Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 17 Vendégek van a témában

Til

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 23, 2018, 11:57:34 DÉLELŐTT
Ha eredményt akarunk elérni, akkor kellenek a váratlan húzások!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.23!

BTC, egyenlőre mintha jól alakulnának a dolgok, de még ne kiabáljuk el, mivel ezt a sávból kilépést még meg kell erősíteni vagy a jelenleg elért 7,695$-os csúcsról a sáv tetejére vagy az általam rajzolt barna nyíllal jelzett 7,770$-os ellenállásról, ugyancsak a sáv tetejének környékére történő visszalépéssel. Ezt a barna nyilat ismét jobbra kellett költöztetni, ezáltal a kék X-el jelzett világoskék ellenállás elérésének lehetősége, néhány dollárral lejjebb került a tegnapihoz képest. Ebben az oldalazó mozgásban láthatunk néhány felszúrás, amelyekre húztam egy ellenállást, illetve egy támaszt ennek az oldalazó mozgásnak az aljához, ezzel kaptunk egy nyíló háromszöget, amelyen belüli mozgás ha átlép a sárga ellenálláson, akkor a piros ellenállás elérésénél már lehetőség nyílhat a kilépésre, majd ha a háromszög legmélyebb pontja veszem figyelembe, akkor durván 650$-os ugrással térhetünk utat felfelé 8,500$ környéki célszinttel. Viszont ha ez az oldalazó mozgásból történő kilépés kamu és nem tudja átlépni a 7,770$-os ellenállást sem, akkor a piros háromszögön belül megindultunk a támasz irányába 7,200$ környékére. Azonban ha hihetünk a háromszögnek, akkor újra felfelé mozgásba kell kezdeni és most már tényleg kilépni felfelé, ami ha sokáig elhúzódik egybeeshet a világoskék ellenállás átlépésével 27.-e környékén.

Napos, a tegnapi gyertyával sok mindent nem tudunk kezdeni, ugyanis csak a bizonytalanságot növelte, azonban a mai néhány óra elteltével kirajzolódó nagyobb bika gyertya, már több információt tartogat. Fő információ, hogy akár a 16-17.-én látható 2 méretes bika gyertyához hasonlóval is megörvendeztethet minket mozgás, amellyel a havi 9,000$-os ellenállás elérése elég közel kerülhet a megvalósuláshoz. ABC hullám tekintetében "szerencsére" lehetünk bizonytalanok, ami annyit takar, hogy még egy az előzőekhez hasonló impulzussal is záródhat,  ami nem éppen egy szabályos mozgás, de hát mostanában mi szabályos... Tehát egyenlőre a chartot nézve lehetünk bizakodóak, izgulni meg felesleges, mivel amúgy is tőlünk függetlenül alakulnak az események!


A BTC napos charton egy 5 pontból álló csökkenő hullámot rajzoltál, amit követett egy A,B,C impulzusokból álló emelkedő hullám.Aminek a C csúcsa legyen 8k+ környékén.
Ekkor mi fog ismét következni a trend szerint? Újabb 5 pontból álló csökkenő hullám? (Mert, ha így lenne ,akkor igencsak padlón lenne.)
Mikor fog kilépni ebből és újra szabályosra váltani, miszerint 5 emelkedő impulzust követ A,B,C csökkenő korrekció?Vagy ez így teljesen normális? (Szeretném megérteni) Köszi
C:\> del c:\command.com

Karcsi papa

Megy, megyeeget vagy jön  jövöget?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.24!

BTC, végre megtörtént a 7,770$-os ellenállás átlépése, ami nem volt egy egyszerű feladat. Tehát a sávból kilépést követően, ahogy a barna nyíllal is felrajzoltam megtörtént a vissza teszt, majd ezt követően a jelenleg látható emelkedő mozgással megindultunk a kék X irányába.
Itt több megoldása is lehet a folytatásnak,  mivel ahogy látjuk a nyíló háromszögből is kiléptünk, tehát ennek megfelelően, akár a 8,600$-os szintig is elmehet az ár, viszont erre nagy valószínűséggel csak egy kiugrással kerülhet sor. A világoskék ellenállást egy-két órán belül elérhetjük 8,170$ magasságában, ahonnan már korrekcióra is felkészülhetünk, hacsak időközben nem ugrik fel az ár 8,600$-os szintre, viszont onnan is korrekció az elvárás! Korrekciós visszalépési szintek megállapítása nem egyszerű, főleg úgy hogy még a maximális szintet sem tudjuk. Amit tudunk az-az alsó csúcs 5,999$-os szinten, tehát ha innen nézzük a jelenlegi utolsó hullámot, amelynek a várható célszintjét 8,200$ és 8,600$ közé teszem, akkora korrekciós visszalépés maximum 7,000$ környékére hozhatja vissza az árat. 
Van itt még egy 9,000$-os elvárás, amit még megvárhatnánk ezzel nagyobb korrekcióval, ez majd időközben eldől, mivel még az sem kizárt, hogy a 8,000$-os szint kivált egy kisebb pánikot, főleg azoknál akik a 6,000$-os szint környékén vásároltak.

Napos, ahogy látjuk a tegnapi gyertya elég sikeres volt 7,720$-os szinten történő zárással,  amihez már a mai gyertyánk is csatlakozik és reméljük a nap további részében is tartja a jelenlegi formáját, de akkor sem panaszkodunk ha a nap zárása, ennél jóval feljebbi szinteken történik. Ezzel a jelenlegi mozgással, az emelkedő ABC hullám igencsak arrafelé kacsingat, hogy a végén még impulzus sikeredik belőle, remélhetőleg a 9,000$-os szinten történő zárással. Ezt az emelkedést jelenleg csak a világoskék ellenállás fordíthatja vissza, viszont ha impulzusban gondolkodunk, akkor a 4. korrekciós visszalépés nekünk a 200-as mozgóátlagról lenne megfelelő, visszatesztelve a világoskék ellenállást, majd az 5. hullámmal a 9,086$-os ellenálláson zárhatnak az impulzust és erről a szintről már egy nagyobb korrekciónak is van értelme.

"Hetes idősíkon, elég jónak látszó hét elé nézhetünk, amelynek végén a 9,000$-os ellenállás környékén kellene hogy legyünk. Viszont annak érdekében, hogy tartani tudjuk a csésze alakzat lehetséges ívét, talán kevesebbel kell hogy beérjük. Ez a kevesebb annyit jelentene, hogy az 50-es mozgóátlag 8,400$ környéki elérése után, amit az órás idősíkon részletesebben is láthatom, visszalépünk a 7,770$-os támasz környékére és majd csak az ezt követő héten indulunk meg a 9,000$-os ellenállás irányába."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/yicqltUt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/W7GxFWqR/
https://www.tradingview.com/x/mG5Cxijn/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/B4uq5bDN/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, az oldalazáson belül húzott kék támasz, ahogy látjuk sok problémát nem okozott, mintha  ott sem lett volna úgy gyalogolt át rajta a mozgás, sőt még egy kis időre a sávból is kinézett, de elég hirtelen visszafordult. Jelenleg egy elég intenzív mozgással sikerült kilépni a sávból, ahol ahogy a nyíllal is felrajzoltam kellene most egy vissza teszt, ami eldöntheti van e még hova tovább. Jól látható módon az altok kicsit lemaradtak a Bitcoin mögött, ami nem egy jó hír, mivel mint tudjuk csökkenés esetén a megfelelő mértékben reagálnak, viszont ha emelkedésnél ettől elmaradnak, azzal a végén nem jövünk ki jól.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tjfy5oIa/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/97WmwSiS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC,  nem egyszerű ez a felfelé menet, ami csak nagyjából követi a felrajzolt zöld emelkedő sávot. Az utolsó néhány gyertyának köszönhetően gyors emelkedésbe kezdett a mozgás, ami jó lenne ha a lila váll vonalig kitartana. Majd hogy a fej-váll elvárásának is megfeleljen a mozgás kisebb korrekciós visszalépés után, megindulhat a 250$-os ellenállás irányába, amihez ha Bitcoin hasonlatot keresünk, akkor ennél a pontnál kellene a 8,600$ esetleg a 9,000$-os szintet elérni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lCs7O9vF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/R15l4i7O/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a zöld színnel felrajzold dupla aljnak megfelelő mozgás talán most kicsit megkésve, de elérte az alját 240$-os szinten, tehát most kellene emelkedő mozgással megcélozni a 282$-os ellenállást. Biztos nem lesz egyszerű feladat az emelkedés, hacsak valami nagyobb inger hatására hirtelen fel nem ugrik az ellenállásra. Napos idősíkot nézve ez a 282$-os ellenállás még szinte semmi, az utolsó csökkenő hullám korrekciójának tekintetében, ugyanis a minimális elvárás az a 319$-os ellenállás fibo 0.38 szint környéke. Ennél a pontnál én már egy Elliott hullámot is belelátok a mozgásba, ehhez 366$-ról kellene egy korrekciós visszalépés a 319$-os támaszra, majd impulzus lezárását  a 401$-os ellenálláson várhatnánk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/K0WuFTwz/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cKWrSuUP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a rózsaszín Elliott hullám elképzelés, ebben a formában már elég kesze-kusza, köszönhetően a tegnapi kicsit nagyobb visszaesésnek. Tegnap itt még egy zöld emelkedő sávban gondolkodtam, amelynek a támasza közösen a 83$-os támasszal kicsit jobban is muzsikálhatott volna és akkor most, sokkal pozitívabbnak láthatnánk ezt a jelenlegi elég intenzív emelkedést. Barna színnel 88.81$ magasságában húztam egy ellenállást, pontosabban egy váll vonalat, amit már el is értünk és erről kellene most korrekcióval visszajönni a fibo 0.38 szint magasságába, ezzel kialakítva egy jobb oldali váll részt, tehát itt kapnánk egy fej-áll alakzatot, amellyel durván 9$-os további emelkedést élhetnénk el.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/tBsekonL/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/hynpT9en/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  itt is elvagyunk maradva a Bitcoin mozgásától, ami szép lassan kúszik felfelé, de ha ezt nem használjuk ki, akkor az  elég nagy károkkal járhat. Kis-híján visszatértünk a 0.43$-os támaszra, kialakítva egy dupla aljnak megfelelő lehetőséget, ami még ebben a formában is benne lehet a mozgásban, viszont nem volna jó ha ezt sokáig alakítgatná a mozgás. Napos idősíkot nézve itt is jelentősen elvagyunk maradva, főleg a lila csökkenő ék alakzatból kilépést követő lehetőség tekintetében, amellyel már rég a 0.57$-os ellenállás fölött kellene várjunk egy esetleges Bitcoint kiugrást, ami lehetőséget biztosítana a kitűzött 0.70$-os célszintünk elérésére.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dZEcSZpA/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/tFolBSqF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  ahogy kell külső ingerek híján, amelyek segíthettél volna korrekció utáni tovább emelkedést, vissza is tértünk a kiinduló szintre. Mindenesetre a 31$-os támaszon nyitott, majd 41$-os ellenálláson zárt pozíció, elég szép hasznot hozott, amit időközben még sajnáltam is, hogy csak egy pozíció marad nyitva, tovább emelkedés esetén, de most ahogy látjuk a 31$-os támaszt újra elértük, tehát örömmel ugorhatunk újra pozícióba! Abban az esetben ha ez a visszaesés elérné 22$-os támaszt az még jobb lehetőséget kínálna, főleg úgy hogy ennek elérését már az első 41$-os támaszon történő pozíció nyitásnál számításba vettük. Erre a visszaesés elég jól rárajzolható egy ék alakzat,  amely ha megállja a helyét, akkor 36-37$ környékére visszasegítheti az árat, amihez ha még esetleg egy Bitcoin kiugrás általi segítség is hozzájön, akkor újra a 41$-os ellenálláson vagyunk és ismét elgondolkodhatunk zárjuk e a 31$-os pozíciót.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/weNEezYp/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/s5YSmQah/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a hajnali órákra sajnos sikerült visszajönni a 20.-ai alsó csúcs magasságába, ezzel kialakítva egy dupla alj lehetőséget, amellyel legalább a 17$-os ellenállásra kellene visszajönni. A tegnap még elég jól kinéző piros háromszög, ezzel módosításra szorul, ami remélhetőleg már megállja a helyét főleg ha a dupla alj segítségével sikerül emelkedést bemutatni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3BGvJ1yQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/R08y7vaL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, piros csökkenő sávon belüli mozgás korrekcióját tekintve 2. értük el fibo 0.61 szintet, tehát jó lenne ezen átlépni és elmenni legalább az 150$-os ellenállásig. Ezen a 150$-os ellenálláson elérnénk a napos idősíkon látható csökkenő ék alakzat ellenállását is, ahol ha megkapjuk a megfelelő kezdőlökést még át is léphetünk, majd megfelelő vissza tesztet követően megindulhatunk a 208$-os ellenállás irányába, ahol a 3. hullámot is zárhatjuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ixuAqBXz/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vkpDFAq0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT,  a tegnap berajzolt lila háromszög nem hozta a várt sikert, ugyanis ahogy látjuk a támasz meghosszabbításra került az ellenállás pedig a felső csúcsokhoz igazítva, ami még mindig megtartja a háromszög formáját, tehát egy árbóc alakzat részének még mindig megfelel, teát ennek alapján még mindig várhatunk egy nagyobb kiugrást. Viszont ez a kiugrás Bitcoin segítség nélkül elég lehetetlen küldetésnek tűnik, valószínű ez az oka, ennek a hosszan elnyúló mozgásnak is.
Napos idősíkot átnézve, viszont még egy minimális 0.15$-os korrekciós szinttől is el vagyunk maradva, amit ha elérnénk, akkor itt is lehetne játszani a nyitott pozíciókkal, tehát a 0.1278$-os szinte nyitott pozíciót a 0.15$-os ellenálláson zárnánk, majd mivel itt esély van nagyobb korrekcióra, újra a 0.1278$-os támaszon megnyithatnának a pozíciót.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/geZFX96T/
Pillanat kép napos:https://www.tradingview.com/x/lOUlvt0w/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ezen a charton is van egy háromszög,  amely a tegnapihoz képest kisebb módosításra szorul, mivel valószínű itt is arra várunk, hogy főleg a Bitcoin segítségével kapjunk egy kezdőlökést, akár még egy nagyobb kiugrásra is.
Napos idősíkot nézve, az ékből kilépés követő emelkedésből kihoztuk a maximumot,  tehát most továbblépést a kialakult piros háromszög és az azt megelőző emelkedő hullám által felkínált árbóc alakzattól várhatjuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5WVfacoN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Y9bF9YxM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nem egészen úgy ahogy azt én a zöld nyíllal felvázolta, de hasonló irányba ha mindenki úgy gondolja, de főleg a Bitcoin, akkor kitörhet az ár. Ettől a jelenlegi emelkedő mozgástól, hacsak nem ugrik meg jobban felfelé, akkor a 892$-os előző csúcsot jó volna elérni, majd korrekció a 857$-os támaszra, ahol ha mindenki kipihente magát folytatódhat az emelkedés. Ennek az emelkedésnek fő célja a napos idősíkon látható piros ellenállás, amit a jelenlegi tempót figyelembe véve 1,080$ magasságában érhetünk el.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jUDyBZCe/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Z9hVwka7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, az ék alakzatból kilépés követően 37$ magasságába vártuk a visszaérkezés, viszont ahogy látjuk ez nem egészen így alakult, sőt tegnap még az ék alakzatban elért alsó szint alá is bement az ár. Tehát jelenleg elég mélyről kell visszajönni, ami egyenlőre úgy néz ki sikerülhet és ha szerencsénk van kialakíthat egy váll vonalat 34.80$ magasságában, amit ha követ egy korrekció, akkor fej-váll alakzattal nagyjából ugyanarra a szintre juthatunk el, mint amit az ék alakzatból kilépést követően vártunk.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/mAI4Lpic/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FM8gIS8u/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Idézetet írta: Til Dátum július 24, 2018, 08:33:08 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum július 23, 2018, 11:57:34 DÉLELŐTT
Ha eredményt akarunk elérni, akkor kellenek a váratlan húzások!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.23!

BTC, egyenlőre mintha jól alakulnának a dolgok, de még ne kiabáljuk el, mivel ezt a sávból kilépést még meg kell erősíteni vagy a jelenleg elért 7,695$-os csúcsról a sáv tetejére vagy az általam rajzolt barna nyíllal jelzett 7,770$-os ellenállásról, ugyancsak a sáv tetejének környékére történő visszalépéssel. Ezt a barna nyilat ismét jobbra kellett költöztetni, ezáltal a kék X-el jelzett világoskék ellenállás elérésének lehetősége, néhány dollárral lejjebb került a tegnapihoz képest. Ebben az oldalazó mozgásban láthatunk néhány felszúrás, amelyekre húztam egy ellenállást, illetve egy támaszt ennek az oldalazó mozgásnak az aljához, ezzel kaptunk egy nyíló háromszöget, amelyen belüli mozgás ha átlép a sárga ellenálláson, akkor a piros ellenállás elérésénél már lehetőség nyílhat a kilépésre, majd ha a háromszög legmélyebb pontja veszem figyelembe, akkor durván 650$-os ugrással térhetünk utat felfelé 8,500$ környéki célszinttel. Viszont ha ez az oldalazó mozgásból történő kilépés kamu és nem tudja átlépni a 7,770$-os ellenállást sem, akkor a piros háromszögön belül megindultunk a támasz irányába 7,200$ környékére. Azonban ha hihetünk a háromszögnek, akkor újra felfelé mozgásba kell kezdeni és most már tényleg kilépni felfelé, ami ha sokáig elhúzódik egybeeshet a világoskék ellenállás átlépésével 27.-e környékén.

Napos, a tegnapi gyertyával sok mindent nem tudunk kezdeni, ugyanis csak a bizonytalanságot növelte, azonban a mai néhány óra elteltével kirajzolódó nagyobb bika gyertya, már több információt tartogat. Fő információ, hogy akár a 16-17.-én látható 2 méretes bika gyertyához hasonlóval is megörvendeztethet minket mozgás, amellyel a havi 9,000$-os ellenállás elérése elég közel kerülhet a megvalósuláshoz. ABC hullám tekintetében "szerencsére" lehetünk bizonytalanok, ami annyit takar, hogy még egy az előzőekhez hasonló impulzussal is záródhat,  ami nem éppen egy szabályos mozgás, de hát mostanában mi szabályos... Tehát egyenlőre a chartot nézve lehetünk bizakodóak, izgulni meg felesleges, mivel amúgy is tőlünk függetlenül alakulnak az események!


A BTC napos charton egy 5 pontból álló csökkenő hullámot rajzoltál, amit követett egy A,B,C impulzusokból álló emelkedő hullám.Aminek a C csúcsa legyen 8k+ környékén.
Ekkor mi fog ismét következni a trend szerint? Újabb 5 pontból álló csökkenő hullám? (Mert, ha így lenne ,akkor igencsak padlón lenne.)
Mikor fog kilépni ebből és újra szabályosra váltani, miszerint 5 emelkedő impulzust követ A,B,C csökkenő korrekció?Vagy ez így teljesen normális? (Szeretném megérteni) Köszi
Nem egészen normális hogy ennyi impulzus követi egymást, de a Bitcoin mozgása se egészen normális mostanában.

A jelenlegi emelkedő ABC hullám azért is rossz,  mert ahogy azt írod ezt követheti egy újat csökkenő 5 pontból álló impulzus, ami így elég mélyre 3000$ környékére is visszavihetné az árat.
Viszont ezt az ABC hullámot jelenleg még az azt megelőző impulzus indokolja, de ha szerencsénk van és sikerül még kitartani a jelenlegi emelkedő mozgással legalább a 9,000$-os ellenállásig, ahol ez az ABC hullám kibővül még két hullámmal, tehát impulzussal zárhatunk, majd ezt követheti egy csökkenő irány ABC hullám már megfordíthatja sorozatot.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

Idézetet írta: Dolce Dátum július 23, 2018, 12:36:29 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kasima Dátum július 23, 2018, 12:20:25 DÉLUTÁN
Mese mese mátka :D

7770-nél pont a támaszról fordult vissza.persze még átviheti. de ha a jövőt nehéz is megjósolni a támaszok elég jól működnek. pl. ha meglesz a 7900-8000 a kereskedők szinte tuti veszik 8400-8500-as célárig, meg beállítanak stoplosst mondjuk 7760-7900 között.

egész jól teljesült

netbit

Mit gondoltok erről az ETF dologról?

netbit

#2605
Ha használjátok a Wavesplatformot, vigyázzatok, úgy látom, feltörték!!! Ne adjátok meg a seed szavakat belépésnél!

Érdekes, hogy a twitterüket is feltörték és átirányítanak egy kamu adományozós oldalra, de ez átverés! (https://ethereumclaim.net/)

(Nekem amúgy gyanús az ilyen jól szervezett támadás, hogy nem belső munka, de persze nem biztos...)

Til

Idézetet írta: netbit Dátum július 24, 2018, 09:38:09 DÉLUTÁN
Mit gondoltok erről az ETF dologról?
Szerintem az egyik beadványt elfogadják. Majd ugrik az ár, ahogy az a múltban minden ilyen termékkel történt. Majd megtörténik ennek hatására a szabályozás is , hogy az állam felügyelni tudja azokat a pénzmozgásokat amik eddig az adóparadicsom országokban kötöttek ki.Majd egy minimális adót beszed, ami több mint a semmi. Kezdetben mindenki jól jár. Mígnem az állam rájön , hogy a gólem felébredt és nincs visszaút.Onnét már nem lehet eltaposni s talán Afrika lesz az első a BCH-val , ahol hivatalos fizetőeszköz lesz.
C:\> del c:\command.com

Karcsi papa

A mai nap se lesz könnyű.

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.25!

BTC, egymást követő 2. nap zárunk viszonylag jelentősebb emelkedéssel, ami 400$ és ha ehhez hozzáveszik a tegnapi 300$-t, akkor máris jobban mutat, ehhez kellene csatlakozni ma hasonló mértékű emelkedéssel. 8,600$-os szintnél van egy célunk, amit remélhetőleg még ma elérünk, viszont ami lényeges az a 9,069$-os ellenállás elérése, de ezzel nem kell sietni. Tehát jelenleg elkellene érni a 8,600$-os szintet, majd onnan bemutatni egy kisebb korrekciót, az 50-es mozgóátlag érintésére magasságába és ezt követően a hátralévő egy hétben megtámadni a 9,069$-os ellenállást. A tegnapi mozgás kialakított egy emelkedő sávot, ezt rajzoltam be kék színnel és ezen belül kellene a 8600$-os szintet elérni a piros kisebb támasz átlépését követően, ezt azonban jelenleg egy nagyobb medve gyertya próbálja megakadályozni.

Napos, 2 Fibonacci skálát is látunk a képen, nagyobbik a lila csökkenő sávon belüli impulzus tekintetében mutatja a korrekciós szinteket, ahol azt látjuk hogy a tegnapi gyertyazárás a 0.61 szinten történt. Tehát itt most akár fontos dolgok is történhetnek, például folytatjuk tovább az emelkedést akár 9,069$-os ellenállás fölött vagy jobbik esetben visszaesünk a 7770$-os támaszra.
Korrekciós visszalépés tekintetében sokkal rosszabbul kinéző, az utolsó 5.999$-os szintről történő emelkedő hullám, ahol ha szintén a fibo 0.61 szintet nézzük mint korrekciós alj, akkor a 7,000$-os szintre is visszaeshet az ár. Azonban egy ilyen nagyobb korrekció, mondhatjuk úgy is hogy elkerülhetetlen, viszont jó volna ha ezzel megtudnánk várni a 9,069$-os ellenállás elérését.
Tegnapi gyertyának köszönhetően, kiléptünk a világoskék színnel jelölt enyhén csökkenő alakzatból, amelynek az ellenállására kellene majd egy vissza teszt,  ennek tökéletesen megfelelne a 8,600$-os szintről történő visszafordulás, majd sikeresen emelkedése tud váltani újra az ár, akkor jöhetne a 9,069$-os ellenállás megtámadása.
Van itt még egy ABC hullámok, ami a jelenlegi formáját tekintve már inkább impulzus kialakulását feltételezi, ennek azonban még szüksége lenne egy 4. korrekciós visszalépésre, amely szintén a 8,600$-os szintről történhetne meg és ez még lehetőséget biztosítana az 5. hullámnak a 9,069$-os ellenálláson történő impulzus zárásra.

"Hetes idősíkon, elég jónak látszó hét elé nézhetünk, amelynek végén a 9,000$-os ellenállás környékén kellene hogy legyünk. Viszont annak érdekében, hogy tartani tudjuk a csésze alakzat lehetséges ívét, talán kevesebbel kell hogy beérjük. Ez a kevesebb annyit jelentene, hogy az 50-es mozgóátlag 8,400$ környéki elérése után, amit az órás idősíkon részletesebben is láthatom, visszalépünk a 7,770$-os támasz környékére és majd csak az ezt követő héten indulunk meg a 9,000$-os ellenállás irányába."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/3Civ84EB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/JIdWCEqx/
https://www.tradingview.com/x/fSZWdWNZ/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/L92o8Yhy/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, az oldalazó sávból kilépést követő vissza teszt után, jelenleg annál a pontnál vagyunk, ahol a piros ellenállás átlépésével meg kellene erősíteni ezt a sávból kilépést, majd ha ez sikerrel jár, akkor megindulni az 513$-os ellenállás irányába. Viszont az már világos ha ez megtörténik, az egyúttal azt is jelenti, hogy a Bitcoin is a 8600$-os szint irányába tart. Kis problémát jelenthet hogy az altok a Bitcoin emelkedését nem ugyanakkora mértékben követik, mint ahogy ezt zuhanásnál szokták tenni, tehát jelenleg elég nagy probléma, hogy az emelkedés nincs kihasználva, sőt nincs jobban kihasználva, mint amire a lehetőség felkínálkozik. Tehát a folytatásban vagy átlépünk a piros ellenálláson és megindulunk az 513$-os ellenállás irányába, esetleg visszalépünk a 200-as mozgóátlagra 470$ környékére és ezzel kialakul egy újabb oldalazó sáv.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hV24QbTn/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OF6gU4NK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC,  fej-váll alakzat szempontjából, kicsit újra kell gomboljuk a kabátot, mivel az előre várt 213$-os magasságból nem történt meg a jobb oldali váll rész kialakulásának megfelelő visszalépés, viszont ha a 209$-os szintre történő felszúrás követő visszalépés nézzük, az már tökéletesen megfelel. Ez a kisebb fej-váll módosítás, azonban mint látjuk a célszint tekintetében csak egy apró változtatás jelent, továbbra is a 250$-os ellenállásra várjuk az árat. Jelenleg csökkenő hullámban van a mozgás, ez reméljük a zöld sáv ellenállásáról visszafordul, majd a piros ellenállás átlépésével folytathatjuk a fej-váll alakzat célszintjének irányába tartó emelkedést..

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/sIfLpMVe/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/sXYcyU6D/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, tegnap dél környékére elég szépen sikerült visszajönni 253$ magasságába, ahol elértük a 200-as mozgóátlagot, majd visszaléptünk 50-es mozgóátlagra és azóta is e két mozgóátlag közé van beszorulva az ár. Első ránézésre a 200-asról az 50-es mozgóátlagra történő visszalépés tökéletes korrekció, illetve ezt nézhetnénk mint egy Elliott hullám, 1. és 2. hulláma, tehát most a 3. hullámmal kellene emelkedést elérni, majd 272$-os magasságból megcsinálni a 4. hullámnak megfelelő korrekciót és végül az 5. hullámmal az impulzust is zárhatnánk a 282$-os ellenálláson. Tehát egyenlőre úgy néz ki hogy sikerülhet a dupla aljból történő emelkedés, amelyhez még mindig a Bitcoin segítségére van szükség.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/IkqpX8zL/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/9RBRZt7Z/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, van egy nagyon össze-vissza Elliott hullámok, amit talán még mindig követhetünk  és ha ez továbbra is össze-vissza formáját, akkor a mozgóátlagok érintése környékén 4. korrekciós hullám is lezárul, majd emelkedéssel a 94$-os szintet is elérjük. Viszont az 5. impulzust lezáró hullám csak abban az esetben jár sikerrel, ha ezzel egy időben a Bitcoin is a 8,600$-os szint irányába tart, ellenkező esetben újra meg kell barátkozzunk a 83$-os támasszal.
Napos idősík csökkenő ékeit nézve, a lila tekintetében még mindig 137$-os ellenállás elérése látszik reálisnak, viszont ha a nagyobb világoskék éket nézzük, ott pedig a 194$-os ellenállás, egy egyáltalán nem túlzó elvárás.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/mPaMSin2/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/4i0tHKO2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  az emelkedő kék sáv ellenállása a 200-as mozgóátlag magasságában, elég látványosan megállította az emelkedést, majd a korrekcióval visszaesett az 50-es mozgóátlagra. Az utolsó csúcsokat összekötve egy háromszöget látunk, igaz ennek a támasza még elég gyenge lábakon áll, de ha megtartaná jelenlegi formáját, akkor még egy árbóc lehetőséget is kialakíthat, ami ezáltal megkönnyíthetné a kék sávból való felfelé kilépést.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/BtPlmf4P/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/1ZWLJtYZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  itt kezdődhet újra az építkezés, viszont ennek megkezdésével mint látjuk vannak még problémák. Első feladat 29,50$-os magasságban megnyerni a jelenlegi csatát, ami azért folyik hogy ne essen tovább az ár, majd ha ez sikerrel zárul, akkor visszakapaszkodni a 31$-os ellenállás fölé és korrekció tekintetében megkezdeni egy emelkedést.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3g6VxmT2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0fyzrxcQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, szerintem a kezdeti lépésekre nem panaszkodhatunk, itt főleg arra gondolok, hogy a piros támaszról történő elkezdés, miután átlépett az ellenálláson a 200-as mozgóátlagról visszakorrigált az 50-es magasságába, ahol ha még kapna egy kis támogatást, akkor még feljebb is léphetnénk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Su1ygu91/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/AXXuerSw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, kicsit húzzuk kövérebbre ezt az emelkedő kék sávot és máris passzolnak az ellenállásnál is a csúcsok. Ennek a sávnak a támassza irányába tart jelenleg a mozgás, amelyről remélhetőleg sikerül visszafordulni és ha ezzel újra a kék sávnak az ellenállása irányába tartunk, akkor a napos idősíkon látható csökkenő ék ellenállásának átlépésével megkezdődhet a 208$-os ellenállás irányába tartó mozgás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/8FJic2rV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DvGBQeSJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT,  egyenlőre még nem tudjuk, hogy a lila hosszan elnyúló háromszögből sikerül e felfelé kilépni, viszont az 50-es mozgóátlag fölött látható oldalazás nekem pozitív képet mutat. Ebből a jelenlegi oldalazásból felfelé kilépve elérhetjük a világoskék ellenállást, ami a háromszög támaszával együtt egy sávot rajzol és ebből a sávból beérkezési irányt tekintve csökkenő irányba kellene távozunk, tehát ha ezt a világoskék ellenállást sikerülne átlépni, az egy apró jel lenne továbblépés szempontjából és megkezdődhetne az a 25%-os emelkedés, amit az árboc  alakzat alapján várhatunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9jlLGa7E/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/32tAJecB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ezen a charton is van egy árbóc lehetőségünk, amelynek fő része a piros háromszög és ahogy látjuk ebből elég zűrzavaros módon de sikerült kilépni.Ez a kilépés egybeesik a 0.29$-os ellenállás átlépésével, amely ellenállás ha valóban jelentőséggel bír, akkor itt most alapja lesz annak a 47%-os emelkedésnek, amit az árbóc jelzése alapján várhatunk.  Chartot nézve elég jó lehetőségek állnak előttünk, már csak az a kérdés, ehhez hasonló támogatást nyújt e a Bitcoin mozgása.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qhQtpDyF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/XxNrv0sa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a 857$-os ellenállás átlépését követően megtorpant az emelkedés és kialakult egy oldalazás. Ennek az oldalazásnak jelenleg az aljánál tartózkodik a mozgás, tehát jó lenne ha megfordulni az irány és a kialakult fej-váll alakzatnak megfelelően a folytatásban megindulnánk a 930$-os várható cél irányába.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/stdTbAgL/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/au89J9n8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, nem éppen a fej-váll alakzatnak megfelelő mozgás láthatunk, amibe főleg az a felszúrás zavar bele, de ha ezen áttekintünk és a reggeli csúcsokat figyelembe véve húzom be a váll vonalat, akkor talán még kereshetünk is valamit, feltéve hogy a jelenlegi csökkenő mozgás a jobb oldali váll részt fogja kialakítani az 50-es mozgóátlag magasságában, majd a folytatásban erre sikerül emelkedéssel válaszolni.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/h2HzQY9k/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/IAJc5Y9e/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Kár lenne belefutni egy korrekcióba, de hasznos is lehet?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.26!

BTC, volume oszlopokat nézve már az oldalazó sávban való mozgásnál feltűntek nagyobb piros oszlopok, de eredménnyel nem jártak, majd végül visszavágtak a bikák és két napos bikafuttatással feltornázták az árat 8,483$-os szintre, tehát durván 1,000$-os emelkedést sikerült összehozni néhány nap alatt, ami így már elég jónak nevezhető!
Tegnap dél környékén sötét fellegek kezdtek gyülekezni piros gyertyák formájában, amellyel meg is kezdődött egy korrekciós visszalépés, ami végül fibo 0.38 szinten záródott. Erre a csökkenő mozgásra még az esti vissza erősödésének köszönhetően behúztunk egy piros ellenállást, illetve ennek párjaként egy támaszt, amit még csak egy pontnál érintenek a gyertyák, tehát eléggé billegő. Viszont ha most nem sikerül kilépni felfelé, akkor úgy gondolom erre a támasza még visszajön az ár és csak ezt követően kezdhet emelkedésbe, amelynek célszintje legalább a 9,069$-os ellenállás.

Napos, az ABC hullám átrajzolásra került egy Elliott hullám lehetőségre, ennek 3. hullámában vagyunk jelenleg, ahol türelmesen várjuk behúzza e a 4. korrekciós visszalépést, amire nagyon is szükség volna. Tehát mint látjuk egy 4. korrekciós hullám, ideális helyen a 7,770$-os támaszon találhatná meg az alját, de ha fibo szinteket is nézzük, akkor ezen át is gyalogolhat 7,500$ környékére.
Itt már látom is a felháborodást, minek a korrekció, mikor az utóbbi hónapokban csak korrekciókat láttunk? Viszont ez nem egészen így van, mivel nemcsak korrekcióval állt az utóbbi néhány hónap mozgása sem, amelyből most már lehetőség harmadszor egy kisebb hasznot kipréselni.
Az utolsó emelkedő hullámban van egy 2,500$-os emelkedés, ennek volna szüksége most egy kisebb korrekcióra, illetve ennél nagyobb korrekcióra is szükség van, amit remélhetőleg az impulzus lezárását követően a 9,069$-os ellenállásról kezdi meg a mozgás.
Tehát van egy kis hasznunk, amit realizálhatunk, ez nálam úgy néz ki, hogy van két nyitott pozícióm 7,500$ és 6,180$-os szinten. Ezek közül a 7,500$-ost zárnám a 9,069$-os ellenálláson, remélhetőleg kézzel megadva az esetleges tovább emelkedés lehetőségét,  azzal az indokkal, hogy egy nagyobb korrekció visszahozza az árat a 7,770$-os támasz környékére, ahol a pozíció újra megnyitásra kerülhet, attól függően mutatkozik e korrekciós fordulat.

"Hetes idősíkon, elég jónak látszó hét elé nézhetünk, amelynek végén a 9,000$-os ellenállás környékén kellene hogy legyünk. Viszont annak érdekében, hogy tartani tudjuk a csésze alakzat lehetséges ívét, talán kevesebbel kell hogy beérjük. Ez a kevesebb annyit jelentene, hogy az 50-es mozgóátlag 8,400$ környéki elérése után, amit az órás idősíkon részletesebben is láthatom, visszalépünk a 7,770$-os támasz környékére és majd csak az ezt követő héten indulunk meg a 9,000$-os ellenállás irányába."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/MGmVQC0k/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Iz7R3PPH/
https://www.tradingview.com/x/C83bxSFc/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/isD1lGJr/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, napos idősík lila emelkedő sávjának az ellenállása lenne a célunk 530$ környékén, ezen kívül még lehet célunk az 513$-os ellenállás és az 540$-os következő kisebb ellenállás, de ez már csak részletkérdés. Kettő nappal ezelőtt behúztam egy kisebb ellenállást 484$-os szinten, amit már másnap átkellet volna lépjünk, ahogy a barna nyíllal is mutatom. Ezt az átlépési lehetőséget most még bepótolhatjuk ha a jelenlegi hullámmal sikerül átlépni, viszont ha ezt kihagyjuk, akkor a Bitcoin korrekcióval máris visszapottyanunk a 454$-os támaszra. További lehetőségek, szintén a Bitcoinhoz igazítva, abban az esetben ha a Bitcoin sikeresen eléri a 9,069$-os ellenállást és korrekciós igényt kezd mutatni, ezzel egyidősben itt el kellene érjük legalább a lila ellenállást, amelyről nem kizárt hogy a lila támaszt vesszük célba.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wT0PP09A/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/CaoSv549/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC,  a piros ellenállásról sokkal jobban visszajött az ár, mint az vártuk volna, ennek következtében elég nagy harc kellett hogy visszakapaszkodjon. Tehát sikerült újra elérni ezt az ellenállást,  viszont itt már mivel egy napos folyamatos emelkedés volt a háta mögött így kellett is a korrekció, ami ha minden igaz már le is zajlott és most arra várunk, hogy emelkedéssel tudja folytatni a mozgás. Ebbe az emelkedésbe, most belekavarhat a Bitcoin korrekció, ezért is kár hogy ekkora árkot ástunk a piros ellenállás alatt, enélkül ugyanis már rég a 250$-os ellenálláson lehetne az ár és vígan várhatnánk egy korrekciót.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MOcMwxlf/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8YGesvXH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, ez a 200-as mozgóátlagról történő visszaesés nem hiányzott senkinek, amivel ismét elég nagy bajba keverheti magát az ár, főleg ha ehhez még csatlakozik egy Bitcoin korrekció. Ezt a mozgást, azonban érdemes napos idősíkon is megnézni, ahol azt látjuk, hogy az 50-es mozgóátlag alá beszorultak a gyertyák és csak arra várnak mikor térhetnek ki felfelé. Tehát itt volt egy dupla álljunk, amihez most csatlakozott egy 3. alj, ami kialakított egy háromszöget, ennek a legmélyebb pontját figyelembe véve 23$-os háromszögből kilépést várhatunk, már csak az a kérdés, ebben a Bitcoin melyik irányba segít be.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/f0AI8wta/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kPdoKuE6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, maradva az össze-vissza kinézetű Elliott hullámnál, a tegnapi korrekciós fordulat is csatlakozott ehhez az összevisszasághoz, ugyanis az 1. szint magasságában sikerült zárni a 4. korrekciós hullámot. Ezt követően kezdődött egy emelkedés, ami az utóbbi néhány órában átváltott oldalazásra, taláni tt is arra vár az ár, hogy a Bitcoin kijelöli a további irányt, ami ugyanakkora eséllyel lehet a 83$-os támasz, mint a 94$-os Elliott célszint.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/1i2LKzhE/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/QJOGA7iP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  ennek az árbóc lehetőségnek, reméljük még azelőtt lesz lehetősége felfelé elmozdítani az árat, mielőtt Bitcoin korrekció be nem köszön. Tegnap délután egy határozott bika gyertyával kiléptünk a háromszögből, majd az éjjel folyamán erre vissza is teszteltem mozgás, ahonnan most mutat olyan jeleket, mintha felfelé akarna megindulni, de ezzel még kivár.  Ez a kiugrás azonban Bitcoin korrekciónál ugyanúgy csökkenő irányra fog váltani, tehát ezért is fontos még előtte valami eredményt felmutatni, hogy legyen miből fedezni a veszteséget, ellenkező esetben ismét a 0.43$-os támaszon találjuk magunkat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/B50Xlwqn/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/wmCd71qa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  az a kék csökkenő ellenállás elég brutális képek mutat, de legalább érzékelteti mekkora mélységbe estünk vissza a kiugrást követően. Második napja küzdünk azzal, hogy a 31$-os ellenállás fölé tudjuk kerülni, ebben talán most segítség lesz az 50-es mozgóátlag átlépése, de mint látjuk még így sem egyszerű mutatvány és a bizonytalanságot még a gyertyák is megerősítik. Viszont nem panaszkodunk, mert a kiugrással megszerzett haszon megenged egy ilyen kis lazaságot, tehát türelemmel várjuk újra a 41$-os ellenállás irányába mutató lehetőségeket!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/bihbdXVM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/oE4FHY6M/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, egészen jól kinéző ez a háromszögből kilépést követő lendületes emelkedés, ami a háromszög mélységet nézve elérte a célját, viszont ha egy kicsit nagyobb árbóc alakzatban gondolkodunk, akkor ezt kitolódhat 17.80$-os szintig. Tehát ezt úgy is felfoghatjuk az esetleges Bitcoin korrekció bekövetkezte előtt, viszonylag bebiztosította magát az ár és így a 16.50$-os támaszon sikerülhet megkapaszkodni. Viszont ha elmarad a Bitcoin korrekció, akkor erre még egy elég nagy lapáttal rá is tehetünk, megközelítve a 20$-os szintet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/u2Lu2iX3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Wf4HUnHB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, zöld színnel felrajzoltam az általam elképzelt mozgást, de ahogy látjuk a 150$-os ellenállások irányába, elég szenvedősen történik az emelkedés. Az emelkedés azonban nagyon nem néz ki jól, főleg a kék támaszra tapadás okán, ami igencsak azt a képet mutatja, hogy itt a 135$-os támaszt lehet a végállomás. És ezen a helyzeten még a Bitcoin is ronthat az esetleges korrekcióval, de mivel ez egyáltalán nem biztos, ezért nem is kell pánikba esni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/V859g2tm/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Q8AwA9MA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT,  lila háromszög ellenállása elég biztosnak néz ki, mivel 3x sem tudott átlépni rajta az ár,  ennek következtében vissza is estünk átlépte ennek a háromszögnek a támaszán, amire csak a 200-as mozgóátlag érintése lehet az indok. Viszont ha csak ez az egy indok van a visszalépésre, akkor most próbáljunk kilépni felfelé a háromszögből és kezdjünk bele a várt emelkedésbe, ami szerintem egy utolsó roham nagyobb korrekció előtt, ahogy ezt a Bitcointól is várjuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/62WTYsNE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0KpAC5QH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, nagy nehezen sikerült elrugaszkodni a 0.29$-os támaszról, amely elrugaszkodás elég jól sikerült, viszont úgy néz ki, ki is fulladt, mivel a kisebb korrekciót követően még az utolsó pillanatban beköszöntek a medvék és vissza is rántották az árat. Ezzel azonban még viszonylag jó magasságban vagyunk, amibe még az 50-es mozgóátlag érintésének lehetősége is benne van, viszont utána mindenképp emelkedésre kell váltani, folytatva az árbóc alakzatnak megfelelően.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/bfkJQnkE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TNhFNwUo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, az általam zöld színnel felvázolt elképzelés szerint, most kellene egy utolsó lendületes emelkedéssel elérni a fej-váll alakzat célszintjét. Ennek azonban most útját állja a 857$-os ellenállás, de talán az 50-es mozgóátlag átlépésének lehetősége, nyújt egy kis segítséget. A Bitcoin esetleges korrekciója itt is csak károkat tud okozni, feltéve hogy előtte nem sikerül a fej-váll alakzattal célba érni és akkor lesz miből itt is visszalépni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/xUkZZirM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/aC48ffBR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, lila fej-váll alakzat tekintetében ha minden igaz, most jövünk felfelé a jobb váll kialakulását követően és 36$ magasságában a váll vonalat is elérhetjük. Nem bezavarva az összképbe és nem a feszültséget keltve rajzolt be még egy fej-váll alakzatot, hanem mert bele illik a képbe és a kerek 40$-os szintre mutat célba érkezési lehetőséget. Ez azonban csak nagyon részletkérdés, főleg mivel tudjuk eléggé kivagyunk szolgáltatva a Bitcoin mozgásának, de ha sikerül lendületes emelkedése kezdeni, akkor legalább tudjuk, hol kell számítsunk visszafordulási lehetőségre.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/9aZMQjoT/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xQufBagH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ma eldőlhet délibáb volt-e, a 8,000$-os szinteket elérő emelkedés.

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.27!

BTC, úgy látszik a 8,483$-os csúccsal eléggé túlfeszítettük a húrt és a mögöttünk hagyott 2,500$-os emelkedés nagyon is megérett egy korrekcióra. A piros háromszög támaszát tegnap reggel még csak találgattuk hol is alakulhat ki, majd mire megszületett a megoldás és az árboc alakzatnak megfelelően várhattuk volna a piros nyílnak megfelelő további emelkedést, helyette sajnos kirajzolódott a kék színnel látható csökkenő árbóc, majd végül ennek megfelelően 3 medve gyertyának köszönhetően be is zuhant az ár, nagyjából arra a piros támaszra, ami a piros háromszög ellenállásával együtt egy csökkenő sávot mutat.
A folytatásban, egyenlőre ebben a csökkenő sávban kellene bízni és abban hogy most a támaszról sikerül visszakapaszkodni az ellenállásra, amit 8,230$ magasságában át is léphetünk.  Tehát egyelőre nagy kérdés, hogy a korrekció a jelenlegi mértékkel megelégszik e vagy még szükséges a 7,770$-os támasz, esetleg ennél sokkal mélyebb szint, viszont reméljük ez csak a 9,069$-os ellenállásról fog megtörténni, napos idősíkon látható impulzus zárást követően.

Napos idősíkon egyenlőre az a kérdés, hogy a 4. korrekciós hullám a tegnapi gyertyával megelégszik e és a folytatásban megindulunk az 5. hullámban a 9,069$-os ellenállás irányába vagy még ennek a korrekciónak szüksége van a 7,770$-os támaszt érintésére, esetleg a fibo 0.38 érintésére.  Viszont ez a kollekció nem húzhatja sokáig, mivel az 5. hullámmal  le kellene zárni az impulzust, amit nem feltétlenül fontos a 31.-ei határidőre elérni,de nem volna jó ha túl sokáig elhúznánk itt az eseményeket.

"Hetes idősíkon, elég jónak látszó hét elé nézhetünk, amelynek végén a 9,000$-os ellenállás környékén kellene hogy legyünk. Viszont annak érdekében, hogy tartani tudjuk a csésze alakzat lehetséges ívét, talán kevesebbel kell hogy beérjük. Ez a kevesebb annyit jelentene, hogy az 50-es mozgóátlag 8,400$ környéki elérése után, amit az órás idősíkon részletesebben is láthatom, visszalépünk a 7,770$-os támasz környékére és majd csak az ezt követő héten indulunk meg a 9,000$-os ellenállás irányába."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/9YuMrtXA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TYoufJvy/
https://www.tradingview.com/x/FdvXqpdU/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/5LaTed9H/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, sajnos a 484$-os piros ellenállás nagy akadály volt, de a legnagyobb akadály inkább a Bitcoin volt, ami vagy a korrekció, esetleg valami más okán kezdett csökkenő irányba mozogni, de reméljük hamar erőre kap.Tehát ahogy várható volt visszatérünk a 454$-os támaszra. ahol a napos idősíkon látható enyhén emelkedő sáv támaszával is találkozhat az ár, reméljük közösen, némi Bitcoin támogatással, sikerült újra emelkedő mozgásra váltani.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/DIomc4YU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/izXtJ5jg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC,  a piros ellenállásnál kialakult egy dupla tető, ezt a csökkenő mozgás ki is használta, de reméljük a zöld támasz magasságából sikerül visszafordulni. A jelenlegi mozgást gondolom nem meglepetés, hogy a Bitcoin mozgása irányítja,  viszont azokat a pillanatokat, amikor a Bitcoint bealszik esetleg lassan emelkedő mozgást mutat, ezek azok a pillanatok, amikor érnek valamit a felrajzolt alakzatok, illetve támaszok és ellenállások, viszont ezeket a pillanatokat türelmesen ki kell várni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hnzcu0Ir/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/6judEBId/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, elég hosszan elnyúlik ez a mézesmadzag, viszont legalább a Bitcoin visszalépése nem nyomta annyira vissza az árat, hogy a 237.54$-os szinten kialakult támasz elessen és ezáltal a háromszögben rejlő 25$-os lehetőség elbúcsúzzunk. Azonban, ezt sem húzhatjuk a végtelenségig, igaz sok közünk nem lesz ahhoz ha Bitcoin csökkenő mozgásának hatására átlépünk a támaszom, de amíg ez nem történik meg addig ott a lehetőség.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/PMVL8Gdt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/l8u6u8So/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, napok óta figyelünk egy Elliott hullám lehetőséget, illetve egy fej-váll lehetőséget, de ezzel hogy visszatértünk a 83$-os támaszra, újra kell gondoljuk az egészet. Először is azt kell kiemelni, mivel nem éltünk a Bitcoin által felkínált lehetőséggel, tehát nem erősödtünk a 90$-os szintek fölé, amelyre a jelenleg is látható Bitcoin korrekció esetén lett volna szükség, így most ezzel a kisebb korrekcióval is már egy olyan szintre estünk vissza, amihez ha még hozzájön további Bitcoin korrekció által kikényszerített csökkenés, akkor vissza eshetünk 75$ durvább esetben 70$-os támaszra.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/101Ujdry/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/66l7cnRN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  itt is azt kell megállapítsuk hogy sajnos, sajnos a Bitcoin további korrekciós visszalépésének okán a piros háromszög által felkínált árbóc lehetőséggel nem tudott élni a mozgás, ezért vissza is estünk a kék emelkedő sáv támaszára, ahol szintén azért folyik a küzdelem, hogy ne essünk vissza a 0.43$-os támaszra. Tehát továbbra is a Bitcoint kezében az irányítás, ahol az a kérdés kék ellenállás 0.48$ magasságában vagy a sárga támasz.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/S9Pd4uez/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/qOrwE25C/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  ez így lassan már kezd túl hosszú oldalazó mozgásnak tűnni, tehát lassan nem ártana valami változás. Elsősorban annak örülnénk ha ez a változás emelkedés formájában mutatkoznak meg fibo szintek egymás után történő elérésével. Azonban mivel kivagyunk szolgáltatva a Bitcoin mozgásának, de mint látjuk a 22.-ei kiugrásnál külső tényezők hatására sikerül jobb eredményeket is felmutatni, ebben bízva várjuk a folytatást és próbáljuk egy oldalazással kihúzni ezt az ujabb nehéz időszakot.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Q7GCHvd7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jT7YhvPN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, kisebb korrekcióból próbáltunk tegnap délután kikászálódni, de mint látjuk kevés sikerrel jártunk, mivel jött egy Bitcoin által kikényszerített csökkenés, amellyel vissza is estünk a 16$-os támaszra. A folytatásra egyenlőre nincs terv, mivel az valószínűleg a Bitcoinnak megfelelő módon fog történni, ezért kíváncsian várjuk a 16$-os támaszról sikerül e erősödés felmutatni  vagy kénytelenek leszünk megbarátkozni a lila támasz elérésével, ami talán még jól is jöhet napos lehetőségek tekintetében.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KHj5t1nY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/HaZL3STF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ez a visszaesés talán még a Bitcoin segítsége nélkül is összejött volna, mivel a kék támasza tapadás nagyon is erre utaló jeleket mutatott. Ezzel nagyjából megérkeztünk a 135$-os támaszra és kíváncsian várjuk, ennyi lesz köszönjük szépen vagy a formálódó kisebb zászlónak megfelelően Bitcoin segítséggel további csökkenés következik.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/4VVZdqqh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BAKZxYRI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT,  a lila háromszög támaszán sokadjára módosítunk,  de ameddig tartja ezt a háromszög formát nincs baj. Annak érdekében, hogy holnap ismét ne kelljen módosítani a lila támaszt a kialakult piros csökkenő sávból kellene lefelé kilépni, majd legalább a lila ellenállást elérni 0.106$-os magasságban.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Nbt3VZ5a/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ln5eUVFT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ha a Bitcoin visszaesésétől függetlenül nézzük a korrekciót, akkor max az 50-es mozgóátlag magasságáig volt ez indokolt, de mint tudjuk ebben nagy szerepe volt a Bitcoinnak, tehát az 50-es mozgóátlag alatti visszaesésre egyáltalán nem volt szükség. Saját erőből talán megkezdődhetett egy az 50-es mozgóátlag fölé történő visszakapaszkodás, viszont ha ennél rosszabbul alakulnak a dolgok, az ellen sajnos nem tudunk mit tenni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CQieKiqy/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Bgj1DSn8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nagyon sajnáljuk, hogy itt kimaradt az 1,000$-os szintet elérő lehetőség, ami még akkor is összejöhetett volna ha a Bitcoin nem mutat jelentős emelkedést, de legalább a 8,400$-os szintek környékén tudja magát tartani. Viszont most alkalmazkodjunk ehhez és ha lehet próbáljunk meg ebből a csökkenő piros sávból kilépni, majd ha nehezen is, de legalább a 857$-os ellenállásra visszajutni, esetleg felette kialakítani valami továbblépéshez megfelelő kapaszkodót.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2rcIOtHi/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/tfEnOp0d/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, ez a Bitcoin által kikényszerített visszaesés, inkább katasztrófa, mint egy minél alacsonyabb szinten felkínált vásárlási lehetőség. A katasztrófa abból a szempontból, hogy mint látjuk voltak kitűnőnek látszó fej-váll lehetőségek, amelyek ezzel még meg nem semmisültek meg, legalábbis addig amíg a 30$-os támasz környékére vissza nem esünk, de elég nagy meglepetés kell ahhoz hogy eredményt érjünk el velük. Tehát egyenlőre ne gondolkodjunk jelentős emelkedésben, de ha lehetőség adódik rá, próbálj meg visszakapaszkodni a mozgóátlagok fölé

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/EAMroMVF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ZhH8NOg3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Vaklárma után, folytassuk tovább felfelé!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.28!

BTC, elég veszélyes csökkenő irányú műveletek zajlottak tegnap, azonban ez igazán veszélyessé akkor vált volna ha a 7770$-os támasz, illetve fibo 0.61 szint alá megy az ár, de végül mint látjuk minden megoldódott. Piros csökkenő sáv támaszáról egy nagyjából 400$-os gyertyával sikerül visszajönni az ellenállásra, ami pont akkora mértékű emelkedés, mint az ezt megelőző napi hirtelen csökkenésnél láthattunk. Tehát ez egy ügyes próbálkozás volt, ami a kialakuló jókedvet és egy formálódó árbóc alakzat általi jó lehetőséget húzott sikeresen keresztbe. Most egy kitűnő zászló alakzat lehetőség segíthet minket a 9,069$-os ellenállásra, illetve még ezt egy kis plusszal ki kell pótolni, de elég jó lehetőség kínálkozik a piros csökkenő sáv és az azt megelőző emelkedő sáv által.

Napos idősíkon egyenlőre bizakodóak lehetünk, ebben a tegnapi gyertya elég nagy megerősítést ad. Egy bika gyertyának köszönhetően, sikerült elérjük a 4. hullámnak tökéletes korrekció aljat, tehát ha semmi más csökkenő irányt kikényszerítő esemény nem szól közbe, akkor az 5. hullámmal tovább kellene építkezni.
Mivel hétvége van nem lenne furcsa ha egy test nélküli, bizonytalan gyertyával zárnánk a napot, viszont az impulzus lezárásának érdekében haladni kellene.
Azért se lenne jó egy napnyi időhúzás, hogy a 2,500$-os hátunk mögött hagyott emelkedés, idő előtt be ne nyújtsa igényét egy nagyobb korrekcióra.  A 9,069$-os ellenállás elérése esetén lesz kb. 3,300$-os emelkedés, amelynek a nagyobb korrekciója szerintem elkerülhetetlen, főleg hogy impulzus után egy ABC hullám, erre még rá is erősíthet.

"Hetes idősíkon, elég jónak látszó hét elé nézhetünk, amelynek végén a 9,000$-os ellenállás környékén kellene hogy legyünk. Viszont annak érdekében, hogy tartani tudjuk a csésze alakzat lehetséges ívét, talán kevesebbel kell hogy beérjük. Ez a kevesebb annyit jelentene, hogy az 50-es mozgóátlag 8,400$ környéki elérése után, amit az órás idősíkon részletesebben is láthatom, visszalépünk a 7,770$-os támasz környékére és majd csak az ezt követő héten indulunk meg a 9,000$-os ellenállás irányába."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/8UeFlKh2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hXECMkOU/
https://www.tradingview.com/x/c9usun7Z/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/4CaTZPww/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, kicsit nehezen megnyugodva, de sikerült a 26.-ai csökkenésnél bekövetkezett hátrányt némileg ledolgozni. Mielőtt elértük volna a támaszokat, egy bika gyertyának köszönhetően vissza rántották az árat a 200-as mozgóátlagra, majd némi tétovázás után az 50-es mozgóátlagot is sikerült átlépni. Ennél a pontnál várjuk most a folytatást, nem meglepő módon a Bitcoinra hagyatkozva, ami ha azt az emelkedést hozza, amit elvárnánk tőle, akkor az 513$-os ellenállás elég közel kerülhet, illetve ezt még remélhetőleg kipótolja a pozitív hangulat általi lelkesedés és sikerül a lila ellenállásra is eljutni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/W8BiYmF0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hXLEGcC7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, remélhetőleg itt is kezdenek megnyugodni az indulatok és a zöld kisebb támasz elérését megakadályozó, nagyobb bika gyertyával történ visszaforduláshoz hasonló emelkedéssel folytatjuk. Fej-váll alakzatunk záródhat sikerrel ha továbbra is megmarad a pozitív hangulat, illetve attól függően, hogy a Bitcoint mekkora lelkesedés mutat, talán még a 250$-os ellenállást is sikerül megközelíteni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Z5Qu4GqQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/sWuVAWP5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a kialakult piros háromszögből a vége fele igencsak kicsapták a hullámok, viszont sikerült egy szép méretes emelkedéssel felfelé kilépni, majd vissza is térni, ennek a háromszögnek az ellenállására. Ahol nem meglepő módon, ismét átcsapott a hullám és itt várjuk, most azt a remélhetőleg pozitív folytatást, amellyel korrekció tekintetében is vissza kapaszkodtunk legalább 266$ környékére.
Napos idősíkon egy elég brutális 50-es mozgóátlagra tapadást láthatunk, ami a megelőző emelkedő hullámmal igencsak azt a képet mutatja, hogy egy zászló alakzatnak köszönhetően a 319$-os ellenállásra kellene megérkezni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/GSun9Bpw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/CX8fZFwz/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a visszafordulásra itt sem panaszkodhatunk,  hasonló nagyobb méretű bika gyertyával történt mint a többi charton. Ezt azonban még ki kell pótolni további emelkedésre,  amit ahogy mostanában látjuk saját erőből meg sem próbál "köszönjük Charlie", tehát teljes mértékben a Bitcoinra vagyunk hagyatkozva. Ezzel az a baj, hogy a 9,000$-os Bitcoin árnál itt legalább a 106$-os ellenálláson kellene tartani és ahogy látjuk, ettől elég messze vagyunk. Ez  annyit jelent ha nem sikerült a Bitcoin korrekció előtt, valami kiugró teljesítményt elérni, akkor elég szenvedős lesz a további néhány hét, de ha távolabbra tekintünk és a Bitcoin hozza azokat az elvárásokat, amelyek akár még 60,000$-ról is beszélnek, talán még Charlie is visszavásárolja azokat a coinjait, amelyektől a csökkenő trendben ügyesen megszabadult.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/6wPMOohZ/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/yjDzBGJY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  kicsit átszaladtunk az emelkedő kék sáv támaszán, de ami lényeges itt is sikerült visszarántani az árat. Jelenleg arra várunk, hogy megkapjuk a továbblépéshez szükséges megerősítést a Bitcointól, amelynek köszönhetően eljuthatunk a fibo 0.61 szint magasságába. Ezen a szinten azonban át is kell lépni, mivel ez a kék sávban történő emelkedés egy csökkenő zászló alakzat rész, amely a fibo 0.61 szinten átlépése esetén elég jelentősen meggyengítené a csökkenés esélyét.  Ettől a csökkenéstől, viszont szerintem azért se kell tartani, mivel a napos idősíkon látható 0.43$-os támasz átlépés 3 alkalommal is sikertelen volt, ilyen esetekben ritkán fordul elő a 4. próbálkozás, tehát elég jó eséllyel számíthatunk arra, hogy lendületes emelkedésbe kezd a mozgás, amellyel először a 0.57$-os ellenállást, majd a csökkenő ékből kilépést követő 0.70$-os célszintet kell elérjük.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3cnxbrf6/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/ize4fvbe/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  olyan nyugodtan oldalaz itt a mozgás, mintha tudná hogy a tegnapelőtti visszaesés csak egy próbálkozás volt és ahogy látjuk, vissza is kerülünk a kiindulópontba. Ez a kiindulópont a 31$-os ellenállás,  amelyről most az emelkedés korrekciójaként visszatértünk, az 50-es mozgóátlagra és itt várjuk a továbblépéshez szükséges Bitcoin segítséget.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WPAHCfay/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OeNdZSzQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, sajnos a 26.-ai visszaesés elég jó lehetőségeket hiúsított meg, ezt a hátrányt próbáljuk most ledolgozni, amelyben a tegnapi mintha semmi se történt volna emelkedésnek köszönhetően sikerült ledolgozni a visszaeséskor keletkezett hátrányt. Tehát most ott folytathatjuk, ahol két nappal ezelőtt abbahagytuk, ebben segítségünkre lehet egy kialakult kisebb zászló lehetőség, amellyel a kék emelkedő sáv ellenállását célozhatjuk meg 17.80$-os magasságban.  Ez annyit jelent ha a Bitcoin nem is segít az emelkedésben, talán saját erőből is sikerült a zászlónak megfelelő célt elérni, amelybe ha a Bitcoin mégis becsatlakozik, akkor a 26.-ai elvárásokhoz hasonlóan, ismét a 20$-os szintekben való gondolkodás lép előtérbe.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/i9raKQP1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FuZsSenF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a néhány nappal ezelőtti visszaesésnek köszönhetjük a piros csökkenő sávot, amelytől most elszakadhatunk ha a kialakult csökkenő mozgással kialakult zászló lehetőséggel élve, sikerül a kék ellenállást átlépni. Kék ellenállás átlépése napos idősíkon fontos, ahol ezzel a rózsaszín 3. hullámnak tökéletes, illetve az ékből kilépést követő emelkedés érdekében tehetnénk fontos előrelépést.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/aOyoTWe2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FfBByDqe/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT,  megfelelő segítséggel visszatérhetünk a lila ellenállásra, amit mivel harmadszor érintünk, jó esélyek mutatkoznak ezen való átlépésre. Tehát a lila ellenállásra juthatunk el most ha a piros sávból sikerült kiszabadulni, ami egyelőre nem néz ki nehéz feladatnak, mivel ebben egy árbóc lehetőség is segítségre lehet. A lila háromszög, az előtte látható emelkedéssel még mindig egy nagyobb árbóc általi emelkedés lehetőségét kínálja fel számunkra, már csak élni kellene a lehetőséggel.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/poejQhk5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FMrwIvos/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, elég jónak látszó dupla alj alakult ki a 0.29$-os támaszon, köszönhetően itt is a tegnapi kiugrásnak, ami ugye elkerülhető lett volna ha az a néhány nappal ezelőtti Bitcoin által kikényszerített visszaesés nincs. Dupla aljnak megfelelően 0.35$-os szint környékére kellene visszajutni, ebbe kellene hogy becsatlakozzon a Bitcoin és máris fényesebben mutatna a chart.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ThkkKDoA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zyrq3Eg6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ezen a charton már csak ismételni tudom az előzőekben írtakat, ugyanis itt is ugyanazt a piros csökkenő sávot láthatjuk, ugyanazzal a kilépési lehetőséggel. Szintén egy zászlónak köszönhetően lesz lehetőség a sávból kilépni, amely a 857$-os ellenálláson is átsegítheti az árat, attól függően hogy a Bitcoin mekkora segítséget nyújt ehhez.
Napos idősíkon fekete színnel felvázolt fej-váll alakzat kialakulásához szükséges mozgást el kell csúsztassuk, mivel az 1,136$-os ellenállási elérésére, nagy valószínűséggel a piros ék alakzaton kívül kerülhet sor, ami talán abból a szempontból még jól is jön, hogy ezzel az ékből kilépés megerősítő vissza teszt kialakíthatja a jobb oldali vállat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/N5ZiQdoP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YuPqL3r6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, barna fej-váll lehetőség jobb oldali váll részén kicsit ismét módosítunk, de ez sokat nem változtat a tegnapi képen, továbbra is azt várjuk, hogy visszajöjjünk a váll vonalra 36$ magasságában. Itt most nem rajzoltam piros csökkenő sávot, mivel a fej-váll lehetőséggel vagyunk elfoglalva, de itt is kialakult egy kisebb talán zászló lehetőség, ami segíthet a feljebb lépésben, de főleg a váll vonalra való eljutásban.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/qfuIc8yl/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7YNnFV38/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

500 a sör, 500 a lángos, 500 az elvárás!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.29!

BTC, emelkedő irányban 3, ezzel szemben csökkenő irányba egy alakzatot sem tudunk felrajzolni. Tehát van egy nagy piros zászló alakzatunk 8,950$-os céllal, van egy kisebb kék zászló alakzatunk 8,620$-os céllal és ennek a kék zászlónak köszönhetően tegnap délután kialakult 8,075$ magasságában egy csúcs, ami kialakított egy fej-váll alakzatnak megfelelő fordulatot, amelyből már vissza is jöttünk a váll vonalra 8,270$-nál, ahol arra várunk hogy az alakzatnak megfelelő 500$-os emelkedés kezdetét vegye, ennek a célja 8,770$. Ehhez a 3 célszinthez csatlakozik még a 9,069$-os ellenállás, tehát emelkedő irányba mutató jelekkel el vagyunk látva bőven, már csak az a kérdés, ennek megfelelő lesz e a folytatás.

Napos, azt a részét elég jól eltaláltak a dolgoknak, hogy mivel hétvége van elképzelhető egy semmitmondó gyertyával folytatjuk és ahogy látjuk ez tökéletesen meg is valósult. Tehát ha már ilyen jól kipihentük magunkat, most lehetne folytatni például annak az órás idősíkon rajzolt fej-váll alakzatnak megfelelőt 500$-os emelkedéssel!

"Hetes idősíkon, elég jónak látszó hét elé nézhetünk, amelynek végén a 9,000$-os ellenállás környékén kellene hogy legyünk. Viszont annak érdekében, hogy tartani tudjuk a csésze alakzat lehetséges ívét, talán kevesebbel kell hogy beérjük. Ez a kevesebb annyit jelentene, hogy az 50-es mozgóátlag 8,400$ környéki elérése után, amit az órás idősíkon részletesebben is láthatom, visszalépünk a 7,770$-os támasz környékére és majd csak az ezt követő héten indulunk meg a 9,000$-os ellenállás irányába."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/X5snCi78/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/e6EShctI/
https://www.tradingview.com/x/r1tY06fY/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/UCTFgUKK/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, még mindig a 484$-os szinte behúzott piros ellenállás elérés lehet egy kulcs momentum, mivel az emelkedő lila támasszal együtt, egy háromszöget rajzolhat ki, ami az 513$-os ellenállásra mulat egy lehetőséget. Jelenleg a legnehezebb feladatnak az látszik, hogy elszakadtjuk a mozgóátlagoktól, ami ha sikerről biztosan megérkezünk a 484$-os ellenálláshoz, ahol ha érkezik megfelelő segítség a Bitcointól, tovább is léphetünk, ellenkező esetben még egy 10-15$-os visszalépés benne lehet a mozgásban.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XCrseZyU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xEpuKcTH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a jobb oldali vállból kiindult emelkedés, még nem érte el a célszintjét, viszont ebben segítség lehet ha most a berajzol kék háromszög és az ezáltal létrejött árbóc lehetőség. Tehát ezzel az árbóc lehetőséggel elérhetjük, a fej-váll alakzat 245$-os célszintjét, illetve a 250$-os ellenállást is át kellene lépni, ami ha hihetünk a napos idősíkon látható lehetőségeknek nem kell hogy akadályt jelentsen, esetleg ezen megtámaszkodva kellene alapot biztosítson a további emelkedésnek.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/M4bJfc6b/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xouIVvVZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, elég hosszan elhúzódik ez az oldalazás, amit én egy háromszöggel rajzoltam fel, de mint látjuk ebből is kitéved néha a mozgás, de nagyjából tartja a beszűkülés ívét. Ebből egy 25$-os kilépési lehetőség mutatkozik, amit már napok óta pakolgatok jobbra, viszont ezt már sokáig nem tehetjük, mivel háromszög beszűkül. Itt talán ha a 20.-ai  bezuhanás korrekciójában gondolkodunk, akkor a 25$-os emelkedés fibo 0.61 szinte mutathat, ennek megfelelően dél környékén kellene megkezdeni ezt az emelkedést. Napos idősík még mindig elég biztató képet mutat, főleg az 50-es mozgóátlag alatti tumultus okán ahhoz, hogy az óráson kialakult emelkedés ne csak egy kisebb emelkedés legyen, hanem a 319$-os ellenállás irányába tartó  emelkedés kezdeti lépése.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cKzpJGdp/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/CfTFv6IR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, sokat egyenlőre nem tudunk mik is itt a szándékok, de természetesen elvárás az emelkedés, amit a sávból kilépést követően kellene lássunk. Kilépés után kialakult egy csúcs, majd ennek egy korrekciója, amelynek most az 50-es mozgóátlagról kellene emelkedésre váltani és eljutni legalább 88$ magasságába, ahol kialakult egy váll vonal és ha ehhez csatlakozik egy 3$-os visszalépés, akkor fej-váll lehetőség további 6$-os emelkedést eredményezhet!

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/eD18rFzR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ib7zF9Ce/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  sok értelme nem lenne a csökkenésnek, de ha a bikák nem tesznek valamit ennek elkerülése érdekében, akkor ez elkerülhetetlen, viszont az sem kizárt hogy a Bitcoinra várunk, ami ha megadja a kezdőlökést, akkor visszatérhetünk a kék emelkedő sávba. Jelenlegi emelkedéssel a 20.-a környékén látható nagyobb csökkenés korrekciójaként kellene legalább fibo 0.61 magasságában visszaerősödni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Gy2AneuU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Y1JhIf41/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  hasonlóképpen kívánunk mint az előző charton, igaz itt egy sokkal hosszabban elnyúló oldalazásról beszélünk. Ennek a sávból kilépésnek problémája a 31$-os ellenállás átlépésével sem oldódik meg, mivel legalább fibo 0.38 szintig kellene sávból kilépést követően eljutni, ahonnan ha egy vissza teszt után tovább tud emelkedni, akkor várhatjuk legalább 37$ környékére az árat. Viszont ez sem sikerülhet Bitcoin támogatás nélkül, tehát amíg ez nem történik meg, addig oldalazással szórakoztat minket a mozgás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Ovfbi7ug/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DaAZF1Oh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, elég nehezen indul be a buli, amit még a tegnapi rajzolt kisebb biztatónak látszó zászló alakzat sem tudod megoldani. Most csak egy nagyobb piros ellenállást rajzolok be, ami a kék támasszal együtt háromszöget rajzol, ennek a legmélyebb pontját figyelembe véve a kék sávon belül az ellenállás érintésére18$ magasságában lenne lehetőség, Jobb híján egyenlőre ezt célozzuk meg, viszont ha nem jönne az a Bitcoin általi segítség, akkor csökkenő irányba a 16$-os támasz remélhetőleg segít tartani az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/y2vov97S/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QxKUY0OL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, egyenlőre a bizonytalanság okán oldalazással léptünk ki a piros csökkenő, tegnap még éknek látszó, mostanra azonban már sávvá formálódott alakzatból. A piros csökkenő sáv, az előtte látható kék sávban történő emelkedéssel közösen egy zászló alakzatnak megfelelő formát mutat, amellyel 160$ magasságába kellene eljutni. Ez a 160$ környékén történő eljutás, napos idősíkon tudna sokat segíteni a kék csökkenő ékből kilépést követő emelkedésben, illetve az Eliott 3. hullámban történő emelkedésben is elég nagy segítség lenne, amellyel a 208$-os ellenállást szeretnénk megcélozni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XJiWuIuE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BT2Plib0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT,  elég nagy tumultus alakult ki a piros csökkenő sáv ellenállásának környékén, ahol egyenlőre  jó pontnak látszik, hogy az 50-es mozgóátlag fölött igyekszik maradnia mozgás. Itt most az lenne a fő feladat, hogy eljussunk a lila ellenállásra és a biztatónak látszó árbóc alakzat segítségével megkezdjünk egy emelkedést, amellyel legalább a 0.1278$-os ellenállást kellene elérjük. Ekkora emelkedés, azonban itt is csak 9,069$-t elérő Bitcoin ár emelkedéssel látszik elérhetőnek, illetve fenntartva mindig egy nagyobb kiugrásnak is lehetőségét, ami okán mindig érdemes résen lenni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/mZ2XO0Cr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nRls3ohr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a kék ellenállás behúzásával egy háromszög is kialakul a 0.29$-os támasszal közösen, tehát a támasz érintésének igénye csak ennek az okát elképzelhető. Ezt a kék ellenállás azonban úgy néz ki csak a 200-as mozgóátlagról elrugaszkodva, egy nagyobb bika gyertyával látszik elképzelhetőnek vagy egy váratlan Bitcoin általi kiugrás, ami ebben segítséget nyújthat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/AZk3A5UT/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/khWH1mqy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a két mozgóátlagnak közösen kellene most támaszt biztosítani a gyertyáknak, addig amíg meg nem érkezik az emelkedést hozó segítség. Rajzoltam itt egy elég nagy zöld háromszöget, amelynek a kezdeti lépései fej-váll lehetőséggel indultak és ha van egy kis szerencsénk, akkor hasonló lehetőséggel el is tudjuk hagyni ezt a háromszöget. Ehhez azonban még először el kell jutnia 857$-os ellenállásra, ahol kialakulhat a váll vonal, majd egy kisebb visszalépés után kezdődhetne meg az a háromszöget is elhagyó emelkedés, amellyel az első fej-váll alakzat 930$-os célszintjét minimum el kellene érni. A zöld háromszög, mivel egy árbóc lehetőség része, ennek is kitűzhetünk egy célszintet.  Tehát mivel ez a zöld árbóc 230$-os további emelkedést tartogat, az tökéletesen megfelel a napos idősíkon várt 1,163$-os támaszra érkezési igénynek, ahol szintén kialakulhat egy váll vonal.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Xptxucr5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yXrPMoqq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, háromszöget itt is rajzolhatnák, de ez most kihagyjuk, mivel érdemi emelkedést a felrajzolt barna fej-váll alakzattól is várhatunk. Először azonban még el kell jutni a váll vonalra 36$ magasságában, ebben most nagy segítség lehet az 50-es mozgóátlag, de segítség nélkül ez sem bírja sokáig, tehát jó lenne ha a Bitcoin, minél előbb mutatna valami érdemi elmozdulást felfelé.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/n44Dog44/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/IB8yF0tl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Várunk a Bitcoinra, a Bitcoin pedig vár valamire, ezáltal mindenki vár valamire!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.30!

BTC, tulajdonképpen a mai elemzést ki is hagyhatnám, annyira nem történt semmi, ezt a képen fel is rajzoltam egy oldalazó sávval,  viszont ezt az oldalazó sávot 25.-ig visszamenőleg meg is nyújthatnám, mivel ott kezdődött. Még mindig ugyanazon alakzatok alapján várok emelkedést, kivéve talán a kék zászló, ami ezzel az elnyúló mozgással eléggé meggyengült. Amit problémának látok, az főleg az 50-es mozgóátlag 200-as alánézésének igénye, ami azáltal csökkenést hozna magával.

Napos, kettő bizonytalan gyertya követte egymást, információ jellegű 0... talán mentségükre szolgál, hogy ez a hétvégén történt, viszont a charton való mozgás szempontjából, ez eléggé nem jókor jött. Elég nehéz sorsa van az 5. hullámnak, ami nem lenne egy szép dolog ha itt kevéssel az impulzus zárását megelőzően borítaná, a több mint egy hónapos építkezést. 
Ismét kerestem tavalyi példát, https://www.tradingview.com/x/FzUvua3N/ azt keresve hogy viselkedett ebben az időszakban a mozgás és meglepő módon ugyanezt a mozgást láthattuk akkor is. Viszont a tavalyi mozgáshoz képest most kicsit eltolódhatnak az időpontok, mivel ha itt most bekövetkezik ugyanaz a nagyobb emelkedés, mint tavaly Augusztus elején, akkor a jelenleg rajzolódó impulzus nem tudna zárni a 9,069$-os ellenálláson. Tehát lenne itt egy 3,300$-os emelkedés, amelynek nem volt komoly korrekciója és ehhez jönne még hozzá, tavalyi mozgást tekintve 50-70%-os további emelkedés, ez 13,000$ környékét jelentené, tehát lenne egy 7,000$-os emelkedés a hátunk mögött. Ennek láthatnánk egy elég jelentős 40%-os korrekcióját, szintén a tavalyi mozgást figyelembe véve, ezzel a 7,770$ és a 9,069$-os támaszok környékére láthatnánk egy jelentős visszaesést.

Hetes idősík, szintén tavalyi példával kezdve Augusztus első hetében történt egy jelentősnek nevezhető 35%-os emelkedés, amit ugyebár most is várnánk ha végre lezáródna az impulzus, illetve ha az emelkedést megelőzően látnánk még egy korrekciót.
Visszatérve a jelenbe, ahol egy csésze alakzat felrajzolásával követem a mozgást, amit nagyon nem érdekel a kisebb idősíkon való szöszmötölés és egyáltalán nem jelentene problémát ha a hetet a 7,770$-os támaszon zárnánk, mivel a folytatásban a napos idősíkon is említett jelentős emelkedésnek kellene következnie, azzal a kisebb tavalyihoz képesti elcsúszással, amely egy héttel eltolná a jelenlegi mozgást.
A felrajzolt csésze alakzat 9,994$-os nyakvonalát, tartva az alakzat formáját, 3 hét alatt kellene elérnie a mozgásnak, ez hetekre lebontva, jelenleg 7,770$-os zárást, majd jövő hét zárásnál figyelembe vénné a 9069$-os ellenállást és a 3. héten a 9,994$-os nyakvonalra érkezést jelentené!

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/h1qzq7IW/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/1tg6unps/
https://www.tradingview.com/x/h7yohWo5/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/zW0SVmS3/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a berajzolt utolsó piros háromszög, az előtte látható a csökkenő hullámmal, egy csökkenő árbóc alakzat lehetőséget mutat, ami elég nem jól kinéző 430$-os szintre vinné vissza az árat.  Ezt kellene megakadályozni, annak a Bitcoin emelkedő mozgásnak, ami még szintén várat magára, viszont reméljük nem pont ennek a segítségével történik meg ez a 30$-os visszaesés. Tehát ahogy látjuk a Bitcoin várakozó álláspontjára az altok teljesen lebénulva reagálnak és nem tudják kihasználni az adódó lehetőséget, amivel egy kicsit összetudnák kapni magukat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kPPQjnoi/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EW4itZo0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, tegnap berajzol kék háromszögből a D pont érintése után nem sikerült kilépni,  de szerencsére a támasz újból érintését még elbírja a mozgás, viszont ezt követően már csak az emelkedés elfogadható,  amihez ugye kellene Bitcoin segítség. Tehát egyenlőre csak azt tudjuk tenni, hogy megvárjuk a Bitcoin miként reagál a folytatásra és aszerint örülünk vagy bosszankodunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/84nAhySZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/WIkjRwLP/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, nem tudunk szabadulni a piros háromszögtől, amely mozgás teljesen tükrözi a Bitcoin mozgását, tehát ugyanolyan bizonytalan a végkimenetel szempontjából. Ugyebár az elvárás egy 25$-os emelkedés, illetve ha valami oknál fogva sokkal jobban sülnek el a dolgok, akkor a 282$-os ellenállás. Ez a hosszan tartó kivárás, azonban rosszul is elsülhet, mivel itt sem használtuk ki a Bitcoin felkínálta lehetőséget, tehát egy korai Bitcoin korrekció, az altok számára ismét egy pofont jelentene, ami ellen védekezni sem tudnának.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tBfhXoE6/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hXmPasxE/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, tegnap felrajzolt kék emelkedő sávban való mozgás, illetve az erre rárajzolt fej-váll lehetőség egyenlőre nem azt a képet mutatja, mintha ez a megoldás sikerre vezethet, viszont még egy utolsó esélyt kaphat a 83$-oos támaszról történő visszafordulással. Tehát ahogy látjuk itt sem egyszerű az élet és mivel a lehetőség itt sincs kihasználva, teljesen bizonytalanul állunk a folytatás elé.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/pHTbnn08/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/9AgVsuWo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  ahogy tegnap úgy ma is a kék háromszög játssza a főszerepet, ami egy jó nagy bizonytalanságot jelez és azt a lehetőséget hogy a 0.43$-os támaszra elég könnyen visszapottyanhatunk. Tehát ezen a charton is a Bitcoin segítségére várunk, ami ugyebár nem is nagy meglepetés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vbTqnUBd/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ieAwxYCD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  megismételtük a tegnapi mozgást, amily a 31$-os ellenállásara történő felszúrással ki is fulladt. Tehát ahogy tegnap, ma is csak egy feladatunk maradt, meghosszabbítani az oldalazó sávot és meglepetésekkel teletűzdelve várni a remélhetőleg emelkedő folytatást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/LiYVvIA7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/rdnKXblQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, eléggé az utolsó pillanatban láthatunk egy nagyobb bika gyertyát, ami teljesen eltér a többiek tetszhalott állapotot mutató mozgásától. Ennek hogy mi lehet az alapja azt még nem tudom, viszont lehet egy bátor húzás, akár első fecskeként, de az sem kizárt hogy valamilyen hír hatására történt ez a kiugrás, lényeg hogy pont jókor történt. Tehát ha már ilyen nagyszerű fordulatnak megfelelő esemény láthatunk, akkor az emelkedés ki is tarthatna a nyíllal is jelzett durván 8%-os jelzésnek megfelelően, elérve az ellenállást és ebben lenne nagyszerű ha még a Bitcoin is betudna csatlakozni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MUJSpI3g/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0NkLbOcp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ez most elég durva lesz ha a piros csökkenő sávot követve 128$ magasságában érintjük a támaszt, aminek maximum azért örülhetnek hogy a sávon belüli mozgás, az utolsó pontot érintve kellene hogy emelkedésbe kezdjen, majd ki is lépjen ebből a sávból. A 135$-os támasz alatti mozgásra, csak a tehetetlenség lehet az indok, mivel ezen kívül semmi más, de még a Bitcoin sem ad erre indokot. Viszont szerintem kár is indokot keresni, helyette inkább nézzünk át napos idősíkra, ahol ennél sokkal megnyugtatóbb a kép.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SvgQO9cC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DiI2sopG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, teljes káosz és az abszolút bizonytalanság, amit ez az oldalazó sáv takar.  Ebből az oldalazásból már 28.-án meg kellett volna indulni a lila ellenállás irányába, erre azonban nem került sor, amit muszáj hogy a Bitcoin mozgására fogjunk. A mai napi elvárás nem lehet más mint a lila ellenállás elérése, viszont ha itt a Bitcoinra várunk és az megugrik, akkor az ennél a lila ellenállásbál sokkal magasabbra kellene vigye az árat, amit ugye el is várunk a kialakult árbóc lehetőségnek megfelelően.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1eYbsUPm/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/LyR5vDJ7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a kék ellenállás alatti mozgás elég furcsa, de nekem ezt a képet sugallja, hogy itt az ellenállás hamarosan áttörésre kerül egy nagyobb bika gyertyával. Ezt a kiugrást alapozhatja meg a 0.29$-os támaszon kialakult MorningStar szerű alakzat. Tehát ha ez a forduló megfelelő lesz, akkor egy-két órán belül kellene lássunk egy kiugrást 0.35$-os szintet elérve.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7taZapCD/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UzBp5c2p/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, egyenlőre nem tudunk elszakadni a zöld háromszög támaszától, ami nem jó hír, mivel meg kellene célozzuk az ellenállást. Tehát azt állapíthatjuk meg, hogy várunk a Bitcoinra, a Bitcoin pedig vár valamire, ezáltal mindenki vár valamire, de hogy mire azt senki sem tudja. Viszont legalább mi tudjuk hogy mire várunk, arra hogy a jelzéseknek megfelelően folytatódjon az emelkedés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wfviwMND/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KWjE5fzH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, ezen a charton sem történt változás, továbbra is várjuk hogy a barna fej-váll lehetőségnek megfelelően a váll vonalra sikerüljön eljutni. Ezt az emelkedést az oldalazó mozgás egyenlőre akadályozza, ahol még a mozgóátlagok is amennyire lehet bizonytalan képet mutatnak. Erre a szituációra néhányak örömére, ismét rá lehet fogni, az 50% esélyt bármelyik irányba.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/KPQyYJL2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ZLygAlPC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Mondtam hogy unalmas lesz ismételgetni, de a tavalyi mozgást másoljuk, idáig!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 07.31!

BTC, tegnap este volt egy tisztítókúra, ahol biztos kipottyantak néhányan a pozícióból, főleg akik kisebb stop szintet állították be, de a nagyobbak sem voltak biztonságban, mivel több mint 200$-os visszaesést láthattunk. Viszont nevezhetjük ez medve csapdának is, aminek a shortolni készülök nem nagyon örülhetnek. Utólag azonban azt állapíthatjuk meg, hogy ugyanaz az oldalazás folytatódik, tehát ennek a tegnap esti akciónak semmi értelme nem volt, úgymond bele trollkodott az oldalazó mozgásba.
Ezzel az akcióval, azonban sok minden kipottyant a lehetőségek közül, például a kettő zászló lehetőség, ami maradt módosítással ez a fej-váll lehetőség, de már ez is nagyon a határokat feszegetni és csak a sávból felfelé kilépés javíthat a helyzetén. Tehát egyenlőre ami biztosnak látszik az-az oldalazó sáv, amelyből a tegnap esti sikertelen akció a csökkenő irányú megindulásra, talán megnyugtató hatással lesz a bikákra és egy hasonló sávból felfelé kiugrást követően, sikeres vissza teszt után, már eredménnyel is fog járni a sáv elhagyása.

Napos, kis testű de elég hosszú kanócos gyertyával zártuk a tegnapi napot, amely az ezt megelőző 2 gyertyával együtt semmi érdemi információt nem tartogat, tehát 3. napja húzzuk az időt csak éppen azt nem tudni, ennek mi az értelme és az oka. Ezzel az 5. hullám egy helyben álldogál, várva arra, hogy a 8,483$-os 3. szinte átlépje, tehát aktiválódjon a hullám és végre az impulzus lezárásához szükséges emelkedés megkezdődjön. Nagyjából 900$-os bika gyertyával kellene zárjuk a napot ahhoz, hogy az impulzus lezárása még ebben a hónapban összejöjjön, erre azonban elég kevés esély látszik, de ha megnézzük 24.-ei közel 800$-os bika gyertyát, akkor nem biztos, hogy még idő előtt le kell mondjunk, erről az e havi impulzus zárásról.

"Hetes idősík, szintén tavalyi példával kezdve Augusztus első hetében történt egy jelentősnek nevezhető 35%-os emelkedés, amit ugyebár most is várnánk ha végre lezáródna az impulzus, illetve ha az emelkedést megelőzően látnánk még egy korrekciót.
Visszatérve a jelenbe, ahol egy csésze alakzat felrajzolásával követem a mozgást, amit nagyon nem érdekel a kisebb idősíkon való szöszmötölés és egyáltalán nem jelentene problémát ha a hetet a 7,770$-os támaszon zárnánk, mivel a folytatásban a napos idősíkon is említett jelentős emelkedésnek kellene következnie, azzal a kisebb tavalyihoz képesti elcsúszással, amely egy héttel eltolná a jelenlegi mozgást.
A felrajzolt csésze alakzat 9,994$-os nyakvonalát, tartva az alakzat formáját, 3 hét alatt kellene elérnie a mozgásnak, ez hetekre lebontva, jelenleg 7,770$-os zárást, majd jövő hét zárásnál figyelembe vénné a 9069$-os ellenállást és a 3. héten a 9,994$-os nyakvonalra érkezést jelentené!"

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/aNPShnxW/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EX0iRScn/
https://www.tradingview.com/x/Wzn4oGP9/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/GEDj9LTi/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a kialakult csökkenő irányú árbóc alakzatnak megfelelően a tegnap esti Bitcoin akciónak köszönhetően ki is léptünk a piros háromszögből,  viszont annak köszönhetően, hogy visszafordult a mozgás így csak fél sikert ért el a 430$-os szintre mutató jelzés. Tehát ha a Bitcoint charton látható oldalazásból nem történik hasonló csökkenő irányú kiugrás, akkor itt sem kell további csökkenése számítani.
Napos idősíkot nézve, ez a tegnapi akció csak egy átszúrást jelent a lila támaszom. Tehát ha a mai nap sikerül visszahozni az árát a lila támasz fölé, akkor ezt az eltévedést, nagyon figyelembe se kell hogy vegyük.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KyJ1SyKZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bT3hVonG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, köszönjük volt egy egészen jól kinéző árbóc lehetőségünk, helyette kaptunk egy egyenlőre még jól kinéző zászló lehetőséget, viszont mivel még ez is csak lehetőség, reménykedhetünk abban hogy a jelzésnek megfelelően felfelé lép ki belőle a mozgás megcélozza a 260$ környéki szintet. Tehát ez a visszaesés annyira kellett nekünk, mint a kétpúpú teve hátára egy 3. púp,  amellyel átvészeljük ezt a zűrös néhány napot.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ncS8fV1q/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/f8hx27kw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, hát ez elég sajnálatos, hogy végül a piros háromszög a tegnap esti akció következtében lényegét vesztette, helyet adva az így kialakult kék csökkenő sávnak. Ebből a sávból értelemszerűen felfelé kellene kiszabadulni, ebben lehetne segítség az 50-es mozgóátlagon történő átlépés, illetve ezt követően a 200-as, majd kilépés a sávból, ami így már megvalósítana egy mozgóátlag keresztet és ez segíthetné elő az emelkedést.
Napos idősíkon az 50-es mozgóátlag alulról elég nagy nyomást kell kiálljon, remélhetőleg ez nem bírja sokáig és talán még a Bitcoint is megelőzve megpróbálkozik ennek az áttörésével, ami az első lépés volna minimum a 282$-os ellenállás irányába. Ehhez időközben ha a Bitcointól is kapunk segítséget,  akkor a 319$-os ellenállás elérése sem okoz majd problémát.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/V5iSknvf/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EczB7qYF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, egy fej-váll alakzat kialakulására vártunk, ehhez kellett volna tegnap a 83$-os támaszról visszafordulni és a kék támasz környékén mutatni a szándékot az emelkedésre. Azonban ezek közül egyik sem valósult meg, hála a Bitcoin eltévedésének. A folytatáson sokat nem kell gondolkodni, mivel annak mindenképpen 83$-os támasz fölött kellene zajlani, már csak az a kérdés, minek az alapján vagy okot nem is kell keresünk, amúgy is a Bitcoin dönt mindenről.
Napos idősíkot nézve, nem kellene hogy aggódjunk, mivel a lila ékből kilépést követően minimum a 106$-os ellenállást el kellene érjük, egyúttal a világoskék nagyobb ék ellenállását, ebből kiindulva pedig jöhetnének a további ellenállások 137$-os, majd végül a 184$-os.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/zOO21cP4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/2AZeLfq5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  sajnos a kék színnel tegnap berajzolt háromszög, már egy jelzés volt árbóc általi csökkenés lehetőségére, viszont mint tudjuk nem ennek az okát, de ennek megfelelően történt a háromszögből kilépés és a 0.43$-os támaszra érkezés. A 0.43$-os támaszom töltőre fordulat, azonban még szerencsés is volt, mivel ha a Bitcoin sávból való kitörése, vissza teszt után újabb csökkenésre vált, akkor sokkal rosszabbul is végződhetett volna ez a csökkenés.
Napos idősík sokkal megnyugtató képet mutat, ahol már 2 hete arra várunk hogy az ékből kilépést követő emelkedés, legalább az 0.57$-os ellenállást elérje, majd folytatódjon tovább az emelkedés, nagyjából a 200-as mozgóátlag érintéséig, ezt 0.70$ magasságában várnám.
 
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/QtDcDart/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wEudev7J/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  ahogy a 26.-ai visszaesésre, úgy a tegnapira sem reagált az itteni mozgás, sőt mint látjuk inkább jótékony hatással volt rá és megközelítettük a sávnak a tetejét. Majd ennek a folytatásaként, ahol a Bitcoin erősödést mutatott, ott csökkenésre váltottunk és vissza is estünk az 50-es mozgóátlag magasságába, ahogy ezt minden nap megtesszük jó néhány napja.  Tehát az itteni mozgás alapján sem lehet kiszámítani a folytatást, sőt a tegnapi mozgást megnézve még a Bitcoinra sem alapozhatunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/H4KsFpdp/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QpTZyrFN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, köszönhetően a tegnap reggeli emelkedésnek és az egész nap 17$ magasságában történő mozgásnak, a Bitcoin visszaesés az itteni árat nem tolta vissza a lila támasz környékére, viszont mint látjuk később visszajöttünk volna a 16$-os ellenállásra. Tehát köszönhetően reggeli eseményeknek elég jól megúsztuk a tegnap esti akciót, mondhatni egyedüliként. A folytatásban ismét vissza kell másznunk a kék támasz fölé, majd ha sikerül a tegnap reggeli dolgot megismételni, akkor megpróbáltunk újra eltávolodni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SW9voyXt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/x2bpvT9b/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a 128$ környéki támasz érintést, az itteni mozgás is el szerette volna érni, ennek érdekében a 135$-os ellenállásról már a délelőtt folyamán megkezdtük a csökkenés, majd szerették volna visszahúzni az ellenállásra, de jött az esti Bitcoin visszaesés és máris sikerült leszúrni a támaszra. Tehát ha csak erre vártunk, hogy az utolsó támasz érintés is megtörténjen, akkor ezen túl vagyunk és megpróbáltunk felfelé kilépni ebből a sávból, szintén a 135$-os ellenállás környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5KX868UY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/RDxPjjtl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, oké hogy a tegnapi Bitcoin csökkenés az oldalazó sávból kilökte az árat, de később vissza is húzta, ennyi volt a Bitcoin szerepe, viszont az itteni mozgás erre csökkenéssel reagált és újra elértük lila háromszög támaszát. Jelenleg ezen a támaszon már át is haladtunk, ismét a Bitcoin segítségével.
Napos idősíkon ha az utóbbi hét mozgását megnézzük, az folyamatosan az 50-es mozgóátlag átlépésévvel küzd, ezen segíthette volna át az árat, az órás lila árbóc lehetőség.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MIQrg835/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/4XkLThfW/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ennek a kék színnel rajzolt éknek az ellenállása, napokig arra utalt hogy a 0.29$-os támasszal együtt, emelkedő háromszöget kirajzolva idéz elő egy kiugrás. Ezt a lehetőséget, a tegnap esti Bitcoin mozgásnak köszönhetően dobhatjuk is a kukába, viszont a kialakult csúcsnak köszönhetően kialakult egy ék, amelyből kilépést követően szintén emelkedés várnánk, nagyjából 0.32$-os szint környékére. Ehhez azonban a jelenlegi csökkenésnek, most kellene venni egy fordulatot, de egyenlőre ez nem látszik egy könnyű feladatnak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/veFqzWo3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/70REhBgL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a zöld háromszög támaszán módosítottam,a piros csökkenő sáv támaszához igazodva, ezt a módosítást támaszt azonban tegnap esti Bitcoin zuhanásnak köszönhetően ismét átlépte a mozgás. Ezzel baj még nem is lett volna, mivel később mintha semmi sem történt volna, vissza mentünk a kiindulási pontra. Probléma a jelenlegi mozgásra lehet, szintén a Bitcoinnak köszönhetően újra átnéztünk ezen a zöld támaszon, amit egyenlőre még nem tudni, hogy is végződik.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/HwxnNYde/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YgsbjZPa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a fej-váll lehetőség nem fog több fejfájást okozni, köszönhetően a tegnap esti Bitcoin akciónak, illetve az itteni mozgás saját magának is köszönheti, mivel ha az oldalazó sávból 29.-én kilép, akkor a mostani csökkenés esetleg a sáv tetejéig hozta volna vissza az árat. Jelenleg elég határozottan tartunk a 30$-os támasz irányába, ez napos idősíkot nézve nem kellene hogy gondot okozzon, de elég jól elnyújtja az ékből kilépést követő emelkedés megkezdését, ami főleg az 50-es mozgóátlag átépítésével válhatna intenzívebbé.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/HHNpaW7M/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/NuvC7dfb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Még mindig nem szakadtunk el a tavalyi mozgástól!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 08.01!

BTC, ki kell mondjuk, hogy ez egy szar szituációra, de azt nem mondhatjuk hogy váratlan, csak korai. Korai ugyanis ennek a napos idősíkon követett impulzus zárását meg kellett volna várni. Nem várta meg sajnos, annak ellenére hogy egy tökéletes fej-váll alakzat alakult ki. Tehát az oldalazó mozgás csak időhúzás volt, ami talált az ETF okozta bizonytalanság váltott ki.
A sávból 30.-án megpróbált kitörni csökkenő irányba, viszont ez nem sikerült és utólag megnézze, az volt a mostani jelentősebb visszaesésnek a tesztje.
Tegnap este már alkalmazkodva az új helyzethez, próbáltam megoldást keresni, ami a 7,670$-os csúszott figyelembe véve egy csökkenő sáv kialakulásának lehetőségét mutatta. Azonban az éjjel folyamán ez is elbukott, mivel további csökkenésnek indult az ár, eljutva a jelenlegi 7,472$-os szintre. Itt láthatunk egy leszúrást, amit még nem tudunk jelzés e fordulatra vagy csak egy újabb pihenő. 
Abban az esetben ha innen történik egy fordulat, akkor 7,770$-os ellenállást mindenképp át kell lépni feltéve, hogy valódi az emelkedési szándékok. Viszont amit én behúztam Fibonaccit, az még egy jelenleg nem létező szintre teszi a nullát, mivel itt a korrekció fibo 0.61 szintjét vettem figyelembe, hol korrigál vissza az ár  a 7,770$-os ellenállásra. Tehát most várjuk meg, lesz korrekció ha igen, az meddig hozza vissza az árat és van e esély a piros ellenállás 8,100$ környéki érintésére

Napos, kellett a korrekció, főleg a 3. hullámban látható 2,500$-os emelkedés tekintetében, de mivel 27.-én kialakult egy olyan alsó csúcs, majd egy bika gyertyával történő forduló, joggal várta mindenki, hogy az 5. hullámmal folytassuk az emelkedést. Azonban ahogy látjuk az akkori korrekció még nem érte el a fibo 0.38 szintet sem, ezt a jellegű csökkenéssel már elértük, tehát kíváncsian várjuk, erre a korrekcióra várt e a világ.
A júliusi hónap zárását nem egészen így képzeltük, ennél még az is jobb lett volna ha bizonytalan gyertyákkal maradunk 8,200$ környékén.
Talán itt a Morning Star gyertyakombináció lehetőségének gondolata már fel is merülhet, ehhez a mai gyertya a szükséges visszaesést meg is valósította, tehát a nap további részében azt kellene lássuk, hogy visszaerősödik az ár 7,670$ magasságába, ezáltal kialakul egy kalapács formájú gyertya, ami feltétele a Morning Star kialakulásának.És ha ez ilyen tökéletesen végződik, mint ahogy ezt felvázoltam, akkor holnap kíváncsian várhatnánk sikerül e visszaerősödni 8,200$ magasságába, ezzel kialakítva a Morning Star alakzatot.

"Hetes idősík, szintén tavalyi példával kezdve Augusztus első hetében történt egy jelentősnek nevezhető 35%-os emelkedés, amit ugyebár most is várnánk ha végre lezáródna az impulzus, illetve ha az emelkedést megelőzően látnánk még egy korrekciót.
Visszatérve a jelenbe, ahol egy csésze alakzat felrajzolásával követem a mozgást, amit nagyon nem érdekel a kisebb idősíkon való szöszmötölés és egyáltalán nem jelentene problémát ha a hetet a 7,770$-os támaszon zárnánk, mivel a folytatásban a napos idősíkon is említett jelentős emelkedésnek kellene következnie, azzal a kisebb tavalyihoz képesti elcsúszással, amely egy héttel eltolná a jelenlegi mozgást.
A felrajzolt csésze alakzat 9,994$-os nyakvonalát, tartva az alakzat formáját, 3 hét alatt kellene elérnie a mozgásnak, ez hetekre lebontva, jelenleg 7,770$-os zárást, majd jövő hét zárásnál figyelembe vénné a 9069$-os ellenállást és a 3. héten a 9,994$-os nyakvonalra érkezést jelentené!"

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/VGiV1Iif/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8EJrOzR2/
https://www.tradingview.com/x/qqYRSAn6/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/EKvu1AkP/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kmfSPOiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, piros árbócnak megfelelően, végül mégis sikerült a 430$ környéki célszintet elérni, de sajnos itt nem nyugodott meg a mozgás, mivel a Bitcoin általi kényszer hatására, további zuhanás következett 411$ magasságáig.  Itt várjuk jelenleg az ítéletet és reménykedünk abban, hogy ez nem további csökkenéséhez vezet, hanem megkezdünk egy erősödést első körben kilépve a kék sávból, majd elérte az 50-es mozgóátlagot!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hmhOCLpb/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ALeE3Rsr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, az enyém csökkenő kék sáv, elég viharos körülmények között, de igyekszik tartani az árát 200$-os magasságban, ezzel megadva az esélyét egy zászló lehetőségnek. Azonban itt is csak akkor tud megkapaszkodni az ár, ha további Bitcoin csökkenő mozgást nem látunk, erre jelenleg nem vehetünk mérget.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/4xUmni2q/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FhWjDQYG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH
, sajnos itt az eredménye annak, hogy  a néhány napos Bitcoin bizonytalan mozgást, szinte sehol nem sikerült kihasználni. Ugyanis ha az altok nemcsak a szerencsére bíznák sok esetben a mozgás, akkor itt is azt kellett volna lássuk, hogy ez a csökkenés 282$-os ellenállás magasságában éri az itteni árat, tehát ezt is megúszhattuk volna 250$ magasságában. Jelenleg a 220$-os támasz alatti fordulatot várunk és legalább 238$-os szintet elérő emelkedést!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dmRHOREh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dssWnuGr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, ha a jelenlegi szintről kezdődne meg egy emelkedés, az a fibo 0.61 magasságában kialakíthatna egy váll vonalat. Ez szépen néz ki csak lesz e ehhez segítség? Remélhetőleg igen, de ehhez vissza kell térnünk a Bitcoint chartra, ott is a napos idősíkon látható Morning Star alakzathoz, ami ha sikeresen eléri a 8,200$-os szintet, azzal sikerülhet itt is 85$ magasságában kialakítani a váll vonalat.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/AgiobKV8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/grBq25rw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  a kék árbóc végül is sikeresen tette a dolgát, nagymértékű Bitcoin segítséggel.  Ezt követően kialakulni egy dupla alj, amelyből fordulatot követően sikerült visszajönni a 0.43$-os támaszra, majd a dupla alj lehetőséget úgymond megerősítve jelenleg egy elég méretes bika gyertyával sikerült a 200-as mozgóátlagra visszaerősödni. Ez a kiugrás egyenlőre elég meglepő és egyedi, nem tudni nem e valami bankok általi ügyeskedés kezdődik ismét. Viszont ne gondoljunk rögtön a rosszra, mivel ez emelkedésnek mindig örülünk. Tehát ezt az emelkedést, remélhetőleg sikerül megtartani ezen a szinten vagy még egy kicsit erősödni 0.46$ magasságáig, ahol jöhetne a korrekció, alkalmazkodva az előző árboc alakzathoz egy fej-váll alakzat kezdhetne kialakulni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/J5D2IxpL/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/aIDdNJCA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  szerencsére van egy széles oldalazó sávunk, amelyen belül elég rugalmasan tud le-fel futkározni az ár. Viszont minden nap visszatér a 31.20$-os szintre, reméljük ezt a jó szokását ma is megtartja, ami lehet hogy most kicsit nehezebb lesz, mint az előző napokban.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/GTvX89bv/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/2jXv8NTw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a kék emelkedő sávon belül, sajnos nem sikerült folytatni az elég jól kezdődő emelkedést. Kilépve a kék emelkedő sávból, a 16$-os támaszom átlépve megérkeztünk arra a lila támaszra, ami napos idősíkon szintén egy emelkedő sáv támaszát jelenti. Tehát ha sikerül visszaerősödni a 16$-os ellenállás fölé, aznapos tekintetben szinte lényegtelen átszúrást jelentene, viszont nagyon is fontos lenne, a várakozó Elliot hullámok tekintetében.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6Kj90ghM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dOYhsZWo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, sajnos a piros csökkenő sáv is kevés volt, mivel ahogy látjuk a Bitcoin nyomásának nem lehetett ellenállni  és végül a 119$-os támaszon kötöttünk ki. Jelenleg láthatunk egy olyan fordulatot, amellyel a piros támaszról is próbált visszafordulni a mozgás kevés sikerrel. Ezzel az emelkedéssel most el kellene jutni az 50-es mozgóátlagra, majd ha lehetőség adódik át is lépni és kialakítani valami, a továbblépéshez megfelelő kapaszkodót.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ZcrFkDEF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5w6n4chQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, a tegnap reggel rosszul kinéző mozgás, estére még rosszabbá vált, de ezt az állapotot senki sem tudott elkerülni, tehát nem itt keresendő a hiba. Ezen a chaton és az altok többségénél csak sodródunk az árral és próbálunk alkalmazkodni az adott szituációhoz. 13. és 18.-a közötti emelkedő mozgás korrekciójának tekintetében, ezzel a tegnapi visszaeséssel elértük fibo 0.61 szintjét, innen kellene most megpróbálni visszakapaszkodni. A jelenlegi utolsó a csökkenő hullámra is felhúztam a Fibonacci skálát, ami alapján 0.096$ magasságába kellene minimum eljutni, majd ott kapaszkodót kiépíteni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/d41kvP8R/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/WOaaK0Ns/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, kialakult itt nekünk egy csökkenő ék, ezen a Bitcoin visszaesés sem tudott nagyobb károkat okozni. Annak érdekében hogy ezzel az ékkel eredményt tudjunk elérni, emelkedésbe kellene kezdeni még most, azelőtt elérve a 0.29$-os ellenállást, mielőtt a Bitcoin újabb zűröket nem kezd okozni. Ebből az ékből nagyjából fibo 0.61 szintig kellene visszaerősödni, majd ha kell kihasználni a 0.29$-os támaszt a továbblépéshez.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/foebMYA0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DBqFE048/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a zöld háromszög elég sokáig tartotta az árát, amelynek támaszán a 30.-ai kisebb átlépés sem okozott még nagy problémát, viszont a tegnapi csökkenéssel már nem tudok mit kezdeni. Visszaestünk a 733$-os szintre, nagyjából a 21.-ei csúcs magasságába, ahova így húzhatnánk egy kisebb támaszt. Ennek a támasznak közösen a Bitcoinnal, lenne szerepe megakadályozni a 686$-os támaszra történő további visszaesést vagy megfordítva a gondolatot, visszasegíteni az árat a 857$-os ellenállásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/YpgVABxg/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/peoH9eRr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, múlt hónap 18.-a környékén, nagy nehezen felküzdöttük  magunkat a 40$-os szintre, azóta azonban csak csökkenő mozgás láthatunk. Ennek a csökkenő mozgásnak, remélhetőleg ezzel a tegnapi visszaeséssel elértük az alját. Korrekció tekintetében egyenlőre az utolsó 3 napot veszem figyelembe, ennek alapján a 30$-os ellenállás átlépése mindenképp szükséges. Sőt ha komolyak a szándékok, akkor 32$-os szint környékére kellene eljutni, ahol ennek az emelkedésnek jöhetne egy kisebb korrekciója, nem átlépve a 30$-os támaszt.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/LGqaDQ2y/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fbulRC98/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Ha augusztusban sem lesz értékelhető növekedés, az nagyon kiábrándító lesz.

Til

#2616
Idézetet írta: netbit Dátum augusztus 01, 2018, 12:14:30 DÉLUTÁN
Ha augusztusban sem lesz értékelhető növekedés, az nagyon kiábrándító lesz.
Lehet most jön el az a pillanat egy kisebb emelkedés után, hogy a btc beesik 5k-6k környékére. Majd ha elfogadják az ETF kérelmek valamelyikét Szeptember környékén és még biztos lesz egyéb pozitív hír is, akkor megindul a várva várt rakéta, hisz 1 évben egyszer minimum el kell induljon.
(Megjegyzem , már elég régóta figyelem a videókártya árakat. Kezdetben mindig úgy éreztem, hogy ehhez az egészhez a kártya gyártóknak igen is sok közük van. 2016-ban mikor megjelentek az rx470 -es kártyák az áruk 60k volt. Mikor elindult ez Ethereum profitablis szárnyalása , hirtelen a kártya árak is megemelkedtek 80k. Jött 2017 , ahol a kártya árak 130K-ra rúgtak a BTC 20K ámokfutása mellett. Majd jött 2018, ahol egyre csak csökken a profit és vele együtt a kártya árak is 90K. Azt nem tudom, hogy jelenleg miért 90K az ár, holott a profit eléggé lent van és a reális árnak valahol 50-60K között kellene lenni. Itt lehet mondani, hogy megnőtt a kereslet a kártyák iránt és ezzel együtt feltornászta az árukat. De miért is ekkora a kereslet a videókártyák iránt most, hogy a profit szinte semmi a piacot elöntötték a használt kártyák, hamarosan érkezik az új generációs Nvidia és az üzletekben sem hiánycikk többé??Miért még mindig a 90k? Lehet ebben valami manipuláció?)
C:\> del c:\command.com

Dolce

Idézetet írta: netbit Dátum augusztus 01, 2018, 12:14:30 DÉLUTÁN
Ha augusztusban sem lesz értékelhető növekedés, az nagyon kiábrándító lesz.

altokkal beszoptuk kár ezt szépíteni.:(

netbit

Idézetet írta: Dolce Dátum augusztus 01, 2018, 02:38:58 DÉLUTÁN
Idézetet írta: netbit Dátum augusztus 01, 2018, 12:14:30 DÉLUTÁN
Ha augusztusban sem lesz értékelhető növekedés, az nagyon kiábrándító lesz.

altokkal beszoptuk kár ezt szépíteni.:(

Jah, ebből nem lesz lambó...

Karcsi papa

Augusztus, a rakéták hónapja?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 08.02!

BTC, a tegnapi egész napos mozgás a zuhanást próbálta kiheverni, ezért is láttunk egy oldalazás, majd ezt lezárandó az éjjel folyamán egy nagyobb medve gyertyával, illetve később a fordulatot előidéző bika gyertya leszúrásával 7,440$-os szintről történt egy fordulat.
Tehát itt kialakult nekünk egy dupla alj, amelyből kiindulva legalább 7,800$-os szintre kellene visszajönni, ahol ha történik egy kisebb visszalépés, akkor kialakul egy fej-váll lehetőség, ami lehetővé tenné a piros ellenállás 8,100$ környéki elérését. Ezzel elérnénk a nyíló háromszög D érintési pontjához, ahol lehetőség nyílik a kilépésre, viszont ha ez elmarad és újra csökkenő irányúra vált a mozgás, akkor eshetünk vissza arra az előre behúzott Fibonacci 0 szintre, ahol a háromszög támaszát érintve, ismét számíthatnánk egy fordulatra.

Napos, kicsit mintha kövérebbre sikeredett  volna a tegnapi gyertya teste, viszont talán ezzel is meg elégedhetünk ha a mai gyertyazárásunk 8,200$ magasságában kialakítja a Morning Star gyertyakombinációt. Az Elliott 4. hullámát a tegnapi 7,440$-os csúcshoz igazítottam, bízva abban, hogy ezzel a 3. hullám korrekciójaként megelégszik a mozgás és végre az 5. hullámban megkezdődhet egy érdemi emelkedés.

"Hetes idősík, szintén tavalyi példával kezdve Augusztus első hetében történt egy jelentősnek nevezhető 35%-os emelkedés, amit ugyebár most is várnánk ha végre lezáródna az impulzus, illetve ha az emelkedést megelőzően látnánk még egy korrekciót.
Visszatérve a jelenbe, ahol egy csésze alakzat felrajzolásával követem a mozgást, amit nagyon nem érdekel a kisebb idősíkon való szöszmötölés és egyáltalán nem jelentene problémát ha a hetet a 7,770$-os támaszon zárnánk, mivel a folytatásban a napos idősíkon is említett jelentős emelkedésnek kellene következnie, azzal a kisebb tavalyihoz képesti elcsúszással, amely egy héttel eltolná a jelenlegi mozgást.
A felrajzolt csésze alakzat 9,994$-os nyakvonalát, tartva az alakzat formáját, 3 hét alatt kellene elérnie a mozgásnak, ez hetekre lebontva, jelenleg 7,770$-os zárást, majd jövő hét zárásnál figyelembe vénné a 9069$-os ellenállást és a 3. héten a 9,994$-os nyakvonalra érkezést jelentené!"

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/TTv7Oasn/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/t8w0txHp/
https://www.tradingview.com/x/mfyXDbrC/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/KLrgbTai/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/bPiFgXsp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, csökkenés esetén rossz, emelkedés esetén azonban jó hogy követjük a Bitcoin mozgását. Hasonlóképpen mint a Bitcoinnál, itt is kialakult egy fordulat, amit talán nevezhetünk Morning Star-nak is, mindenesetre elég konkrét fordulatot mutat a 408$-os támaszon. Tehát sikerül visszajönni 425$ magasságába, ahonnan ennek az emelkedésnek már láthatjuk a korrekcióját is. Lila színnel berajzoltam egy fej-váll lehetőséget, amely ha megállja a helyét akkor a 440$-os magasságba  hozhatja vissza az árát. Ebben az emelkedésben remélhetőleg segítség lesz az 50-es mozgóátlag váll vonal magasságában történő átlépése, na meg persze a Bitcoin is elég rendesen besegíthet, a 8,000$ fölötti szintek elérése esetén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7Xd00YKQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/AzWl438l/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, tegnap délután volt egy próbálkozás a 205$-os ellenállás átlépésére, azonban ez sikertelen volt, majd ezt követően szépen vissza is estünk 193$-os szintre. Ennek a visszaesésnek köszönhetően, tudunk egy piros csökkenő ék alakzatot berajzolni, ettől az éktől várnánk néhány órán belül a 205$-os ellenállás elérését, majd ezen átlépve a kék ellenállás érintését. Abban az esetben ha sikerül eljutni erre a kék ellenállásra, akkor a kék ellenállás és a sárga támasz közé beszorulva kellene kialakítani, a továbblépéshez szükséges alakzatot.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SIyumvxt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/B6DHG6q0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, ahhoz képest hogy az itteni ár tavaly év vége felé 1,000$ környékén is mozgott, ez mostani 220$-os ár eléggé gyászosnak nevezhető, viszont annál jobb lehetőségeket tartogat. Arra hogy ezt az 1000$-os szintet újra elérjük, elég nagy türelemre lesz szükség, de ha okosan csináljuk az odáig tartó úton is szép összegeket lehet akasztani. Órás idősíkon azonban egyenlőre még azzal küzdünk, hogy a 213$-os szinten kialakult dupla alj segítségével fibo 0.61, tehát  240$-os szint környékére hozzuk vissza az árat. Tehát az apró lépések órás idősíkon borzolják néha az idegeket, napos idősíkon azonban látszanak a lehetőségek, amelyek nem is olyan hosszú időtávon belül, a jelenlegi ár duplázását kellene hogy jelentsék.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/F6WfkLTO/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fktqwPeB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, 76.20$-os szinten már tripla aljról is beszélhetünk, viszont ez a 3. leszúrás 76$ környékére már inkább csak időhúzás. Ezzel a 3. csúcsból történő felfelé mozogással végre elértük az 50 es mozgóátlagot, de egyelőre még ezt sem sikerült átlépni, viszont ha ez megtörténik, akkor mindenképp várnak egy nagyobb ugrást, megközelítve a 83$-os ellenállást. Fej-váll alakzat kialakulásának okán 85$ környékére kellene eljutni, de ha ez nem sikerül fej-vállnak megfelelő mozgás akkor is kialakulhat, megdöntött formát mutatva csak ennek a célba érkezési esélye sokkal kisebb.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/FyiySGYi/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/mWWOfDaG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP,  a piros támaszom kialakult dupla alj, elég szép végeredménnyel záródott, ami talán kicsit túl is lőtt a célon, ezzel eléggé kifárasztva a bikákat. Ilyen méretes kiugrás után nem is kell csodálkozni nagyobb korrekción, amire a bátrabb shortosok biztos rá is ugrottak.  Korrekcióról azonban csak az első hullámnál beszélhetünk, mivel az abból történő emelkedés a 200-as mozgóátlagot már nem tudta átlépni, amit további jelentős csökkenés követett, majd végül visszatértünk a 43$-os támaszra. Erről a támaszról most ismét kezdődhet "úgymond" minden elölről, kihasználva mint lépcsőfok a mozgóátlagokat  és ehhez várnánk még jelentős a Bitcoin segítséget.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Zg0iCqhA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/3fbfdjx0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  a surranópályán sikerült ismét visszajönni a 31$-os ellenállásra, ez egy elég szép mutatvány volt, majd ezt követte egy korrekciós visszalépés az 50-es mozgóátlag magasságába. Ez a visszaesés nem is jöhetett volna jobbkor, mivel kialakított egy jótékony fej-váll lehetőséget, ennek segítségével elérhetővé válik a lila ellenállás, amelynek jelentősége napos idősíkon elég jól látható.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KOEK4Lcm/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/30xnR6VR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, sajnos nem sikerült 16$ környékén megkapaszkodni és visszajönni a lila támasz fölé. Ennek a  nagyobb maci gyertyával történt utolsó csökkenő hullámnak a korrekcióján már túl vagyunk, de egyenlőre nem túl szerencsés módon csökkenő irányú mozgás alakult ki, tehát egyenlőre csak bízhatunk abban, hogy itt is sikerül egy dupla aljat kialakítani 15$-os magasságában. Bizakodásra az adhat okot, hogy a Bitcoint charton is inkább emelkedésre utaló jelek mutatkoznak, amelyek ha megvalósulnak, azok elég nagy segítségek lehetnek, legalább a 16.50$-os szint fölé kerülésre.
Napos idősíkon látható Elliott hullám lehetőségek közül a rózsaszín 15$-os szintre történő visszaeséssel kipottyant,  viszont új kialakulását is erről a szintről várnánk, amellyel továbbra is a kék 3. hullámban való mozgást szeretnénk lekövetni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5OIWN9Vh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/2rkFk8hX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, 2 jelentősebb kifogással igyekezzünk eltávolodni a 119$-os támasztól, ezek közül utolsó a tekintetében láthatunk most egy korrekciót, reméljük ez hamarosan mutat egy fordulatot. Ezt a fordulatot, azonban csak a Bitcoin segítségével tartom megvalósíthatónak, célját tekintve pedig a sárga és kék ellenállások környékére tenném, ahol árbóc esetleg zászló kialakulásával jöhetne létre egy lehetőség, a 150$-os ellenállásra való eljutásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/UwrvkkAW/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/uz5kJRUa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, az utolsó bika gyertya nem hiányzott senkinek, viszont mivel ilyen hirtelen zárt, alkalmas lehet arra hogy ismét megforduljon az irány és visszaerősödjön az ár fibo 0.5 magasságába, ahol kialakulhat egy váll vonal, ami így lehetőséget biztosíthat egy fej-váll kialakulására, majd ennek célszintjét tekintve 0.10$-os szint magasságába történő visszaerősödésre.
Viszont ezt a lehetőséget sem kell kizárni, hogy újra visszaesik az ár a tegnap esti szintek magasságába, ezzel kialakítva itt is egy dupla alj lehetőséget. Szintén dupla alj lehetőség kínálkozik napos idősíkon, ahol a kék enyhén emelkedő sáv támaszára kellene ennek érdekében visszaesni, viszont sikeres dupla alj esetén sokkal jelentősebb eredményt érhetünk el vele.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1J6r8YXV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/V8QFkHOZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a kék csökkenő ékből való felfelé kilépés egyenlőre elég nehezen történik, ami talán a Bitcoin emelkedésre várva húzódik. Kilépésnél a 2. próbálkozás már egy határozottabb bika gyertyával történt, ami eredményre egyenlőre még nem vezetett. Ezek az utóbbi próbálkozások kirajzoltak egy oldalazó sávot, ebből egy sikeres kilépés után, kezdődhetne meg ez az emelkedés, amit az ék alakzatból kilépést követően is vártunk volna.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/zNqPKjLw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hpEU0Jsm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a zöld sokadjára módosított, formáját tekintve emelkedő háromszög támaszán, a tegnap hajnali mozgás átnézett, de hamar sikerült korrigálni. Ezt a lépést követően ismét visszaestünk a támaszra, ebből próbált a mozgás dupla alj lehetőségből felfelé kitörni, de csak az 50-es mozgóátlagig jutott, ahonnan jelenleg ismét a támasz irányába tartunk. Ez a zöld háromszög, a legmélyebb pontját tekintve 141$-os emelkedésre kínál fel lehetőséget, amellyel 1,000$-os szint környékére érkezhet meg az ár.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cCcS7QHg/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/G79Q4gER/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, sok változásról itt sem tudunk beszámolni, mivel egy szűk 2$-os sávban mozog az ár. Tegnap estére kialakult egy dupla alj lehetőség, ebből azonban nem sokáig jutott az ár és visszatért a dupla alj jelentő támaszra. Az utolsó gyertya ezen már át is nézett, tehát várjuk hogy ebből is visszaforduljon, majd érdemi emelkedés bemutatva, átlépve a 30$-os ellenállást kilépjen a kék csökkenő ékből és legalább 35$ környékére erősödjön.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/Pt9clVQx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/oU47T24Z/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!