Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - trion007

#1
Sziasztok!
Az normális, hogy a effective hashrate-em nagyon eltér a reported hashrate-től ?
143 a reported és 102 az effective. Egy ismerősömnek ugyan ilyen kártyákkal, kb 5 a különbség.
Valaki tudna esetleg segíteni ?
#2
Üdv mindenkinek!


Szerintetek ha havonta ilyen 150e - 200e Ft-ot kitalok coinbase-ről K&H-s számlára az szemetszúrhat annak a bizonyos hárombetűsnek ? ? ?
#3
Próbáltam, de ha úgy van akkor el sem indul a win
#4
Igen rá van dugva a táp. Másik raiser-el is ugyan az sajnos. Ha közvetlenül az alaplapra kötöm csak az R9-et akkor hibátlan.
#5
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.
Ethereum rig-ben különböző kártyákat szeretnék használni.
Adott egy MSI Z170A alaplap legfrisebb BIOS-al, 1db RX570 1db RX580 és szintés 1db R9 290X (egyenlőre úton van még 2db), és természetesen 5db USB rasier. Ott ütköztem problémába, hogy amikor az RX kártyák mellé berakom az R9-et az úgy viselkedik mintha kevés lenne az alaplap és a kártya közötti sávszélesség. Csak nagyon keveset számol 4-5MH/s amikor soloban 28-30-at tud.
Amikor csak az R9-es kötöm be rasiseren kerestül akkor, feke fehét a kép és a Win 10 betöltés után nem sokkal meg is fagy minden. És amikor az RX kártyák mellett van 100%-os GPU terheltséget jelez de nem emeli meg a GPU és memória órajeleket. GPU órajel 300-on marad, a memóri ha jól emlékszem 500 körül. Mit nem csináltam jól ? Valaki találkozott ilyesmivel ? A táp egy 1250W-os OCZ
Előre is köszönöm mindenkinek a közreműködést.