Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - KOLBI

#1
Rendben! :) ha felrakom azt a drivert akkor gondolom a mostanit teljesen töröljem le a cleanup utilitivel ugye? :)
#2
Mindenkinek köszönöm a segítséget :) 26.3 Mh/s / kártya 6.3 al több mint a bejegyzés előtt! Fasza fórum jó tagokkal köszönöm még egyszer! Szép estét!
#3
Esetleg egy claymore beállítást tudna írni valaki röviden? :) A dc-s 10 re kevételén kívűl így 25 mh/st tud a kártya :D még 1-2 beállítást ami felviheti szívesen fogadnék :D KÖSZÖNÖM!
egyébként első amd rigem sokat szenvedek vele :D
#4
Köszönöm a gyors választ! Akkor claymore on belül állítgassak inkább? :) Esetleg érdemesebb lenne inkább csak eth-t szedni vagy eth-decredet pl?
#5
Sziasztok!
Tegnap összeállítottam félig a riget amiben három a címben említett típusú videokártya van!
Néztem róla videókat hogy 27-30 között hashel bios moddolás + oc után! ezért döntöttem ezek mellet a kártyák mellett!
Összeállítottam, feltelepítettem a windowst, az amd drivereket, majd a claymoret kipróbáltam eth+pascalba akármilyen módosítás nélkül!... és meglepődtem mert 15.5mh/s volt így!
Kíváncsi voltam, hogy lesz ebből 27mh/s /kártya hát nekem sehogy se sikerült! Bios moddolás után amit a netről néztem ki ugyan ilyen kártyával rendelkező srácnak 27 mh-st húzott mondom ez tuti jó! Megcsináltam a bios moddolást... ati winflash,, polaris bios editor stb... igy hashelt 19mh/s-t.
Ezekután néztem hozzá oc settingset! msi afterburnerben alulfeszeltem, toltam rá ugyan azt mint a srácnak így 21 mh/st bírtam elérni! (HYNIX) ramos a kártya. DE a srácnak is mégis neki 29mh/s

Esetleg ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném mert így nem volt túl jó vétel! Másra számítottam és valószínűleg nálam van a gond csak nem tudom mi lehet!
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS A VÁLASZOKAT! :)