Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

ETH bányászat

Indította boti123, december 02, 2016, 04:17:18 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 10 Vendégek van a témában

Laca012

http://variance.hu/2017/07/18/ethereumcasper-szep-uj-jovo/#more-1482

A cikkbol idezve:

" Ami nagyon fontos, a Casper update automatikusan NEM deaktiválja a PoW-ot, vagyis az Ethereum bányászatot. A Casper (Metropolis HF#2) mindösszesen hosszútávon ellehetetleníti a bányászatot. Hogy ez a hosszútáv mit jelent az erősen függ attól, hogy egy-egy adott bányász milyen költségekkel tud bányászni. Ezt gyakorlatilag úgy kell elképzelni, hogy már a Metropolis HF#1-el bekapatnak minden bányásszal egy ciánkapszulát, ami szépen lassan kivégzi (profitábilisan) az összes bányászt. Ennek előkészítéséhez előbb belassítják az ethereum hálózatot a következő ütemezéssel:
- Átlagos block time csökkentése: 22 secre – end of July
- Átlagos block time csökkentése: 27 secre – Aug. 26
- Átlagos block time csökkentése: 35 secre  – Sept. 27
- Átlagos block time csökkentése: 45 secre – Nov. 6th "

johnypapa

Egyértelműen az egyéni  (kis)bányászat ellen mozdul minden, hiába ér többet az ETH, ha folyamatosan ugrásszerűen nő a diff. nézzétek csak meg. 15 kártyával havi 2,7 ETH- sem jön már össze, ez pedig csak fokozódni fog. Az magamfajta kis-kapacitású bányász más coin után néz, ami kifizetődőbb bányászni hosszabb távon, vagy mert gyorsabban a pénzedhez jutsz, és tudod a tőzsdén forgatni.

https://etherchain.org/charts/difficulty

Master91

Ez oké, de milyen másik coin után? :D DBixbe hittem egy darabig de az úgy beszürkült...

kocsisdavid99

Sziasztok!

Meg lehet oldani, hogy 2gb-os memóriával rendelkező GPU-val tudjak Etheriumot bányászni? Valami DAG hibát ír.

Tiba

Idézetet írta: kocsisdavid99 Dátum augusztus 01, 2017, 11:41:46 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Meg lehet oldani, hogy 2gb-os memóriával rendelkező GPU-val tudjak Etheriumot bányászni? Valami DAG hibát ír.
Sajna már nem. A Dag file meghaladta a 2gb-ot nemrég.

DREW22

Helló engem az érdekelne hogy kezdhetném el Mon a bányászatot?

GH

Idézetet írta: DREW22 Dátum augusztus 02, 2017, 08:04:27 DÉLELŐTT
Helló engem az érdekelne hogy kezdhetném el Mon a bányászatot?
a legjobb helyen jársz
Gép összeszerelés beüzemelés, Budapesti szerverteremben Rig elhelyezés, 24 órás operátorszolgálat, 
www.dierjob.hu
info@dierjob.hu

DREW22

Az érdekelne milyen kártyák most amik úgy a megfizethető kategóriába van lapot procit ramot láttam hogy nem kell valami nagy durranás csak ezt a hashelést nem értem az állítgatást hogy feszültség állítás stb ha egy videót kérhetnék erről amiben részletesen elvan magyarázvan azt meg köszönném!
Székely Vegánnak pedig nagy pacsi hogy ezt a fórumot létrehozta és segít az embereknek!

SF

Idézetet írta: DREW22 Dátum augusztus 02, 2017, 07:11:13 DÉLUTÁN
Az érdekelne milyen kártyák most amik úgy a megfizethető kategóriába van lapot procit ramot láttam hogy nem kell valami nagy durranás csak ezt a hashelést nem értem az állítgatást hogy feszültség állítás stb ha egy videót kérhetnék erről amiben részletesen elvan magyarázvan azt meg köszönném!
Székely Vegánnak pedig nagy pacsi hogy ezt a fórumot létrehozta és segít az embereknek!

Esetleg a google-ba beírtad már azt amit keresel videót? Mert akkor már meglenne :)
És ha Vegánnak pacsit küldesz a fórumért, akkor nézd meg a videóit és akkor guglizni sem kell.

DREW22

Most találtam meg. De olyan is van ahol bemutatja hogy húzza a kártyát hogy csinálja azt a "biosozást" és hogy milyen programokat kell hozzá használni?

DrPascal

Idézetet írta: DREW22 Dátum augusztus 02, 2017, 10:14:28 DÉLUTÁN
Most találtam meg. De olyan is van ahol bemutatja hogy húzza a kártyát hogy csinálja azt a "biosozást" és hogy milyen programokat kell hozzá használni?

Van neki!
Viszont ha szépen megkéred, akkor némi lapátszexért cserébe meg is csinálja neked...

Newtnt

Drew nézd meg Fagyi Zoli videóit. Milyen kártyáid vannak?
Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901

Effect

Mi lenne ha vennéd a fáradságot és vissza olvasnál a fórumba? Pl az első laptól kezdve és lehet tanulnál pár hasznos dolgot...
Amúgy, most nem kezdenék bele a bányászásba, egyre kevésbé éri meg!

Newtnt

Lehet hogy eladom a riget, veszek eth-t meg ltc-t, felmegy, eladom és visszaveszem a riget :D
Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441

Newtnt

A hardverár csökkenését beleszámítva is sokkal jobban állok mintha coint vettem volna a pénzemből. De most másként döntenék az biztos. Most házat kutyát szomszédot eladni, és venni az altokat.

kotovics

Valakinek van már tapasztalata a claymore 9.8-ról. Megoldották már az AMD hash csökkenést?
Vagy ez AMD driver probléma lehet?

fbazsa

Idézetet írta: kotovics Dátum augusztus 03, 2017, 11:37:22 DÉLELŐTT
Valakinek van már tapasztalata a claymore 9.8-ról. Megoldották már az AMD hash csökkenést?
Vagy ez AMD driver probléma lehet?

nem oldja meg, új driver kell majd.

vastagb

Sziasztok!

Az volna a kérdésem, hogy ha pénzzé akarnám tenni a mostani 300 usd körüli áron az eth-mat, akkor annak mi a legjobb módja szerintetek?
Ki mit tanácsol?

Nekem alapvetően két féle megoldás jár a fejemben...
1. átkonvertálom bitcoinba, aztán kivesze egy budapesti automatából forintban...
2. kiutalom számlára usd-ben...

Ötletek? Hogy lehet a legjobb áron beváltani? Hol?

Nagyon köszönöm! :)

Jó bányászást mindenkinek! :)

Worlynox

Idézetet írta: vastagb Dátum augusztus 09, 2017, 10:18:38 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Az volna a kérdésem, hogy ha pénzzé akarnám tenni a mostani 300 usd körüli áron az eth-mat, akkor annak mi a legjobb módja szerintetek?
Ki mit tanácsol?

Nekem alapvetően két féle megoldás jár a fejemben...
1. átkonvertálom bitcoinba, aztán kivesze egy budapesti automatából forintban...
2. kiutalom számlára usd-ben...

Ötletek? Hogy lehet a legjobb áron beváltani? Hol?

Nagyon köszönöm! :)

Jó bányászást mindenkinek! :)

Eladod kp-ért.
Keres rovatban mindig van szinte valaki, aki venne valamilyen cryptot készpénzért.

Til

Sziasztok!
Aki ethermine.org poolra bányászik és mostanába kapott kifizetést, annak minden rendben ment?
2 napja áll 0.55 etherem ki tudja hol.Poloniexre kellett volna megérkezzen.Eddig a max csúszás 6 óra volt.Többeknél olvastam,hogy sokszor vannak gondok késések a kifizetéssel.Irtam egy ticketet poloniexnek ,de természetesen 2 napja semmi válasz.Más is tapasztalt a napokban késést a kifizetéssel vagy egyéni problémám van?Egyébként a hiba hol lehet?Plonoiex vagy az ethermine oldalon?Ugyanis egy sima banki tranzakció átmegy lassan 3 nap alatt Magyarországról Kínába, sőt vannak erre jófajta megoldások paypal stb.Nemrég fizettem eth-val az uquidnél ,2 óra alatt végbement a tranzakció és poloniexről fizettem.Ezért azt gondolom az ethermine lesz a ludas.Mit gondoltok erről?Más is tapasztalt negatívumokat a poolnál?Mert azon gondolkodom fogom a motyóm és megyek máshoz.Hozzászólásokat Köszömöm!
C:\> del c:\command.com