Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 11 Vendégek van a témában

Uhura

Ez a hard fork nem a segwit lesz szerintem.

xenosz2

#1721
csináltam egy nagyon egyszerű csatornát az utóbbi hónapokról BTC-re. Kiváncsi vagyok ebben marad-e ? Úgy tervezem,hogy a csatorna alján újra belépek :) egyszerű ,de talán működhet. Régebben sokat nézegettem az arany árfolyamot és ott pld volt egy évtizedes múltú csatorna, ahonnan nem jött ki csak ment fel és ment.... 2000$ környékén fulladt ki. Ha igaz,h a BTC a digitális arany és a jövőben jóval magasabb árfolyama lesz,akkor itt elképzelhető, egy hasonló :D csatorna alján venni, tetején aladni. Amúgy érdekes, h az előző csúcsoknál a csatorna tetején rögtön csinált még egy nagyobb csúcsot, mielőtt visszaesett volna a csati alsó részéhez. Lehet most is lesz még egy 6000$ környékén és onnan lesz a korrekció.


Sőt, ha teszek be egy felezőt a csatornára ,akkor látni,hogy a csúcsok utáni korrekció nagyjából ott áll meg. Tiszta autópálya .D

netbit

Idézetet írta: Espanola Dátum október 12, 2017, 08:03:55 DÉLUTÁN
Majd a Hard fork után lehet vásárolni az altokat, amikor a legtöbb nagyon lent lesz. Én így látom a dolgokat. Persze lehet hogy tévedek. Majd kiderül.
Augusztus 1-én volt a segwit de a legtöbb alt július 15-én volt a legolcsóbb, tehát 2 héttel előtte. Július 20 után már jóval magasabbak voltak az alt árak. Szerencsére ekkor a legtöbb altból jól éreztem, hogy mikor kell venni, de azt elcsesztem, hogy mikor kell eladni. Eladtam olyan több olyan coint 20-30-50% profittal, amiken 100% fölött is kereshettem volna.

Szerintem most is az lesz, hogy aki sokat vár, az lemarad. Igaz, hogy most már néhány coin vásárlását elhamarkodtam, de ha még lejjebb megy az ára, akkor veszek még többet :)
Ha beindulnak a bikák, égig érő zöld gyertyákat fogunk látni és aki akkor kezd el kapkodni, az futhat a vonat után :)
(remélem, így lesz, mert ha nem, az egy kicsit fájni fog :)


Gaabeesz

Idézetet írta: netbit Dátum október 13, 2017, 10:37:59 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Espanola Dátum október 12, 2017, 08:03:55 DÉLUTÁN
Majd a Hard fork után lehet vásárolni az altokat, amikor a legtöbb nagyon lent lesz. Én így látom a dolgokat. Persze lehet hogy tévedek. Majd kiderül.
Augusztus 1-én volt a segwit de a legtöbb alt július 15-én volt a legolcsóbb, tehát 2 héttel előtte. Július 20 után már jóval magasabbak voltak az alt árak. Szerencsére ekkor a legtöbb altból jól éreztem, hogy mikor kell venni, de azt elcsesztem, hogy mikor kell eladni. Eladtam olyan több olyan coint 20-30-50% profittal, amiken 100% fölött is kereshettem volna.

Szerintem most is az lesz, hogy aki sokat vár, az lemarad. Igaz, hogy most már néhány coin vásárlását elhamarkodtam, de ha még lejjebb megy az ára, akkor veszek még többet :)
Ha beindulnak a bikák, égig érő zöld gyertyákat fogunk látni és aki akkor kezd el kapkodni, az futhat a vonat után :)
(remélem, így lesz, mert ha nem, az egy kicsit fájni fog :)
Es milyen altokt vennél leginkabb?

netbit

Ethereum, Golem, Sia, Steem, IOTA, Iconomi. Ezzekkel kivárok
Vettem még sok Doget, Litecoint is de azokon nem ülök sokat, azokkal inkább trédelek, meg ezeket könnyebb mozgatni, ezért tartok belőlük sokat. (dogeba az a vicc, hogy pl. tegnap 20satért vettem, 21-ért eladtam, ez helyből 5% profit. Egy nap alatt sikerült 3x megcsinálni. Most ugyan beragadtam vele, de mindegy, ilyenkor váltok tréderből hodl-be, illetve még veszek olcsóbban, örökké nem eshet az ára)

Még vettem néhány shitcoint is, amiket gyakran meg szoktak pumpálni, de azokat nagyon rizikós coinok, állandóan lehet látni, hogy botok pakolgatják a sell és buy wall-t, mint pl. a safex vagy az elastic. Lehet velül jól keresni, de ezekkel óvatosan, ilyenekbe sokat nem teszek.

Még van néhány coin, amit figyek, pl Pascal coint tartom ígéretesnek, de már nem sok befektetni való pénzem maradt.


Uhura

Nebit: a PASC és PASL én is annak tartom, de folyamatosan esik megy lefele és lefele ....


Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.13!

BTC, 5100$-os Elliott és fibo által minimumnak jelzett célszint mostanra már jócskán túl lett teljesítve. A legfontosabb hogy mindig legyen célod, ugyebár itt ezt 5100$-hoz kötöttem de itt jeleztem hogy rugalmasan kezeljük ezt a célárat és keressünk fordulatjelző gyertyákat.
4 órás idősíkon volt is egy ilyen 18 órakor záródott gyertyánál itt aki zárta egyáltalán nem hibázott, mert ha megvalósul a fordulat akkor a következő gyertya zárás már 5180$ környékén lehetett volna de nem ez történt hanem a következő gyertya 5444$-on zárt és ezzel azt jelezte lesz még minimum 264$ emelkedés. 264$ az a 14 órás nyitás és a 22 órás zárás közötti távolság. Így kaptunk egy újabb szintet 5708$ célárral és ha itt tartod magad a szabályokhoz és nem azon filózol mi van ha még tovább emelkedik, stb. akkor nem fog meglepetés érni, viszont ha jön még hasonló jel akkor újra be lehet szállni.
Jelen pillanatban is egy olyan gyertya épül aminek már most vannak hosszú kanócai tehát még ebből is simán kialakulhat egy fordulatjelző (5700$-os zárás környékén) aminek az ezt követő gyertya ha 5385$ környékén zár az azt jelzi itt az idő fordulatra. Ezt azonban nézhetjük napos idősíkon is ahol szintén egy olyan gyertya épül ami jelzés lehet fordulatra, tehát ha ez fordulatot jelez akkor  ma 5500$ körül fog záródni és ha a holnapi zárás 4800$-ig is visszaesik az jele a fordulatnak, viszont ha a holnapi zárás fölötte lesz az esetleges mai fordulat jelzésnek akkor ismét beszállhatunk a játékba egy minimum 700$-os emelkedés elcsippentésére.
Térjünk át az Elliott hullámra 5100$-ra tettem jelzés alapján a (3) szintet ezt mint látszik módosítani kell, ebből kiindulva most a korrekció kezdetét a csúcshoz téve 4800$ környékéig kellene a várt korrekciónak lemenni és ez itt kapcsolódik az előbb leírta napos idősíkon levezetett fordulat jelzéshez ahol szintén ide mutathatnak a jelek, én ezt egyenlőre 2 erős összefüggésnek gondolom de várjuk meg hogy zár a napi gyertya.
Hetes idősíkon pedig egyértelmű emelkedő a trend és már most látom hogy izgalmas lesz az ezt követő hét is! Mi hol zár és abból mi jöhet azt most nem vezetném le de akit érdekel az a 4 órás eseményeket itt levezetve képet kaphat róla.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/PB0CPbnL/
Pillanat kép napos : https://www.tradingview.com/x/NsrtJt07/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/OQOHzKp6/

ETH, megjött de hol járt eddig ez a kóbor kiugrás? Végre zárhatjuk a zöld és barna Elliott hullám (3) szintjét de még ezzel nem tudjuk hol lehet a végleges célár és honnan számolhatjuk a korrekció kezdetét. Én ennek jeleit 4 órás idősíkon keresem, jelenleg ilyen jel 325$ körüli zárás jelentene, illetve az ezt követő gyertya. Ha nem jön fordulat jelzés és ennek a megerősítése akkor a bordó Elliott hullám (3) szintje is elérésre kerülhet 374$ környékén de mivel ezt napos idősíkon követjük ott is kellenek majd jelek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4SO8JLnZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/m5igtAZF/

ZEC, fura dolgok történnek itt a legfurább az hogy még mindig ragaszkodunk a kék támaszhoz, majd hogy amit szaggatott vonallal jeleztem az bejött csak a sávból lefelé kilépéssel majd ezt megcsinálta sokkal nagyobb méretben is amivel szintén elértük a sáv alját. Bekarikázott gyertyakombináció ha a mostani szinten zár az emelkedést jelez minimum a sáv tetejéig.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/I5MDLfxR/

DASH, ABC emelkedő hullámot követünk ami egy negatív Elliott hullámot követő emelkedés. Nem szurkolunk ennek az ABC hullámnak mert ez akár jelzése lehet egy újabb negatív hullámnak. (C) szintet még mindig a lila támaszra jelzi a fibo, szerintem ha ide eljutunk ott akik nyitott pozícióval rendelkeznek mindenképp gondolkodjanak el egy záráson.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0mRRep5F/

LTC, kezdhetném azzal is hogy a bekarikázott fordulat jelzés tökéletes volt. Láttam tegnap egy hozzászólást ahol ezt az emelkedést semminek nevezték, hát én ezzel vitatkoznék de lehet neki jobb stratégiája van. Bordó Elliott hullámban ez az emelkedés még csak apró ugrás de az (1) szint fölé kerültünk és ezzel egy emelkedő trendre is váltottunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/A3bGkor5/

XRP, visszatértünk az előző negatív csúcshoz majd kialakult egy semleges fordulatjelző gyertya. Itt tartunk most és várjuk a gyertya zárást 0.2422$-nál vagy fölötte zárás esetén emelkedést várok .
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DCMp2fOD/

REP, vannak próbálkozások a piros szint közelébe kerülésre. Volt egy nagy bika gyertya de mivel kanóc nélküli főleg felül, ebből nem csoda ha lefordult az ár, majd 3 maci amelyeknek pedig az egyformaságukból lehet következtetni ismét emelkedésre, tehát egyenlőre kiütik a jelek egymást és zajlik az iránykeresés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/angMuEnF/

ETC, nana mozgolódást látunk de nem tudunk szabadulni a sáv mágneses vonzásától. Most ha fogadni kellene arra hogy ezt még 2 napig kibírjuk a sávban, nehéz lenne igen mondani, főleg hogy milyen mozgolódást látunk ETH-nál.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/exVY6qMB/

XMR, na bumm nem történt semmi ezt a semmit főleg napos gyertyákon láthatjuk. Szerintem itt az lesz a jó megoldás ha megvárjuk ennek a napnak a zárását és attól tesszük függővé a folytatást amit látunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/XKtIz4Kz/

NXT, szintén felbukkan egy fordulatjelző gyertya de még van 3 óra gyertya zárásig ami konkrétabb infót fog adni mit is várhatunk. Ennek a fordulatjelző gyertyának a kanóca hajszálpontosan leszúrt arra a szintre, ahol az utolsó negatív csúcsszintet is láthatjuk ez jó pont amellett hogy emelkedéssel folytassuk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kb9qkIr0/

STR, ismét egy példa hogy vannak kivételek mikor a jó jel ellenére ellentétes folytatást látunk. Nagy baj azonban nem történt mert nyitott pozíciónk nincs csak keressük a jeleket amit itt a vége felé mutatkoznak de még semmi konkrétunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zBGQtCZt/

BCH, ha már sokszor jó eséllyel bíztunk a támaszra tapadásban akkor itt miért ne jöhetne be. Az utóbbi 3 napban a gyertyákon is látszik a teljes bizonytalanság de talán majd ez a támaszra tapadás és a pozitív Bitcoin hangulat, kiugrassza a nyuszit a fűből!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/eLkQXXYq/

NEO/USDT, zöld Elliott hullám kukába kerül mert azzal a leszúrassál 26.71$-ig teljesen értelmezhetetlenné tette ennek a követését. Dupla aljnak ez még jó lehet és ha naposon is maradunk ezen a szinten holnapig akkor megfelelő megerősítéssel kicsit szebb jövő előtt állhatunk. Piros Elliott hullámot ezek még mindig nem rengették meg csak nyújtott rajta még egy picit.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Vc3heUiN/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

traktoros

Elindult az esés, vagy még megy ez felfelé ? Jelenleg 5550 a btc, reggel még 5700 körül volt.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

Jack311

Idézetet írta: traktoros Dátum október 13, 2017, 02:57:05 DÉLUTÁN
Elindult az esés, vagy még megy ez felfelé ? Jelenleg 5550 a btc, reggel még 5700 körül volt.

Simán át fogja szerintem lépni a 6000-et. Másfél hét van még a hard fork-ig. Eszméletlen volumenben kereskednek vele.

traktoros

Idézetet írta: Jack311 Dátum október 13, 2017, 03:38:34 DÉLUTÁN
Idézetet írta: traktoros Dátum október 13, 2017, 02:57:05 DÉLUTÁN
Elindult az esés, vagy még megy ez felfelé ? Jelenleg 5550 a btc, reggel még 5700 körül volt.

Simán át fogja szerintem lépni a 6000-et. Másfél hét van még a hard fork-ig. Eszméletlen volumenben kereskednek vele.

Közben látom, hogy meggondolta magát, csak fura, hogy ilyen mértékben ingadozik. Nézem a hullámokat, és nem értem sokszor mi miért van (igaz nem vagyok szakértő, csak 1-2 alapdologgal vagyok tisztában). Bár ahogy olvasgatok a neten, úgy látom megtréfál tőlem sokkal tapasztaltabbakat is.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

xenosz2

A tőzsdepszichológia itt is működik. Minél drágább annál többen éreznek késztetést, h ne maradjanak ki belőle,de aztán lesz egy pont, amikor majd beindulnak a nagyobb eladások és ,akik eddig "hittek" benne, majd megijednek és eladják. Megnéztem a korábbi nagyobb korrekciókat, a következő minimum értékekre esett vissza a maximumról százalékban.
775$ -os árfolyam tól kezdve 61, 64, 69, 43, 61, 58 % Minimum 30%-ot esett tehát az utóbbi 6 nagyobb csúcsról  . Igazából érdemes talán előre betenni a megbízásokat a tőzsdére,ha az ember  el akar csípni egy ilyen zuhét ,vagy hát állandóan nézegetni. A profit nagy részét akkor szerzed,minél alacsonyabb áron ugrasz be én ezt már megfigyeltem :) Ehhez persze kell egy bizalom, hogy ismét emelkedni fog :D
Én egyelőre kinntről nézem az árfolyamot ki tudja milyen mozgások indulnak el a hard fork után. Sztem már elég sokat ment és a kockázat is megnőtt jelentősen. Ha lettem volna olyan tökös,hogy 3000 körül beszállok most alig pár hét alatt dupla közeli hasznom lenne :)

Karcsi papa

Idézetet írta: traktoros Dátum október 13, 2017, 03:46:11 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Jack311 Dátum október 13, 2017, 03:38:34 DÉLUTÁN
Idézetet írta: traktoros Dátum október 13, 2017, 02:57:05 DÉLUTÁN
Elindult az esés, vagy még megy ez felfelé ? Jelenleg 5550 a btc, reggel még 5700 körül volt.

Simán át fogja szerintem lépni a 6000-et. Másfél hét van még a hard fork-ig. Eszméletlen volumenben kereskednek vele.

Közben látom, hogy meggondolta magát, csak fura, hogy ilyen mértékben ingadozik. Nézem a hullámokat, és nem értem sokszor mi miért van (igaz nem vagyok szakértő, csak 1-2 alapdologgal vagyok tisztában). Bár ahogy olvasgatok a neten, úgy látom megtréfál tőlem sokkal tapasztaltabbakat is.

Jó esély van arra hogy elérjük a 6000$-t nekem ezt mutatja a 4 órás utolsó 3 gyertya.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

bazsy


Karcsi papa

Idézetet írta: bazsy Dátum október 13, 2017, 05:59:56 DÉLUTÁN
Monara mit mondasz?
Karcsi papa

Ha a MonaCoinra gondolsz akkor azt hogy nagyon magasan van és itt már minden perc kockázatot jelent de fordulási jeleket még nem mutat.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

#1734
Idézetet írta: Uhura Dátum október 13, 2017, 11:22:32 DÉLELŐTT
Nebit: a PASC és PASL én is annak tartom, de folyamatosan esik megy lefele és lefele ....
Igen, de szerintem sokkal többet már nem tud esni. Kérjük ki Karcsi papa véleményét.
Egyébként a PASC az egyik leginnovatívabb coin, nem egy vacak ezredik bitcoin copy, csak túl kevés a fejlesztő (ha jól tudom, ketten vannak) és nincs nagy marketing, de ez változni fog. Nem tervezek nagy összeggel beszállni.
A PASL felejtős. (én foglalkoztam vele, programozóként sokat lehet tanulni belőle, de mint befektetés nem ajánlott.)

Karcsi papa

Idézetet írta: netbit Dátum október 13, 2017, 09:29:08 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum október 13, 2017, 11:22:32 DÉLELŐTT
Nebit: a PASC és PASL én is annak tartom, de folyamatosan esik megy lefele és lefele ....
Igen, de szerintem sokkal többet már nem tud esni. Kérjük ki Karcsi papa véleményét.
Egyébként a PASC az egyik leginnovatívabb coin, nem egy vacak ezredik bitcoin copy, csak túl kevés a fejlesztő (ha jól tudom, ketten vannak) és nincs nagy marketing, de ez változni fog. Nem tervezek nagy összeggel beszállni.
A PASL felejtős. (én foglalkoztam vele, programozóként sokat lehet tanulni belőle, de mint befektetés nem ajánlott.)

PASC/BTC nagyon  béka segge alá került és ha ennél lejjebb menne akkor már lélegeztető gépre kell kötni. 10.-én volt egy jel arra hogy fordulhat de 11.-én már azt mutatta ezzel még várjunk. Hetes nézetben van 3 egymást követő piros gyertya, itt még a harmadik vasárnap este zárul de ha így zárna ahol most van vagy felmenne 6400 fölé az már biztató kép lenne. Abból kiindulva tehát hogy nagyon lenn az aki eddig kitartott az még várjon de ezt javaslom azoknak is akik vennének, én már vettem Siat és Steemet is egy keveset mert ott is hasonló a szitu és kell még az izgalom ha eddig nem lett volna belőle elég.  :D
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.14!

BTC, szépen záródott a tegnapi nap, ami mára is átcsúszott ha a 4 órás idősíkon nézzük a chartot. 5862$-ig szúrt fel  de végül 5740$-on tudott zárni. Ezt már napközben jeleztem a Facebookon egy kérdésre hogy szerintem a kékkel bekarikázott gyertyakombináció, ami azt jelzi most még nem jön fordulat, legalábbis az elkövetkező 4 órában nem valószínű. 5708$-ra vártam minimum ez mint látszik szépen jött is, akiket érdekel hogy miért 5708$, tehát a kékkel bekarikázott  1. gyertya nyitása és a 3. zárása közötti távolság előre vetítve, ebből jött a célár minimum meghatározása.
Pirossal bekarikázott gyertyakombináció pedig egy példa arra hogy nem mindegy mikor kapsz egy tökéletes fordulatjelzést. Piros gyertyát követi a jelzés fordulatra (szinte test nélküli) majd az ezt megerősítő zöld ami betakarja az első gyertyát. Ugyebár ennek itt most sok értelme nincs mert amúgy is felfelé tartottunk és ez a kombináció is felfelé mutat, értelme akkor lett volna ha ezt a 3 gyertyát fejtetőre állítjuk, illetve ha ez egy esésben jelentkezik . Itt akár visszanézhetünk a kék bekarikázott 3 gyertyára mert abban az esetben ha ott a 3. gyertya piros és betakarja az elsőt akkor már beszélhetnénk egy erős fordulatjelzésről.
Van itt egy kék Elliott hullámunk napos idősíkon aminek az eredeti zárását 5100$-ra terveztük de ez kicsit több lett, viszont most úgy néz ki találtunk egy csúcsot ami kijelölheti a (3) szint végleges pozícióját. Egyenlőre még azért nem veszem biztosra hogy 5862$-nál lesz a csúcs mert a mai gyertya zárás és ennek a formája döntő tud lenni. Ha így zárna ahogy most látjuk akkor pedig kellene még egy nap arra hogy ez a fordult meg is legyen erősítve.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/lEeiz9n8/
Pillanat kép napos : https://www.tradingview.com/x/hdy4RKjw/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/rz5iAG4j/

ETH, szóval itt most történt pár Elliott hullám helyre igazítás illetve a további célszintek módosítása de természetesen maradva a megszokott szabályok mellett. Zöld hullám és a barna (3) szintje került vélhetően a végleges helyére a 349.9$-os csúcshoz. Változás az innen lehetséges korrekciók célszintjében van, zöld 300$ környékén a barna pedig 315$ környékén várható de ezek itt ütik is egymást ezért még egyik se biztos. Bordó Elliott (3) szintjét még nem módosítottam de gyanús hogy ez is a másik 2 mellé kerül de ha napos idősíkon rákukkantunk akkor még nincsenek fordulási jelek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DFGvfpNz/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pBMGTkyK/

ZEC, a bekarikázott jelzés itt is tökéletesen túlteljesítve hozta a hasznot. Volt itt még egy támaszra tapadás az is hasonló folytatásra utalt. 1 órás idősíkon itt még egy kicsit szabálytalan Elliott hullám kezdemény is látható de ezzel még várok. Folytatásban én most még a napos idősíkra támaszkodok ahol a mai zárás és ettől függően a holnapi mutathat érdemi infót.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/eyXSxlRf/

DASH, sok hozzáfűznivaló itt nincs haladunk a lila támasz illetve a (C) szint elérése felé. Lila támasznak napos idősíkon van jelentősége aminek már van alsó párja is és így ez az alakzat pozitív folytatásra utal.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/TKv0iuWF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/4cbVu8xx/

LTC, órás idősíkon nem szeretek elliott hullámot rajzolni mert ezek többsége vakvágány, most is látok egy ilyet 70$ körüli célszinttel de ezzel várjunk, ja és ez már célhoz is vezethetné a bordó hullámot ami a (3) szint elérésére vár. A kivárás indoka a tegnapi napos gyertyazárás, mert jött egy fordulatjelzés és így meg kell várni a mai zárást. Fordulót egy piros termetesebb gyertya jelenthetne további emelkedést pedig egy zöld aminek azért teste is van kb 4-5$-os minimum.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/oDZZdU2u/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0rVbMtK5/

XRP, 0.2422$-nál vagy fölötte zárás esetén emelkedést várok, ez volt a kitűzött cél mára, nos ezzel megvolnánk de utána kicsit belassult a lendület de szerencsére fordulat jeleit még nem látni. Ebből kiindulva mindenképpen várnám hogy minimum azt a kék zónát elérjük.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/EX4NX0Yk/

REP, továbbra se tudni merre lesz a folytatás. Nekünk a felfelé lenne a jó mivel van egy régi Elliott hullámunk ami nagyon billeg.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/COm5Q1Qf/

ETC, tegnap már gyanús volt hogy azt az oldalazó sávot felfelé el fogjuk hagyni. Kék bekarikázott gyertyakombináció, középső gyertya zárása után készült a tegnapi elemzés, amikor még kellett várnunk a 3. gyertyára. Tehát ez a bekarikázott gyertya hármas arra utal hogy még várható emelkedés (12.7$-ig) csak az utána következők zavarják a képet ezért nem mehetünk tutira.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/pASPrdFn/

XMR, 8$-os gyertyával zártuk a tegnapi napot ez jó, sőt szerintem nagyon jó. Mostani pillanatkép azért 4 óráson készült mert itt látható az a gyertya hármas amiből a harmadik igaz hogy kis fordulatra utal de mivel jóval kisebb mint az első zöld ezért lehet arra is gondolni ez egy fals jelzés. Fals jelzést erősítené a tegnapi napos jó zárás ebből kiindulva én holnapra 105$ fölé várom az árat!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/60iaRQwN/

NXT, abból a lészúrásból lassan épül fel az ár de az utóbbi órákban inkább a bizonytalanság ami uralja az összképet. Nem tudom itt mit várhatunk a folytatásban de rajzoltam egy alakzatot amiből felfelé kilépve talán okosabbak lehetünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Qb2gJMqS/

STR, apró de biztató jel volt a tegnap 14 órakor záródott gyertya ez mondhatni hozott is egy kis pluszt illetve a most épülő már elég jól néz ki de még itt is 2 óra van zárásig. ABC korrekció után vagyunk ezért itt ez a visszalépés akár már a folytatás jele is lehet. Halványan bejelöltem és egészen jó helyen érhetne célba 0.03$ környékén ha összejönne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/3sRMhJYv/

BCH, nagyon lassú ez a tempó, tegnap délután volt egy jel de az elhalt és inkább esést jelzett de mivel kicsi gyertyákról volt szó, ezért is nem láttunk semmi zűrös esést. Viszont egy pozitívumra kitérnék, lezárul egy negatív Elliott hullám, amit nem követi az ABC hullám ez azért jó mert így a további negatív mozgás esélye is csökkent.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/a9uoF23V/

NEO/USDT, volt itt egy vékony barna alakzat aminek a felső támaszára hosszan rátapadt a mozgás ezt már tegnap át is lépte, majd megindult, jelenleg pedig visszalépést láthatunk. Visszalépést óráson jelzik is a bekarikázott gyertyák miért történhetett de már kaptunk is egy újabb fordulat jelzés az utolsó előtti gyertya képében ami jó jel lehet pozitív folytatásra legalábbis a kék felső támaszig 30$.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/YTqo3BUy/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tirEFjIn/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Egy újabb érdekes chart ahol számíthatunk pozitív dolgokra. IOTA/USD kizárólag technikai elemzés ha ehhez tudtok hozzáadni infókat ami ezt megerősíti az mindenki hasznára válhat. Van egy szűkülő bordó alakzatunk ami már magában pozitív folytatásra utal és ehhez csatlakozik még egy ennél is nagyobb alakzat ezt jelzem barna színnel és az alsó támasza mindkettőnek ugyanaz. Illetve van még itt egy zóna ahova már többször visszatért az ár de nem csak most hanem június végén is akkor negatív folytatással. Itt viszont most sok dolog utal arra hogy pozitív irányba folytassa.Akit érdekel az nagyítson rá de az utolsó előtti gyertya fordulatra utal ami még megerősítésre vár ha ez elmarad akkor sima az út tovább. Amit várok, elmegy a lila támaszig, majd onnan visszalép fél távig esetleg a zónába ahonnan ha újra felfelé indul azt tartom a sikeres folytatás első lépéseinek. Célárak a fibo szintek és itt is látszik hogy már kétszer fordult a 0.38-ról ha ezt újra eléri és nem indul meg lefelé akkor jöhetnek az újabb szintek.

https://www.tradingview.com/chart/IOTUSD/q52YAhHr-IOTA-USD/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Szacsa

Sziasztok.  Kíváncsi leszek mikor jöttök rá arra hogy van itt már olyan coin is ami már harmad generációs jegyeit mutatja, és ezzel megtréfálva a többit nagy előnyökhöz jut. És mikor veszitek észre azt hogy át fognak rendeződni nagyon a coinok sorrendje is és ezáltal a pénzek áramlása is változik. :) Nem okoskodás csak észre vétel. :) 3 hét múlva be fog jelentkezni egy újabb coin amiből pedig a maximumot fogom felvásárolni. :) Aki el fog gondolkodni és nézni is fog pár dolgot az látni fogja amit kell. Legyen szép napotok.


Karcsi papa

Idézetet írta: Szacsa Dátum október 15, 2017, 07:32:24 DÉLELŐTT
Sziasztok.  Kíváncsi leszek mikor jöttök rá arra hogy van itt már olyan coin is ami már harmad generációs jegyeit mutatja, és ezzel megtréfálva a többit nagy előnyökhöz jut. És mikor veszitek észre azt hogy át fognak rendeződni nagyon a coinok sorrendje is és ezáltal a pénzek áramlása is változik. :) Nem okoskodás csak észre vétel. :) 3 hét múlva be fog jelentkezni egy újabb coin amiből pedig a maximumot fogom felvásárolni. :) Aki el fog gondolkodni és nézni is fog pár dolgot az látni fogja amit kell. Legyen szép napotok.

JesusCoin?
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!