Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Adás - Vétel <----- [RÉGI, LEZÁRVA]

Indította boti123, december 02, 2016, 08:09:32 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 5 Vendégek van a témában

proziroxx

A netshop rendes, tisztességes, segítőkész, őket tudom ajánlani.
Viszont az olyan emberek, akik nem postáznak, meg lekezelően beszélnek... hááát, nem véletlen, hogy még nem volt velük üzletem és valószínűleg nem is lesz :)

Arkenso

hova szól a garancia?
hiteles-e a számla?
stb?

proziroxx

Idézetet írta: somogyi betyár Dátum május 16, 2017, 12:24:41 DÉLUTÁN
Idézetet írta: proziroxx Dátum május 15, 2017, 08:53:27 DÉLUTÁN
Üdv!
Ez a laptop mennyiért menne el szerintetek alig használt, megkímélt állapotban?

Lenovo Y50-70
Processzor: Intel Core i7 4710HQ 2.5GHz (turbo 3.5 GHz)
Memória: 8GB DDR3L 1600MHz
Videokártya: NVIDIA GTX 860m 2GB
Háttértár: 256GB OCZ SSD
Kijelző: 1920x1080, 300cd/m2

Adok érte 50-et ;)

Remélem ezt csak viccnek szántad....

spikes

Idézetet írta: Arkenso Dátum május 16, 2017, 10:48:15 DÉLUTÁN
hova szól a garancia?
hiteles-e a számla?
stb?

A cég létezik, megnéztem céginfóba. A számla hitelességét pedig nem tudod ellenőrizni, azt majd a NAV vizsgálja a gond lesz vele...
Ennél többet nem tudsz tenni..

spikes

Tápelosztókat nem árul vki? 6-8-as

somogyi betyár

Idézetet írta: Arkenso Dátum május 16, 2017, 10:41:20 DÉLUTÁN
Nem értem én ezeket a hardveraprós hirdetéseket.
Mindenki tolja a nagy szöveget, hogy bármit beszerez, aztán mikor rendelne az ember valamit, akkor jön a válasz, hogy:"most nincs, ha lesz szólok" stb. Aztán még arra sem képes az illető, hogy válaszoljon :)
Arról meg nem beszélve, hogy kétes számlagyártások vannak, annál kétesebb garanciák.

Vesz innen valaki valamit? Egyáltalán miért van megengedve, hogy szélhámosok itt reklámozzák a nem létező dolgaikat?

(lehet csak én látom ennyire negatívan ezt?)

A legtöbben nem a gyártóval állnak kapcsolatban, így nem végtelen a raktárkészlet.
Előfordul, hogy rákérdezel a kiskernél, még van nekik 10db, másnap rendelnél, bocs, kifogyott.
Ez ilyen egyszerű.
"Ahol akarat van, ott mód is akad"

banda

Nem lehet emberi áron 470-es kártyát venni? Tud esetleg valaki valamilyen lelőhelyet?

Néztem a hardveraprón is, de semmi érdemleges.

Előre is köszönöm!  :)

proziroxx

Engem meg RX480-as vagy GTX1070-es kártyák érdekelnének... hardveraprón már én is túl vagyok.

Honnan szerzitek be a kártyáitokat, ha szabad ilyet kérdeni?

etick

Idézetet írta: proziroxx Dátum május 17, 2017, 12:28:57 DÉLUTÁN
Engem meg RX480-as vagy GTX1070-es kártyák érdekelnének... hardveraprón már én is túl vagyok.

Milyen 1070-es kártyára gondolsz? Esetleg privátban megtudjuk beszélni.

spikes

Ha valakinek van RX570 vagy 580-as 8GB kártyája eladó, lehetőleg számlával keressen meg.

proziroxx

Idézetet írta: etick Dátum május 17, 2017, 12:51:13 DÉLUTÁN
Idézetet írta: proziroxx Dátum május 17, 2017, 12:28:57 DÉLUTÁN

Milyen 1070-es kártyára gondolsz? Esetleg privátban megtudjuk beszélni.

Az attól függ, milyen van és mennyiért :)

becko

Sziasztok

4GB-os RX580-as kártyák érdekelnének ilyen 65-70 körül, 4 darabot szeretnék megvenni, KP, Budapesten kb akárhol

-dajer-

Van pár darab eladó 6 pin tápcsatis 1x-16x usb riserem. Postázás is megoldható. Részletekért PM-et küldj.  ;)

Zorg33

Nekem meg van most pár PCI-E táp Y elosztóm! 6p -> 2 x (6+2p)

sebajtóbiás

spikes

Eladó 2db 750w-os modecom gold táp, vadi új 3napos szinte csak ki lett bontva a dobozából, garanciával. Számla megoldható. További részletek spikes kukac h-wnet pont hu

metlife

Hello_ új Transcend 60GB SSD eladó_  ára 8000 ft

somogyi betyár

Idézetet írta: spikes Dátum május 18, 2017, 02:40:12 DÉLUTÁN
Eladó 2db 750w-os modecom gold táp, vadi új 3napos szinte csak ki lett bontva a dobozából, garanciával. Számla megoldható. További részletek spikes kukac h-wnet pont hu

Nyomjál már hozzá egy árat, meg pontos típust, vagy linket a cuccról, hogy áldjon meg az ég, csumidállak... ;)
"Ahol akarat van, ott mód is akad"

spikes

Idézetet írta: somogyi betyár Dátum május 19, 2017, 01:51:46 DÉLELŐTT
Idézetet írta: spikes Dátum május 18, 2017, 02:40:12 DÉLUTÁN

Nyomjál már hozzá egy árat, meg pontos típust, vagy linket a cuccról, hogy áldjon meg az ég, csumidállak... ;)

http://modecom.com/en/volcano-750-gold/
28000 / db

Anomatic

Sziasztok banyaszrig keret elado direkt erre a celra lett gyartva tobb fele tipus van ez ugy lett kialakitva hogy akar 2 riget is bele lehet tenni igeny szerint barmilyen szinre porfesteni is tudom. Kepen a kozepso kartyatarto nincs rajta de termeszetesen az is hozza jar. Ha a kozel fel millas cuccod nem szeretned szennyestarto, sorosrekest stb be tartani akkor ez kell neked ara 7000 plusz porfestes 2000 ha szeretned. Kepet tudok kuldeni itt sajnos tul kis meretet enged csak...

http://kephost.com/image/0BGc