Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - messimage

#1
Kriptopénz Bányászás / Claymore és a dual mining opciók
február 23, 2018, 06:56:33 DÉLELŐTT
A nemrégiben megjelent újabb Claymore már támogat több dual mining lehetőséget az ETH mellé. Gondoltam jól jöhet egy téma, arra hogy mindig közöljük egymással a legprofitábilisabb opciót. Ki melyiket túrja ETH mellé, és miért?:)
#2
Sziasztok!




Lenne egy ajánlatom.
Nagyon sok az új belépő a piacra, sokan tájékozatlanok, és hamar elbukják a nem megfelelően befektetett pénzt.
Létrehoztunk a barátaimmal 2 Telegram csoportot, amiből semmiféle hasznunk nem származik, segíteni szeretnénk vele. Mivel elég jól megy, be szeretnénk vonni több hasznos tagot is a jelenlegi 16 mellé.




1. Csoport: Kereskedési szignálokat osztunk meg, hiteles forrásokat felhasználva, fundamentális, és technikai elemzéseket is figyelembe véve. Pár nap alatt nagyon szép profitot tudtunk összehozni. Az alapötletem, hogyha összefogunk, akár 0-24 ben ki tudjuk küszöbölni, hogy lemradjunk egy nagy ármozgató hatású hírről, egy jó beszállóról, hiszen egyedül senki nem tudja egéász nap a chartot, híreket nézni, de 20 embernél már más a helyzet. Csak hiteles forrásokat, tömör, összefogott tippeket osztunk meg, nincsenek hosszú monológok. A megadott tippeket kb havonta megvizsgálom majd, és összesítést végzek, hogyan teljesítettek.




2. Csoport: CoinChat. Ahogy a nevéből is látszik, itt mehet mindenről a beszélgetés, spekulálás, mindenfélét lehet kérdezni. A cél, hogy hasznos infókkal lássuk el egymást, akár azonnali válasszal.




Akit érdekel valamelyik Telegram csoport, vagy akár mindkettő, nyugodtan írjon rám, és megosztom a linkjét, várjuk örömmel.


További kellemes hashrate-et! :)
#3
Vásárhely / Antminer L3+, új
december 09, 2017, 09:39:27 DÉLUTÁN
Eladó egy címben szereplő kriptovaluta bányászgép, kibontva sem volt. Tápot tudok hozzá adni, igény szerint, bezserzési áráért. Gyári, Bitmain táp.
180 nap gyártói garancia jár hozzá.

Személyes átvétel: Budapest
Elfogadok kriptovalutát is.
;)
#4
Saját Coin Létrehozása / Saját coin létrehozása [Általános]
június 29, 2017, 09:16:34 DÉLELŐTT

Sziasztok!




Már hónapok óta játszom a gondolattal, hogy saját coint hozzak létre. Várom ezzel kapcsolatban a pro és kontra véleményeket. Egyelőre csak körbejárom a témát, már sok mindent tudok, de közel sem mindent, így akinek már volt ezzel kapcsolatos kezdeményezése, illetve ismeri a főbb buktatókat, örömmel hallgatnám meg a véleményét. Esetleg akit érdekel a téma, szintén vállalkozó szellemű, és csapatjátékos, nyugodtan keressen, beszéljünk róla. :)
#5
Sziasztok!


Mivel jómagam az ELMŰ-nél dolgozom, és van igénybe vehető áramkedvezményem (legálisan). Érdekelne, lenne igény egy szerverterem kialakítására Budapesten? Azért egy háztartásban együtt élni egy bányagéppel nem mindenkinek kivitelezhető, pláne, ha több is van. Zajos, meleg stb...

Kigondoltam, hogy kialakíthatnék egy szervertermet, ahol gépenként, egy bizonyos havi díj ellenében lehetnének a gépek, és még az áram sem teljes áron lenne számolva az azt igénybe vevőknek. Szolgáltatások mellette: - Karbantartás, portalanítás, felügyelet, igény szerinti újraindítás, gépek összerakásában, finomhangolásában segítség.


Szóval?
#6
Kriptopénz Bányászás / Gamecredits mining
április 04, 2017, 09:30:40 DÉLUTÁN
Sziasztok!


Nézegettem sokat, megtaláltam ezt. Szerintetek érdemes lenne bányászni/befektetni?



https://coinmarketcap.com/currencies/gamecredits/
#7
Kriptopénz Bányászás / Pool VS Solo mining (ETH)
március 27, 2017, 12:14:11 DÉLELŐTT
Sziasztok!


Tapasztalataitok alapján melyik éri meg jobban, milyen előnyökkel s hátrányokkal jár? 600MH val indulok jövőhéten bányászni, és ez a nagy dilemmám.