanak a biosat elemeletileg megserti. A windwos nem indul el ezzel a karival.Hogyan lehet ujraflashelni ?