Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

RX 460/ RX 550 / RX 560

Indította Andokaaa, június 14, 2017, 06:59:37 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 5 Vendégek van a témában

sankoran

Idézetet írta: Guru000001 Dátum június 25, 2017, 11:28:20 DÉLUTÁN
Idézetet írta: exertech001 Dátum június 25, 2017, 09:59:53 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Balvanylajos Dátum június 24, 2017, 10:18:57 DÉLUTÁN
Idézetet írta: exertech001 Dátum június 24, 2017, 10:10:39 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Balvanylajos Dátum június 23, 2017, 06:53:44 DÉLUTÁN
Idézetet írta: danieru Dátum június 23, 2017, 01:46:39 DÉLUTÁN
550-et próbálta már valaki? Állítólag az is tud stock 10-11 MH/s-ot. Viszont az Polaris 12-es, lehet nem jó rá a bios mod.

Ha tudna 11-et az elég komoly lenne!
Nagyon megérné!
Sapphire RX 550 4GB 10,7 MH/s, nem nyúltam hozzá.

Esetleg a lovak közé csaphatnál egy kis ram órajel-emeléssel!
A wattool már tudja kezelni?
Hát, rosszabbodik a helyzet bármit emelek/csökkentek.. :D Hagyom egyelőre.

Sziasztok! Az normális dolog, hogy RX 550-el XFX 4 GB ETH-t 10.5 MH/s-el bányászok, ZCash-t meg csak alig-alig 75-80 H/s-el? Mindkettőt kipróbáltam a Claymore programjával és ilyen ordító különbséget tapasztaltam. Van esetleg valakinek véleménye/tapasztalata erről? Előre is köszönöm a választ!

Szia! A kettőnek semmi köze egymáshoz, a MH/s nem egyenlő a Sol/s-sel. Más számításokat végez, mások az igényei a két algoritmusnak.

Guru000001

Eddig oké, nem is írtam sol/s-t sehol. :-)

EmKo

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum június 25, 2017, 08:57:12 DÉLUTÁN
Gigabyte RX460 17.5Mh ETH bios mod, pofám leszakad Zsigabá a király!!  8)

Nekem is volt, hogy egyszer felugrott 560-as 17Mhre, de újraindítás után visszaált 13,5re.

2moon

Most akkor stabil maradt a 17.5 újraindítás után Vegánnak vagy visszaesett neki is ?

Székely Vegán

Idézetet írta: 2moon Dátum június 26, 2017, 09:31:49 DÉLELŐTT
Most akkor stabil maradt a 17.5 újraindítás után Vegánnak vagy visszaesett neki is ?

Sajnos visszaesett nekem is újraindítás után.. de gyönyörűen muzsikált több mint 2 óráig, semmi hw error, semmi invalid share, a pool-on is jól nézett ki.. de nem bírtam többé 17-re felnyomni.. kell valami nagyokos programozó aki segít ebben.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Arkenso

Ugyanez van pár rx470 esnél is :)
Valami miatt megbolondul és megy 42 és 50 között. Aztán gondol 1et és visszaesik :)

2moon

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum június 26, 2017, 09:53:24 DÉLELŐTT

Sajnos visszaesett nekem is újraindítás után.. de gyönyörűen muzsikált több mint 2 óráig, semmi hw error, semmi invalid share, a pool-on is jól nézett ki.. de nem bírtam többé 17-re felnyomni.. kell valami nagyokos programozó aki segít ebben.
Hát ez szomorú.  :(
Pedig akkor a kártya valahogy mégis tud ennyit, tényleg jó lenne rájönni hogy mitől mehet ennyivel.
17 MH el a legjobb vétel lenne ez a kártya.

porci

És végül mennyire esett vissza? Számított valamit az 1500-as mod?

Balvanylajos

Idézetet írta: porci Dátum június 26, 2017, 11:08:50 DÉLELŐTT

És végül mennyire esett vissza? Számított valamit az 1500-as mod?

Nekem 13,5-re esett vissza, de úgy instabil.
12.8-on tudtam stabilizálni egyelőre.
1138/962 GPU és 1800/850 ram órajelekkel.

peter1300

Lehet, hogy túlgondolom, de ha a dolog hátulját nézzük, akkor könnyen lehet, hogy ez a 17.5 a normál hash, ahogy a többinél is a 40-50. Lehet, hogy az a bizonyos 1% fee a fejlesztőknek nem is 1%? :) Elvégre, ha Claymorenál kikapcsoljuk a fee-t, akkor leesik a hashrate, simán meg tudják mondani, hogy mennyivel hesseljünk.  ::)

kidface

Idézetet írta: peter1300 Dátum június 26, 2017, 01:21:24 DÉLUTÁN
Lehet, hogy túlgondolom, de ha a dolog hátulját nézzük, akkor könnyen lehet, hogy ez a 17.5 a normál hash, ahogy a többinél is a 40-50. Lehet, hogy az a bizonyos 1% fee a fejlesztőknek nem is 1%? :) Elvégre, ha Claymorenál kikapcsoljuk a fee-t, akkor leesik a hashrate, simán meg tudják mondani, hogy mennyivel hesseljünk.  ::)
Nem hiszem hogy ez így működne! Ilyenkor csak valami hiba lép fel a progiban és rosszul számolja ki a kártya teljesítményét!
Ha ennyire lehetne manipulálni a teljesítményt vagy a megjelenített értékeket  már sokan rajottek volna és kiderulne!! Claymore progijat is többször visszafejtettek már mégsem derült ki semmi tupissag 

2moon

Idézetet írta: kidface Dátum június 26, 2017, 02:25:49 DÉLUTÁN
Nem hiszem hogy ez így működne! Ilyenkor csak valami hiba lép fel a progiban és rosszul számolja ki a kártya teljesítményét!
Ha ennyire lehetne manipulálni a teljesítményt vagy a megjelenített értékeket  már sokan rajottek volna és kiderulne!! Claymore progijat is többször visszafejtettek már mégsem derült ki semmi tupissag 

Turcy086

Ugye mik derülnek ki egy véletlen folyamán?! Ha sikerülne megmókolni az összest, a piac legjobb ár/érték/fogyasztású kártyája lenne szerintem :)

Balvanylajos

Idézetet írta: 2moon Dátum június 26, 2017, 02:52:11 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kidface Dátum június 26, 2017, 02:25:49 DÉLUTÁN

2moon

" I write miners since 2014. Most of them are recognized as viruses by some paranoid antiviruses, perhaps because I pack my miners to protect them from disassembling,"
by Claymore

okoska  :)

kidface

Idézetet írta: 2moon Dátum június 26, 2017, 06:52:24 DÉLUTÁN
" I write miners since 2014. Most of them are recognized as viruses by some paranoid antiviruses, perhaps because I pack my miners to protect them from disassembling,"
by Claymore

okoska  :)
Ez a szintű védelem csak tőlünk védi meg a programot! Én mondjuk így hirtelen nem tudnám megpiszkalni :)
De vannak arcok akik igen keményen nyomják a témát és kb fel perc alatt felnyomnak egy ilyen Claymore szintű programocskat  :)

Nehogy azt hidd hogy csak ő ír programot. A farmoknak saját op rendszerük van olyan bányász progival ami jóval többet tud ennél!!! :)

A poolon pedig csak a Reported Hashrate stimmelt, de nem az után kapod a jutalmat!!!!

2moon

"De vannak arcok akik igen keményen nyomják a témát és kb fel perc alatt felnyomnak egy ilyen Claymore szintű programocskat "
Ja persze hogy. :)
Te láttál már disassemblerrel visszafejtett kódot ? Mert én igen. Még védelem nélkül is kurva nehéz egy C++ fordított bazi nagy ASM kódot visszafejteni, nem hiszem hogy valaki neki állt egy teammel a Claymore-t a védelmen keresztül visszafejteni. Ez hatalmas meló, nem egy szar java vagy akármilyen más interpreteres szar kód visszafejtése.

"Nehogy azt hidd hogy csak ő ír programot. A farmoknak saját op rendszerük van olyan bányász progival ami jóval többet tud ennél!!!"
Teljesen más opera mint a visszafejtés.

sankoran

Idézetet írta: 2moon Dátum június 26, 2017, 07:39:13 DÉLUTÁN
"De vannak arcok akik igen keményen nyomják a témát és kb fel perc alatt felnyomnak egy ilyen Claymore szintű programocskat "
Ja persze hogy. :)
Te láttál már disassemblerrel visszafejtett kódot ? Mert én igen. Még védelem nélkül is kurva nehéz egy C++ fordított bazi nagy ASM kódot visszafejteni, nem hiszem hogy valaki neki állt egy teammel a Claymore-t a védelmen keresztül visszafejteni. Ez hatalmas meló, nem egy szar java vagy akármilyen más interpreteres szar kód visszafejtése.

"Nehogy azt hidd hogy csak ő ír programot. A farmoknak saját op rendszerük van olyan bányász progival ami jóval többet tud ennél!!!"
Teljesen más opera mint a visszafejtés.

Aki így tolja, az inkább az exchange, pool oldalakat törné fel.

kidface

Nem vitatkozom :) a lényeg hogy nincs semmi simli!
Bitcointalk-on többször is felmerult a téma, de biztos mindegyik csak kamu volt

2moon

Én spec egy szóval nem mondtam hogy a Claymore minerben bármilyen simli van. Különben nem azt használnám.
Engem csak az érdekelt honnan veszed hogy "Claymore progijat is többször visszafejtettek már" mert ez számomra új információ volt.
De ezt még most sem tudam meg.  :)

bitcointalk-ot én is olvasom több kevesebb rendszereséggel vagy 5 éve kb. de persze nem minden topikot és minden postot, simán lehet hogy valamit nem láttam, ezért kérdeztem.