Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - Balint2017

#1
Hali, meg tudna valaki mondani, hogy az usb risernek mekkora a fogyasztasa, mennyit kothetek egy sata agra? Rx580-asok mennek evga gq1000-rol jelenleg 2 kartya megy egy sata agrol.
#2
Hali, ti amikor uj kartyat raktok a rigbe, flash es driver install idejere lehuzzatok a meglevoket?
Egyebkent en nem vettem eszre kulonbseget a blockchain es a sima crimson kozott.
Az 570 vs 580bol en az 580at valasztanam, de nem sok kulonbseg van koztuk.
Ha mar gigabyte... Valaki arulja el nekem legyszives, hogy lehet kikapcsolni azt a csodalatos led vilagitast rx580 gamingen. Koszi :D
#3
Kriptopénz Bányászás / Re:Finom-Vegyes
november 29, 2017, 09:40:35 DÉLUTÁN
Koszi sracok, mindketto hasznos app, ajanlok en is kettot, blockfolio es btc checker.
Egyebkent nezegettem a statisztikakat, diverzifikalas vegett es ugy latom, hogy foleg csak iden lehetett vele nagyot szakitani, azelott nem nagyon mozogtak az arak. Iden tobb coinnal is tavasszal tortent hatalmas ugras, ez minek volt koszonheto? A masik dolog, a btc lufi pukkanasa vajon magaval rantja az altokat is vagy pont ellenkezoleg?
#4
Kriptopénz Bányászás / Re:Finom-Vegyes
november 28, 2017, 09:46:03 DÉLELŐTT
Sziasztok, tudnatok ajanlani egy olyan applikaciot ami ertesitest kuld ha xy coin erteke egy beallitott szint fole vagy ala megy?
#5
30-32 mh-re szamithatsz mindegyik gyartotol, a ram lenyegesebb, de azt ugyis csak vasarlas utan tudod meg. Talan meg a garira erdemes oda figyelni mert arulnak 1-2 evvel is, azokat kerulnem. Bar en eleg kezdo vagyok, lehet h a veteranok tudnak majd okosabbat mondani.
#6
Sziasztok,
Nagyon kezdő vagyok a témában ùgyhogy egy kis (vagyis inkább sok :D)segítséget szeretnék kérni videokártya választáshoz, amd rx560/570/580 vagy nvidia gtx1060, nagyjából ez a négy az ami szóba jöhet. Ezek közül melyik lehet a legjobb választás hashrate, fogyasztás és persze ár függvényében egy kezdő righez? Illetve a kártyák memória mérete (3gb vs 4gb) mennyire lényeges a bányászatnál? Köszi előre is :)