Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - SwissAirplane

#1
Illetve egy másik dolog... jó jó ez a CoinBase de nállam csak 4 Cryptovalutát enged. Melyik az a cryptotárca ami kisebb cryptovalutákat is enged, illetve lehet benne venni eladni ( vagy pénztárcaba csak taroljak, ne abba vegyek??)

Köszönöm!

Tapatalkkal küldve az én SM-G903F eszközömről

#2
Sziasztok!

Az elmult 2 napom a forum böngészésével telt, de még így is vannak sötét foltok!

Azt látom hogy elég sokan használjatok a CoinBase-t mint pénztárca! Erre már regisztraltam vagy 2 honapja, egy dombornyomott kártya hozzá is van rendelve, de amikor szeretnék feltölteni a kartyarol ( cryptot venni) akkor az összeg megadása után a vásárlás gombra kattintva tovabblép egy oldalra ahol egy kicsit "silány' grafikával le van utánozva a bankom logoja fejléce....
ott vannak a kártya adatok és egy jelszót kér... Mi ez a jelszó? mert eddig mindent probáltam de nem enged tovább!

Illetve ha Cryptovalutát akarnék vásárolni akkor arra jo a CoinBase vagy esetleg valami mást ajánlotok, megpróbálnám meglovagolni most ezt az ingadozást,  hátha  1-2 ezer euro befektetéssel egy kis plusszt össze lehet hozni!

Aztán a következő lépés a bányászat lesz, de az másik topik!

Tapatalkkal küldve az én SM-G903F eszközömről