Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

GPU tuning (tweak)

Indította drizzt_do_urden, december 02, 2016, 05:15:35 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 4 Vendégek van a témában

kotovics

Köszi Vegán  ;).

Kersetem, és kipróbáltam párat, de érdekes módon ennek a kártyának a gyári biosa is tudta dualban (eth+pasc) a 12,5 MHs-t.
Gondoltam majd még kicsit módolom, hátha tudja azt az ominózus 17,5 MHs-t  ;D :).
Mivel számottevő növekedést nem tudtam kihozni, maradtam a gyári biosnál.
Még egyszer köszönöm a tanácsodat.

Székely Vegán

Idézetet írta: kotovics Dátum július 27, 2017, 04:21:29 DÉLUTÁN
Köszi Vegán  ;) .

Kersetem, és kipróbáltam párat, de érdekes módon ennek a kártyának a gyári biosa is tudta dualban (eth+pasc) a 12,5 MHs-t.
Gondoltam majd még kicsit módolom, hátha tudja azt az ominózus 17,5 MHs-t  ;D :) .
Mivel számottevő növekedést nem tudtam kihozni, maradtam a gyári biosnál.
Még egyszer köszönöm a tanácsodat.

Nincs mit, ja asszem én is visszadobom a gyárit mert a moddolttal nem stabil.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

csoroka

Hello

Nalatok is megvan az a jelenseg hogy naprol napra 1 mhsel kevesebb a kartyak teljesitmenye? Pl a tegnap az RX480 8GB MSI kartyam 28-at csinal ma mar viszont 27, ezelott kb 3 hettel meg 30al ment es semmit nem allitottam, dag novekedes miatt van ez?

Bob

Idézetet írta: csoroka Dátum július 27, 2017, 10:11:42 DÉLUTÁN
Hello

Nalatok is megvan az a jelenseg hogy naprol napra 1 mhsel kevesebb a kartyak teljesitmenye? Pl a tegnap az RX480 8GB MSI kartyam 28-at csinal ma mar viszont 27, ezelott kb 3 hettel meg 30al ment es semmit nem allitottam, dag novekedes miatt van ez?
Az AMD kártyákon a DAG növekedésével csökken a sebesség. Az nvidiákon szinte semmit nem csökken.

kotovics

Az miért van hogy az msi afterburnerben nem lehet állítani sem a core és mem frekvenciáját, sem a power, és a temp limitet. A csúszka teljesen bal oldali állásban van, és nem aktív.
Egyedül a core voltage, és a fan speed állítható. Több afterburner verzióval is néztem, és a DDU uninstall is megvolt már.

CryptoP

Idézetet írta: kotovics Dátum július 28, 2017, 11:28:35 DÉLELŐTT
Az miért van hogy az msi afterburnerben nem lehet állítani sem a core és mem frekvenciáját, sem a power, és a temp limitet. A csúszka teljesen bal oldali állásban van, és nem aktív.
Egyedül a core voltage, és a fan speed állítható. Több afterburner verzióval is néztem, és a DDU uninstall is megvolt már.

Szia!

Mit ír az Afterburner, milyen verziószámú drivered van fent? (középen látod)
CryptoP - Egy bányász csatorna (YouTube Chanel) /Kripto bányászat az elejétől a végéig/

kotovics

csoroka

Idézetet írta: Bob Dátum július 27, 2017, 10:45:40 DÉLUTÁN
Hello

Az AMD kártyákon a DAG növekedésével csökken a sebesség. Az nvidiákon szinte semmit nem csökken.
Most mar ertem, neztem a grafikont es megvan a valasz :)

Székely Vegán

Idézetet írta: Bob Dátum július 27, 2017, 10:45:40 DÉLUTÁN
Hello

Driver probléma, az AMD már dolgozik rajta, pár hét múlva kijön az új driver és meg lesz oldva.

Dàvid

AMD letöltő oldalán van új driver 27.-ei dátummal. Vajon ez már tartalmazza azt a javítást ami nekünk kell?
Meg azt is jó lenne tudni, hogy a jelenlegi driver patch jó-e ehhez a verzióhoz is.

Székely Vegán

Idézetet írta: Dàvid Dátum július 28, 2017, 06:17:38 DÉLUTÁN
AMD letöltő oldalán van új driver 27.-ei dátummal. Vajon ez már tartalmazza azt a javítást ami nekünk kell?
Meg azt is jó lenne tudni, hogy a jelenlegi driver patch jó-e ehhez a verzióhoz is.

Nem hiszem.. 2 hetet mondtak pár néhány napja.. patch majd biztos lesz hozzá.

minibolt

Szerintem valami nem ok a táblázattal, kissé elcsúszhatott... Zotac GeForce GTX1050 ETH 36-os hashrate kicsit soknak tünik

Dopamin

Valaki meg tudná mondani hogy a táblázatban a timing az mit jelöl és hol tudom beállítani? kérdeztem volna a kezdőknek topicba és chaten is, de nem jött rá válasz.

husosfagyi

Ha moddolod a kártyák bios-át, ott tudod az 1500, 1625, 1750- es timingokat átmásolni a felsőbb kategóriákba.

Newtnt

www.gpustats.com
Profi oldal, egyik fórumtársunk készítette.
Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901

somogyi betyár

Gigabyte RX460 4Gb az anomália tárgya, ETH alatt, mod nélkül...
Emelem a memória frekit (1750->1850), és csökken a hashrate.
WHHHHYYYYY, OH WHYYYY??? :D
"Ahol akarat van, ott mód is akad"

karpy

Üdv!

Tapasztalt már vki olyat, h egy idő után leáll a CM és elfelejti a driver a dag patchet?
Ha igen, mi a megoldás?

Köszi!

Gábor

sigisz

Mi a teendo ha videokartya flasheles kozben errort ad az Attiflash program a kartyanak a biosat elemeletileg megserti. A windwos nem indul el ezzel a karival.Hogyan lehet ujraflashelni ?

macsi

Idézetet írta: sigisz Dátum október 25, 2017, 06:27:35 DÉLUTÁN
Mi a teendo ha videokartya flasheles kozben errort ad az Attiflash program a kartyanak a biosat elemeletileg megserti. A windwos nem indul el ezzel a karival.Hogyan lehet ujraflashelni ?

csokkentett modban probald meg inditani windowst, es tedd vissza a regi backup rom-ot a kartyara.
ha ez nem jon be, akkor rakj melle egy masik vga kartyat, es ugy probald, vagy hasznald az alaplapit