Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - lasco

#1
Üdv! Tehát még mindig nem tudtam meg, hogy mit érdemes bányászni az én öreg hd7870xt-mel, az a baj angol tudás híján nehéz böngészni az angol fórumokat. Meg mért van az hogy egész estére úgy hagytam a gépet, nem futott mellette semmi és a grafikon úgy néz ki mint egy szívbeteg EKG-ja.. Mért nem megy nagyjából egy szinten?
https://zcash.flypool.org/miners/t1h4yGCk5itXzLo2AxaniKBXiysuHoo6Fuo
#2
Üdv!
Tegnap kezdtem bele a bitcoin bányászatba, egy ritkaságnak számító VTX3D 7870xt 2GB Thaiti LE Magos kártyával. El is kezdtem Zcash bányászatot  a zcash.flypool.org-on Claymore-al. Probáltam keresgélni, hogy állítsam be vagy hogy mire képes a kártya de különböző adatokat kaptam mindenhol és már semmit nem értek. Ezért szeretnék segítséget kapni, hogy ez a maximum amit ki tudok hozni ebből a kártyából, mit ajánlotok, mit használjak? Jelenleg a maximum amit ki ír a Claymore 178 H/s, nekem ez kicsinek tűnnik. 3 intenzitáson fut mert a 4-nél azt írja kevés a memória.Csatolok infókat.
https://zcash.flypool.org/miners/t1h4yGCk5itXzLo2AxaniKBXiysuHoo6Fuo