Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 39 Vendégek van a témában

DrPascal

Idézetet írta: zs1991 Dátum június 05, 2017, 07:33:41 DÉLUTÁN
Kraken-en most kb mennyi idő lehet egy Tier 1-es verifikáció?

Legalább egy hét, többen is szívtak vele mostanság.

Idézetet írta: velvet Dátum június 05, 2017, 08:02:45 DÉLUTÁN
üzemeltet valaki AMD-NVIDIA vegyes riget? egyáltalán lehet?

Lehet, megy vegyesen többeknek is.

kutyamixi

Dehát nem ezért jött létre ez az oldal?

Én inkább azon csodálkozok,hogy nem sok ember próbál itt segíteni.SAJNOS.
Dehát magyarok vagyunk,az összefogás itt szinte 0.SAJNOS.

drizzt_do_urden

mert mar minden le van irva amit kerdeztek itt a forumon. minimum 2x, de van olyan amire mar 10x is valaszoltunk. van keresoje a forumnak lehet azzal is probalkozni, nem egybol a kerdessel, es ha szolunk meg ti vagytok megharagudva es dobaloztok, hogy a magyar nem segt senkin. hat nem segit bazdmeg mert megunta, hogy 1 ember hatan 100 akar megelni anlekul , hogy tenne is valamit! ha vegig olvasod a forumot olyan kerdest nem tudsz tenni amire ne lenne mar valasz! csakhat persze konnyu eloszor krdezni majd megsertodni, hogy nem valaszolunk, minthogy keresni es egy kis idot munkat fektetni bele!

Skankhunt42

Idézetet írta: kutyamixi Dátum június 05, 2017, 09:27:17 DÉLUTÁN
Dehát nem ezért jött létre ez az oldal?

Én inkább azon csodálkozok,hogy nem sok ember próbál itt segíteni.SAJNOS.
Dehát magyarok vagyunk,az összefogás itt szinte 0.SAJNOS.

Ez nem osszefogas kerdese, es nem is akarom leirni ujra amit mar szazan szaz kulon topicban leirtunk, de ha valaki arra sem veszi a faradsagot hogy keresse a valaszt a forumban annak hogyan segitesz? Konkretan volt nem 1, nem ket olyan eset amikor meg csak keresni sem kellett mert a kerdesere 3-mal lejebb volt a valasz....
Fagyizoli es Vegan videoi tok jok, rengeteg dolog lefednek, halasnak kene lenni minden kezdonek hogy csinaltak ezeket a videokat. Aki lusta vegignezni oket es egybol jon kerdezgetni az miert csodalkozik hogy nem segit senki? Az sem lehet kifogas nehogy "nem tudok angolul" hiszen magyarul vannak.

Itt van pl a te kerdesed.
"Üdv,bitcoin pénztárca telefonos alkalmazását használja valaki,hogyan működik?Köszi."

Szivesen valaszolnek ra, csak eppen total ertelmetlen a kerdes. Konkretan melyik alkalmazasra gondolsz a 15242 kozul?
En pl hasznalom a coinbase alkalmazast. Hogyan mukodik? Most erre mit kene valaszolni? :D Feltelepited, belepsz a coinbase-es accountodal, es orulsz.

pube111

Idézetet írta: kutyamixi Dátum június 05, 2017, 08:12:07 DÉLUTÁN
Üdv,bitcoin pénztárca telefonos alkalmazását használja valaki,hogyan működik?Köszi.
Egyszer kipróbáltam. Telepíted, https://play.google.com/store/apps/details?id=de.schildbach.wallet
Majd a program ad egy btc címet, amihez generál egy QR kdot is. Erre a címre küldhetsz btc-t pl a poloniexről, vagy bárhonnan. H másik telefonról küldenek neked  btc-t ugyan ilyen programmal, akkor csak megmutatod neki a QR-t, az meg beolvassa és küldi a dellát. Ajánlatos mentést készíteni a pénztárcáról, amihez van benne menüpont. Ha törlöd a progit, és nincs mentésed, akkor veszett az összes pénzed.

kutyamixi

Köszönöm pube111-nek a válaszát.
Az előtte szólóknak pedig annyit,hogy nem kellene a másikat le lustázni,amíg az nem tudja,hogy ki mennyit keresgélt már és olvasgatott a fórumon és mennyi videót megnézett,lehet,tényleg találkoztam a kérdésemre a válasszal,de nem emlékszek rá,vagy egyszerűen elsiklottam felette mert éppen másra voltam kíváncsi,és nem arról van szó,hogy kinek legyünk hálásak,kinek ne,de az egy kicsit bosszantó,hogy ha felteszek egy kérdést az erre kialakított topikban,akkor jön az okoskodás,hogy minek kérdezgetek,akkor inkább az olyan aki nem akar segíteni ne is írjon semmit,aztán ennyi.Jó éjt mindenkinek.

minerbro

Sziasztok,
RX 560 próbáltam atiwinflash-el megokosítani, de elakadtam.
Polaris modosításaim:
1750 timings -> 1875, 2000
max memory clock 2000 -> 2200
Van vkinek jobb receptje?
Ezzel ugyanis a kártya meg sem mukkan.
Köszönöm a segítséget.

Laca012

Idézetet írta: kutyamixi Dátum június 05, 2017, 11:05:18 DÉLUTÁN
Az előtte szólóknak pedig annyit,hogy nem kellene a másikat le lustázni,amíg az nem tudja,hogy ki mennyit keresgélt már és olvasgatott a fórumon és mennyi videót megnézett,lehet,tényleg találkoztam a kérdésemre a válasszal,de nem emlékszek rá,vagy egyszerűen elsiklottam felette mert éppen másra voltam kíváncsi,és nem arról van szó,hogy kinek legyünk hálásak,kinek ne,de az egy kicsit bosszantó,hogy ha felteszek egy kérdést az erre kialakított topikban,akkor jön az okoskodás,hogy minek kérdezgetek,akkor inkább az olyan aki nem akar segíteni ne is írjon semmit,aztán ennyi.Jó éjt mindenkinek.

Hogy ki okoskodik azt szerintem hagyjuk.
Az a baj, hogy a "kezdő" szintet is kicsit félre értitek, el is árulom miért.
Mert aki eddig csak megnyomta a gombot aztán bekapcsolt a gép, böngészett meg faszbúkozott eddig és most vette le életében először a gépe tetejét, az baromira messze van attól a "kezdő" szinttől ami szükséges ahhoz, hogy segíteni lehessen rajtuk és ha te azon az oldalon állsz baromira nem tudod megérteni milyen idegesítő ilyen értelmetlen bagatel kérdéseket olvasgatni, amik között naponta elvesznek az értelmes kérdések és az érdemi információ.
Aki tudna segíteni értelmes kérdésekben az már a sok szar miatt nem is olvassa a topikot r-go segíteni sem tud/akar..

Ez kb olyan mint amikor bemész egy sebész konferenciára és egy "okoska" (már bocsánat) benyögi, hogy "mi az a szike"
.. Na az szerintem nem egy kezdő orvos, hanem egy iq harcos.... és nem ott van a helye, hanem először az általános iskola biológia óráján..
Az orvos meg ha nem válaszol egy ilyen kérdésre, hanem megrökönyödik, hogy "ez hogy jött be ide?" az meg csak okoskodik?? Na áljunk már meg egy picit aztán gondolkodjunk el.. (ha van mivel..)

Nem akarok személyeskedni, csak annyit mondanék, hogy aki a keresővel sem találja meg a 100-szor leírt és egyébként egy kicsit műszakibb érdeklődésű kamasz agyával minden segítség nélkül egyértelmű logikából megválaszolható kérdést, annak lehet inkább kertészkedni, vagy makramézni...stb kellene, nem itt fárasztani a "hirtelenkurvanagybiznisz" nélkül is eleve informatika és elektronikai iránt érdeklődő legalább használható minimális alapokkal rendelkező közösséget.
Mert előbb utóbb  (sőt, már szerencsésen haladunk affelé) már csak a "kezdő" segít "kezdőt", de a "vak vezet világtalant" lehet jobb kifejezés arra ami itt történik..
Még egy-egy valós tudással rendelkező aki nem realizálja, hogy a lehetetlent próbálja az néha még megpróbál segíteni, aztán ha csak nem időmilliomos és imádja az ilyen kihívásokat, előbb utóbb megunja, hogy századszor írja ugyan azt és nem írja le 101-edszer..
Vagy próbál visszakérdezni 30-szor, mire kihúzza az egyénből azokat az információkat, amiből már legalább rá lehet jönni mit akar kérdezni valójában...

kidface

Idézetet írta: minerbro Dátum június 06, 2017, 12:29:39 DÉLELŐTT
Sziasztok,
Polaris modosításaim:
Köszönöm a segítséget.
Az 500-as szériához jobban ajánlom az SRBPolaris editor-t!
Az 1750-es moddod csak akkor válaszd ha Samsung memóriás a kártya. Hynix 1500, elpida és Samsung 1625 v 1750, Micron zsákbamacska valakinek 1500-as valakinek meg 1750-es timing-gal lett fasza

kidface

Idézetet írta: Laca012 Dátum június 06, 2017, 12:59:29 DÉLELŐTT
Idézetet írta: kutyamixi Dátum június 05, 2017, 11:05:18 DÉLUTÁN

Hogy ki okoskodik azt szerintem hagyjuk.
Az a baj, hogy a "kezdő" szintet is kicsit félre értitek, el is árulom miért.
Mert aki eddig csak megnyomta a gombot aztán bekapcsolt a gép, böngészett meg faszbúkozott eddig és most vette le életében először a gépe tetejét, az baromira messze van attól a "kezdő" szinttől ami szükséges ahhoz, hogy segíteni lehessen rajtuk és ha te azon az oldalon állsz baromira nem tudod megérteni milyen idegesítő ilyen értelmetlen bagatel kérdéseket olvasgatni, amik között naponta elvesznek az értelmes kérdések és az érdemi információ.
Aki tudna segíteni értelmes kérdésekben az már a sok szar miatt nem is olvassa a topikot r-go segíteni sem tud/akar..

Ez kb olyan mint amikor bemész egy sebész konferenciára és egy "okoska" (már bocsánat) benyögi, hogy "mi az a szike"
.. Na az szerintem nem egy kezdő orvos, hanem egy iq harcos.... és nem ott van a helye, hanem először az általános iskola biológia óráján..
Az orvos meg ha nem válaszol egy ilyen kérdésre, hanem megrökönyödik, hogy "ez hogy jött be ide?" az meg csak okoskodik?? Na áljunk már meg egy picit aztán gondolkodjunk el.. (ha van mivel..)

Nem akarok személyeskedni, csak annyit mondanék, hogy aki a keresővel sem találja meg a 100-szor leírt és egyébként egy kicsit műszakibb érdeklődésű kamasz agyával minden segítség nélkül egyértelmű logikából megválaszolható kérdést, annak lehet inkább kertészkedni, vagy makramézni...stb kellene, nem itt fárasztani a "hirtelenkurvanagybiznisz" nélkül is eleve informatika és elektronikai iránt érdeklődő legalább használható minimális alapokkal rendelkező közösséget.
Mert előbb utóbb  (sőt, már szerencsésen haladunk affelé) már csak a "kezdő" segít "kezdőt", de a "vak vezet világtalant" lehet jobb kifejezés arra ami itt történik..
Még egy-egy valós tudással rendelkező aki nem realizálja, hogy a lehetetlent próbálja az néha még megpróbál segíteni, aztán ha csak nem időmilliomos és imádja az ilyen kihívásokat, előbb utóbb megunja, hogy századszor írja ugyan azt és nem írja le 101-edszer..
Vagy próbál visszakérdezni 30-szor, mire kihúzza az egyénből azokat az információkat, amiből már legalább rá lehet jönni mit akar kérdezni valójában...
Mintha csak olvasnal a gondolataimban

Laca012

ironsnowman

Udv. Adozassal kapcsolatos topik at lett helyezve es az uj link nem mukodik. Dobnatok egy linket legyszi, hogy hol talalom. Koszi.

kidface

Idézetet írta: ironsnowman Dátum június 06, 2017, 06:47:33 DÉLELŐTT
Udv. Adozassal kapcsolatos topik at lett helyezve es az uj link nem mukodik. Dobnatok egy linket legyszi, hogy hol talalom. Koszi.
Ha 25 hozzaszolasod lesz meg fog jelenni a topik neked is!

Turcy086

Idézetet írta: minerbro Dátum június 06, 2017, 12:29:39 DÉLELŐTT
Sziasztok,
Polaris modosításaim:
Köszönöm a segítséget.

https://www.youtube.com/watch?v=GZsAQziUgdA
Ezt próbáld szerintem

drizzt_do_urden

Bravo Laca! de az a baj, hogy lehet ez is sulet fulekre (szemekre) fog talalni, mert atcsuszik ezen is :))

marshall

Sziasztok,mit lehet tudni a : PowerColor Red Dragon Radeon™ RX 470 4GB GDDR5, DL DVI-D/ HDMI/ DisplayPort x3 kartyarol? Jol hashel? Lehet modolni a biost? milyen memoria van benne? Megeri-e kb 60.000FT-ert vasarolni? Gondolom ez 2ventis!

Edit. Ez az egy ventis valtozat(25.-re felvettek a telot XD) de viszont kellene egy informacio hogy kb mennyit birna ETH-n?

Székely Vegán

Idézetet írta: marshall Dátum június 06, 2017, 12:42:31 DÉLUTÁN
Sziasztok,mit lehet tudni a : PowerColor Red Dragon Radeon™ RX 470 4GB GDDR5, DL DVI-D/ HDMI/ DisplayPort x3 kartyarol? Jol hashel? Lehet modolni a biost? milyen memoria van benne? Megeri-e kb 60.000FT-ert vasarolni? Gondolom ez 2ventis!

Edit. Ez az egy ventis valtozat(25.-re felvettek a telot XD) de viszont kellene egy informacio hogy kb mennyit birna ETH-n?

Bármelyik 470 jó és hoz legalább 24-26-ot, a jobbak 27-28-at is. Vegyed meg gyorsan mert 400-500-as RX széria ki van fogyva világszerte.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

zs1991

Poloniex-en kapott Zcash címre nyugodtan bányászhatok?

zs1991

Ha 300 Sol/s-el megy, akkor az mennyi profitot jelent jelenleg havonta?
Ha flypool-on rákeresek magamra, akkor Hashrate-re csak 67H/s-t ír és arra csak 22$-t ír egy hónapra a kalkulátor...

Tárgytalan, már rendesen írja.