Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - elf13elf

#1
Szia
köszi, ezeken tul vagyok, mind. egy maradt mar csak a win10 korabbi verzioja.Bios legfrisebb, virtual meomri felhuzva, blockchain driver, patchelve , látjta a WINFOS az összes kártyát. A jelenség a következő 4 vagy annál több kártyánál kilép a program, például clymore, nicehsh de gondolom az összes többi is. Na de ha csak 3 at kötök be akkor megy tökéletesen. a táp tuti elég ugyis bekötöttem már 2-2kártya 2db 750w gold tápra......
LASSAN FELADOM..................
#2
Sziasztok ! Már nagyon kétségbe vagyok esve, sehogyse akar meni a full rig !!!! Már odavissza probáltam mindnet !!! Asus z270p alaplap 7db RX580 4gb , a táp tuti elég 2db 750es, a lényeg probáltam win7 64bit win1064bit sehogyse akar meni a a Claymore vagy nicehash, elindul am program es bezarodik, volt hogy hibauzenettel =EthDcrMiner64. müködése leállt. ha 3 kartyat rakok be akkor mukodik minden de hamár 4 akkor nem ezáltal a 7db már szóba se jöhet. Egy hete bütykölöm és már az idegeim nem bírják! HELP HELP HELP !!!! Ötlet valakinek ? Előre is köszi !