Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - Tade00

#1
Sziasztok!

Szeretnék venni 8Gb-s RX580-asokat, és szeretnék segítséget kérni tőletek.
Nézegettem a topic-ot, és észre vettem, hogy a különböző gyártók RX580-ak eléggé eltérően teljesítenek a bányászatban. A jelenleg piacon lévő 8Gb-s RX580-asok közül szerintetek melyik gyártó, melyik típus a legjobb ár érték arányban? Nagy segítség lenne már az is, ha leírnátok hogy kinek, melyik kártya, mennyit hash-el ETH alatt.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!  ;)
#3
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Kína tele van száítógéptáp csatlakozó átalakítókkal. Mivel a videókártyák bányászat során elég nagy teljesítményt vesznek fel, ezért kérdezném, hogy a 2xmolex > 8pin PCI-E és a 6pin PCI-E > 2x8pin PCI-E átalakítók mennyire használhatóak? A kellő teljesítményt megkapják így is a videókártyák, vagy az ilyen átalakítókat inkább hanyagolni kellene? Kinek mi a tapasztalata, ki használ ilyesmiket?
#4
Kriptopénz Bányászás / Re:RX 460/ RX 550 / RX 560
június 27, 2017, 01:35:32 DÉLUTÁN
Sziasztok.

Az volna a kérdésem, hogy valaki használ-e Asus AMD- STRIX-RX460-O4G 4GB GDDR5 videókártyát bányászatra, és hogy mit tud ETH-val?  :)
A válaszokat előre is köszönöm!  ;)