Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

MCO-coin, Crypto bankkártya

Indította ZsolTi1616, január 19, 2020, 01:42:27 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

ZsolTi1616

Sziasztok, nemtudom hallottatok e már róla, hogy a  Crypto.com (korábban Monaco) néhány napja viszont egy érdekesnek tűnő, összegében is jelentős, win-win koncepción alapuló bónuszprogramot dobott be. "Minden új felhasználó, aki ajánlás által regisztrál a Crypto.com mobilapplikációjában, elvégzi a KYC azonosítást, 50 dollárnyi jóváírást kap."
Fontos feltétel, hogy az új tag adatainak hitelesítése megtörténjen, valamint, hogy a regisztráció ajánlókóddal történjen.
A BG50 ajánlóprogram a szervező leírása alapján ezeket a fontos jellemzőket tartalmazza:

Nincs felső határ – korlátlan számú barátot meg lehet hívni; mindketten 50 USD-t kapnak MCO-egyenleg formájában az első érvényes tranzakciójuk befejezése után.
Bárki részt vehet – az ajánlat a Crypto.com applikációjának összes felhasználója számára elérhető, nincs szükség MCO-tokenre.
A bónusz azonnal jóváírásra kerül – a meghívottak azonnal használhatják a regisztrációs bónuszukat, miután egy érvényes tranzakciót végeztek az alkalmazásban (a kriptopénz vásárlása történhet bankkártyával vagy banki átutalással).
Felhívják a figyelmet továbbá, hogy az ajánlat korlátozott időre szól, visszavonásig érvényes. A Crypto.com ezenkívül fenntartja magának a jogot a feltételek megváltoztatására, vagy a BG50 ajánlóprogram megszakítására.

Én is regisztráltam és megkaptam az 50 dollárnyi MCO-coint.
Ha élni szeretnétek ezzel az ajánlattal, akkor itt az én ajánló kódom: https://platinum.crypto.com/r/uh6bgg7q3x

Itt a weboldalukhttps://crypto.com

És ez a Roadmapjük
Presearch, Decentralizált kereső, kereséseket PRE tokennel jutalmazza.

https://www.presearch.org/signup?rid=980356