[iOS] Asi MPM (Ingyenes iOS app, Suprnova, miningpoolhub támogatás)

Indította huasdf, szeptember 06, 2017, 07:40:35 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

huasdf

UPDATE v2.6 (2018 02 03)
- iPad support
- Supported SiaMining.com
- Fixed current hashrate on Ethpool, Ethermine, Flypool
- Fixed workers' avg hashrates on Nanopool
- Bug fixes

UPDATE v2.5 (2017-12-21)
Minor fixes:
- Fixed wallet add mistake on MPH and other MPOS based pools
- Fixed auto updater system
- Fixed User Interface blocking during auto update
- Restored "Coins" button on MPOS base pools detail page (fast switch between/manage coins)

UPDATE v2.4 (2017-11-16)
- Z-Nomp engine support! Supported nibirupool.com, www.miningspeed.com, http://miningpool.io
- iPhone X Support
- Added own API for calculator to calculate earnings of coins which CryptoCompare cannot assure enough information like PIRL, WHL, DCR, UBQ, SHF, ZEN, BTCZ, ... (this list is constantly expanding)

Update 2.3 (2017-11-10)
!! CALCULATOR feature !!
- Calculate your estimate earnings, power consumptions, fees and your PROFIT!
- Calculate next payout time
- Bug fixes

Update 2.2 (2017-10-26)
- Supported NiceHash all algo (for full list please visit nicehash.com)
- Bug fixes

Update 2.0 (2017-10-05)
- Completely redesigned
- Themes
- More statistics with filters
- Pools' stats without account
- Bug fixes

Update 1.31 (2017-09-23)
- suprnova.cc támogatás
- miningpoolhub.com támogatás
- Javitva a Wallets lista hibája iOS 11-en
- Egyéb hibajavítások

Ha valamelyik MPOS vagy open-ethereum alapú pool nincs a támogatott pool-ok listájában,jelezzétek felém bátran! :)

Update 1.22 (2017-09-11)
- App crash fix iOS9 -en

Update 1.21 (2017-09-09)
- Ertesites, ha a worker offline lett
- Hashrate-ek a wallet listan
- Pool informaciok az Ethpool, Ethermine es Flypool poolokrol

Sziasztok!

iOS-re nem talaltam semmi jo appot, ugyhogy elkezdtem egyet fejleszteni. Jelenleg par poolt tamogat, az Ethermine, Ethpool, Flypool, Nanopool, Dwarfpool es az open-ethereum-pool alapu poolokat. Termeszetesen mutatja a rigek listajat es hashrate-jet, a kifizeteseket, grafikonokon lehet nezni a hashrate es egyeb histroykat, stb...

Totlsetek le, probaljatok ki es az epito jellegu kritikakat szivesen fogadom!

Hasznaljatok egeszseggel! :)

Link: https://itunes.apple.com/us/app/asis-mining-pool-monitor/id1274075951?l=us&mt=8

huasdf

huasdf

owerlander

huasdf

Idézetet írta: owerlander Dátum szeptember 12, 2017, 11:53:04 DÉLELŐTT
Szia
Adroidra nincsilyen  appod  ?

Szia,

Sajnos egyelore csak iOS :(
Igaz, nem hasznalok Androidos kutyuket, de mikor iOS-re kerestem valami ertelmes appot, akkor Droidra eleg sokat dobott ki (legalabb is lehetett valasztani). Egyik se hasznalhato? Vagy tartalomban mast tudnak?

huasdf

huasdf

Franky2Ster

Jobb ez az új dizájn.Amit lehetne módosítani ha valaki rá kattint a hírdetésre akkor eltűnik 2 órára.Jó lenne magyar nyelv is! A kifizetésnél lehetne % mutató meg írhatná mennyi idő van még hátra megközelítőleg a kifizetésig.

huasdf

Idézetet írta: Franky2Ster Dátum október 05, 2017, 09:17:24 DÉLUTÁN
Jobb ez az új dizájn.Amit lehetne módosítani ha valaki rá kattint a hírdetésre akkor eltűnik 2 órára.Jó lenne magyar nyelv is! A kifizetésnél lehetne % mutató meg írhatná mennyi idő van még hátra megközelítőleg a kifizetésig.

Koszonom az epito jellegu hozzaszolasod, remek otleteket adtal! :) Egyedul ez a %-os mutato nem teljesen tiszta, meg nem talalkoztam ilyennel. Kifejtened kicsit bovebben?

Franky2Ster

huasdf

Idézetet írta: Franky2Ster Dátum október 06, 2017, 10:07:41 DÉLELŐTT
Az EtherMon alkalmazásban van ilyen mutatom.

Aham, igy mar teljesen vilagos! Kicsit maskepp ertettem amit irtal. Koszonom! :) Valoszinuleg bele is fog kerulni! ;)

Franky2Ster

Franky2Ster

huasdf

Idézetet írta: Franky2Ster Dátum október 19, 2017, 01:43:58 DÉLUTÁN
Mikor várható a frissítés?  :)

Remenyeim szerint jovoheten kitud menni a NiceHash support, es utana kerulne bele mindenfele kalkulacio :)

Franky2Ster

huasdf

Franky2Ster

Alakul!  8)
Most már csak az hiányzik ,hogy lehessen látni mikor várható a kifizetés százalékos mutatón.

huasdf

Idézetet írta: Franky2Ster Dátum október 26, 2017, 09:00:59 DÉLELŐTT
Alakul!  8)
Most már csak az hiányzik ,hogy lehessen látni mikor várható a kifizetés százalékos mutatón.

Kovetkezo frissitesbe erkezik igeretemhez hiven! Remenyeim szerint annal joval tobb is... ;)

huasdf

Megerkezett a kovetkezo frissites! Benne profit kalkulatorral! Es persze kiszamolja a varhato kovetkezo kifizetest is! ;)

Franky2Ster