Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - 00777

#1
Köszönöm szépen a segítséget, teljesen bevált. Túl akartam bonyolítani itt a dolgokat, tudtam erről a dag vagy milyen problémáról, de azt hittem a legújabb radeon szoftverbe ez már benne van, de aztán ezzel most hajaaaj. Bios moddal hasít is már olnyba az ETH 30,5 el. Még egyszer nagyon szépen köszi. <3
#2
Sziasztok! Teljesen kezdőként gondoltam belekóstolok, beletanulok a bányász világba. Így vásároltam is alacsony költségvetésből egy kártyát és egy gépet. Nézegettem vegán videóit is, illetve sok rx 580 bois modot ilyen olyan beállításokat, amikkel egy ilyen videókártyával könnyedén kihoznak 30 mh sőőt. Néztem itt a fórumon, bitcointalkon is megoldásokat, de sehogy nem akar összejönni a dolog. A problémám az lenne, hogy dual miningba jelenleg nekem 25,5 fölé nem nagyon akar menni, illetve a második coin is maximum 770 el hessel.  Pedig modoltam a biost ( 1750:2000)  és 22-ről erre az értékre sikerült feltornázni. Állítottam voltot, de értelemszerűen akkor ebből a 25,5 ből csak lejjebb ment az érték. ( nem tudom ez sokat jelent e , de setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 ) ezt a bat filet nem csináltam meg mert, amikor berakta a környezetei változók közé akkor a claymor-nak nem tetszett és leállt. Mi az amit ennyire elronthattam? Miket hagytam ki ? Talán az a baj, hogy a masinába csak 2 giga ram van? Esetleg az alaplappal lehet a baj nem elég új ? :O ( dxdiag lefuttatásánál a képernyőnél nem írja ki amiket ki kéne, pedig driver fent és watmant is lehet kezelni stb) Akinek lenne valami tippje trükkje légyszíves ne tartsa magába.

A MASINA :    -alaplap:  asrock 960gm-vgs3 fx
                     -proci: AMD Athlon x2 270 ( 2 magos 3,4 Mhz )
                     -memória: 2gb DDR3
                     - videó kártya: XFX Radeon Rx 580 8 GB XXX Edition ( samsung memory )
                     - winhcester: 500 gb
                     - 600 wattos táp.
#3
Idézetet írta: Franky2Ster Dátum október 27, 2017, 05:34:14 DÉLUTÁN
Valamit nem jól állítottál be.Mit bányászol?
Simán ETH t bányásznék először. A pool oldarálól pedig mindent bemásoltam a txt be és átraktam batba, futtattam és utána jelent meg ez a probléma.
#4
Sziasztok! Segítségetekre volna szükségem. Néztem a Vegán videóit és úgy gondoltam, belevágok ebbe a bányász dologba. Először csak kicsibe, hogy egyáltalán belejöjjek, de már az elején elakadtam.  :(
Ezekkel dolgozom, dolgoznék:
alaplap: asrock 960gm-vgs3 fx
ram: 2 gb dd3
videó kari: XFX radeon Rx580 8gb
vinyo: 500 gb.
táp: 600 watt
Problémám : Letöltöttem a claymore programot. Aztán még mielőtt beconfigoltam volna elindítottam. Örültem is neki fut a program semmi probléma felismeri a 8 gigát és már szedte is 22 mh körüli értékkel. Aztán megcsináltam ezt a bat file dolgot amit az egyik videójában mondott. Lefuttattam mindent a videó szerint csináltam. aztán beállítottam szépen a címemet és a poolt. Elindítottam a programot és már csak 3 gigát ismert fel, de mielőtt elkezdte volna szedni kidobta h a et. tralal exe működése leállt. Valakinek volt már hasonló jellegű problémája? Mi az amit ennyire elronthattam? Én a bat filera gyanakszom utána voltak problémák. Hiába töltök le másik verziót ugyan ezt dobja ki. Válaszokat előre is köszönöm.