Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - tom95ster

#1

Sziasztok.Annyira már nem vagyok kezdő bányász, de most használok először risereket.


A gép a következő:


Gigabyte x86-os lap, 6 pci-e porttal, 3 teljes hosszúságú.
800wos táp.
2 db gtx 1060 6gb
1 db gtx 1060 3gb


Biosban Gen1 átállítva.


Ha a risereket az hosszú slotokba kötöm, megy minden kártya. Ahogy berakom az egyiket az 1x-esebe, azt már nem látja se win10 se claymore, senkise...
Mit rontok ugyen el? Tervezem ezt 6 kártyásra bővíteni, de így ennek kevés esélye, pedig már itt türelmetlenkedik az asztali gépben egy másik 1060 6gb...
Megköszönöm, ha sikerül megoldást találni rá!


ÜDv
#2
Vásárhely / Re:Kínál
szeptember 16, 2017, 09:44:01 DÉLUTÁN
Eladó 6-os rig megépítve, vga mentesen.
Még a nyár derekán belefogtam a nagy bányász őrületbe, de végül a projekt a célban megfeneklett.
Terveztem egy saját keretet cad-el, mérnök vagyok , ezt nem bírtam volna máshogy...
Megépítettem, 20/30-as csiszolt fenyőből, könnyű, de elég masszív. Sajnos az építés profi gépek hiányában pont nem lett elég precíz, de a célnak megteszi. (5000 ft)

500-as Samsung winyó, telepített de nem aktivált, fel driverezett win 10-el. (7000 ft)
Z87X-D3H Gigagbyte alaplap, 3 X1 és 3 x16 slottal + 2 magos Pentium proci, gyári hűtővel, + 4 gb rammal. (37000 Ft)
850w-os 85%-os hatásfokú új táp. (12000 ft)


Van hozzá 12 db riser, vagyis 2*6 db. Bontatlanok, mivel vga hiányában tán egyet bontottam ki lecsekkolni, v006 típusú, kék, molex táp csatis. (12*3000 Ft)
Sajnálom eladni, de tárolni panelben nem igazán buli, mostanság pedig biztosan nem látom el 5-6 vga-val, a pénztárcám nem akarja...
Ár a tételek végén, egyben 97000 Ft helyett 80000 ft. Fotót küldök viberen, postázni a keretet nem akarom, mivel ahhoz azért nagy és törékeny (bár megbontva lehetséges lenne, de macera újra összecsavarozni). Egyéb tételenként listázott részegység postája megoldható, a költség a vevőé.


Érdeklődni priviben célszerű, viber: 063041137kilencvenkettő


Köszönöm!


#3
Vásárhely / Re:Kínál
augusztus 18, 2017, 10:37:06 DÉLUTÁN
Eladó 6-os rig megépítve, vga mentesen.
Még a nyár derekán belefogtam a nagy bányász őrületbe, de végül a projekt a célban megfeneklett.


Terveztem egy saját keretet cad-el, mérnök vagyok , ezt nem bírtam volna máshogy...


Megépítettem, 20/30-as csiszolt fenyőből, könnyű, de elég masszív. Sajnos az építés profi gépek hiányában pont nem lett elég precíz, de a célnak megteszi.


500-as Samsung winyó, telepített de nem aktivált, fel driverezett win 10-el.
Z87X-D3H Gigagbyte alaplap, 3 X1 és 3 x16 slottal.
850w-os 85%-os hatásfokú új táp.
2 magos Pentium proci, gyári hűtővel, 4 gb rammal.


Van hozzá 12 db riser, vagyis 2*6 db. Bontatlanok, mivel vga hiányában tán egyet bontottam ki lecsekkolni, v006 típusú, kék, molex táp csatis.


Sajnálom eladni, de tárolni panelben nem igazán buli, mostanság pedig biztosan nem látom el 5-6 vga-val, a pénztárcám nem akarja...


Ára 0,024 btc avagy 88000 ft. Fotót küldök viberen, postázni nem akarom, mivel ahhoz azért nagy és törékeny.


Érdeklődni priviben célszerű, viber: 063041137kilencvenkettő
#4
Coin-ok / Re:Ubiq (UBQ) bányászat
július 25, 2017, 02:52:36 DÉLUTÁN
Ugye ez így működik ETC--nél is? Ethermine.org poolon csákányolnék belőle kicsit és már belőttem a Bittrex deposit címet a bat fileba....
#5
Coin-ok / Re:Ubiq (UBQ) bányászat
július 24, 2017, 11:39:40 DÉLUTÁN
Én már toltam vagy 6 napot, kb 2 hete. Akkor nagyot esett, volt 70 cent is, azóta korrigált. Sajnos a diff majdnem a duplájára nőtt, nem igazán éri meg, mert nekem jó ha napi 1 dolcsit hoz és 0,6 dolcsi az áram jelen kiépítésben. Vagyis nem mondom, hogy nincs profit, de a profit mindig úgy jó, ha minél nagyobb. :D


Ajánlott az ubiqpool.io, a network hash felel ott tömörül kb. Kifizetések promt jönnek, waletnek ez meg tökéletes: https://pyrus.ubiqsmart.com/
Bittrexen játszok a hozadékkal, jelenleg nem érné meg kivenni, így megadom az esélyt tudatlan tőzsdecápa felemnek, hogy azt a kicsit is elveszítsem. Vagy legalább a felét...  ;D ;)



#6
Kriptopénz Bányászás / Re:ETH bányászat
július 10, 2017, 08:36:26 DÉLUTÁN
Idézetet írta: sadkaz Dátum július 10, 2017, 08:13:07 DÉLUTÁN
Srácok mi lesz itt a bányász világgal...
novembertől?

ETH átáll PoW ről PoS-re és mehet mindenki zcash-re? felnyomni az ottani difficultyt?

van rá stratégiátok? (ETC és Zcash-en kívül? ami megérné?)


Megbocsássatok bányásztársak, ezt lehet, hogy nem ide kellene, de mondja már meg egy hozzáértő egy zöldfülűnek (jelen esetben nekem), hogy mi a valós eltérés a POW és a POS között?? Angolul láttam már leírva az elmúlt 2 hétben sokszor, de egy frappáns, két soros magyarázatot sem találok sajnos magyar nyelven.
Köszönöm! (Azért sejtek valamit: a POW csákányozható, a POS meg már nem... közel járok? )
#7
Coin-ok / Re:DAXX Coin
július 10, 2017, 02:27:51 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Simi Dátum július 10, 2017, 01:05:34 DÉLUTÁN

bbarna, tegnap jött velem szemben a topic és mivel az időm éppen engedte utánaszámoltam, nincs-e jobb mód.
A Te tegnapi számaid alapján az derült ki jobban megéri mást bányászni és exhangen ~2* annyi DAXX-ra váltani, mint magát a DAXX-ot túrni.
Ezt gyorsan le is írtam, egyszerűen azért, hogy aki ebben látja a lehetőséget jobban járjon, vagyis ugyanazért a hash értékért jóval több DAXX-ot szerezhessen.
Hogy azóta változtak a számaid vagy csak egyszerűen irrelevánsak voltak a tegnapiak, arról nem én tehetek.
Kiváltképp nem is számít, annak is örülök ha a jövőben aki eddig nem tette, ilyen szempontból is megvizsgál egy coint még mielőtt bányászni kezdené, mert lehet jobban jár ha mást túr és azt gyorsan a kiszemelt coinra váltja, mintha a kiszemelt coint túrja.


IdézUgye a számok alapján megengeded, hogy mindenki eldöntse, hogy neki mi a jó

Ezt hogy mire fel írod így, mi ez a stílus, nem értem. Ha
az ember jószándékból, önzetlenül jót akar a másiknak és ilyet/így kap vissza akkor először egy kicsit ledöbben, majd elgondolkodik, hogy egyáltalán érdemes volt-e rászánni akár egy percet is. Ha nem tűnt volna fel arra szerettem volna felhívni a figyelmet tegnap, hogy a - tegnapi - számaid alapján sokkal jobban is járhatnátok. Ennyi nem több, nem kevesebb. A válaszokból úgy tűnt páran félreértelmeztek, ezért megpróbáltam tisztábban fogalmazni, mire is gondolok pontosan.

IdézA daxxcoin online wallet oldalán bal oldalon van egy csomó funkció amelyek még nem elérhetőek közöttük van exchange is, ha ezek a funkciók elérhetőek lesznek és tartják a jelenlegi 0.1 usd árat amit fent lehet látni akkor viszont nagyon is megérné.

Vikvik, nem tartanak semmit, az csak egy szám ami nem jelent semmit.
$1 is lehetne ott, nem számít, mert minden csak annyit ér, amennyit adnak érte. Amíg nem tudod olyan áron eladni, azt a számot jobb elfelejteni.

Jelenleg Cryptopia-n a legmagasabb vételi ajánlat (árfolyam alatt jobb oldalt, a Buy orders rész) 0.00000382 BTC ami 0.0094354$, ennyiért tudnál most eladni.
Ha spekulálsz az megint más, csak a tartják -ból nekem nem így jött le.


Én speciel megfogadtam a tanácsot és köszön is egyben! Mindig lesznek, akik picit másként értelmeznek egy írott szöveget, én ezért szeretem az emberi beszédet, ott azonnal hallom ha valaminek éle van...
Nem igazán hozott jól ebből a picike DAXXból az egy szem vga, de sajnos az UBIQ sem valami hűha, viszont ott megvan már majdnem egy coin, sajnos a számításaid szerinti kettő biztosan nem jön ki, még 1,5 sem, ez viszont nem is rajtad múlott.
Hogy mit veszek majd belőle nem tudom, de van pár szar ötletem, valami vagy bejön vagy sem, erről majd beszámolok.
#8
Coin-ok / Re:DAXX Coin
július 09, 2017, 08:16:40 DÉLUTÁN
Köszönöm a felvilágosítást, holnap estig túrok DAXXot, aztán Ubiqot fogok... ennek is lehet utána nézni :)
#9
Coin-ok / Re:DAXX Coin
július 09, 2017, 07:42:25 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Simi Dátum július 09, 2017, 07:20:34 DÉLUTÁN


1 DAXX 1 cent 31 mh/s -el 2 óra 10 DAXX akkor az 120 DAXX/nap, ami $1.2.
Ebben az esetben baromira nem éri meg mineolni, ha láttok benne fantáziát inkább nézzetek egy whattomine-t és találtok olyan coint ami 2* annyi profitot hoz s azt a profitot váltsátok át DAXX-ra.


Köszönöm, valahogy erre jutottam én is, de mivel "bentről" ingyen áram mellett a laptopon is tudom túrni, így legalább az hozhat valamit.
Egyébként csak azért fogtam bele, hogy pár coint bezsebeljek, váltani nem fogom még egy darabig, remélve, hogy lesz ez még drágább is, ahogy már Bitcoint sem éri meg ásni, az éter is kifullad a magas diff miatt, valami csak történik pozitív irányban a bányászható coinok árfolyamával, ennek meg a diff még legalább alacsony...
Lehet, hogy tök hülyén gondolkodom benne, nem vagyok a téma tudója sem szakértője, de anno, nagyon fájt, hogy nem vásároltam $50 körül pár BTC-t... (tudom, eső után köpönyeg hülyeség, de hátha bejön ezt követően valami.) A rigemet (amiben már csak a vga-k hiányoznak) sem azért építettem, hogy kiszedjem a bányászott coinok pillanatnyi értékét forintban, nem ebből élek és nem is kereset kiegészítés, de egykor még jól jöhet pár coin, amit ma a villanyszámla befektetésével szedtem össze. 


Egyébként ezt a werb wallet tetején látom:



DAXX / EUR = 0.095
DAXX / USD = 0.1[/size]
DAXX / BTC = 0.00003931

Ezt nem tudom mit takar, valami belső exchange?
#10
Coin-ok / Re:DAXX Coin
július 09, 2017, 05:57:35 DÉLUTÁN
Én 24 perce belefogtam. Nincs nagyon mit vesztenem egy árva vga-val, bár nyernem sem. A Vegán által megadott poolon tolom, kemény 24 mhs-el. A web wallet szimpatikus, főleg, ha lesz benne egy árva coin, mivel jelenleg 10 centet ér darabja. Ha ebből kijönne napi 20, akkor már nem csak a villanyszámla jönne vissza, de ezt majd egy-két nap után meglátom...



A stat page jelenleg azt mutatja, hogy 24 perc alatt kicsit több mint 1 DAXX-ot tolt ki, ez lehetne akár napi 40-48 is! 10 centes áron, az már napi 4-4.5 dolcsi? egy karira nagyon okés... :D
#11
Kriptopénz Bányászás / Re:Minden ami Nvidia
július 09, 2017, 11:11:16 DÉLELŐTT
Idézetet írta: exertech001 Dátum július 09, 2017, 11:07:52 DÉLELŐTT
KÖZÉRDEKŰ INFÓ!
Claymore 9.7 +1 MH/s -t jelent az nvidia kártyáimnál! Frissítés javasolt részemről!


Ezt én is megerősítem, nekem is jött a plusz 1 mhs.
Tölteni lehet innen a fórumról is direktben


https://www.kriptopenz.info/forum/index.php?topic=4639.0

#12
Kriptopénz Bányászás / Re:Minden ami Nvidia
július 09, 2017, 10:57:16 DÉLELŐTT
Valaki tudna infót adni, ez mit bír? hessel vajon annyit, mint a normál méretű 1060 6gb?


https://www.konzolokszervize.hu/pc/kiegeszitok/gigabyte-geforce-gtx-1060-mini-itx-oc-6gb-gddr5-192bit-pcie-gv-n1060ixoc-6gd-videokartya


mindenképp 6gb körüli vgat szeretnék, így rendelnék 3-mat és úgy tudom SzékelyVegánnak is vannak mini kártyái :)
#13
Coin-ok / Re:BFJ - DBIX (DubaiCOIN)
július 09, 2017, 10:37:07 DÉLELŐTT
Köszönöm mindkettőtöknek!, hogy ez nekem mért nem jutott  eszembe, az maradjon az én hülyeségem :D
#14
Coin-ok / Re:BFJ - DBIX (DubaiCOIN)
július 09, 2017, 10:29:26 DÉLELŐTT
Idézetet írta: CryptoMan Dátum július 09, 2017, 10:24:45 DÉLELŐTT
Érdemes lenne kitölteni mindenkinek a poloniexen a Dubaicoin kérvényt....több exchange nagyobb forgalom...etc.

Hi guys,,the community can help in demanding for DBIX on poloniex or any other exchange,, So, If any of you want to see DBIX on Poloniex,, just visit this link>>>https://www.poloniex.com/coinRequest fill in the form, than click on submit. i have provided the data for you, so you can simply COPY/PAST.For the "Explanation" fields, i think that you should fill them by your own, depending on your opinion about DBIX
#15
FAQ és Tutoriálok / Re:SZOFTVER LINKTÁR
július 09, 2017, 10:21:51 DÉLELŐTT
Claymore's 9.6 és jelenleg legfrissebb 9.7-es miner szoftvere Win-re és Linux-ra tölthető innen is:


9.6-os verzió, win:


http://geograde-nas.ddns.net/fbsharing/ensPgNTf


Linux:


http://geograde-nas.ddns.net/fbsharing/eiN8WCg2


9.7-es verzió, win:


http://geograde-nas.ddns.net/fbsharing/5lnfRjZv


Linux:


http://geograde-nas.ddns.net/fbsharing/uF8ugE4D


A szervere elérése napi szinten 06:30 - 23:00 között lehetséges, hétvégén ez 9:00 - 23:00 közé esik.
Remélem tudtam kicsit segíteni a bányásztársaknak.
Legyetek szívesek pm-ben jelezni, ha nem menne a letöltés direktben a link sérülése végett, az elérési időn kívül a szerver is alszik, akkor nyilván nem fog menni a letöltés.
#16
Coin-ok / Re:BFJ - DBIX (DubaiCOIN)
július 09, 2017, 09:45:10 DÉLELŐTT
Feltettem én is a 9.7-es Clamoret, pontosan 1 mh/s gyorsult az egy szem vga :D
Szeretnék egy linket megosztani valami külön topikban, mivel alig tudtam letölteni a legfrissebb bányász progit, a szerveremről így tudnák szedni ügyesen, de nem korlátlan idő eléréssel. Volna rá igény?
#17
Kriptopénz Bányászás / Re:Minden ami Nvidia
július 03, 2017, 05:46:37 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kolieee Dátum július 01, 2017, 08:38:56 DÉLUTÁN
Idézetet írta: tiburka Dátum július 01, 2017, 08:04:28 DÉLUTÁN
Idézetet írta: tom95ster Dátum július 01, 2017, 07:56:55 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kpeter Dátum június 30, 2017, 07:34:57 DÉLUTÁN
Végigkerestem a topikot de nem nagyon van arról szó, mennyit fogyaszt egy gtx1060 hesselés alatt? Benyeli a 120W vagy kihozható kártyánként 100W-ból?


Kihozható.
Egy árva gtx 1060 6gb-al tolom, van watt méterem és a gép nekem alapből kér 80w-ot, (i5-6600k felhúzva) és 178W körül van kikapcsolt monitornál a miner.
Nem rossz ez, csak a diff annyit romlott az ETH-nál, hogy a végére csak a villanyszámlára valót túrja ki, főleg, hogy esik az ETH árfolyama.

Állj át ZEC-re
Nekem a kalkulator azt irja hogy egy ev alatt Etheren 900$hoz az egy gtx 1060 6gb kartyad az nem hiszem hogy annyira rossz az 190$ vilanyszamla per ev 180watt foflgyasztas melett. Zecen 15%kevesebbet.
Na most vagy a kalkulator szar vagy 1 darab1060 kartyaval akarsz 2 nap alatt miliomos lenni :D


Köszönöm az észrevételeket. Most leállt az egy árva GTX, nyaralok. Ellenben majd egy hónap alatt túrt 0,24ETH-t. Sajnos a diff annyira romlik, hogy a következő hónapban jó ha elérjük a 0,4et. Ez gyakorlatilag majdhogy nem négyzetesen romlik, szóval ez ráfizetésnek tűnik. Nem akarok egy nap alatt milliomos lenni, nem ebből élek, de azért az émász kedvére hadd ne bányásszak...
#18
Kriptopénz Bányászás / Re:Minden ami Nvidia
július 01, 2017, 07:56:55 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kpeter Dátum június 30, 2017, 07:34:57 DÉLUTÁN
Végigkerestem a topikot de nem nagyon van arról szó, mennyit fogyaszt egy gtx1060 hesselés alatt? Benyeli a 120W vagy kihozható kártyánként 100W-ból?


Kihozható.
Egy árva gtx 1060 6gb-al tolom, van watt méterem és a gép nekem alapből kér 80w-ot, (i5-6600k felhúzva) és 178W körül van kikapcsolt monitornál a miner.
Nem rossz ez, csak a diff annyit romlott az ETH-nál, hogy a végére csak a villanyszámlára valót túrja ki, főleg, hogy esik az ETH árfolyama.

#19
Idézetet írta: bbarna Dátum június 27, 2017, 12:20:23 DÉLELŐTT
A slot1-ben egy 1050ti szinte biztos, hogy bányászni fog a mai értékekkel kb 1$/nap - ha működik, akkor próbáld a slot2-őt, de ez erősen kétséges!!


Okoskodni nem akarok, de a mai értékén ha nem jön ingyen az áram, akkor ez egy ráfizetés hó végén nem pedig profit. Ma számoltam kicsit, ha hasonlóan árazzák az étert, akkor lassan le kapcsolom az egy szem gtx1060am. Jó ha napi 2$ termel, és ennek fela az áram. Nem egy nagy eredmény, ha figyelembe vesszük, hogy a vga egy hónap bányászattal az eredmény akár többszörösét is veszíti az értékéből...

#20
Kriptopénz Bányászás / Re:ETH bányászat
június 25, 2017, 09:45:00 DÉLELŐTT
Koszönom mindenkinek. Mivel a myetherwallet.com ra kezdtem el bányászni, így nem tudom ezt átirányítani sajnos, annak utánanézek  hogy ott mi a házirend.
Köszi mégegyszer !