Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - csótány

#1
Idéz
Egyenlőre csak egy 3TB-s wincsivel bányászok, próbáljuk ezt a területet feltérképezni, természetesen ha hozza a számításainkat akkor akár több 100TB-t is beindítunk. Ha tudsz adni egy általad javasolt pool-t azt megköszönném!


Én a pool.burstcoin.eu-n bányászom, itt rendesen jönnek a coinok (az SK-t kerüld el ott vmi nem okés).
Gondolkodtam, hogy akár 100 terrával is érdemes ezt csinálni, de most már erre is annyian ráálltak, hogy úgy megnőtt a nehézség, hogy egy winyó árának kell kb 6-7 hónap amíg megtérül, viszont ha megnézed már csak 17%-a nincs kibányászva a teljes coinoknak. Tudom hogy még ez is évek kérdése. Mivel alig kell számolni az áramfogyasztással én azon vagyok, hogy minél több burstom legyen, ha valami csoda folytán felmenne az ára 1$-ra akkor ugye az a pár ezer vagy tízezer coin is sokat érhet, tehát én a kibányászott coinokat nem adom el. Te hogy látod ezt a coint? Valami stratégia?
#2
Idézetet írta: atideath Dátum június 19, 2017, 09:45:42 DÉLUTÁN
Valaki segítsen!!


You need change reward assignment and wait 4 blocks (~16 minutes)


Ezt írja a miner. A webwallet-et használom, ezen a címen beírtam a passom és a pool BURST címét és elküldtem. Mégse akar megjönni a zseton :(
https://wallet.burst-team.us:8128/rewardassignment.html

recepient-nek ezt adtad meg? BURST-32TT-TSAC-HTKW-CC26C

ha nincs nagyon sok terrád akkor érdemesebb másik pool-t választani, itt már a közel 100 sőt már 200 terrások bányásznak.
#3
Idézetet írta: Nero Dátum június 14, 2017, 04:58:11 DÉLUTÁN
poo.burstcoin.eu jobb mint a az .sk pool?

Az sk valamiért mindig csak 2-6 coinokat dobált naponta, az egyik fórumban valaki rákérdezett hogy miért, amire azt válaszolták, hogy hát támogatni kell a pool-t.. szóval sztem ott valami stikli van. Én az eu-t használom, nincs vele bajom, talán hogy néha látom hogy leesik a network quality 0%-ra de ez mindegyiken előfordul.