Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - CryptoSyphon

#1
Coin-ok / Re:MicroCoin-Az első Magyar kriptovaluta
szeptember 30, 2018, 03:06:17 DÉLUTÁN
Szerintem most még felesleges és kár is bármilyen következtetést levonni az árfolyam alapján.

Egyrészt még csak egy hete van fent a MicroCoin MapleChange-n, másrészt jelenleg szinte csak a bányászok ismerik, akik viszont nem mind HODL-ra vannak beállva, hanem szeretnének szabadulni a kibányászott MCC-ktől, ami viszont túlkínálatot eredményezett.

Az MCC-ben rengeteg lehetőség van, ami miatt sikeres lehet és van egy-két olyan tulajdonsága is, amit nem sok coin mondhat a magáénak. Például iszonyatosan gyors, egy tranzakció pár másodperc alatt végbemegy, így például nagyon jól lehet hasznosítani bárhol, ahol nem akar várni az ember (pl. kávéautomata), valamint sokféle rendszerbe integrálható (egy működő cukorkaadagoló-prototípusról már van fent videó a YouTube-on). Természetesen van a MCC-hez is pénztárcaprogram, ami nem csak gyors, hanem könnyen is kezelhető, ráadásul baromi jól is néz ki. :) Itt most az 1.3+ verzióról beszélek, ami még béta verziós, de így is tökéletesen használható. Az pedig csak egy további példa, hogy egy blokkon belül az első tranzakció teljesen ingyenes, nincs tranzakciós díj.

Ha pedig valaki ki szeretné próbálni, még vennie sem kell MCC-t, csak le kell tölteni a pénztárcaprogramot, a Discordon igényelni kell hozzá számlát, végül pedig az airdrop csatornában lehet hozzá MCC-t is igényelni a kezdeti mókához. :D Persze ha valaki komolyabban akar vele foglalkozni, akkor a tőzsde felé kell hogy vegye az irányt.

Mindent összevetve, szerintem ez egy nagyon jó lehetőség mindenkinek, mert ez nem csak egy fél óra alatt legenerált token vagy egy shitcoin, ami csak egy a sok közül.