Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - ffthomas

#1
Srácok, köszönöm mindenkinek, tegnap rengeteg tippet és ajánlatot kaptam. Végül egy szegedi/kecskeméti gyártó mellett döntöttem, akinél készleten van ez a mennyiség - magam sem hittem volna, ráadásul több, mint 10 különböző típust gyártanak, de ezek szerint van kereslet a mining rig keretekre.

Már menedzselek egy közel 50 gép méretű farmot, de a gépek elhelyezése és a hűtés (levegőcsere) messze nem optimális, át kell szerveznem az egészet, ezért kellenek a keretek. Én is úgy terveztem, hogy salgó (vagy ahhoz hasonló) polcrendszerre rakom, kihúzható módon, hogy könnyen hozzáférhető/szerelhető legyen minden gép, de én - ahogy a helyiség engedi - inkább minél alacsonyabbra pakolom a gépeket, a hideg (kinti vagy nyáron szükség esetén hűtött) levegőt alul fújatom, a meleg levegőt pedig fent elszívatom. Nyilván minél kevesebbet kell nyáron klímázni, annál hatékonyabb a dolog.
#2
Sziasztok!

Akad itt vállalkozó szellemű ezermester, aki készítene rig alu keretet viszonylag nagyobb mennyiségben? (~50 db)

Elvárás: 6 db GPU elhelyezés/rögzítés lehetősége, 1 db tápegység hely, 4 db 12cm venti rögzíthető legyen a kártyák elé. (Számlaképesség előny, de nem feltétel.)

Üdv,

Tamás